Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1507) .LnB válasza cyberkind (#1501) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azt leírni, hogy minél magasabbra állítod a grafikát annál több az fps-ed, "mert a géped jobban rá van kényszerítve arra, hogy dolgozzon" nettó hülyeség. Olyan mint ha ez úgy működne mint egy lendkerekes autó, hogy minél nagyobb erővel lököd meg annál gyorsabban megy. Ha hazamegyek szerintem letérdelek a számítógép házam elé, és megkérem szépen, hogy ma adjon bele mindent a kedvemért. :D Kb ugyan annyira valós.

"Ha feltekertek minden beállítást nem fog annyira droppolni mert a gpu-t jobban használja a játék ami nem az erőssége."

"Akinek rosszul fut a játék, az próbálja meg, hogy az MSAA-t fullra teszi, nálam jobban megy így mintha ki lenne kacsolva."

De sajnos a VGA-k nem így működnek. Kivéve a tiedet, a világon egyedül. :D Szinte látom a VGA-dat ahogy keresztbe kulcsolt kézzel a falnak befelé fordulva duzzog, hogy ő most nem dolgozik, mert nem elég magas a beállítás. [link] Akartam is kérdezni, hogy a patch óta mennyi fps-ed van 'nyoccáz? ;]

(#1500) hackeeeee: DigitalFoundry mérése szerint X1-on is beeshet az fps 30 alá.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.