Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86389) -NoVa- válasza laleeee (#86382) üzenetére


-NoVa-
őstag

? Ezt így igen nehéz értelmezni, de kezdem az elejétől, érthetően, lépcsőkben:

- Samsung gyári: Harman görbe felé hajló tuning, V. Tere nincs, keskeny sík. A kábele zörgős rettenet, de ingyen volt.
- SoundMagic E10: Némi értelmezhető szélességet ad, előrelépés, de nem a legjobb opció annyiért.
- Zero Audio Carbo Tenore: eBayről 14k körül Japánból még mindig kapni. Sokkal jobbnak tartom a Samsungnál és az E10-nél, térben, részletességben, de a kábele sérülékeny, meg már sokkal jobbakat kapni alig drágábban.
- BL-03: Sokkal jobb alig drágábban. Nem V, a közepe nincs visszafogva, a magasai nincsenek emelve, csak a basszust tolták kicsit túl, amit meg lehet szokni. Nagyon fekszenek neki a blues, rockzenék, ott nem csak az árához képest teljesít jól, szimplán csak csodás. Gitár, dobok, cintányérok, + ének nagyon élő hangzást ad. Jazzre, nagyzenekari témákra az emelt basszusa kicsit belebúg a középtartományba, zsúfoltabb elektronikus zenék meg még könnyebb/gyorsabb membránt, vagy armatúrát igényelnek. Ott is jó, de nem annyira, mint amikor Led Zeppelin vagy The Doors szól rajta,
- Urbanfun YBF ISS-014: 70$-al az árkeret teteje. Nincs úgy túltolva a basszusa, mint a Blonnak, gyorsabb, de nagyon halkan hallgatva csökken a dinamikája, hangerővel jön a csoda. Szintén jól áll neki a klasszikus rock, de mivel nem tolja úgy túl a felső mélyeket, több stílusban használható. A magasa néha kicsit sok, ahogy a Blon mélye, de inkább csak egymáshoz viszonyítva tűnik fel, magában nem zavaró. Érdemes még a méretét említeni, ez az egyetlen füles ami párnán oldalt fekve kényelmes nekem, óriási plusz pont. Viszont a vetőcsöve nagyon vastag, nagyon szűk hallójárattal nem kényelmes. S-es tippel még jó.

Az biztos, hogy nincs olyan hang, amit csak a Blon tud elkülöníteni, a Tenore pedig nem, csak a hangzás tisztaságában van előrelépés.
Az E80-at meg nem hallottam.
Hibrid armatúrás cuccokból meg az igazán jó hang még sajnos nem 20k-nál kezdődik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.