Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1958) negyven2 válasza cNpowa (#1956) üzenetére


negyven2
veterán

És ha teszem azt a JoskaPista PC játék eladó feltölti a webáruházába hogy a GTA V nemcsak hogy jön PC-re, de ráadásul még egy hónappal a konzolos megjelenés előtt akkor abból is csinálnak hírt?

Az, hogy kikerültetek egyes oldalakra azt kb. annyit jelentenek, hogy.... Hé várjuk csak ez nem jelent semmit. Még annyit se, hogy ha bejelentik, hogy génmódosítás által mostantól a fű átváltozik vattacukorrá.

Anno a Red Dead Redemption-böl is jöttek ki cikkek (és a Gamestar hírétől függetlenül is) és jelentek meg szintén webáruházak (nagy nevűektől a JoskaPista szintűig) arról, hogy jön a PC-s változat aztán nem lett belőle semmi. Úgyhogy én azt mondom, hogy gondolkozzunk tényszerűen, és logikusan, mintsem, hogy pletykákra hagyatkozunk.

Nagy valószínűséggel, hogy jönni fog majd a PC-s változtat (és reméljük nem port) de azt, hogy mikor egyelőre csak a Rockstar Games illetékesei tudják megmondani.

Ja és igen, attól még, hogy egy "Játékos" oldalon valaki egy valamilyen információból írt egy cikket az még mindig annyi realitástartalma van, mint a ruhacsipeszből való jósolásnak, vagy abból, amit én írtam most.

"Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.