Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #21391 üzenetére
nem is értem, hogy annó a dvdt miért kellett a vhsből kinyerni...
icecave: harapj már bele, mi az hogy hétfőn vodánál megkapom és előbb "játszok" vele, mint te
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Hihetelenül könnyű megszokni a jót. Így egy nap használat után az i4 lassúnak, kicsinek és nehéznek érződik, pedig eddig semmi ilyen bajom nem volt.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
DanielK
addikt
válasz Totheground #21403 üzenetére
Fekete? Mennyire kopik a széle?
Egy 3rd party bumper (olyan, mint az apple) mennyire koptathatja? -
nagyúr
válasz DanielK #21401 üzenetére
Most nem lehet, nagyon sűrűsödnek a programok... Megyünk piacra, és bár dolgozni is kell(ene), névnapom van, szóval este azért valami "hidegindítót" megiszok párat, aztán nehogy helyből toljak neki egy drop tesztet is
Szerintem olyan bumperek, aminek a belseje műanyag, simán ki fogja kezdeni, koptatni. Sőt, az olyan bőr tokok is, aminek belül van a varrása, szóval nekem a a Beyza zero kiesett, pedig szeretem nagyon. Egyelőre marad a fólia, aztán olyan bőrtök, ami vékony mint a Beyza, csak kívül van a varrás rajta.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz DanielK #21407 üzenetére
Köszi.
Most olvasom viszont az i5 szerelhetőségét leíró cikket, amit kiragadok gyorsan:
"Az iPhone 5 alaplapján két beázásjelző indikátor is helyet foglal, ezen kívül a kijelzőn is van egy érzékelő lapka, ami jelzi, ha a készülék nedvességet kapott. "
He? Akkor rakom fel az IS-t, és gar ugrott? Remélem, a desztvízzel felrakott cucc nem színez el semmi indikátort.
"mindenképpen érdemes majd fóliát beszerezni hozzá, viszont kérdéses, hogy lesz-e egyáltalán hátlapi fólia, ugyanis a hátlapnak csak egy része üveg, és az eloxált alumínium részre nem fog tapadni a védőfólia."
Erre kíváncsi leszek, majd kiderül, mit alkot a bodyguardz
-
nagyúr
válasz Chosen #21411 üzenetére
Itt a lényeg: " Obviously the ultra compact body demanded some compromises be made. The good news is that even though the iPhone 5 fails to match the performance of its predecessor, it still remains one of the best performers on the market. "
Ezt majd ki is fogom próbálni addig, amíg mind a kettő iPhone nálam van.
-
nagyúr
válasz DanielK #21413 üzenetére
Akkora kettő között ott libeg a fólia? Bármennyire kifeszíted, akkor is fog... plusz majd vígan vándorol be a por a hátlap és a fólia közé. Hurrá. Most még jobban várom, hogy milyen lesz majd a "vizes" fólia. i4/4S-en ugye nem volt probléma, itt lehet lesz.
-
DanielK
addikt
válasz icecave #21414 üzenetére
tényleg, mert a szélén is fém van. mondjuk én nem teszek a hátuljára. előre is csak azért, mert a mattot jobb szeretem. elég a bumper.
mondtam én, hogy brandot rendelj, azt szárazon kell feltenni. abban én már profi vagyok. 2perc alatt tettem az i4 hátlapjára egyet - természetesen buborék és por mentesen (páromnak a táskájába kell a védelem)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hogy mondod?
Most pont az a lényeg,hogy azt mondják, sima fólia b*szik ráragadni a fém részre, ezért mondom azt, hogy hátha a nedvesen feltehető fólia meg igen (nem hiszem, de egy próbát megér).
