Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #21450 üzenetére
Én is pont ezt akartam írni amikor leejted, akkor ugye lábbal megpróbálod tompítani az ütést, de ilyenkor gyakran csak az jön össze hogy belerúgsz egyet és ezzel tovább rontasz a helyzeten
-
C4mp3r
addikt
egyebkent most igy belegondolva ez a zafir kristaly kamera lencse inkabb szukseges ujitasnak tunik, mivel az 5 hatlapjat nem lehet csak ugy cserelni a unibody haz miatt mint pl a 4s-t. igy azert kicsit koltsegesebb lenne karcos lencse miatt az egesz keszulekhazat kicserelni.
-
máyköl
veterán
Facebookon tudtok valami megoldást, hogy egy levelezésnek a legelejére tudjak ugrani? Nem túl kellemes időtöltés visszatekerni 5700 üzenetet...
-
tildy
nagyúr
Iphone eseten nem az apple vagy a szolgaltato irja at az unlockot? Csak mert nekunk mar masodik iphoneot unlockolja 15 fontert a three, es egyszer sem kellett sehova sem vinnunk, semmit sem beutni, csak kivennia kartyat es ujat rakni bele.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Ragnar95
félisten
Az Apple tudja csak feloldani a telót imei alapján, így valóban nem kell sehova se vinni, de a fent említett teló nem hivatalosan volt függetlenítve valószínűleg, hanem házilag.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz ittakary #21437 üzenetére
Nem, az a helyzet, hogy 2 het mulva apám kap egy iPad 3-at a munkahelyétől. Egyebkent 100 korul tudnék 3-at venni most is ujonnan USA-bol, de igy, hogy szakdoga, allamvizsga, utolso felev, nem erzem szukségét. Ugyis mennie kell a gépnek is. Ha megy a laptop, akkor mellé még iPad és iPhone is az már nekem folosleges luxus. Tabletet magammal sose viszem sehova, csak otthoni hasznalatra tartottam. (Nyilvan ha tobb napra elutazom az mas.) Szoval igy, hogy a szakdogahoz kell egy teljes erteku gep napi szinten, nalam az iPad mar szukseget veszti, vagy legalabbis boven eleg lesz apamét elcsorni neha.
i6 Silver
-
Ragnar95
félisten
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
sagit
veterán
válasz Ragnar95 #21461 üzenetére
Hülyeségeket beszél az eladó, ez tiszta sor.
De ez is nagy fasság' ám:
"de azért az újonc rangoddal nyugodtan oktass ki, nyilván jobban értesz hozzá, mint én"
Nem következik a hozzáértése senkinek sem a rangjából, ez szimplán hülyeség.Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-
Ragnar95
félisten
Ez nem is az eladó ráadásul
Ok, ez nem feltétlenül igaz, de azért nagy általánosságban mutat valamit a dolog, bár valóban nem feltétlenül kellett volna leírniPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
Épp nèzegetem, az Apple nem siet a lightningos i5 dokkolóval, csak mindenféle átalakító van...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Ragnar95
félisten
válasz korpicschess #21469 üzenetére
Mondom, hülyeség volt leírnom és simán előfordulhat, hogy nem igaz, csak az általános igazságot írtam le
De sajna vannak jópáran, akik nagy ranggal se tudnak semmit az illemről és vannak újoncok, akik sokkal normálisabbak náluk, elismerem, de ez a kommentelő pont a legrosszabb újoncok közé tartozik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
máyköl
veterán
Ez az új messenger app nálam sokkal lassabb is lett...
-
DanielK
addikt
[link] - ez nem semi...
-
Jojo5
őstag
jójó, benéztem, hogy az Touch, de mind1, az a kék szalag a lelki szemeim előtt gyönyörűen fest a fehér I5-el...
manchester85: sz@rok a hóvirágra+masnira, az a kék szalag megindította a fantáziám...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
SÖ
addikt
Konkrétan varez függetlenítésre gondoltam, ami nem ugyan az, mint a hivatalos szolgáltatói. Nekem csak független telefontjaim voltak, így csak érintőlegesen vagyok otthon a témában.
Más
Megnézem már pár Dev Alfa B videót, nagyon brutál. Annak ellenére, hogy zárt rendszer, semmiben sem marad el az Androidtól, Meamotól. Valós idejű háttér appok, aktív widget, (telszámokat, csoportokat is ki tehetsz az asztalra) predektív szövegbevitel, nem laggol, univerzális kontakt list, nativ PayPal Facebook, stb. hardveres led állapot jelzés, Január, február környékén kerül a polcokra, tuti lecserélem az iPhone-t, mert bonyolultabb, akarom mondani kifinomultabb. A nagy kérdés, hogy lesz-e belőle valami, kihúzza-e a BB addig. Még a Nokiánál is rosszabb helyzetben van.
vadászcsiga
Az idáig hallott telefonok legjobb hangjának listája nálam.
1. Palm Tro 750 - nagy gyors közép, semmi drumm bass, de mégis lejebb megy mint azok, szurkálós magasak.
2. Nokia N900 - Elsöprő dinamika
3. iPhone - Részletes kiegyensúlyozott hang.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
kipróbálnék egy i4-et, de drágán adjátok
kinél lehet alkudni?
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
nagyúr
B*szki, most nézem aprón, ilyen 250-270-ekért is mennek a 16 gigás i5-ök és van rá érdeklődő? Az durva, lehet meg kell nézni, hol kapom elő az i5-öt.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
SÖ
addikt
válasz szekfizsolt #21483 üzenetére
Na az ilyen tróllpacekok miatt nem érdemes az embernek adni az arcát. Ugyan ez van a politikában is. Most kérdezem én, milyen kár vagy bármilyen negatívum éri ezeket a trollokat amiért ilyen lenézően fejtik ki a véleményüket? Semmilyen! Értelmetlen érvekkel, és a magánélet sárba tiprásával pofátlanoknak mindenhová, ahol lehetőséget látnak köpködni. Mi közük, hogy kinek mi a hobbija, és miből telik rá. Nyilván nagy a kontraszt, a leszakadó réteget, és a nyálas gyerekek megvalósult álmai között, de ez demokráciában magán ügy. Ráadásul pont azoknak van a legnagyobb szájuk, akik szintén 100K feletti zászlóshajókat birtokolna.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest