Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37528) s3toraph válasza Arlekim (#37513) üzenetére


s3toraph
senior tag

Horgonyt nem tudom hogy az mi, van egy vastag anyagszál az oldallapokon alul és felül párhuzamosan, merevítésnek, gyárilag. Ez egyben van vele, "hozzá van olvadva".
Max. olyat tudok, hogy Debrecenben bemegyek valahova egy darabjával meg képekkel és megkérdezem, mit szólnak hozzá, meg kérek egy árajánlatot.
Köszi a tippet. :R B tervnek, az megoldható házilag, hogy felkenhető rozsdamaróval leszedem a rozsdát és előkészítem így a felületet, majd lefújom valami festékszóróval? :F Itt látni képeket a topicban amikor emberkék otthon így oldják meg, festékspray-el vagy mivel, lefújják a lemezdarabokat, mondjuk gépház moddingnál. Csak nem tudom, hogyan lehetne kivitelezni. Rozsdamaró, letörlöm, aztán mehet a festék? Nem kell kalapácsállónak lennie a festésnek, de mondjuk ha odakoppan finoman a szekrényhez, nem törjön/pattanjon le egyből.

Ja, rakok fel oldalra is rácsot ha megunom, ez lesz a mittudomén, mondjuk kobraszelidítő. Kici kic drágaszág kobráckával. ;]

siti: Köszi, keresek ilyen topicot! :R

Irmscher 353: Köszi a konkrétumokat, rá is keresek! :R

[ Szerkesztve ]

Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.