DanielK: elbeszélünk egymás mellett. Pont azt emeltem ki, hogy azt mondják, hogy a sima száraz fólia a fém részre NEM tapad. Ezért vagyok kíváncsi a vizes megoldásra,hátha az igen. Majd kiderül, mi az igazság, erről nem tudom, melyik fajta, mégsem tűnik úgy,hogy a hátlapot "nem fogja": [link]
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Azt nem tudjátok, hogy az i5 keretének anyaga is változott? Alumínium lett az is acél helyett?
i6 Silver
-
Tibee86
nagyúr
válasz Totheground #21422 üzenetére
Jött frissítés az FB messenger-hez, az lenne a kérdésem iOS6 használóktól, hogy működnek már a smiley-k, meg a fényképküldés?
-
SÖ
addikt
válasz icecave #21412 üzenetére
Ez engem nem vigasztalna 40h zenehallhatásért cserébe. Inkább fogyasztana többet az energikus mélyekért. Lassan annyit spórolnak, hogy már hang sem fog kijönni rajta.
vadászcsiga
Az ember azt hihetné, hogy minnél újabb modell annál jobb, mert hogy a high endben így van.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Álrendőrök loptak egy kamionnyi iphone-t Vecsésnél? Tiszta Hollywood
A kép és a 900 m Ft-os rakomány értékből következtettem, de ettől még bármi lehet[ Szerkesztve ]
-
Sur1G
aktív tag
Olvastam itt régebben, hogy használtan vásárolt 3GS-t lefoglalták a rendőrök és most ezért parázok, hogy vegyek-e így is telefont. Utána lehet valahogy nézni, hogy mi a helyzet a készülékkel? Milyen hivatalos papírok birtokában érezhetem magam "biztonságban"?
-
Sur1G
aktív tag
Engedjétek meg, hogy elmeséljek valamit. A telefonról, amit kinéztem a következőket mondta el a mostani tulajdonosa: amerikában lett cserélve, új 3GS (gondolom refurbished), amit el is hiszek, mert gyári fólia van rajta, meg minden kiegészítő, doboz megvan. Viszont a képen, amit küldött róla egy magyar dokumentáció "ujjtippek" van hozzá, illetve, azt az információt adta, hogy a telefon független volt mindaddig, amíg nem frissítették 5.1.1-re a telefont. Azóta T-mobile függő. Most lehet tudatlan vagyok, de létezik olyan, hogy hirtelen függő lesz a telefon és magyar dokumentációt adnak az USA-ban?
-
ittakary
nagyúr
válasz manchester85 #21392 üzenetére
Így? Fél évig van fél évig nincs? Hát nem irigyellek xD
iPad2 9 hónapig, utána eladni +12k iPad3 és azóta is nyúzom Havi 1300 Ftért béreltem az iPad2-t ha így vesszük
-
nagyúr
Ez egy rohadt nagy kamu úgy ahogy van. Ha független volt, majd egy frissítéstől T-s lett, akkor az eredetileg is az volt, csak szépen unlockolták szoftveresen. USA-hoz meg semmi köze sincsen. Több sebből is vérzik a történet...
-
Ragnar95
félisten
Ma voltam délelőtt a belvárosban, aztán gondoltam, ha már arra járok, beugrom az iStyle-ba meglesni az i5-öt, de még mindig nincs kint és az eladók se tudták megmondani,h mikor lesz Kint van az egyik pulton egy 4S "tabló", meg a dokkolók üresen....
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
TheMarci
addikt
Pedig terveztem ma, vagy holnap bemenni, megnézni. Azt lehet tudni, miért nem tették vissza, még most sem szabadna nekik? Mammut T-ben, vagy valamelyikben vajon van kiállítva 5-ös?
Do You Dream?
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #21444 üzenetére
Mert az mennyivel jobb,h a T-be kell elmennie, ha meg akarja nézni....?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Mr.Csizmás #21447 üzenetére
Pont nem, mivel az XMS-ben és iStyle-ban nem nézheti meg...
-
whitezo88
nagyúr
na 2 métert repült a telefonom, szépen kicsúszott a kezemből, jó hogy parkettára esett, szögben, így semmi baja nem lett de volt egy miniszívroham...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest