Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cossie23
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Köszi a sok tapasztalatot,amit megosztasz. Igen, értem mit mondasz,viszont pénzben szűken vagyok és nem célom mindenhova ezzel menni. Egyelőre csak terv,ha úgy alakul, hogy tényleg ez kell nekem.most az a valóság, hogy kocsival kell ingáznom 200+ km-t naponta, ezért is egyelőre terv.
Köszönöm az ajánlatokat körül nézek,de még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább olcsóbb legyen elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest