Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47101) buke válasza gabranek (#47100) üzenetére


buke
tag

gabranek: "Még szerencse, hogy vissza lehet menni Horizonsba, csak ez is ki tudja meddig működik." --> Ettől félek én is, ugyanis eddig is fárasztó volt sokadjára kifarmolni a G4-G5 matikat, de tudtad, hogy záros időn belül biztos sikerül. Mondjuk legtöbbször pár nap és kész van. Ha viszont az ODY jelenlegi trendje lesz az egyedüli, akkor csak mégtöbb időt fog ez elvenni és a bizonytalanság az megöli a játék kedvet. Én azt olvastam valahol, hogy a jelenlegi mérnökölést át fogják alakítani. Kérdés milyen irányban. :F
Még gyorsan feltöltöm a main acc.-om RAW tárolóit. :K

Nekem pont a Hotas SRV-s irányítása miatt nincs kedvem a Guardian féle modulokhoz. Örülök,hogy lassú dolgokhoz valahogy még elmegy.

[ Szerkesztve ]

(#47102) Snoke válasza gabranek (#47100) üzenetére


Snoke
tag

Nekem reményem sincs már, hogy odyban esetleg ugyanazokat a poi-kat lássam HIP36601 rendszerben, mint horiban. Megy a magyarázás, hogy ezért meg azért de a vége ugyanaz és az is marad. Bár azonos az univerzum, mégsem képesek legalább azt az egy rendszert szinkronba hozni. Leszarják. Ilyen oszt meg kell szokni vagy lehet menni SC-zni. Pedig a tüskeerdő az egyetlen opció, ha nem akarod az életed raw mati gyűjtögetéssel tölteni. Ott szerezhettél 5-ös matikat és kereskedőnél vettél helyette minden mást ami kell.

SRV irányítás viszont kb olyan mint volt. Legalább is én úgy érzem. Sem jobb, sem rosszabb. Én kezdetek óta hotassal játszom és nem volt gondom sehol az srv irányításával. Érdekes, hogy mindenkinek más baja van. :DDD :DDD

@buke: Te még elhiszed amit olvasol, hogy majd ez meg az lesz EDO-ban? Full egyszerű dolgokat képtelenek rendesen megcsinálni, nem hogy új tartalmakat. Főleg értelmes új tartalmakat. Játékosok 90%-a a hajó készlet felső végén lévő 5-6 hajóval játszik. A többi csak dísz, amit gyorsan átugrottunk és vettük is a nagyobbat, de évek óta nincs új hajó. Nincs motiváció elkölteni a pénzt, újra modulokat mérnökölni bele, mert nincs mit venni. SC-t nem használom, de megnéztem a videót, mennyi hajó van benne. Annyi lehetőség lenne EDO-ban, de teljesen feladták már, hogy kihasználják és ez elég elkeserítő.

[ Szerkesztve ]

(#47103) VikMorroHun válasza gabranek (#47100) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

"A másik, hogy Ody-ban nincsenek dedikált geological és biological siteok, tehát elég nagy lutri, hogy találsz-e gyorsan matit, vagy órákig autózhatsz."

Láttam egy videót, hogyan érdemes csinálni, és ki is próbáltam, működik. 1-200 méterre a felszíntől kell repkedni űrhajóval (sokkal gyorsabb, mint az SRV), és szokatlan jellegzetességeket kell keresni a felszínen. A baktériumtelepek pl. nagy ötszög vagy kör alakú dolgok. A mini vulkánok is elég feltűnőek, és ilyen magasságból simán lehet látni őket. Sziklák nem számítanak, bár azok is eltérnek a normál felszíntől. :)
Így is sokáig tart, de nem órákig. Azt mondjuk nem tudom, hogy 4-es, 5-ös matiknál működik-e a dolog.

Ja, a SC/hyperspace ugrást azért nem rakom két külön gombra, mert nincs értelme. Ha menekülni akarok, max. 3 mp (M, bal gomb nyomva, M) alatt megvan a cél csillagrendszer, mehet is a dolog. Csak akkor nem, ha szívat a játék.

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47104) Snoke válasza VikMorroHun (#47103) üzenetére


Snoke
tag

"Ja, a SC/hyperspace ugrást azért nem rakom két külön gombra, mert nincs értelme."

Hidd el, hogy lenne értelme. NPC elől elmenekülhetsz sima super cruse-zal, sokkal gyorsabban feltölt a meghajtó, mintha másik rendszerbe ugranál. Emberi kalóz elől csak a másik rendszerbe ugrás működik, mert megint kivesz, ha maradsz a rendszerben.

(#47105) Íjász001


Íjász001
tag

Szevasztok!
Több év kihagyás után mivel érdemes foglalkozni manapság az ED-ben? Jól keresni!
Kösz

Íjász

(#47106) [HUN]NIMROD válasza Íjász001 (#47105) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Annyira elszálltak a bevételek, hogy gyakorlatilag mindegy mit csinál az ember, így is úgy is pillanatok alatt milliárdos. Felfedezés, bányászat, kereskedelem, küldetésezés, harc, és az utóbbi két kategóriánál mindegy hogy űrben vagy gyalog: dől a lé.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47107) Leslie33


Leslie33
csendes tag

Sziasztok!
Elmentem egy kicsit messzebbre, olyan rendszerekbe, amelyek nem lakottak. Ott is csak olyan rendszereket találtam, ahol már van "first mapped" és/vagy "first discovered" név. Ettől függetlenül én ugyanúgy le tudom szkennelni és el is tudom adni az adatokat.
Gondolom még messzebbre kell elmenni, ha én akarok az első lenni.
Amikor kint vagyok valahol a mélyűrben és aznapra be akarom fejezni a játékot, akkor csak úgy hagyjam ott az űrhajót a semmibe és másnap onnan folytatom? Vagy jobb ha leszállok egy bolygóra és onnan felszállva folytatom másnap? Mi a bevett szokás nálatok?

Az igazság odaát van...

(#47108) Snoke válasza Leslie33 (#47107) üzenetére


Snoke
tag

Onnan folytatod, ahol kilépsz. Ha űrben lebegtél akkor ott, ha bolygón leszállva, akkor ott.

(#47109) VikMorroHun válasza Leslie33 (#47107) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Múltkor írták, hogy a galaxisnak talán még az 1%-a sincs felfedezve, úgyhogy csak keresni kell ilyen rendszereket - vannak bőven. :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47110) Snoke válasza VikMorroHun (#47109) üzenetére


Snoke
tag

Bizony! Én akkor kezdtem el még felfedezetlen rendszereket találni, mikor már bőven 5000 fényévre voltam SOL-tól.

(#47111) Íjász001 válasza [HUN]NIMROD (#47106) üzenetére


Íjász001
tag

Kösz

Íjász

(#47112) Leslie33 válasza Snoke (#47108) üzenetére


Leslie33
csendes tag

Köszi!

Az igazság odaát van...

(#47113) Leslie33 válasza VikMorroHun (#47109) üzenetére


Leslie33
csendes tag

Igen! Van még mit felfedezni. :)

Az igazság odaát van...

(#47114) Puma K


Puma K
veterán

Tavaly tavasszal játszottam utoljára a játékkal az akkor kényszerből vett GTX 950 2 GB-os kártyával. A 9900K mellette malmozott, de a kártyához igazított grafikával nagyon is elvoltam a játékban.

Összességében tavaly négy hónapig bírtam a 950-el együtt élni és lett helyette egy a viszonyokhoz képest... jó áras... RTX 3070 Ti. Ezzel már a 9900K is fellélegzett.

Most hétvégén ismét felraktam a játékot és szerettem volna vele játszani, de totál elfelejtettem, hogy hogyan kell irányítani a hajómat... meg úgy az egész játékban hogyan kell navigálni, menüket elérni, funkciókat át-be kapcsolni stb.

A billentyűzet beállításokat ugyan vizslattam de a gyakorlatban semmi sem maradt meg.

Járt már más is hasonlóan?
Van lehetőség tutorial-ra mintha most kezdtem volna a játékot úgy hogy megmarad a jelenlegi állásom?

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#47115) [HUN]NIMROD válasza Puma K (#47114) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Van. A főmenüben a CONTINUE után a jobb szélső: TRAINING ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47116) buke


buke
tag

Egy rendkívül jelentős téma foglakoztat engem. :D Ha valamikor kész lesz az FC belső nézet és lehet gyalogolni ott is,mint az állomásokon,akkor mi történik azokkal a játékosokkal akik véletlenül az FC-n maradtak kilépésnél hajó nélkül, közben az FC tulaja gondol egyet és elugrik mondjuk egy kis bányászatra a bubi mellé úgy 499 fényévnyi távolságra. :Y Ahhoz,hogy az ott rekedt játékos újjáéledjen a bubiban, előbb meg kellene halnia valahogy, de ezt az "állomásokon",így az Fc-ken sem lehet. :F
Az apex logikusan csak a bubin belül szállít. Mi a megoldás a nem várt kelepce helyzet elkerüléséhez ? Mondjuk az lehet,hogy az utolsó bubi állomásra teleportálódik a delikvens.

[ Szerkesztve ]

(#47117) [HUN]NIMROD válasza buke (#47116) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

No de hogy kerülhetsz egy FC-re úgy, hogy nincs ott a hajód??

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47118) buke válasza [HUN]NIMROD (#47117) üzenetére


buke
tag

Másik játékos hajójával, jó igaz, így a probléma felvetése csak a nem szolóban játszókra vonatkozik. Ha viszont lesz Apex az FC-re is, akkor minden játékmódot érintene a zsákutca effekt,abban az esetben, ha csak a bubi határáig menne ki a taxi. :R

[ Szerkesztve ]

(#47119) [HUN]NIMROD válasza buke (#47118) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Amikor másik játékos hajójában vagy, akkor az csak "távmunka" (volt eddig?). Nem is tudom, két Ody parancsnok ezek szerint le tud szállni "együtt" valahová, és a vendég is ki tud lépni a hajóból a felszínre?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47120) buke válasza [HUN]NIMROD (#47119) üzenetére


buke
tag

Igen tud együtt, az srv-t azt el is tudja vinni? Minden materiált ki tud cserélni, át tud adni egymásnak. Ez tuti, mivel én a felfedező másod ODY acc-om upgradelését így oldottam meg az Artemis ruhára, illetve előtte beültem a főacc. hajójába gond nélkül.Persze a matikhoz kelllett a másik hajó is a storage miatt, hogy időnként eltudjam tenni az átadott dolgokat. Miközben egy kietlen helyen dobáltam át a másik karakteremnek a matikat, beleértve az adat típust is dobozosítva ( ha ezt nem látom nem hiszem el :Y) , egy fed szekus egység bugolva figyelt és nem tudta mire vélni a dolgot :DD
Én ebből arra következtetek, hogy valamikor csere-berélni lehet majd játékosok között.De lehet, hogy utóbbit csak álmodtam :K

[ Szerkesztve ]

(#47121) buke válasza [HUN]NIMROD (#47119) üzenetére


buke
tag

Milyen érdekes lenne, ha mondjuk nemcsak a játékosok tudnának egymás hajóiba beülni, hanem ai hajóba is lehetne tolvajlási célzattal vagy áru és/vagy ember rablási célokkal beugrani. Ezekre gondol az ember ha épp látja fel-le szállni a settlementekből a teherhajókat.
Nyilván egy kezdő játékos nem rabolhatna el rögtön egy T9-et.Persze ,ha sikerülne a rablás a végén eladhatná használtként valami erre szakosodott feketepiacon. Az emberrablásokhoz azért kellene valami nem letális fegyver is. PVP-ben ez hogyan hatna ;]

[ Szerkesztve ]

(#47122) buke válasza buke (#47120) üzenetére


buke
tag

Ezzel a mati átadással azért befizettem az "iskolapénzt" rendesen, mivel nem gondoltam azt, ha a fogadó karakternek csak 5 unit a kapacitása, akkor a többi adat stb. mati egyszerűen csak eltünik a semmibe. Tehát kidobtam 15 suit scematic-ot (ilyenkor ez egy csomag) neki, de ő a ruha miatt csak 5-egységet tudott felvenni, a többi ment a levesbe. Másodszor erre már vigyáztam, vettem neki egy maverick ruhát direkt erre a seftelési célra. A felvétel csak több gombnyomás után történik meg. Az E-breach-nál jártam úgy, hogy nem tudtam visszavenni, mikor már elment a kommandós, mert csak egyet klikkeltem rá.Remélem ez is menni fog akkor. :K

(#47123) VikMorroHun válasza buke (#47122) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Ez majdnem olyan, mint amit a minap olvastam: NFT business, 25* adja el saját magának a cuccot oda-vissza, hogy felverje az árat/tisztára mossa az illegális jövedelmét... :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47124) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Kénytelen voltam új Road to Riches útvonalat tervezni, mert kiderült, hogy még nem fejlesztettem eléggé az Elvira Martuukkal kapcsolatos dolgokat, anélkül pedig nem mehetek Marcohoz. Az a kb. 700.000 kreditnyi adat, ami most van a hajómban, nyilván nem lenne elég neki. Nem is ez a lényeg, hanem az útvonal első állomásának neve: TRAPPIST-1 :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47125) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Jól értem, hogy ez az egész COLONIA BRIDGE project lényegében csak arról szól, hogy nem kell csillagokból tankolni Colonia felé menet (vagy visszafelé)?

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47126) Snoke válasza VikMorroHun (#47125) üzenetére


Snoke
tag

Miért, mire számítottál? :DDD Nem is csak a tankolás a lényeg, mert fuel scoop ezután is kell, hanem ha leamortizálod a hajót egy túlmelegedéssel, vagy netán elpukkansz, akkor nem az utolsó bázison kezdesz, ami még a bubiban volt.

(#47127) VikMorroHun válasza Snoke (#47126) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Lényegében erre, de azért reménykedtem valami Csillagkapu technológiában... :DD
Mindegy. Vettem egy Anacondát, szépen telepakolom raktérrel, aztán öntöm rájuk a kávét továbbra is, csak ezúttal nem 80, hanem kb. 440 tonnánként.

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47128) feketetib


feketetib
újonc

Sziasztok!

Az létezik hogy nem minden bolygóra lehet leszállni? Pl próbáltam egy "Földszerű" bolygóra leszállni de mindig visszadob. köszi segítséget előre is.

(#47129) duvi válasza feketetib (#47128) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia,
Igen, így van. Nem minden bolygóra lehet leszállni. Légkörös bolygókra egyelőre még nem lehet.

(#47130) [HUN]NIMROD válasza feketetib (#47128) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Kis pontosítás: a sűrű légkörösekre nem lehet, meg bizonyos típusokra sem pl erősen vulkanikusak.
Ezen a képen jól láthatók a jelölések:
-közvetlenül a bolygó/hold körüli kék karika a légkör, ilyen a gázóriástól jobbra lévő nagy kőzetbolygó és a gázóriás 3. és 4. holdja. (A 3-on rajta van a kijelölés, ez a narancs szín takarja a kéket)
-leszállni pedig azokra lehet, amiknél van egy vékonyabb kék karika kicsit kijjebb. Ilyen az összes hold a képen. (Az a három kis függőleges rovátka pedig azt jelenti hogy település(ek) is van(nak))

Tehát 4 féle lehet:
1.: légkörtelen, leszállhatatlan (semmi kékség) a képen pl az LHS 295 2 gázóriás, de vannak bőven kőzetbolygók is (abba most ne menjünk bele hogy a gázóriásnak azért bőven van légköre)
2.: légkörös, leszállhatatlan (csak belső kék kontúr) az LHS 295 3, de az összes földszerű, meg "water world" is ilyen, és még más típusok
3.: légkörtelen, leszállható (csak külső kék karika) az LHS 295 2 A, AA, B, CA, E és az alatta lévők
4.: légkörös, leszállható (mindkét kék gyűrű) az LHS 295 2 C és D

+a leszállhatókon van vagy nincs település

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47131) feketetib válasza [HUN]NIMROD (#47130) üzenetére


feketetib
újonc

Nagyon köszi a részletes írást :R

(#47132) feketetib válasza duvi (#47129) üzenetére


feketetib
újonc

Köszi :R

(#47133) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Az új hajóm akkora behemót, hogy oldalról nézve nem is fér rá a képre. :DD

Elkezdtem kísérletezni a külső nézettel.
Ilyet még nem is láttam, hogy egy gázóriás mellé raknak Coriolist.

Ezt meg csak azért, mert nem értettem, hogyan tudnak fel/leszálláskor úgy megforgatni egy ekkora, téglalap alapterületen elhelyezett hajót, hogy nem zúzza le a hangár bejáratának oldalát. De most már világos. :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47134) buke


buke
tag

ODY:
Orvosolható több hiba is a gyalogos küldiknél.
1. ha nem látszik a kész missionok ablaka leadásnál és ezért nem lehet leadni se a hangárban se bent az állomáson lábon. Ez a hiba nekem mindig akkor jött elő, amikor igencsak a végére hagytam a leadást, mondjuk volt pár óra a határidőből. Gyors leadásnál soha nem fordult még elő.
2. ha az utolsó emberke nem akar látszódni a személyzeti listán a terminálon, akkor lehet oda-vissza, ki-be kapcsolgatni a lista ablakot, megfog jelenni az utolsó ember is megjelölhető formában, csak türelem kell hozzá.
3. a sima "RAID" nevű csoportos likvidálós küldiket csak akkor érdemes felvenni, ha már arra a settlementre vettünk fel "SETTLEMENT RAID" vagy 1 személyes eliminálós feladatot, így valószínű ugyanitt számolni fogja sima raid embereit is. Több raid küldi esetén is működik, ha elfogyna a kilövendő ember lehet reset-et alkalmazni. Materiál gyűjtés miatt előfordulhat ilyen szituáció. :K

[ Szerkesztve ]

(#47135) raymi16


raymi16
tag

Srácok erre a bolygóra ne gyertek, futóhomok van itt! :DDD

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#47136) VikMorroHun válasza raymi16 (#47135) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

:)

Most ez jól néz ki, vagy nem néz ki jól?

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47137) duvi válasza VikMorroHun (#47136) üzenetére


duvi
nagyúr

Ez nem kérdés :N Nagyon szép :K

(#47138) buke


buke
tag

ODY: Sziasztok ! Pár napja elkezdtem a szabotázs küldiket és akadt itt egy probléma, amely néhány küldinél előjön és sehogyan sem tudok rajta túljutni.Amikor bejutok abba az épületbe,ahol az xy anyagot be kell juttatni a "működő rendszer egyikébe", ilyenkor mindig van egy őr, aki scannel és lebukom az anyag miatt :U. Szöget ütött a fejemben, mivan, ha először az anyag nélkül bemegyek, elintézem ügye a riasztót, utánna megkezdem a kinyitást,ami 3 perc (mérem az időt stopperral), ez alatt kimegyek a skorpióba (iszom egy kávét) felveszem az anyagot, aztán úgy időzítem a bejutást újra és a behelyezést, hogy az 3 percen túl legyen.(azaz ne kelljen várakozni)
Ha ebben az intervallumban jön az őr, akkor gyorsan kidobom az anyagot (pár perc múlva sajna eltűnik a padlóról.), majd gyorsan felveszem és behelyezem. Kérdés: van-e itt valami bökkenő :F

[ Szerkesztve ]

(#47139) VikMorroHun válasza buke (#47138) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Én még sosem próbáltam, úgyhogy nem tudom. De azt tudom, hogy Divinity Original Sin 2-ben azzal szórakoztam, hogy elloptam némely NPC-től a varázskönyvet, majd gyorsan kidobtam a földre. Az NPC észrevette, hogy valami hiányzik, megkért, hogy átnézhesse a leltáramat (nincs-e benne valami lopott varázskönyv), én meg mondom, persze, csak tessék. Nem vette észre, hogy ott van mellettünk a lopott cucc. :)

Most értem vissza egy könnyed, 1000 fényéves Guardian Frame Shift Drive booster feloldó kiruccanásról. Van nálam egy csomó Guardian Technology Component, Power Cell, csak a Module Blueprint Fragment hiányzik (meg 3 Focus Crystal, de azt bármikor meg tudom szerezni). Pedig kétszer is aktiváltam és scanneltem az oltár szerűséget, a 6 pylon feltöltése után. (A Tech broker meg sajnálkozva széttárta a kezét, hogy ez neki kevés.) Ilyenkor mi van?

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47140) Snoke válasza VikMorroHun (#47139) üzenetére


Snoke
tag

Van olyan oltár, ami fegyver blueprintet ad és van modul blueprintes. Gondolom neked fegyver tervrajzod van modul helyett.

(#47141) VikMorroHun válasza Snoke (#47140) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Ez az, hogy egyik sem. De már rájöttem (illetve olvastam Redditen). Composition scannert használtam data link scanner helyett, és/vagy turret módban kellett volna próbálni. Tök jó, mehetek vissza.

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47142) buke válasza VikMorroHun (#47139) üzenetére


buke
tag

VikMorroHun: Köszi a reagálást! Egyébként kipróbáltam; sajna más miatt bukik az ötlet. Ha nem vagyok ott a kinyíló rekesznél nemcsak észreveszi a vége felé egy jómunkásember, hanem vissza is zárja :).
Amúgy mindig észreveszik már rájöttem, viszont a kommandóst azt ki kell játszani bújkálással. Amikor meg jön az, hogy észreveszik, akkor nem lehet megúszni lövöldözés nélkül, mert riasztó nélkül is odaér 1-3 kommandós is a munkások mellé. Ilyenkor a jobbik eset, ha wanted leszek (+ hírhedt is1-2 szinttel),de a küldi meglesz és így a materiálok is a rewardsnál. Rosszabbik,ha NEM lehet megölni senkit ilyenkor a pajzsomon és a mozgásomon múlik,hogy elvesztem a küldit vagy sem. :K

[ Szerkesztve ]

(#47143) nTom válasza VikMorroHun (#47141) üzenetére


nTom
aktív tag

Gyűjtögetés után ellenőrizd jobb panelen az inventory fülön a mati mennyiségeket.
Én is kint vagyok 2hete, 3 commandert próbálok tápolni de nincs sok hangulatom hozzá.

(#47144) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Na, ez érdekes volt. Elindultam, hogy csatlakozzak a Darkwater elleni harchoz. Nem megy a hajóm. Illetve megy, csak 5%-kal sikerült túllépni az energia szükséglettel az erőmű képességeit, emiatt menet közben lekapcsol ez+az. Na, mondom biztos túlzásba vittem a mérnökölést - bár akkor már korábban jelentkezett volna a probléma. Mindegy, itt vagyok a Coriolis előtt, visszafordulok és helyrehozom. Dokkolási engedély van. Várok. Várok. Ja, hogy a dokkoló komputer is leállt. :)

Valahogy visszakapcsoltam. Leszállás ok. Ja, látom már, mi a baj. Indulás előtt vettem egy új ágyút, csak ez már sok volt a hajónak.

