Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Hát ha az övék ennyi, ez sem lehet olcsóbb. Merthogy ez bonyolultabb szerkezet. De ahogy korábban írtam, ha lesz mintasorozat, abból pár darabot önköltséges áron adnánk az első vásárlóknak. De ez még nagyon messze van (ha eljutunk egyáltalán odáig), továbbá még ez a nyereség nélküli önköltséges ár sincs kiszámolva.
-
hifis50
csendes tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Nagyon pörög a topik, kicsit késői a válasz. Ebből a fordított hajtású csodából biztos nem, de ha a hagyományos felállás jól teljesít, még lehet mintasorozat. Ami nehezíti a dolgot, hogy olyan lassan gördülnek a Combattal az események, hogy a konkurencia már kiépült. Mikor kezdtük, még nem volt home baristáknak szánt motoros daráló. Mára már van pár, pl. a KafaTek, akik ügyesen csinálják. Egyszerű felépítéssel kínálnak kúpos és síktárcsás késsel is darálót, sokan mind a kettőt megveszik.
-
F.B.I.
veterán
A Gaggia Evolution-höz melyik tömítés kell pontosan ha a kar mellett, főzéskor csöpög a víz?
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Gaggia Evo-t érdemes (egyáltalán lehet e) tuningolni bármilyen formában? Illetve mennyiben különbözik minőségileg mondjuk a poemia-tól
? Mármint gondolok itt olyanra, hogy van e bármi ami a kétszeres árat indokolta?Köszi
-
F.B.I.
veterán
válasz
sortiefish
üzenetére
Kösz! Már rendeltem is!

-
gpbenedek
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Mekkora térfogatú? Szép darab!
-
F.B.I.
veterán
Én is megpróbálok belekeveredni a minőségibb kávéfogyasztásba, mint full amatőr, az alábbi kk831228 fórumtársunktól (köszönöm a beszélgetést és a termékeket
) szerzett párossal:Kezdésnek 2.-es fokozaton daráltam egyet és töltöttem meg az egyszemélyes szűrőt....hát, méreg lett...kipróbálom 4. vagy 5. fokozaton...nem bírja a szívem.

Egy kérdés még ezzel kapcsolatban: tudjátok pontosan, hogy ehhez hány mm-es tampert gyártassak (van esztergályos barát)?
-
fragola.6035
aktív tag
válasz
Sic.Transit
üzenetére
Nincs. Alig várom, hogy elmenjek pár hét szabadságra. Majd szeptemberben újra hozzáfogok.
Van egy csomó elkezdett hasonló projekt, ami csak viszi a pénzt, néha kénytelen vagyok leállni. Ilyeneket kezdtem el, hogy Mazzer tölcsér, őrlemény oszlató, kézi daráló, meg egy csomó műszaki tuning kávégépekbe. nem megy minden egyszerre.
Ez a tölcsér már majdnem kész, de egyenlőre sokallom az árát és még a minőség sem 100%-os. -
kk831228
addikt
válasz
fragola.6035
üzenetére
Ja, akkor csak unatkozol...

. -
Sic.Transit
csendes tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Mazzer SJ dózer nélküli változatról esetleg nincs kémfotó?

-
Sic.Transit
csendes tag
https://www.coffeehit.co.uk/ -s közös rendelésbe valaki betársulna? Budapesti átvétellel, vagy webox csomaggal el tudom küldeni, amit kell.
-
Sinisi
senior tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Jól néz ki!
A GC fűtőelemei bírni fogják ezt a tempót? -
soldier2
őstag
1. Ha jó a darálód, nincs zacc
2. Ha nem tedzel bele sok vizet, nem égeti meg a kávét, ha kicsit kevesebb vizet teszel bele akár hőhiányos is lehet a végeredmény
3. Robbanás után leveszed, így a gőz már nem megy át
4. Gőz előre nem megy be, mert a víz nem engedi
5. Aeropress ettől függetlenül jó dolog. -
kk831228
addikt
válasz
fragola.6035
üzenetére
Úh, ez jò kis fejlesztès...
. Mikor lesz gyártôsoron, kb....?? -
celf
őstag
Abszolút. Nekem az indiította el az egész upgrade-et amúgy, hogy Brikka + Rhinoval nem tudtam egy új csomag kávéval 2-3 próbálkozásig ugyanolyan minőségű kávét csinálni, mert az új kávéfajta annyira másképp viselkedett a Rhino őrlőben.
Előre forralt vízzel próbáltam én is a kotyeszt és valamiért nekem azt a fura dolgot produkálta, hogy nem főtt le, hanem csak eláztatta a kávét. Máig nem értem miért, de többször is előfordult. Az jött végül be, hogy egyszerű hideg csapvíz bele aztán nagylángon lendületből lefőtt.
Britás víztől meg savanyú volt.Amúgy ez az olcsó Krups jó lehet, ha nagyon büdzsé megoldás kell. Szimpatizálok vele. De én már a CM702, Imat Lux alá nem megyek szerintem.
-
adp
őstag
Lehet, nincs AP-m. Amúgy én anno egész jókat tudtam csinálni kotyesszal. Az nem is volt zaccos. Én mindig felforraltam előtte a vizet,úgy jó gyorsan lejött és nem égett szét. Persze nagyon sötét kávék szarok voltak, meg a robusztás is.
Szóval szerintem nem olyan rossz a kotyesz + kézi daráló vagy kis krups daráló kombó. De akkor meg már inkább egy használt cm702.Szülőknek most veszünk egy használt, átnézett delonghi automatát 25ért, na arra nagyon kíváncsi leszek.Mit tud ebben az árkategóriában
-
celf
őstag
igen, ez amúgy abszolút így van. Viszont nemrég kaptam ajándékba egy előre darált Douwe Ekberts téglát és kipróbáltam AP-vel. Azt kell, hogy mondjam teljesen rendben volt ahhoz képest. Sőt.
És itt jön be, hogy a kotyogóshoz képest rendben volt. Mert utóbbi annyi helyen rontja el a kávét, hogy szerintem egyszerűen nincs értelme neki, ha van Aeropress. Hiába a kotyesz klasszikus és a megszokott.
A Brikkának meg még kevesebb értelme van. Szép meg minden a súlyszelep, de csak optikailag van értelme. A kamu-crema kb. 4másodperc alatt eltűnik a kávéról, de a lefőzés kb ugyanaz.
plusz:
-zacc ugyanúgy lesz a kávéban
-miközben a lángon melegszik, ahol a kávé hozzáér a falához kotyogósnak, előre megsüti kicsit
-ugyanúgy, miközben a víz melegszik, felfelé beleereszti a gőzt és a hőt a kávéba. előre megfőzi kb.
-98 fokos, vagy annál is melegebb vízgőz megy végül át a kávén, ami a sz/rt is kifőzi belőle
-meg kell várni, amíg lehűl hogy elmossa az ember. aztán az alktarészeket elmosni is nyűg
----------Az Aeropresszbe meg viszont a műanyag oldódik ki
a papírfilterből meg a ki tudja mi.Ezeket el kell engedni.
-
meander
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Az ötlet továbbra is nagyon tetszik, kíváncsi leszek hogyan teljesít majd.
-
adp
őstag
válasz
Bazsee71
üzenetére
jaja, eladom, mert egyszer ha használtam mióta megvan az sm97.
Amúgy az tuti, hogy egy nagyon jó kis daráló a cm702, és én senkinem nem ajánlanék mást kezdésnek ebben a kategóriában még a nagyobb testvéreit sem, mert rosszabb használni őket, és a fokozatok sem jobbak.
Megkockáztatom, hogy olaszosabb robisabb vonalra, nem is kell nagyon jobb.(kivéve ha az ember nem őrűl meg mint itt páran) Én semmivel nem érzem jobbnak a sötétebb pöriket az sm97-tel.SM97: Hát az tuti, hogy filterben így gyengébb, presszóban 2-3szor húztam a kocheréből nagyon jót amit a graeffel sehogy sem tudtam. amúgy filterre daráláskor mindent kidob magából, de durván még a pangó nagy részét is, ami nem tömődött be, szóval lehet ezt így kell majd takarítani.
Jelenleg fapados üzemmódban vagyok mert saját pöriket iszok. Illetve ürítem a fagyiban felhalmozott "nem annyira jön be dobjuk be a fagyasztóba kávékat"Ha majd egyszer megszánnál a zm késekkel pár napra akkor tanakodok, hogy major vagy zm kés legyen majd a továbbiaknak.
-
SirRasor
addikt
Köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást és körvonalazást;
Bialetti Brikkaa nyerő az esetünkbenja hoppá ez alumínium, úgyhogy majd valami hasonló, ami acél. Tudjátok, alumínium -> alzheimer kór.. -
kozsy18
tag
Amúgy a TheEspressoShop valami hihetetlenül gyorsan kezeli a csomagolást:
tegnap reggel rendeltem tőlük, ma már itt van Budapesten így csak a GLS-en múlik, mikor kapom kézhez. -
bl4ze
veterán

Cosmai DEK a házban, köszönet trollcsi-nak, hogy hozott a digóktól nekem egy csomaggal

-
Pé
senior tag
Nekem a Szarvasi után a Brikka + Harió volt az első. Szerintem kezdő szettnek teljesen vállalható. Most van a PID-es Gaggia Baby + Mazzer SJ, de pl. van egy kis lakásom abban kapszulás gép van. Nem kell szarakodni tárolással, gyakorlatilag örökéletű a kapszula, a kávé jó, és olyat iszok amilyet akarok.
-
-
adp
őstag
Az a baj ezzel, hogy amibol ez kijon mondjuk hario + v60 vagy aeropress kb 12-20e ft, itt kezdodik a filterkave kg-onkenti ara, szoval ugyanott vagyunk. Aki 20 ezret koltene kavefegepre, az nem fog venni friss kavet, igy annak ott a szarvasi vagy a kotyogo es a daralt tegla
-
válasz
hifis50
üzenetére
érdekes ez a nagy "hajócsavar" a robur belső késén, ugye ez is azt a célt szolgálja, hogy lefelé terelje a babokat a kések közé. egy ilyesmi kivitelezhetetlen a combaton vajon? a külső, forgó kés fölé egy hozzá rögzített, lefelé terelő lapátokból álló gyűrű.
(robur tulajok: csak az elektromos verzión van ilyen vagy az adagolóson is?)
-
hifis50
csendes tag
Hát anyag az van benne rendesen, csak ez még nem elég az üdvösséghez. Mikor indult a projekt, a kézidarálás sebessége volt belőve, és ezen a fordított hajtás működőképes. A jelenlegi 3 - 400-as fordulaton már nem annyira, az újraindítgatások szükségessége miatt.
De mivel műszakilag korrektnek tűnik az összeállítás, és ez még elég egyedi is, megéri kipróbálni a szokásos belső kés forgatásos verziót is. Csak nemrég esett le a tantusz, hogy ez ugyanezzel a szerkezettel megoldható.
Tehát a tesztnek az első felvonása erre megy ki: mekkora különbség jön össze a kétféle kivitellel. -
SierraFox
tag
20-ért kapszulás kávéfőzőt kell venni. Esetleg használt Saeco (vagy hasonló) presszógépet nyomásfokozós szűrőkarral. Nagyságrendekkel jobb lesz mint az instant kávés borzalmak.
ui.: Van egy alig használt eladó Poemiám nyomásfokozó nélküli karral (=tönkrement a mechanikája) olcsóért, ha valakit érdekel.
-
norral
aktív tag
Ha valakit érdekel egy Gaggia (Classic) IMS felsőszűrő, az írjon rám. Este megnézem pontosan milyen, nem tudom több típús van -e vagy csak a 200-as.
-
Wolfy999
tag
válasz
SirRasor
üzenetére
20e-bol vegyel egy Bialetti Brikka-t es egy Krups GVX2 daralot. Ez mar nem propelleres, brikka melle eleg is lesz. Az ajanlobol nezz hozza friss porkolesu kavekat, 5k/kg korul mar nagyon jok vannak.
-
SirRasor
addikt
-
Sinisi
senior tag
válasz
SirRasor
üzenetére
Itt meg van hirdetve egy konkrét gép ami a rendszer (ese pod) előnyeit érinti (azt nem tudom, hogy ez a jószág éppen egy ajánlott kategória é, de ha kiszemelsz egy konkrét darabot és belinkeled a közösbe akkor szerintem akad itt valaki aki meg tudja mondani, hogy megfontolandó a vétele vagy sem). Azért a pod-os gép ennél a 20 eft-nél magasabb összegű szokott lenni (ez pl. nem tudom, hogy mennyire gond).
Olvass utána a különdböző kv.-k elkészítési módoknak + előnyők/hátrányok. Ha esetleg ki is tudod valamelyik ismerősödnél próbálni az eszpresszó helyett felsorolt lehetőségek valamelyikét az még jobb.
-
celf
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Meg mondjuk azt is tudni kéne, hogy milyen kávét szeretnél.
szerintem 2 irányba mehetsz, ami a legolcsóbb kategória.
1. Aeropress + olcsó kézirlő: rövidebb kávéra a legjobb szerintem
2. V60 + olcsó kéziőrlő: legolcsóbb, de filterkávé mennyiséget kapsz. Ergo nagyon hosszú kávé.
Szerintem ez alá nem szabad adni, vagy inkább akkor hagyjad is

