Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-26 14:04:56

LOGOUT.hu

iPhone-t használók OFF topikja

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#178495) icecave válasza Rage47 (#178494) üzenetére


icecave
nagyúr

Az alap dologgal van a baj. Lehet bármit mondani,meg hogy influenzába ennyien, meg annyian halnak bele. stb. Itt azt kell megérteni,hogy van egy réteg, akire veszélyesebb az átlagnál és jelen pillanatban nincs rá orvosság. Az,hogy van elég kórházi ágy annyit jelent, hogy "lélegeztetőgépen tud meghalni" az illető. Nyilván sarkított dolog, és a lakosság jórésze nem fog belehalni, de átadhatja szülőknek,nagyszülőknek, akiknek már ugye ott a nagyobb rizikó.
Annyit kellene tenni, hogy hordani a maszkot és nem úgy, ahogy a legtöbben (az emberek fele azt hiszi szájszag ellen van, az orrára nem húzza fel). A maszk pedig csak akkor ér valamit,ha mindenki viseli, hisz az nem azt védi, aki viseli, hanem mindenki mást véd ugye, mert erősen lerövidíti a távozó vírus útját belőled.

Nyilván mindenki értse úgy,ahogy írtam és légyszíves ne a bolha b*szán keressük a szőrt a szavak elemzésével. :D

Mi aszonnyal amúgy is egyre jobban antiszociálisak vagyunk, mert annyi a hülye ember,hogy az már félelmetes, és persze nem csak a koronáról van szó. Valahogy egyre több ember gondolkodik úgy,hogy leszarom, ha másnak kárt okozok, nekem legyen jó, aztán "utánam a tűzözön". Én azt remélrem, hogy majd ezek után jobban figyelnek az emberek a távolságra, stb. de nem b*zmeg, a boltban is beleáll a segedbe, és ha rászólsz, még pattog is, hogy az én k*rva anyámat, oodaáll, ahova akar.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  iPhone-t használók OFF topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.