Második nekifutás, odaérek a csatamezőre. Próbálkozok, de a gimballed ágyúk valahogy nem igazán működnek. Mindegy, 1-2 hajót sikerül lelőni (közben látszik, hogy ezt a csatát mindjárt elveszítjük). A végén majdnem sikerült lelőnöm még egy utolsó hajót. Na, mondom ezt még elintézem. 10% alatt van, hajtómű se nagyon, úgyhogy már csak pár lövés kell neki. Aztán azt vettem észre, hogy - mivel a csatát elvesztettük - minden szövetséges hajó elhúzott a fenébe, én maradtam itt egyedül - meg az egész ellenséges flotta. Pillanatok alatt szétkaptak. -13 millió kredit. Ezért kár volt. :((

Alakítottam a fegyverzeten, kipróbáltam a rakétákat is (kb. úgy húznak el a célpont mellett, mint a gimballed ágyú lövedékek). Mindegy, kezd egész jól menni a dolog. Már-már úgy nézett ki, hogy megnyerjük a csatát. Aztán fogalmam sincs, mi történt, csak azt vettem észre, hogy szétszedték a pajzsomat, kitört a pilótafülke ablaka, elindult az oxigénes visszaszámláló, úgyhogy menekülni kéne, de nagyon. Némileg zavaró volt, hogy ablak nélkül nem látszik a célpont, illetve a menekülési rendszerben nincs is Coriolis állomás. Valami felszíni állomás van, de ablak nélkül csak a nagy ürességet látom. (Szerencsére a hiperugrásnál nem gond, ha huzatos kissé a hajó.) Visszafordulok, újabb ugrás, nagyjából célba veszem a Coriolist. Á, mondom, még több, mint 4 perc van. Aha, mire odaértem, megkerültem az állomást, és a dokkoló komputer nagy nehezen bevitt a Coriolis területére, 50 mp-re elegendő oxigén maradt. Ilyen se volt még, mióta játszom ezzel a játékkal. (Viszont már csak 11,5 millióba kerül ez a háborúsdi.)

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47145) nTom válasza VikMorroHun (#47144) üzenetére


nTom
aktív tag

asszem, oxigént is lehet szintetizálni

(#47146) VikMorroHun válasza nTom (#47145) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Igen, azóta megnéztem, és tényleg lehet. (Nem is gondoltam, hogy vasból meg nikkelből oxigén lesz. :) ) Csak hát ilyen helyzetben nincs idő arra, hogy nekiálljak keresgélni, hátha lehet pótolni valamilyen módon, amire eddig nem is gondoltam.

Amúgy tegnap estére sikerült egész jól felszerelni az Anakondámat. Gondoltam, még van 3 nap az eseményből, majd a végére belehúzok. Aha, ma délelőttre véget ért.

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47147) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Majd ne lepődjetek meg, ha ED Market Connector nem ír ki semmit frissítés után. Szerintem valamit elkavartak benne, mert csak akkor írja ki a parancsnok nevét, hajót, egyebeket, ha teljesen elindul a játék. (Eddig mintha nem így működött volna.)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47148) buke


buke
tag

Sziasztok! Az ODY material helper nevű program install leírását hol találom ? Az ASTRO yt-ról letöltöttem valamit, de az nem az install pack, amit a videójában bemutat. Gondolom még egy pár dolog kellhet hozzá.

(#47149) buke válasza buke (#47148) üzenetére


buke
tag

* buke: megtaláltam !

(#47150) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Ezt a kalózt meg vajon honnan szedték a Frontiernél? :DD

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.