Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorell71
tag
Sziasztok! Tudom már leírtátok, de hogyan tudom visszakapni a GTA-t 1 windows összeomlás után, ha az 1 külön SSD-n van?
-
TYÜTYI2006
tag
Sziasztok!
Megvettem online a gta v-öt, rockstaros digitális verzió. A magyarítást összehoztam, de mods mappa nincsen, majd létrehozom, így az open 4 mód nem települt. Script hook v települt, de a nativetrainer.asi nem működik, ha azt is beteszem, akkor kritikus script hook v errorral kilép. Ugyanezzel a hibával kilép, ha beteszem a manual transmission mappát, gears.asi fájlt. Szeretném ugye kormánnyal használni, a gépkocsi vezetéseket. Mit tudok ezzel kezdeni? Windows 8.1-em van a gépen. -
TYÜTYI2006
tag
Illetve a beállítások menűben összeomlik a játék kis idő után, és újra kell indítani, retry, vagy safe mode. Ez mitől lehet?
-
senior tag
Jó reggelt!
Aki esetleg használja a Grand.Theft.Auto.V-RELOADED verziót a modaktivátorral megfűszerezve a magyar (filerise) nyelv miatt, azt nem dobálja ki esetleg a játék időnként?
Nem tudom jelenleg hardver vagy szoftver hibával küzdök-e. -
Plata
félisten
válasz NdrewSunix #70509 üzenetére
Sosem volt warez GTA-m,csak eredeti,eredeti angol nyelven.
Mivel az eredetivel lehet online is játszani,a magyar nyelvért meg online bannolni.
Így sosem volt magyarítás vagy egyéb mod fent,többet ér az online bármi modnál. -
Mr.Csizmás
titán
válasz NdrewSunix #70509 üzenetére
mondjuk a legit verzió tartalmazza a patcheket is, vedd csak meg szépen
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
senior tag
válasz Mr.Csizmás #70511 üzenetére
Őszintén szólva nem érdekel az online lehetőség annyira (főleg mert ott nem is működik a magyartás), még 5000 Ft-ért sem. Nem is nagyon van pénzem egy játékra kiadni ennyit.
-
Plata
félisten
válasz NdrewSunix #70512 üzenetére
Bár én sosem magyarítottam a GTA V-öt,de úgy tudom hogy nem is 100%-os a magyarítás,na meg elég gáz is.
Igaz a LoL magyarítást is szidják,az meg nekem bejön.[ Szerkesztve ]
-
the_mad
aktív tag
Nem bannolnak a magyarítás miatt. A modokat automata felismeri a játék és nem enged velük onlájn. Korruptak a filék felirattal ki fog dobni betöltés előtt. Ami modot nem ismer fel... na amiatt fognak bannolni
A virágbolti verzió pedig nem egyszer volt jobb, mint az eredeti. Főleg a botrányos GTA 4 portnál.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Plata
félisten
válasz the_mad #70514 üzenetére
GTA4-ről nekem egy szót se szójj,me harapok.
Tavaly megpróbáltam újra elővenni,nekem steames van,felraktam,de megint gyorsan rájöttem hogy egy rakás szerves trágya és le töröltem,erre hazavágta a GTA V-öt is.
Csak úgy ment a GTA V hogy újra visszaraktam 4-et meg a hülye dlc-it.
Sosem játszottam végig 4-et,még félig sem jutottam el szerintem.
Pedig megvan.
Emlékszem mikor pár éve karácsonykor valaki a másik fórumban azért sírt mert a karácsonyra kapott GTA V-öt magyarította és bannt kapott,online akart játszani de kapásból bannolva lett.
Bakker,most komolyan jobb a virágbolti 4 mint az eredeti?Már úgy értem nem olyan botrányosan szar?
Ahol az 5 high beállításokon szépen fut ott nekem a 4 low-on is akadt.[ Szerkesztve ]
-
the_mad
aktív tag
A magyarítást én is felraktam és engem nem engdett fel vele. Nem mostanában, hanem amikor a FileRise kiadta évekkel ezelőtt. Azóta is moddoltam párszor. Zombi apokalipszis mod, Vasemberes marhaság, különböző grafikát javító modok. Mindig ugyanaz volt az eredmény ha onlinera átmentem: megszakította a betöltést mert érzékelte, hogy belepiszkáltak a játék fájljaiba.
Ami a GTA4-et illeti... Én anno megvettem 13000 jóféle magyar forintért a PC-s megjelenéskor lemezes verzióban. Az első patchig működött (nagyon szarul, de elfutott), majd a Rockstar vicces kedvében kitalálta hogy "részeg effektussal" szívatja a virágbolti felhasználókat. Ez annyira jól sikerült, hogy többek közt nálam is előjött a dolog és még nagyon sok másik eredeti játékkal játszó embernél. A patch meg kellett, mert nélküle egy akkori felső-középkategóriás gépen is a játszhatóság határait súrolta a történet. Továbbá a patch kiadása után 4-5 nappal már jöttek a crackek a javított config fájlokkal, ami megoldotta a problémát. Rockstar részéről totálisan értelmetlen húzás volt, amivel csak mégjobban magukra haragították azt a kevés embert, aki hajlandó volt a szemetükért fizetni. Azt meg sem említem, hogy volt egy haverom a fősulin, aki az első patch után odaadta a virágbolti verziót is. Feltelepítés után meglepetten konstatáltam, hogy a Razor féle verzióban olyan grafikai beállításokra is volt lehetőség, ami az eredetiből egyszerűen hiányzott és csak jóval később, az 1.4-es patchben került bele.
De a San Andreassal is voltak stabilitási gondok, ami a tört verziónál nem jöttek elő.“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
Gawamatsu
senior tag
Van új tartalom, kedvezmények?
Sehol nem láttam még, pedig... -
hegyipapa
senior tag
9/5/2019 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
2 Premium Repo Missions
Log-in Bonuses:
Warstock Cap
Double GTA$ and RP Activities:
Special Vehicle Races
Bunker stock
Premium Repo Work
G Rating
Discounted Content
Pfister Neon, $975,000
Lampadati Viseris $568,750
RCV, $1,645,000
RM 10 Bombushka, $2,670,000 Trade Price
APC, $1,395,000 Trade Price
Blazer Aqua, $792,000 Trade Price
Ruiner 2000, $2,592,000 Trade Price
Rocket Voltic, $1,728,000 Trade Price
Armored Kuruma, $367,500 Trade Price
Itali GTB, $832,300
Facilities and renovations, 40% Discount
Vehicle and Weapon workshops
Ammunition
Maze Bank West Office, 100% discount
High end garages, 50% discount
-
Gawamatsu
senior tag
Mi az a "G Rating" activity?
-
MrYoniko
aktív tag
Ha a CEO-t átköltöztetem, akkor a padlón lévő stex megmarad?
Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
TYÜTYI2006
tag
válasz TYÜTYI2006 #70506 üzenetére
Sziasztok! Erre tud valaki megoldást írni? Köszönöm.
-
Carlintos
kezdő
Végét járná? Nem hiszem.
A 6-ot az új konzolokkal egy időben hozzák ki azok meg 2020 előtt nem jönnek.Þór vígi þessi rúnar
-
törölt tag
válasz Carlintos #70528 üzenetére
A kettőnek mi köze egymáshoz?
Persze nem lesz lelőve, de egy ideje értelmes kontent nem jött. És eddig minden drága volt, most meg nem ez az első cucc amit ingyen adnak. Lassan ha semmit nem csinálsz, akkor is van ceo irodad, buzzard, lakás, fegyver..
[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
válasz Gawamatsu #70522 üzenetére
Players compete in planes to collect all 15 flags across 10 different locations above Southern San Andreas & Blaine County. In G-Rating Cold, weapons are disabled for all pilots - but if you're looking to turn up the heat, weapons are live in G-Rating Hot. Choose your play style in this classic GTA Online Versus Mission and bring home double rewards for the privilege.
[ Szerkesztve ]
-
the_mad
aktív tag
válasz #81556480 #70529 üzenetére
Gondolom, ameddig lehet azért életben tartják. Persze, ha jön a hatodik rész akkor már nem ez lesz a priorítás. Mondjuk a PC-s platform utána is virágzik még egy ideig, mert hozzánk ugye fél év késéssel szokot jönni a GTA.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
veterán
válasz the_mad #70531 üzenetére
Szerintem pont az életbentartás miatt adják a free contenteket, ezzel próbálják megtartani a játékosokat. Mondjuk ez a CEO office olyan dolog, hogy aki az elmúlt fél évben kezdte el annak jó lehet, de ha fél év után még nincs meg akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
gabesz123
tag
válasz rasotamas #70532 üzenetére
Steam-en még mindig top listás a legtöbben játszanak vele részen, ha lehet hinni a steamdb chart-nak. Abban lehet valami, hogy így akarnak még több embert vonzani, a régiek könnyebben jönnek vissza, ha duplás eladások vannak, aki meg mostanában kezdte, az így kicsit könnyebben tud fejlődni. Ettől nem hiszem, hogy csökkenne a shark card-ok eladása, sőt. Más részről meg mostanra nagyon meghízott a megvehető cuccok száma. Csak ha a legújabb arena wars járműveit, garázsát összeadjuk, simán el lehet szórni ~30 millát.
-
gabesz123
tag
válasz rasotamas #70534 üzenetére
Én sem tolom a karriert benne. Az egyik oka pont az volt a megvételnek, amit írtál, ne hívogasson a csaj. Meg a plusz garázs helyek is jól jönnek.
Apropó garázs. Lehet valahogy variálni a kocsik garázsonkénti elosztását? Úgy értem, menüből. Vagy, ha variálni akarok akkor át kell furikáznom egyik helyről a másikba (kivéve persze, ha megtelik, mert akkor engedi kiválasztani, hogy melyiket szeretném és hova átpakolni)?
-
Kiskokó
veterán
-
IntelKiller7
veterán
Ha most megveszem ingyen az Office-t akkor később fejleszthető lesz nem? Pl, ha most nem kérek bele Gun Locker-t.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Plata
félisten
válasz IntelKiller7 #70539 üzenetére
Bármikor.
-
zsiz
őstag
válasz IntelKiller7 #70539 üzenetére
Az mire jó egyáltalán? Van értelme megvenni ezeket a plusz cuccokat?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
jossua
tag
PHHU veteran csapatból már nem játszik senki sem ????
Alias : Magyarbetyar
-
jossua
tag
ennyire kifutotta magát már ez a játék ?
Alias : Magyarbetyar
-
Gawamatsu
senior tag
Valaki GTA képpel reklámoz repülőutakat...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs