- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
igen, ez amúgy abszolút így van. Viszont nemrég kaptam ajándékba egy előre darált Douwe Ekberts téglát és kipróbáltam AP-vel. Azt kell, hogy mondjam teljesen rendben volt ahhoz képest. Sőt.
És itt jön be, hogy a kotyogóshoz képest rendben volt. Mert utóbbi annyi helyen rontja el a kávét, hogy szerintem egyszerűen nincs értelme neki, ha van Aeropress. Hiába a kotyesz klasszikus és a megszokott.
A Brikkának meg még kevesebb értelme van. Szép meg minden a súlyszelep, de csak optikailag van értelme. A kamu-crema kb. 4másodperc alatt eltűnik a kávéról, de a lefőzés kb ugyanaz.
plusz:
-zacc ugyanúgy lesz a kávéban
-miközben a lángon melegszik, ahol a kávé hozzáér a falához kotyogósnak, előre megsüti kicsit
-ugyanúgy, miközben a víz melegszik, felfelé beleereszti a gőzt és a hőt a kávéba. előre megfőzi kb.
-98 fokos, vagy annál is melegebb vízgőz megy végül át a kávén, ami a sz/rt is kifőzi belőle
-meg kell várni, amíg lehűl hogy elmossa az ember. aztán az alktarészeket elmosni is nyűg
----------Az Aeropresszbe meg viszont a műanyag oldódik ki
a papírfilterből meg a ki tudja mi.Ezeket el kell engedni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a papírfilterből meg a ki tudja mi.