Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:42:29

LOGOUT.hu


Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez, és megtaláljátok az aktuálisan ajánlott modelleket is. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan. A

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85809) korpicschess


korpicschess
veterán

Sziasztok!
Illesztékekkel kapcsolatos kérdésem volna. Vettem bagóért egy B&O E8 TWS fülest, viszont nem voltak hozzá illesztékek. Jelenleg a szekrényben lapuló Sony EX15 tipjeit használom, amik jónak tűnnek, jobbnak, mint amik amúgy voltak nálam. Érdekes, hogy más fülesnél nem volt ilyen, de jobb oldalon a nagyot, balra a közepeset használom.
Shure fülesemen Spinfit CP800 van amit imádok. Rá lehet erőltetni a csövére, de nem szól vele jól, ami valszeg érthető, mert ez a cső jóval szélesebb, elvileg CP100 megy rá.

A kérdés, hogy rendelek Penontól egy CP100-at szerintem, még dilemmázok a fenti méret miatt, hogy M vagy L legyen.
Olcsóbb ligában van még valami ajánlott? Final Audio tipek is nagyon bejöttek mikor próbáltam, de sajnos azok rettentő drágák, a fülessel összemérhetők már. Talán a Sony hybrid tipek is jók lennének rá, azokat is szerettem, de most pont nincs belőle. Abból eredetit meg szerintem nagyon nehéz találni.

A füles kicsit harsány, mélyekben nem megy elég mélyre, ebből gondolom, hogy az illesztéken még lehet javítani. :) EQ-ra egyébként jól reagál, amit az appban lehet használni.

Köszi előre is!
:R

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.