Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
cossie23 #7831 üzenetére
Használtam 1 évig M365 Prot 125 kg vagyok😃 De gyenge volt nekem. Főleg, ha volt egy kis emelkedő. Egyetlen egyszer melegedett fel nyáron 35C°ban úgy, hogy végig S mód full gáz. Az a 50W plusz kevés lesz neked.
100 kg felett min 500W, de inkább 800 W és dual motor. Tudom, hogy már rengeteg gép van ezért nehéz választani.
Ami most nekem van az bőven elég, de függőséget okozhat és mindig erősebbre vágysz majd😃 -
eFeMeR74
senior tag
válasz
cossie23 #7821 üzenetére
Szia😃
Azért az már régen rossz, ha valaki a töltés idő miatt választ rollert.
6000 Ft beruházás és egy 3A töltővel a xiaomi 5 óra alatt feltölthető a gyári 10 órás töltés helyett.😃
Az én gyári töltőmet is lecseréltem ( nem xiaomi roller) a 2A helyett 4A ra és 0 ról 100 5 óra lett a 10 helyett.
Magyarul ez ne legyen szempont választásnál😃 -
Reggie0
félisten
válasz
cossie23 #7821 üzenetére
Na igen, ez egy nagy riziko. Telen meg oke, de nyaron nem tudom milyen lesz, szemely szerint en aggodom miatta. A hokameramat sem kaptam vissza, majd megnezem menet kozben mennyire is melegszik. No meg a masik bug ami az egesz szerkezetben van, hogy a vezerlo es a kasztni kozott nincsen semmilyen hovezetes, csak bele van dobva a doboz. Raadasul meg a vezerlo dobozanak saraiban levo csavarok is kiallnak kicsit, igy a vezerlo lapjat elemelik a kasznirol, nem tud felfekudni, nincs erdemi hovezetes. Az en tervem az, hogy egy 1mm-es alu lemezt vagok oda a csavarok kornyeket kihagyva es megkenem hovezeto pasztaval, hogy javuljon a hoatadas. (bar a festeket sem artana lecsiszolni a kasztnirol).
-
Reggie0
félisten
-
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
cossie23 #7455 üzenetére
Dehogy haragszom😃
100kg + felett.dualmotoros ajánlott.
Az, hogy melyik az pénztárca függő.
Én még 2019 ben kintről vettem, mert nagyon jó árban volt. Akkor itt egy hasonló erős roller 500.000 Ft körűl mozgott sőt😃
Mondjuk egy ilyen nem a bkvra felugrós cucc 27kg, de cserébe.tényleg elmegy 50kmt. A M365 Pro is kintről van, mert azt még kapni sem lehetett itthon, meg kint sem nagyon. Akkor a Prot vettem 170.000Ft és az enyémet 2 hónapra rá ami sokkal erősebb2*800w 197.000Ftért.
[link] 😃
[kép] -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
cossie23 #7132 üzenetére
nem. Minden nap rátöltenél, mert jó érzés ha fel van töltve alattad és nem kezdesz el matekolni hogy "vajon elég e a hatótáv"...
Ha ilyen áron keresgélsz akkor xiaomit vehetsz, és talán nem esik szét alattad.
Használtan vannak TWOW rollerek ilyen áron, azok jobban fényévekkel és még gyorsabbak is mint a xiaomik egyébként...
A Wide Wheel-el szintén sok probléma van.
Igazából minden rollernek van valami nyűgje, amire rá kell költeni.
még a 1,5 millás Dualtronokra is kell. Szóval ha tutit akarsz akkor építtetsz és olyat kapsz amilyen a TE igényeidnek megfelelőek.
Ami biztos:
Kis kerék (8" és alatta) elég szar a magyar utakon/járdákon (tapasztalatból mondom)
HA nagy a kerék az már elnyel majdnem mindent.
Ha tömör kereked van akkor bátran mehetsz bármerre, az életbe nem hagy cserben, viszont cserébe mindent érzel amire rámész.
Ha tömlős kereked van (lásd Xiaomi, Kaabo stb) azok komfortosabbá teszik a közlekedést, de ott a veszélye, hogy kapsz egy defektet és lesel mint én "kezdő tömlős rolleresként" a múltkor...
-azóta minden ilyen szarra én már felkészülten indulok el így nem ér meglepi.
Ami meg az árat illeti. Most azt mondod (mert én pl azt mondtam mint Te), hogy á nekem csak eljárkálni kell ide oda néhány kilóméter elég a napi 10 km nekem...ahan...csak ahogy elkezded használni olyan ez mint a drog...már a wcre is azzal mész és akkor rá fogsz magadtól is jönni, hogy kevés amit vettél sok pénzért és ha ráköltesz még ennyit akkor 3x akkora hatótáv, porsche feeling, jó rugózás, jó szerelhetőség stb stb stb.
De mindenki a maga útján tanulja meg, nem akarlak meggyőzni és a Te pénztárcádba belenyúlni és mondani hogy vegyél drágábbat. Vedd az olcsóbbat, ha az kell, de a töltő majd mindig ott figyel a táskádban meglásd (nekem így volt)
Amióta van a mantis plusz-om nem kell töltő. Elég nekem a napi 50km bőven. És még nem is izzadok rajta hogy odaérek e ahova mennék.Konklúzió:
Neked kell eldönteni, hogy egy olyan helyről rendelsz rollert amit életedben nem látsz és ha gáz van vele akár szállítás alatt/után akkor hogy gariztatod, vagy kényelmesen bemész itthon egy boltba, igen drágább, de megéri mert itt látod az eladót is.
Gari ügy igen van kiterjesztett garancia ami a MINDENRE szól...és megoldva a "Ja erre nem szólt a garancia probléma"Elmondtam a pro kontrát, innen neked kell döntened hogy mit teszel. Bárhogy is döntesz a jövőben a rolleredhez nagyon sok sikert és boldogságot kívánok sok balesetmentes kilóméterrel.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
cossie23 #7119 üzenetére
Nos az én rollerem 2db van. Egy TWOW booster v ~1800km benne és egy éves. A másik 3 hónapos kb egy Kaabo Mantis 10 plus (nagyobb akkus verzió) ami 1 motoros. Én nem száguldani meg gyorsulgatni vettem hanem távokat megtenni kényelmesen utazgatni vele.
Eddigi tapasztalatom jobban ugyebár a megtett km-erek miatt a TWOWra van, szeretem ezt a kis "'szart" mert strapabíró, meg mindet tényleg kibír (tapasztalat) és jó a menettulajdonsága...persze 3x elestem vele annó de az mind a saját "Darwin díjam volt" mert nem jól választottam meg a sebességem az útviszonyoknak köszönhetően.
A fékei ugye elektromos fék van a TWOW boosteren szóval ott körültekintően kell menni mert max sebességről megállni azonnal lehetetlen... Szóval minőségre 10/10 kategóriájában, használhatósága 10/8.A Kaabo a TWOW után egy álom -nekem-. Utazási sebessége, komfortja, magassága, fékrendszere nagyon nagyon jók!
Kaabonak a rugózásának és tömlős kerekeinek köszönhetően meg a nagy kormánynak merőben más kategória....
Az biztos, hogy mindkét roller jó választás, de ha szeretsz barkácsolni, szerelgetni, akkor jobb választás a Kaabo, mert minden "könnyen" szerelhető rajta, ha tudod mit csinálsz. Youtube-on is sok videó van DIY szóval rengeteg a "tanagyag"
Eddig 1x volt defektem az első 100km után egy 2mmeres kis szilánkot szedett fel a gumi így leeresztett...tolhattam haza. Aztán itthon gumicsere, felfúj, és megy minden faszául azóta. Tettem a kerekeibe SLIME defektgátló folyadékot is, megelőzve a jövőbeni ilyesfajta problémákat.
Kérdezz, válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest