Hirdetés
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU-im eddig
- Szólánc.
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
-
Alien13
tag
válasz petipetya #7113 üzenetére
Ááá, itt semmit nem ér. Mármint az útvonal. Jártam úgy nemegyszer, hogy megszokott vonalon mentem volna, előző nap semmi, akkor meg hopp, felbontva az egész. Naponta bontanak új járda-, bicikliút- és úttestszakaszokat. Valahogy ez megy vagy két éve; van olyan, hogy a javított szakaszt két hónap múlva újrakezdik a betonfelszedéstől...
Ahová érdemes elmenni, oda nem vezet rövid út - Vavyan Fable
-
elder troll
őstag
válasz petipetya #7074 üzenetére
"56 cm átmérőjű fejre"
Támad a mars? -
kano
nagyúr
válasz petipetya #7066 üzenetére
Köszi!
Pont valami ilyesmire gondoltam ilyen árban.
Esetleg valaki másnak jön javaslata kb. ilyen árban?
Köszönöm!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
LoyalGuard
tag
válasz petipetya #7023 üzenetére
Ahogy visszaneztem a felvetelt, eloszor egy levelkupac lehetett, utana pedig a bicikliut padkaja... Szoval reszben en csesztem el szerintem. Azon viszont nem valtoztat hogy a mama nelkul ez meg sem tortenik.
"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #6999 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!
Az a megoldás, hogy az orosz appból ki van szedve a gyári "oktató" videó és az aktiválás is hiányzik. Szóval egy gyári Mi Home telepítés, eszköz hozzáadása és a végén volt aktiválási lehetőség. Utána már megy az orosz appon belül is minden.
Köszi mégegyszer. Béna voltam és rosszul is kerestem a megoldást.#sípoló hang #folyamatos rövid sípolás #bip #aktiválás
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #6996 üzenetére
Köszi szépen!
A Mi Home appban nincs zárolva a roller. Hiába zárolom és feloldom ugyan úgy csipog. Mindkettő másik alkalmazást feldobtam, de azokból semelyik lock opció nem működik.
A kormányban a kábelt is széthúztam már és összedugtam, de ismét csipog, ha össze van dugva. Mondjuk az játszhat ilyet, hogy orosz appal használom? Másik telefonnal (másik szerverrel) is csinálja, roller reset is megvolt már többször.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz petipetya #6991 üzenetére
De hogy lehet ezt leállítani? Kellene lennie valaminek az appban, de nem találom.
Tud esetleg valaki valamit erre?
Folyamatosan csipog... Kb 90kg vagyok, de szerintem azért 10km/h-nál többet kellene tudnia, úgyhogy speedlimit is van rajta.
Ha más nem lesz, akkor marad a kormány szétszedése, de mi van akkor, ha a sebesség limit marad?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
TheProb
veterán
válasz petipetya #6757 üzenetére
Én nem zavartatom magam a xiaomi-s kompresszorral, lakásban is azzal fújom a roller kerekeit. Elvégre kb 2 mp kell neki 1-1 utánfújással, azt bírják már ki a lakók 2 hetente. Amúgy utcán hangosabbnak hat, mint a lakásban.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
válasz petipetya #6754 üzenetére
Ez a pénzt előre elkérni (letét jelleggel) jó ötlet, már írtam is emberünknek (jófogásos), hogy így lesz. Bár az utalást majd felvetem, mert herótom a kp-zás.
(#6753) Drag77: Mélygarázs se rossz ötlet, de asszem oda csak azok tudnak nálunk lemenni, akiknak van is oda helyük.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
mrrr74
aktív tag
válasz petipetya #6728 üzenetére
Nekem ezek az infóim vannak a visszahívásról:
Nemrégiben felmerült egy lehetséges biztonsági probléma a Xiaomi Mi Electric Scooterrel (Model: M365) kapcsolatban, mivel megállapították, hogy egy, az összecsukó rendszerben található csavar meglazulhat, és használat közben kiszakadhat. Összesen 10257 érintett egység van, ezeket 2018. október 27. és 2018. december 5. között állították elő, és elsősorban az Egyesült Királyságban koncentrálódtak (7406db).
Más érintett régiók: Németország (613db), Spanyolország (509db), Írország (443db), Dánia (258db), Kazahsztán (200db), Mianmar (175db), Kolumbia (97db), Törökország (80db), Laosz (79db), Olaszország (37db), Magyarország (34db), Görögország (31db), Korea (30db), Makaó (25db), Egyesült Arab Emírségek (22db), Belgium (17db), Portugália (16db), Szingapúr (14db), Oroszország (1db), Thaiföld (1db) és azonosítatlan (169db).
Az érintett sorozatszámok (S / N) a 21074/00000316 – 21074/00015107 és az 16133/00541209 – 16133/00544518 közöttiek. A visszahívási program 2019. június 26-án kezdődik az Egyesült Királyságban és 2019. július 1-jén más piacokon.
Ha ilyen sorozatszámú a rollered, a Xiaomi azt kéri, hogy azonnal hagyd abba a Xiaomi Mi Electric Scooter (M365) használatát, amíg ki nem derül, hogy a robogó része-e a visszahívásnak.
[ Szerkesztve ]
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
FőDudu
veterán
válasz petipetya #6669 üzenetére
Ebbol viszont a vekony szilikonosra szavaznek (tan Pattex Power Tape a neve), mert az nyom nelkul leszedheto. Nalunk epuletekben a tukrot azzal rakjak fel a csempere es tores nelkul le is lehet szedni. Az pedig nagy szo, hiszen magatol sosem jonne le.
Az a titka, hogy egy helyen a ragasztot elerve huzni kell amennyire csak lehet.
Nyulni fog, mint a ragogumi, de epp ugy enged el a ragasztas.Amugy letezik ilyen szelesebb verzioju habgumi is - azt alarakva meg kenyelmes is lenne.
Olyan, mint a 2 oldalas ragaszto, csak fekete, kb 3-5mm vastag es vagy 20 centi szeles tekercsben van. Szerintem legtechnikanal szigetelnek csoveket ilyennel.[ Szerkesztve ]
FőDudu
-
arcsin
senior tag
válasz petipetya #6649 üzenetére
Leginkább munkába használom(Nagyvárad tér Népliget) meg leugrani vele ide-oda Újpesten , gyógyszertárba, kínaiba, lidlbe. Ha lehet nem ugratok vele, ez nem arra való Leszállok az útpadkánál . Hullámzásokat bírja, de mondjuk nedves leveleken elestem vele 2x, erre figyelni érdemes. A hosszanti repedésekbe sem célszerű belemenni vele a járdákon Valamikor az elején az egyik önzárós anya meglazult az alján, cseréltük, azóta nem nyúltam hozzá szervíz miatt.
Én szeretem/szoktam vállra venni, meg felállítani is tök praktikusan lehet tömegközlekedésen is. Igaz a vállra rakója néha kipattan a helyéről (ha túl röviden akarjuk vállratenni, de ha meg hosszú, zavaró lehet menet közben, állítgatni érdemes) de vissza lehet pattintani.
Barátomnak van aldis 2 lengéscsillapítós, nagy kerekű szintén, de nem áll meg, és nincs vállra akasztója. Én nagyon megszoktam ezeket az extrákat. Nem vagyok egy nagy teher 165 cm, 53 kg gumipapucsban Sosem ugráltam rajta vagy hasonló hülyegyerekségek.[ Szerkesztve ]
-
tony_snow
tag
válasz petipetya #6624 üzenetére
Koszi szepen, megneztem a videot! Most elgondolkodtam, hogy feltegyem-e a merevitot, egy szerszamom sincs. A sarhanyo ala neztem, es elvileg sehogy sem erhet a kabel a kerekhez - gondolok itt arra amikor a sarhanyo a bukkanoknal osszeer a gumival -, csak a feklampa mogotti kis femlapon lathato enyhe kopas. Szoval lehet megsem teszem fel.
-
mrrr74
aktív tag
válasz petipetya #6611 üzenetére
Csak általánosságban írom, nem a konkrét példára: az európai raktárakba is Kínából érkezik a cucc. Van amikor a vámosok "kedvesek" és gyorsan végeznek, de van amikor kekeckednek és csúszhat az ügyintézés. Hangsúlyozom, nem erről a shopról beszélek, hanem általánosságban.
Az estimated shipping time (a várható szállítási idő) egy kalkulált időpont, ami akár előbbi-, akár későbbi dátumra módosulhat a körülmények függvényében.[ Szerkesztve ]
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
thorma
csendes tag
válasz petipetya #6594 üzenetére
Nemrég vettem xiaomi 1S-t, elég nehéz átlátni mi az update.. tekintve ha jól értem van kínai és globál verzió is ami kicsit más. Én emagon vettem és a globalt kaptam. Elvileg a pro tarcsafekje van rajta nem a m365-e és pár egyéb apróság meg az említetteken kivul. Van ami marketing szagu pl a jobb defektallobb kerek. Amúgy 1 plusz kerek van hozzá a dobozban. Nehéz jó képeket találni a neten mert össze vissza vannak keverve, ha érdekel valakit csináhatok képeket a "valódi" 1srol :)
-
TheProb
veterán
válasz petipetya #6597 üzenetére
Én a linkelt Xiaomi kompresszort használom, nagyon jó. Direktben rá lehet dugni a szelepekre, még az első kerékre is, pedig az alig "lóg" ki. 2 Hetente ajánlott. Bár nálam kb. 5-6psi-t csökken ennyi idő alatt. Igaz, hogy pl az elmúlt 2 hétben talán 10-15km-t,ha mentem.
-
TheProb
veterán
válasz petipetya #6594 üzenetére
Igen, kb ennyi a nagy "upgrade"... Pro esetében meg kvázi csak a lámpák. Én mondjuk a pár hete volt akcióban rendeltem egy pro 2-t (1 hétre rá, hogy megjött a sima pro...), mert marha jó áron volt (20e-el olcsóbban, mint amennyiért a sima pro-t vettem rendeltem 2 héttel előtte.)
u.i.: Bírom egyébként, ahogy "zsáomi"-zik.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #6593 üzenetére
Xiaomi tájékán csak nekem káosz az egész, ahogy egyre inkább beleásom magam? A scooter sheriff (youtube) például azt mondja, hogy a kijelzőn és lámpákon kívül nincs változás az M365 és az 1S között. Ez alapján inkább az M365-öt választanám, hiszen a kijelzőre költött felárból megvenném a javasolt dolgokat (BAR kijelzős pumpa, hátsó sárvédő rögzítő stb.). Plusz lámpát bármikor lehet tenni előre, a kijelzőn lévő sebesség pedig annyira nem foglalkoztat, ha a telefonos appban úgyis ott van az átlagsebesség.
"nincs rá lezsóidő"
-
haruspex
aktív tag
-
TheProb
veterán
válasz petipetya #6456 üzenetére
"Mármint nem az anyós, hanem a roller." Az anyós csak akkor jó, ha olyan, mint a csillár. Lóg is, meg ég is.
Ez az a másik problémám, hogy alig tudtam betuszkolni a csomagtartómba, csak keresztben fért be. Bár ez valahogy előny is volt, mert így legalább kevesebb mozgástere volt menet közben. Amit még ki akarok próbálni, az a hátsó üléssor lábtere, ott szintén kevés a hely, hogy mozogjon és végig puha anyagok vannak. De lehet, hogy nem fér be rendesen, majd meg kell nézni."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
BerserkGuts
őstag
válasz petipetya #6370 üzenetére
25KM Körül én kicsit nehezebb vagyok de nekem 25.6km összejött a sima s1-el
a pro sajnos kevesebb kb 21-22 de sokkal kevésbé ráz12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
Senais
aktív tag
válasz petipetya #6139 üzenetére
Kivettem, ugyanaz a hang csapágy nélkül is (az már más kérdés hogy visszarakni nem tudom mert amivel kiütöttem beleszorult a csapágyba...). Olyasmit olvastam hogy a keréken belül elkezdett levállni valami külső rész és annak a hangja lehet ez. Bárhogy is nem érzem biztonságban magam rajta és 205mm-s spartan kereket sehol sem találok. Ebből új vásár lesz
Razor A5 airnél csak az alacsony "fedélzet" a probléma? szemezek a levegős kerékkel (nemtudom mennyire lehet pótolni egy ilyet ha szétmenne), mert bicikliút így vagy úgy, odarakják a veserezegtetős utat oda is...[ Szerkesztve ]
"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal." - Woody Allen
-
czappa
aktív tag
válasz petipetya #6076 üzenetére
Maximum 50 ezer, ha lehet ennyiért venni.
Szerk.: Most látom csak, hogy az előző hsz-emnél nem a korábbi hsz-emre válaszoltam:
https://logout.hu/tema/kis_roller_topic/hsz_6059-6059.html[ Szerkesztve ]
-
jocoka75
tag
válasz petipetya #6001 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Igen igazad van a nagyobb kereküt kell megvenni sokkal praktikusabb csak az a gondom ,hogy nagyon korlátozott a csajos színvilág vagy ,ha van is az mind kiskerekü . Megnéztem már rengeteg oldalt nem nagyon találtam megfelelőt , fiúnak van dögivel tudnék kapásból 20 közül választani.
Amit felraktam képet a pink micro roller az tetszene csak az árával nem vagyok kibékülve 50000 Ft az Q -va sok szerintemm
-
Danex
addikt
válasz petipetya #5990 üzenetére
Szerintem igen az jó alternatíva lehet, plusz ugye a keréknyomással lehet játszani a csillapitáson.
Kerékpáron is lehet defektet kapni, ez benne van. AliExpress 4-5$ körül van a belső azt hiszem, 6-7$ a külső.
De a macskakövön én lényegesen jobbnak éreztem, szoval itt szerintem elég használati hely függő lehet a kérdés.
Ha biztosra akar menni az ember akkor egy imbusz plusz tartalék kerék.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz petipetya #5985 üzenetére
Én első rollernek most vettem egy Razor A5 air-t , barátnőmnek egy lidl-os roller van és hát elég vegyes felvágott a véleményünk.
A Lidl-os nagyon csörög, de jó a hasmagasság , van fékkar és 14e Ft.
A Razor-t azzal kezdtem hogy felfujtam 4.2barra, lényegesen csendesebb, igazából néma es a kormány se kotyog a tekerős rögzítés miatt.
A felfújható kerekek miatt meg a csillapítása is jobb mint az amugy rugós Lidl rolleré.
Viszont ami zavar, egyszer hogy sokkal nehezebb hajtani igy hogy viszonylag nagy a gördülési ellenállása a keréknek (nem gondolnám csapagynak egyből), de ez még rendben is lenne.
Azonban annyira alacsonyan van az alja, hogy gyakorlatilag mindenhol meg kell emelni, ami eléggé kivesz a ritmusból és lendületből, bar itt még lehet csak én vagyok amatőr.
-
RBJ
addikt
válasz petipetya #5802 üzenetére
200mm az aldis kerékmérete is. 5mm szerintem nem érezhető téma.
Az összecsukás meg gombos megoldás lehet ott van elásva a téma.
De nem állandó használatra van. Igaz amióta megvan minden mentem vele.
Amolyan családi rollerezés van gyerekkel, meg főleg nyaralásra lett véve, hogy városnézéskor ne gyaloglás legyen.
Kormány lötyögés nálam is zavaró tényező de megbékélek vele.
Abba meg igazat adok, hogy hallgattam volna rád. De most találtam meg a fórumot.
Mindegy e van. Míg bírja addig jó de lehet futó kaland lesz a rollerezés.
Na a terepzöld odavág az adott oldalon.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
akyyy
senior tag
válasz petipetya #5719 üzenetére
roncsos törülközővel töröltem át, de gurulva vészesebbnek tünt a helyzet, mint itthon törölgetve. talán max a kijelző amire vigyázni kell mert az nem annyira vizálló, de az aksi meg a motor része azért csak kapott valami védelmet
5720: na ennek meg pláne örülök .sajnálom hogy nem tudtam most nagyobb távon kipróbálni
viszont buszra simán felengedtek vele -
_seth_
veterán
válasz petipetya #5480 üzenetére
Ha sok a zöld akkor 45 perc alatt teszek meg 13 kilométert, XI-ből XIII-ba, végig kerékpárút, kerékpársáv, a budai rakparton hazafelé már kicsit zsúfolt, sokat kell kerülgetni a bringásokat, gyalogosokat.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
-
berobi78
tag
válasz petipetya #1159 üzenetére
Én néha szoktam mérni, hogy milyen sebességgel haladok rollerrel. Ebből nagy átagban az jön ki, hogy 9-11km/h-ás mozgási átlagsebességet tudok egy Oxelo 9 EF-el. Így elvben valamivel kevesebb mint 1 óra alatt meg lehet tenni 8km-t, kérdés, hogy mennyire fárad el közben az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest