Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
van esetleg valaki aki Telenoros? működik a mobilnet nektek?
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Csabee.
nagyúr
APN-hez az Online szót írd be és menni fog..
Aprobó, telenorosok! Nektek nem gyenge a térerőtök? Eddig T-vel használtuk az iPhone-okat és tökéletes volt a mobilnet és a térerő is. Függetlenítve lett a szolglltatónál, és most telenoros kártyával a mobilinternet nagyon szar, sokszor elmegy a 3G, és a térerő is van hogy 0-ra lemegy..
Üdv: Csabee.
-
M@te
senior tag
válasz Csabee. #35754 üzenetére
ennyire nem vagyok zöld fülü
már beírtam 30szor. reseteltem is azt is meg a hálózati beállításokat is mindent csináltam de nem működik.
még az E betű sem és a 3g sem jelenik meg a status bar-ban. beraktam másik iphone-ba azzal sem működik. a tetves telenor 1220-as számán persze emberrel nem lehet beszélni vagy ha mégis akkor kell a cég adószáma amit nem tudok úgyhogy beszoptam.így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Ragnar95
félisten
válasz GALARDO #35757 üzenetére
Szép és jó ez is, ahogy az összes eddigi volt, de tiszta olyan érzésem van már, mint a CoD-oknál, hogy kijön még egy ugyanolyan rész ugyanazzal a motorral, csak itt még a sztori se viszi el a dolgot vagy a plusz játékmódok...Az első 3 részt imádtam, a legjobb FPS a MC mobilra, de a 4 már valahogy nem fogott meg, a felénél meguntam...Ráadásul egyre nagyobb helyet foglalnak az új részek, pedig látszólag semmit nem fejlődik a grafika...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
Szerintetek mi lehet a reális ára egy szép állapotú 8 gigás iPod Touch 4G-nek?
i6 Silver
-
C4mp3r
addikt
válasz manchester85 #35759 üzenetére
35-40 max szerintem
-
r3dsnake
nagyúr
Tavaly nyáron vittél el öcsémét 25-ért nagy nehezen. Jó esetben annyit kapsz érte.
-
vadászcsiga
félisten
Még 2 hsz és te fizetsz a vevőnek
-
manchester85
veterán
válasz vadászcsiga #35764 üzenetére
Jaja. Végül is nem akarom mindenáron eladni, bár nagy szükségem se nagyon van rá. 20 ezerért mondjuk akkor már inkább megtartom.
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #35765 üzenetére
Ja egy szifon mellett amúgy is felesleges. Ugyan azt tudja az is, csak azzal telefonálni is lehet.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #35765 üzenetére
10ért viszem már most
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
korpicschess
veterán
Ha azt nézzük, ennyiből már simán van normális SGS, jobb hangminőséggel. Meg hát egész más funkciókkal...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #35766 üzenetére
Jaja, de többre értékelem 20 ezernél, így hiába felesleges, nincs szívem bármi áron eladni. Persze nem a piaci értékét, hisz azt nem én határozom meg. Anyámé volt, csak intéztem neki egy iPhone-t. Lehet, jó lesz arra, ha épp telót váltok, és előbb adom el a régit. Vagy esetleg másra váltok, de hiányozni fog a facetime. 20 ezerért nekem nem éri meg eladni.
Ragnar95!
A 4S-ért cserébe, 10 ezer ráfizetéssel? Na jó, legyen.
1 szó, mint 100, tudom, hogy szart se ér, de lényegében a számomra legfontosabb funkciókat már ez is tudja, és ezeket ki is használom. Kár lenne a piaci igényeknek mindenáron behódolni
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Cyberpunk
félisten
válasz manchester85 #35770 üzenetére
Én meg a kis Blackberry-vel vagyok így. Bár szegénynek kéne egy új hátlap is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
delofeu
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki GEAR4 Street Party Compact típusú dokkolóval?
Esetleg, valaki véleményt tudna róla mondani?Köszi a választ előre is!
Egytál, kéttál, hánytál?
-
r3dsnake
nagyúr
Egy apró bug: KÉP
-
Ragnar95
félisten
válasz manchester85 #35770 üzenetére
Esetleg ha 110ráfizetnél
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Nekem 7 albumból csak háromnak mutatja a borítóját. Cover flow-ban viszont mindegyiket, kivéve az előző háromból egyet.
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #35786 üzenetére
Nálam egyetlen album van, Overseer-Wreckage aminek nem akarja behozni a borítóját coverflowban. Múltkor töröltem, iCloudról is, tettem be teljesen másik képfájlt, és ugyanezt csinálja. Így viszont meg fogok válni az albumtól.
Cyberpunk: én viszont pont ezeket nem csípem.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
korpicschess
veterán
Ma délre megyek matek szóbelizni. Fú de ideges vagyok.
Este rotty lesz...
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mela Kehes #35796 üzenetére
Fogalmam sincs, nem jottem meg ra. A tobbi kb. 250 lemeznel nincs gond, tehat ketlem, hogy en rontottam el valamit. Igy viszont nem hagyom fent ezt a lemezt, mert elcsufitja a coverflow-t.
-
Blyan
félisten
válasz korpicschess #35797 üzenetére
Ne szarjál be és egy kalappal!
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest