Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haypro

    senior tag

    brownus

    Azért nehogy már a Jonh Wick "karaktereit" Tarantino figuráihoz hasonlítsuk... :U :C
    Ez olyan, mintha a One Direction-nel hasonlítanád össze mondjuk a Beatlest... :DDD Egyszerűen nevetséges.
    Tarantino olyan karaktereket alkotott meg, akiktől még 50 év múlva is idézni fognak...
    Azért Cristoph Waltz által játszott náci tiszt, vagy mondjuk egy Harvey Keitel alakította Mr. White, vagy John Travolta Vincent Vega-ja... Csúcs.

    Egyébként van 2 kutyám, imádom őket, de azért egy filmben ez az indíték több mint sántít.

    Boyhood [Sráckor]

    Nagyon vártam ezt a filmet, de túl sokra számítottam tőle. A kritikák mindenhol az égig magasztalták, hogy filmtörténeti alapmű, meg hogy minden másodperce elvarázsol, 100/100-as Metascore-ja van stb.
    Szakmailag tényleg jó a film, de a kérdés az hogy szórakoztató-e. Nos, az első felét nagyon szerettem, de minél nagyobb lett a srác, annál rosszabb lett a film. Egyáltalán nem tud színészkedni.
    Kb. 30-szor mondja hogy: Ya' know, Yeah, I guess, I think. Szörnyű. A többi színész nagyon rendben van, bár szerintem az anyát játszó Patricia Arquette egyáltalán nem nyújt annyit, hogy az Golden Globe-ot vagy netán Oscart érjen. Az apa szerepét hozó Ethan Hawke kiemelkedően a legjobb a filmben, ő szerintem megérdemli a jelölést. Ja és nagyon vontatott a film és a beszélgetések egyáltalán nem életszerűek... Ez a kis srác már 15 évesen a barátnőjével is csak az élete nehézségéről és értelméről beszélt...
    Ezektől függetlenül tényleg szép film és mindenképpen érdekessé teszi hogy 12 éven át forgatták, bár olyan sok pluszt nem ad hozzá. Ja és a zenék nagyon jók benne.

    70%

    [ Szerkesztve ]

    ,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés