Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-09 14:43:01

LOGOUT.hu

Házimozi belépő szinten

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8449) Aurig@ válasza lajthabalazs (#8447) üzenetére


Aurig@
őstag

Kíváncsi lennék, hogy hány ember engedheti meg magának a több tízezres konnektorok felszerelését? Vidéken, kétlem, hogy a komolyabb hifi vagy házimozi tulajdonosok ilyen drága csatlakozókat használnának. (Nem biztos, hogy nincs, de ha van, elenyésző számú.)
Örülnek, ha meg tudják venni, amire (lehet, hogy hosszú hónapokat) spóroltak.

Milyen zaj az, ami filmnézés közben kihallatszik? Ha kihallatszik, akkor az már nem zaj, ott más más baj van.
Szerencsére, még nagyon jó a fülem, de hál' Istennek nem hallok semmi zúgást. Egy több százezres cucchoz még vennünk kellene, közel negyedéért konnektorokat, meg ilyen simogató kütyüket? Ha ingyen adnák sem kellene, nem is néz jól ki és még a helyet is foglalja. A 40Ft/m-es MCU rézkábel minőségből, 500Ft/m minőséget csinál áram-simogatással?
Nem ettől lesz jó egy rendszer. Nem mondom, hogy nincs valami kis haszna, de annyi biztos nincs, amennyit elkérnek érte!
(Olyan, mint biciklihez első-hátsó felni, minden nélkül 1.390.000-ért, mit tud, amiért ennyi? Magától ráugrik a gumi és felfújódik?)

Az országban néhány áramszolgáltató van, (hamarosan talán ennyi sem lesz) a kiépítés nagyjából ugyan az mindenhol. Nincs olyan, hogy kiváló minőségű vagy gagyi kiépítésű elektromos hálózat. (Egyébként vidéken jobb a kiépítés minősége talán, mint városban.)

<<- OnePlus 7 „8/256” Android 12 ->>

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Házimozi belépő szinten (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.