Kotyogós népszerű még, de az Aeropresshez képest szerintem sehol nincs, de árban hasonló.
Iletve előre őrőlt kávéval nem pepecselős, ahogy írták korábban is, szóval időben talán kevesebb, de pl. oda lehet szépen égetni, ha ottfelejted, illetve azt is ugyanúgy el kell majd mosni. -
And06
aktív tag
válasz
SirRasor
üzenetére
mivel nem akarsz pepecselni, szerintem egy bialetti moka expressz kotyogó (méret izlés szerint) megfelelő lenne, valami jobbféle (nem omnia, nem csíbó) bolti téglával etetve.
amúgy szerintem edzés előtt nem egészséges a kávé, inkább igyál egy fekete teát, de leginkább semmit.
-
hozzám meg megérkezett egy hosszútávú együttélős összehasonlító tesztre a Magyar Robur, alias Combat. az első (második) benyomásom az, hogy állatira egyben van, ugyanaz az örök élet érzés, mint a roburnál.
-
SirRasor
addikt
Na háj mindenkinek

Azon gondolkoztam, hogy edzés felpörgetése miatt néha-néha elszürcsölnék egy kis kávét, mert évente 1x iszom véletlenül és akkor úgy begyorsulok, mint a mókus a Túl a sövényben, amikor felhajtja a +koffeint

Na de nem kávézom. Feleségem igen, de 3 az 1-ben-es hulladékokat ivott, amíg nem kaptunk egy ~20 éves kávéfőzőt, ami felülről önti a forró vizet a kávéra és..kb. ennyi. Megkóstoltam és elég durván víz íze volt, pedig nem kevés őrölt kávét szórtam bele. Persze bolti őrölt olcsó vacakból készült.
(Energiaitalt nem akarok, ez csak egészségesebb..gondolom..vagy maradok a Basilur teánál, de abba meg alig van koffein..)
Szóval esetleg van arra tippetek, hogy költséghatékonyan hogy lehet **elfogadható** ízű kávét készíteni? Biztos kísérleteztetek már sok mindennel, hátha ilyenre is van tippetek.
Elolvastam az összefoglalót és az biztos, hogy nem ölnék bele sok időt és pénzt (tehát a darálás is necces, pláne hogy csak egy vacak késes kávédarálóm van, de azt is mákdarálásra vettem
).Köszönöm előre is

-
Sinisi
senior tag
válasz
Frawly
üzenetére
Daráló.
Kávérendelésre (ajánlott magyar, kézműves pörkölők): Összefoglaló
Brikka .
A fagyasztás nagyon életképes dolog.
Milyen kávékat ittál amik gyöngék voltak? Ha erős (magas koffeintartalmú) kávékra vágysz akkor szerintem a robusztás blendek közül válogass. Pl. a Get Up egy 50% - 50% robuszta/arabika. Egy 100% arabika tudomásom szerint soha nem lesz olyan killer mint egy robuszta, szóval ha lórugást szeretnél akkor nincs mese: robuszta, vagy robusztás blend. -
Sinisi
senior tag
válasz
titusz248
üzenetére
:-) Kíváncsi vagyok, hogy aki szimplázik (mert remélem van errefelé azért ilyen bátor vállalkozó :-) )tapasztalt-e hasonlót, szóval, hogy ez szokásos jelenség-e így tampersegéd mellett (mert felázik, megdagad, aztán reped...). (Sima szimplánál (ims 7g volt korábban) nem tapasztaltam ezt a jelneséget, de akkor nem használtam "segédet". Azért majd még kísérletezgetek, hogy milyen lesz ha kevesebbet/többet rakok bele, tartva ezt a kb. arányt (a végeredmény és a pogi is). Az biztos, hogy jó sok víz lötykölődik a tetején persze csak ha nem veszem le egyből a kart, mert közvetlen a csapolás utáni karlevétel nem egyszer a felsőszűrőre cuppant pogit eredményezett :-) - ilyen csodákban kettőszemélyes használat mellett még soha nem részesültem - .
-
Frawly
veterán
Kávéőrlőből milyet ajánlotok, ilyet nem láttam az összefoglalóban. Illetve jóféle kávét melyik online boltból érdemes rendelni? Főleg olyan érdekel, ahol nem csak az árak kávé, postázási árak értelmesek, de külföldről, külföldre szállítás is megbízható, nem 8 hét múlva érkezik meg a cucc.
Ha Bialetti Brikkás kotyogóhoz darálom, akkor milyen szemcseméretre érdemes őrölni? Plusz azt a kávét, amit még nem őröltem meg, mivel érdemes lezárni, vagy miben kell tárolni, hogy ne veszítse el az aromáját? Olvastam erről a hűtős megoldásról, az tényleg működik?
És ha már úgyis ennyit kérdezek, akkor még egy plusz kérdés belefér: erősebb arabica kávéból milyet érdemes nézni? Olyanra gondolom, amely erős pörkölésű, erős kávé, karakteres ízzel, de nem keserű kátránylé. Szeretem az olasz kávékat ízre, de hatásra nekem azok túl gyengék.
-
-
mester6
tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Sajnos nem ismerem az LM Strada tulajdonságait így nem tudok igazán hozzászólni a kérdéshez.
Én IMS szűrőket használok szimplára két félét. Azokban mindig nagyon kemény a kávépogi.
Kivétel, ha a daráló kevesebb őrölt kávét adagol a szűrőbe. Így a picit több kávé előnyös lehet. -
Sinisi
senior tag
válasz
mester6
üzenetére
Most, hogy lejebbmentem a hőfokkal 91-re 9,5g-ből 17-g -ot 28mp alatt gyártva brutál jó csokis :-) Azonban a pogácsa kinézete aggaszt egy kissé. Lehet, hogy sok az a 9,5g ebbe a kosárba (egyszemélyes LM strada)? Vagy rendben van ez így mert a víz(amit leöntöttem róla) áztatja és repeszti meg? 10g őrleménnyel érdemes próbálkoznom?

-
mester6
tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Szeretni fogod az egyszemélyes kávékat. Én a hosszú kávékat is szívesen iszom.
Amikor pedig egy nem elég akkor iszom egy másodikot is. Ilyenkor már a bojler nagyon stabilan tartja a beállított értéket még jobb is az eredmény.
Nekem tetszik amit a képen látok, biztos finom volt.
-
Sinisi
senior tag
válasz
mester6
üzenetére
Nálm is volt a gépen ez a fehér kenőcs (csakhogy ragozzuk még egy kicsit) :-) Ajánlásra letöröltem (elmászott a felső tárcsa menet közben).
Más:
Indian Choco:
Finom! és úgy látom, hogy működik a javasolt pid-értéken. Mert nálam 93 °C-nál (tartva az arányokat) érezhetően kesernyésedig (bár a crema színe még ilyenkor sem tragikus, ahogy azért az íze sem ;-) ).Egyszemélyes szűrővel próbálkozok és meglepően jók az eredmények (annak ellenére, hogy így jobban köpköd!) Gondolom rá kell éreznem a tamperelésére, hiába a segéd és a spéci tamper, WDT úgy látszik ez nekem még így is feladja a leckét :-) ). (persze majd később renekázok is).
Az arányok: 9,5g-ből a 18-on már igen jól előjön az elnyújtott utóízében az írás szerinti citrusosság :-)
Hoszabbra engedve nekem kesernyésedik, és persze hígul amit annyira nem szeretek... szóval még megnézem lejebbi arányokkal.Lefolyása "csöpögősen" indul majd végkony csíkká áll össze (eddig ilyen kv. még nem járt nálam! mert vagy lefullasztottam, vagy még ha elég lassan is de folyás formában indult meg a lé).
-
Bazsee71
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Egy órája olvasgatok külföldi fórumokat, és a legtöbb helyen nem ajánlják a kenést, illetve ha be is kenték, nem tapasztaltak pozitív változást. Olyan viszont több is akadt, hogy összeszedte a finom port, és pár őrlés után teljesen meg is szorult a gyűrű. Többen írták azt is, hogy az új Mazzereknél azzal kezdik, hogy eltávolítják azt a fehér kenőanyagot.
Egyébként amikor kipucoltam a Mazzert (egy év alatt kb 2x), akkor ha simán a késtartó nélkül behajtottam a gyűrűt, szinte ellenállás nélkül haladt lefelé. Én biztos nem kenem meg.
Pumpa tesztre van tipped? Most pont tudnának nekem hozni Pécsről. Mondjuk ha netán mégsem az lesz a gondja, akkor sincs világvége, nyugodt szívvel állok neki 4 percig minimál fokozaton búgatva a pumpát filterezni.

-
zscz
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
A zsír meg élelmiszeripari szilikonzsír nem?
-
válasz
simi.esp.28
üzenetére
hmm, az én roburom is fehér zsíros volt... lehet, hogy nem is olyan régi?

amúgy, ha tényleg szinte új a kony-d, én simán azt tartanám meg a lefingott robur helyett. just sayin'...
-
gubabela
senior tag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Nekem is új volt a mazzer mikor vettem és volt a meneten fehér zsír.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

? Mármint gondolok itt olyanra, hogy van e bármi ami a kétszeres árat indokolta?

)? És tejhabosításhoz edényt (bocs a fogalmakkal...amatőr vagyok)?
. Mikor lesz gyártôsoron, kb....??
a papírfilterből meg a ki tudja mi.

éppen a "lakva ismerszik meg" fázisban vagyunk, azt mondom, hogy nem bántam meg a váltást.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)