- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
mester6
üzenetére
Nálm is volt a gépen ez a fehér kenőcs (csakhogy ragozzuk még egy kicsit) :-) Ajánlásra letöröltem (elmászott a felső tárcsa menet közben).
Más:
Indian Choco:
Finom! és úgy látom, hogy működik a javasolt pid-értéken. Mert nálam 93 °C-nál (tartva az arányokat) érezhetően kesernyésedig (bár a crema színe még ilyenkor sem tragikus, ahogy azért az íze sem ;-) ).Egyszemélyes szűrővel próbálkozok és meglepően jók az eredmények (annak ellenére, hogy így jobban köpköd!) Gondolom rá kell éreznem a tamperelésére, hiába a segéd és a spéci tamper, WDT úgy látszik ez nekem még így is feladja a leckét :-) ). (persze majd később renekázok is).
Az arányok: 9,5g-ből a 18-on már igen jól előjön az elnyújtott utóízében az írás szerinti citrusosság :-)
Hoszabbra engedve nekem kesernyésedik, és persze hígul amit annyira nem szeretek... szóval még megnézem lejebbi arányokkal.Lefolyása "csöpögősen" indul majd végkony csíkká áll össze (eddig ilyen kv. még nem járt nálam! mert vagy lefullasztottam, vagy még ha elég lassan is de folyás formában indult meg a lé).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs