Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86756) FőDudu


FőDudu
addikt

AutoEq -t probalta mar valaki kozuletek? Wavelet progiban is van mod importalni az ezzel keszult profilt.

(telefonnal hallgatott fulesnel eleg jo eredmenyt lehetne elerni vele. Bar csak meglevo profilokkal probalom, de biztato amit ki lehet vele hozni a fulesekbol).

Mondjuk a Tin P1 profilja nekem tul eles lesz, de peldaul az oreg Klipsch X10 Image egesz jo lesz a profiljatol. Es foleg a Tin P1 profiljaval lesz jo a Klipsch X10 image. Valoszinuleg az emelt basszus tetszik.

Bele kene jonnom a sajat konfig keszitesebe, akkor rendesen ki lehetne javitani a fulesek frekvencia menetenek hibait. Ugy tunik minden oprendszeren es telefonon is mukodik, igy ha BT DAC (vagy a fejhallgato) nem tud EQ-t tarolni, akkor ez tunik jarhato modszernek.
A dolog mukodik fej es fulhallgatokra is hiszen forras oldalon manipulal.

Nem vagyok jaratos a parametrikus Eq programozas vilagaban, bar elsore nem tunik bonyolultnak.

[ Szerkesztve ]

FőDudu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.