Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz nagydavid989 #70656 üzenetére
Töltsd le a social clubról,ha eredeti DVD-s akkor onnan le tudod szedni,nekem is DVD-s de nincs a gépemben olvasó így social clubról szedtem le legutóbb.
-
htc07
addikt
válasz nagydavid989 #70656 üzenetére
az biztos hogy nem úgy kell telepíteni, hogy megnyitsz egy cab fájlt
-
Zsoxx
senior tag
válasz nagydavid989 #70659 üzenetére
Nézd meg a C:-n meg a játék meghajtóján is, van-e elég hely.
-
Kiskokó
veterán
Az újaknak és aki aktív itt!
Szavazzatok, vagy akár nevezzetek is a Crew régóta tartó autó szépségversenyén.
Nevezési határidő május 19. vasárnap 0:00!
PHHU Autó Szépségverseny 111.
Választott autó: Albany Primo
A részvétel szabályai:
Három kép a szokásos szögekből + 1 kreatív is lehet ha valaki él vele.
SC nick neved, autó neve.Példa:
PHHU Autó Szépségverseny 111.
SC: cukikisneved
Autó: Albany PrimoKép1 (beszúrva nem linkelve)
Kép2 (beszúrva nem linkelve)Nevezési határidő május 19. vasárnap 0:00!
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
lohn
tag
Jelentkeztem a Crew-ba (lohnszabolcs) Hetente 2-3x játszom 1-2 órát, jelenleg 66-os szinten vagyok.
https://www.youtube.com/channel/UCgMa4yBZEp-ALnsqH_ZtvrA
-
szTotyy
őstag
Aki nem akarja a net kábelt ki-be húzkodni és számolni a másodperceket, annak itt egy hasznos program, amivel üres sessiont lehet csinálni.
lohn: A szabályzatot olvasd el kérlek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elkezdtem egy ideje "farmolni" ( fu de utálom ezt a szót) és ehhez megvettem minden MC gyárat + bunkert + night clubbot. Eléggé ráfüggtem és csomó hasznos ötletem van amivel ki lehetne egészíteni a leírásokat. ( Nem ilyen hogy hogy kell leülni a gép elé meg mennyibe kerül a gyár megvétele )
Főleg arra jók a tippek hogy egyedül hogy lehet ezeket gazdaságosan és könnyen üzemeltetni.
Megírom ha beteszi majd valaki a leírásban. Nemtudom topicgazda vagy ki csinálta a linkelt leírásokat.
-
-
törölt tag
válasz Kiskokó #70670 üzenetére
Játszok mind a kettővel. De havonta csak 10 napot vagyok otthon. És szerintem már mondtam mi az oka annak hogy nem látsz. Egyik hogy kb éjfél vagy utána megyek fel 90%ban a másik és legfontosabb hogy üres auto aim szerón tolom. PC-n az aréna wars-ra mentem rá ( most azon vagyok hogy kell a nitros monster truckot megszerezni mert az nagyon beteg) a ceo/MC dolgot konzolon tolom de a leírás szempontjából lényegtelen. Próbálok a két karakterrel különböző dolgokat csinálni hogy ne legyen unalmas. Amúgy a pc-sen karakterem már annyira nem hoz lázba mert mindent csináltam már vele így 260rank körül. A konzolos most ért 130 fölé. Itt még van teendő.
[ Szerkesztve ]
-
Staradder
tag
Abban segítsetek hogy Lester-t ha hívom a körözési szint csökkenése miatt, nálam még lakat van rajta.
Mit kell csinálnom hogy aktiválhassam?köszi
-
Lorell71
tag
Unable to initialize DirectX 9 device - Ez most mért jött elő?
-
Kiskokó
veterán
Srácok Du 2-3 tól valami mókaaaa??
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Staradder
tag
Hello
Nem tudom ki szerkeszti az összefoglalót, de az Import/Export-hoz beírhatnátok tippként hogy nem szükséges a CEO irodához szaladgálni felvenni a küldetést, ha van egy Terrorbyte-od mivel onnan bármelyik üzlet küldetés elérhető. Bár azt nem tudom hogy hol tárolható.
+ Hogy ne maradj egyedül egy session-ban mert akkor az NPC-k elég durván betámadnak Autó lopás-eladás közben.
-
Plata
félisten
válasz Staradder #70679 üzenetére
Ha csak autót akarsz lopni jó a terrorbyte,de ha van több ládás raktárad és ládázni akarsz az iroda sokkal jobb.
A terrorbtye-ban található számítógép kevesebb infót mutat mint az irodában lévő.
Irodából lehet látni és rendesen le osztani a ládákat de a terrorbyte-ban nekem gőzöm sincs melyik mi hol és merre.
Autólopás közben akkor is támadnak ha nem vagy egyedül.
Ha jól tudsz repülni akkor a megoldás cargobob.
Nem bele ülsz az autóba és hazaviszed hanem cargobob-al felkapod és hazaviszed,ha nem helikopteres NPC-k jönnek akkor tökéletes,ha helis gyökerek jönnek akkor necces.De ha jól tudsz repülni akkor az sem gond.
Egyedül akkor ne vidd a kocsit saját cargobob-al ha tengerről kell kiszedni,olyankor a saját jó eséllyel elejti.(#70678) Kiskokó
Este 8 után esetleg?[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz Staradder #70685 üzenetére
Egy kis tipp: ha szánsz rá pár percet, és itt a fórum keresőjébe beírod, hogy "kocsilopás", akkor a hozzászólások között sok hasznos dolgot találsz a témával kapcsolatban.
-
zsiz
őstag
Én délután nem leszek itthon, de estefelé szeretnék becsapni pár embert special vehicle work-re Ha valaki jönne nyugodtan vegyen fel barátnak addig. Meg asszem eladni is kéne már.
Kocsilopásnál én nem tudtam használni a Cargobob-ot. Direkt amiatt vettem, persze még az akció előtt De akkor ezek szerint csak béna voltam, nekem nem sikerült ráakasztani a kocsit.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
ETOM
addikt
Sziasztok. Ez mi lehet? Pár napja játszom eddig nem csinálta.
Előtte itt hagytam míg töltött mire visszaértem ez fogadott és azóta vág ki.. [link]
-
MrYoniko
aktív tag
Ládázáshoz is jó a Terrorbyte, ugyanis kiírja mit fogsz lopni, és kiválasztod melyikbe akarod vinni.
Ha meg szét akarod szortírozni (aminek nincs haszna csak "eyecandy"), akkor nemes egyszerűséggel egy cetlire felírod a raktárt és mit gyűjtesz bele és kirakod a monitor mellé.
Emelett a Terrorbyte-al MC bizniszbe is lehet lopni és bunkerbe is, én úgy szoktam kimenni a sivatagba...Ja és mégegy: pont te ajánlod a helis lopást Plata alias Quak-kapitány?
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
Plata
félisten
válasz MrYoniko #70692 üzenetére
Na de pont a helis lopás azért jó mert ha lezuhansz is vele nem törik össze a kocsi.
Nemes egyszerűséggel én cargobob-al csak be szoktam zuhanni a célkörbe.
A kocsinak nem lesz semmi baja,mert a játék nyom egy átvezető videót hogy leszállítod a kocsit.
Ki próbáltam és jól működik,az én garázsom a grove streeten van,jó párszor lezuhantam oda,de nem lett semmi baj,jön az átvezető videó és utána ott lesz a helid sértetlenül.
Szóval ehhez pont nem kell tudni leszállni,mert a lezuhanás is megfelel.
Én szeretek szortírozni,az irodában lehet terrorbyte-ban nem.
Irodában a gépen térképes nézet van részletes infókkal,terrobtye-ban csak egy lista nulla infóval.
Sose tudom megjegyezni melyik raktáramnak milyen neve van terrorban,de a térképes nézetben tudom melyik hol van.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Uraim, egy élmény volt, egyelőre távozom diszkrét videokártya hiányában.
Sikerült másfél hónapig használni anyagi veszteség nélkül egy 1060 6 gigás kártyát, most ugyanúgy 53-ért el tudtam adni.
Az egyik oka, hogy az AMD bejelentések miatt szerintem áresések várhatóak, de már most is át tudnék pártolni 4 gigás RX570-re 35 ezer körül ami nem olyan sokkal lassabb, 33%-kal, ami az árkülönbség biztosan nem.
A másik, hogy eléggé egysíkú lett a játék holott még csak bő fél éve kezdtem, farmoláson kívül nem sok mindent csináltam már, persze lehetett volna heistezgetni, de unalmas már és sok időt b*sztam el más értelmes dolgok helyett.
A harmadik, hogy kicsináltak az fps dropok, lehet én vagyok f*sz és nem tudtam rendesen beállítani, de 2600K@4.5GHz, 8 giga ram (volt 16 is csak i5-2400 mellett) és 1060-nal ssd-ről játszva is bedroppolt, az idegbaj kerülget tőle, hogy komolyan 16 giga ram meg 6 mag kell 100 ezerért egy több éves játék alá? Nekem ennyi pénzt a gta sajnos nem ér. Eladom az I7-et is, majd úgyis lesz valami vga, ahogy elfut a 2400-zal elfut, talán lesz majd valami Ryzen apu, minimumon talán elég lesz.
Minden jót és további jó játékot kívánok nektek! És ígérem visszatérek.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Staradder
tag
Érdekelne hogy lehet a nightclubban népszerűséget növelni? Még nincs meg, de ha a kiegészítő dolgok a vásárláskor, akkor még gyűjtök lóvét. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest