Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#63578) Dorian válasza BBéci (#63564) üzenetére


Dorian
félisten

Tisztában vagyok vele, hogy neked mindenből csakis a legjobb, a prémium minőség kell, akkor is, ha ez a prémiumság a hétköznapi használatban az eredmény szempontjából nem ad semmit.

"rendkívül egyszerű kivitelűnek, olcsó alapanyagokból előállítottaknak tűntek, függetlenül a hűtési/működési képességüktől"

Engem pl. pont nem érdekel, hogy egyszerű kivitelű, meg olcsó anyagokból van, ha megteszi amire vettem. Az emberek többségének nem a legjobb kell, hanem olyan használati eszköz kell minél olcsóbban, ami elvégzi a dolgát, kész.
Egyszerűen nem racionális döntés egy prémium termék.

Autóból is van egy 17 éves G Astrám, meg egy 7 éves Avensisem. Beleférünk, elvisznek oda ahová kell, ennyi. Tudod jól, hogy vehetnék drágább autót is, de teljesen feleslegesnek tartom. Ha mondjuk az autózás lenne a hobbim, akkor nem ezek lennének, de a használati tárgy és a hobbi két különböző dolog. Biztos van akinek a mosás a hobbija :DDD

#63569 tomtyi :
"Mitől horror ár?"
Attól, hogy van egy csomó más olcsóbban, és elvégzi a dolgát ugyanúgy.
"Ja, hogy te hozzászoktál a pocsék minőséghez."
Képzeld el, az olcsó Bekóim is ugyanúgy kimossák a ruhát. Pont ugyanúgy, mint korábban a Bosh, Siemens, satöbbi mosógépem.

[ Szerkesztve ]

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.