Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47951) Munkas válasza Munkas (#47950) üzenetére


Munkas
aktív tag

Egyszer futólag próbáltam 3060 Ti-vel, az egyik gyerekem gépén, de úgy tűnt, hogy legfeljebb a nyers számítási teljesítmény beli többletet tette hozzá.
Az űrben a GTX 1070 is sok, a földön meg RTX 3060 Ti sem elég. Ráadásul nem is nagyon szoktam a földön harcolni, így nem váltottam.

(#47952) gabranek válasza Munkas (#47950) üzenetére


gabranek
aktív tag

Megmondom őszintén, hogy fogalmam sincs róla :) Csak úgy ránézésre mintha egy fokkal simábban futott volna az ilyen konfigon. Lehet ilyenkor a proci is erősebb volt. De az is lehet, hogy semmi különbség nem volt a kettő között, csak meggyőztem magamat, hogy mégis van. (Abban az időben eléggé dühítő volt számomra, hogy nem sokkal előtte cseréltem le az itthoni setupot és minden játék gyönyörűen futott rajta, csak éppen az Ody, amivel a leginkább szerettem volna játszani, az még mediumon is csak 20-25 fps-t produkált.)

田中れいな

(#47953) Munkas válasza gabranek (#47952) üzenetére


Munkas
aktív tag

Ody-nak nem tudom mi lenne az ideális. 30XX kártyákon is simán leül. Engem pl. a béna anti aliasing zavar, a 2K monitor kicsit segített a dolgon, de a bolygó felszíni akciókat nem tudtam megszeretni.

(#47954) Leslie33


Leslie33
csendes tag

Köszönöm Munkas és Gabranek a tanácsokat, észrevételeket. Most elbizonytalanodtam egy kicsit. Más játékokat is játszok és ezért olyan videokártya kellene, amelyik átlagban jól teljesít különböző játékokban is. Valahol kompromisszumot kell kössek, el kell fogadnom, hogy nem teljesít mindenhol ugyan úgy, semelyik VGA. De szeretném a legjobbat kihozni, vagy a legkevésbé rosszat.

Az igazság odaát van...

(#47955) 5150head válasza Leslie33 (#47954) üzenetére


5150head
senior tag

Ha rám hallgatsz nem az elitehez nézel kártyát, ami egy rosszul optimalizált lassan 10 éves game, hanem a közelgő/jövőbeni megjelenésekhez.

(#47956) miqlas válasza Leslie33 (#47954) üzenetére


miqlas
őstag

... én jelenleg ott tartok, hogy a fejlesztés alatt álló SC szebb és gyorsabban fut, mint az Ody ... :W

42

(#47957) Munkas


Munkas
aktív tag

Általánosságban az van, hogy RX kártyák gyorsabban számolnak ugyanannyi pénzért. Nvidia-nak meg vannak az RTX alapú kártyái. Ami akkor ér valamit, ha a játék tudja használni, amúgy csak lassít. Aztán vannak még az Intel új kártyái, a kettő között (olcsók, és megvannak az extráik is), csak még nagyon újak ezért nem olyan jó a driver támogatottságuk.
Használtak között meg kb. mindegy, azokat a piac számítási teljesítményre árazza be, de az alacsonyabb körüli szegmensben verhetetlenek.
Az Elite-ezők többsége nem a trendi fps játékokat tolja (legalább is nem az a fő). Itt sokan szeretjük a stratégiákat, kalandjátékokat, amikhez az RTX és sok VRAM-al szerelt kártyák nem kellenek.
Ha meg új játékokkal játszanál, akkor, nincs mese, kell egy minimum 6/12 szálas CPU, és valamelyik 30XX kártya, (de RX-el sem nyúlsz nagyon mellé, meg kell nézni pár tesztet).
Ill. a használt GTX és új RTX-ek között ott vannak a 16XX kártyák, amik használtan se drágák (50-60 eFt) és tudnak RTX alapon is számolni, és azokat még eltekerik a régi 4/8 szálas i7-ek is (Bár újabb játékoknak már kell a jó CPU is a GPUmellé. Igaz azt az Elite is szereti.)
De van erre topic itt a prohardveren, ahol ezeket sokkal jobban tudják, csak arra kell figyelni, hogy ott többnyire olyanok viszik a prímet, akik alapból a legújabb játékokban és sok száz eFt-os kártyákban/gépekben gondolkoznak, ezért érdemes kitalálni, hogy mire is kell a gép, meg fejben meghúzni egy reálisan vallatható költségkeretet.

[ Szerkesztve ]

(#47958) Munkas válasza miqlas (#47956) üzenetére


Munkas
aktív tag

SC-nek érdemes nekilátni? Mennyire van fejlesztés alatt?
Valójában már sok éve tervezem, hogy egyszer kipróbálom, de mindig elhalasztottam, mondván, hogy most már megvárom mire elkészül.

[ Szerkesztve ]

(#47959) duvi válasza Munkas (#47957) üzenetére


duvi
nagyúr

Azért a pirosak és zöldek megfelelő driver támogatottsága se mindegy. Mindkét oldalt próbáltam, több felső-közép kategóriás kártyával. Végül meguntam az AMD driverek rendszeres problémáit. Időről időre, mindig vissza kellett tenni egy régebbi drivert, hogy megfelelően működjön az ED. Ellenben az NV driverekkel szinte semmi gondom se volt. Ráadásul sokkal gyakrabban frissítik a drivereket. Mindez saját tapasztalat és nem általános ítélkezés a pirosakról! Csupán az ED szempontjából inkább az NV kártyákat ajánlom.

(#47960) duvi válasza Munkas (#47958) üzenetére


duvi
nagyúr

Én az SC-t és az ED-t is indulás előtt húztam be és mindkettőt nagyon szeretem (bár az ED-t kb. egy éve letettem). Az SC még mindig egy "izé", aminek nagyon lassan halad a fejlesztése, mert kb. mindent is akarnak bele. Ha elfogadod, hogy ez még messze nem egy játék, hanem alpha állapotban leledző projekt, akkor kimondottan szórakoztató és baromi látványos tud lenni. Bugokból van bőven és néha a szerverek is dadognak, de egyre inkább úgy érzem, hogy közelít egymáshoz a két játék. Az ED határozottan lefele, az SC pedig felfele ível. Mióta kijött az Ody, már az sem igaz, hogy az SC-hez sokkal erősebb vas kéne. Ami fontos, hogy az SC-t csak ssd-ről szabad futtatni és sok RAM-ot kér. 16-al már bele lehet vágni, de akkor kell mellé fixálni még 16, de inkább 32GB virtuális memóriát. Ha megvan a 32 GB RAM, akkor nem lesz vele gond.

(#47961) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

Mióta kerül be a hátizsákba egy e-breach kiszállásnál?? Mivel tiltott cucc, régen nem rakta oda, ha kellett, külön intéztem, biztosan emlékszem.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47962) buke válasza [HUN]NIMROD (#47961) üzenetére


buke
tag

[HUN]NIMROD: hónapok óta, talán a feladattól függ. Ettől független én mindig kiveszem, már ha a lebukás veszély nagyobb. Pl. High Secu. katonai bázisoknál. Nyilván a maverick ruhába meg 2db-ot tesz :K úgy emlékszem.

[ Szerkesztve ]

(#47963) buke válasza [HUN]NIMROD (#47961) üzenetére


buke
tag

Viszont régebben az őr miatt kidobott E-breach kb. 2 percig felszedhető volt E-vel a talajról és persze bármi más tárgy amit kidobtunk. Most már vissza nem lehet tenni E-vel, meg semmivel sem. :U

(#47964) [HUN]NIMROD válasza buke (#47963) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Köszi, akkor ezek szerint nem én vagyok lökött.
De mekkora baromság már ez hogy megváltoztatták, minek??!?
Különben nekem nem az őrök miatt számít, mert most nem járok településeken, hanem exobiozok, csak elő szokott fordulni hogy hálózati gubanc miatt a szakadás utáni visszalépésnél valahogy elvesztem a cuccokat amik a ruhában voltak. És a francnak sincs kedve azzal az időt húzni hogy minden alkalommal visszapakoljam az összeset a hajóba.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47965) abéla


abéla
senior tag

Szívesen látnék némi infót tőletek is, hogy az Odyssey vr támogatásának hiánya miben ölt testet konkrétan (most vagy a közeljövőben)?

Értem ez alatt, hogy a Horizons-hoz hasonló srv/flight vr rész -mivel úgy tudom, most még ez az Odyban benne van- idővel kikerülhet-e?

Szintén olvasgatósan -hisz még nem próbáltam- azt látom, hogy a mászkálós részből viszont már eleve kihagyták a vr támogatást (jobban mondva, ezzel kapcsolatban is azt olvasni, hogy 2D-s nézetet vetíti csak ki, ál-3D-ben :F )?
Esetleg ez utóbbi változott/változni fog?

[ Szerkesztve ]

hootka!

(#47966) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Jól megszívatott a játék (megint). Kerestem Interstellar Factorst, hogy megszabaduljak az 5200 credit vérdíjamtól. Leszállok a Coriolisra, nem lehet kifizetni. Rájöttem, hogy azért, mert Notorious 1-es szinten vagyok. Jé, nem is vettem észre. Jó, játszom még egy darabig (bár nem akartam). Inara egyik kereskedési útját kipróbálom. Igaz, hogy 110+ fényévre kell ugrani, onnan meg 60+ fényév az úticél, de több, mint 5 milliót ér egy fuvar. Megyek, leszállok, leadom az árut, közben látom, hogy elmúlt a Notoriety, szuper. Telerakom a hajót, útközben jön egy kalóz. Először nem is láttam, hol van az escape vector, amikor ki akart szedni supercruise-ból. Aztán meglett, de sehogy sem akart sikerülni. Oké, feladom, majd elmenekülök.

Jön a hajó, még célba sem tudtam venni, már leszedte a pajzsom felét. Párszor megpörköltem, pajzsom nincs, hajó 50% alatt. Menekülni kéne. Nem igazán sikerült, mert mindig van valami nyűgje a játéknak ilyenkor. 25% alatt viszont már nem lőtt tovább, valószínűleg megjelent egy rendőr, és azzal foglalkozott. Nagy nehezen eljutottam a célhoz (közben jött még egy kalóz üzenet, az durva lett volna, ha a cél előtt a hajóm maradékát megint kiszedik supercruise-ból), 185.000 javítási költség (mondjuk a 700.000-es haszonból kijött).

Oké, már csak a lényeg van hátra, ki kéne fizetni a vérdíjat. Mi lenne, ha keresnék egy közelebbi állomást? Itt van egy köpésre egy másik rendszerben, felszíni kikötő. Odamegyek, leszállási engedélyt nem adnak. Próbálom még egyszer, akkor sem. Jó, megyek az eredeti helyszínre (már nagyon elegem volt), az meg a bolygó túloldalán van, nem lehet ugrani. Itt kikapcsoltam a játékot. Két órával ezelőtt csak egy nyamvadt küldetést akartam teljesíteni (az mondjuk sikerült).

[ Szerkesztve ]

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47967) buke válasza VikMorroHun (#47966) üzenetére


buke
tag

VikMorroHun: Én azt vettem észre az Odyssey-ben nem kell aktívan játszani ahhoz, hogy a hírhedtségi érték kinullázódjon. Többször is megnéztem, bedokkolva maradtam és csökkent az érték. Ez a Horizonban úgy volt, hogy játszani kellett a csökkentéséhez. Persze nem tudom Te mivel játszol.

(#47968) Peppo válasza VikMorroHun (#47966) üzenetére


Peppo
őstag

Leszállási engedélyt általában akkor nem adnak, ha egy kis állomásra (outpost) akarsz leszállni egy közepes hajóval, és az az egy megfelelő méretű leszállóhely éppen foglalt. Ilyenkor menübe kilépés, visszalépés és általában már nincs ott senki.

(#47969) VikMorroHun válasza Peppo (#47968) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Igen, csak ritkán van időm játszani, és elfelejtem az ilyen apró trükköket.

Utána viszont mentem még egy kört. Vettem 256 t aranyat 11 millióért, eladtam 17 millióért. Visszafelé ugyan csak 100.000 haszon volt, de egy ilyen út 5,5 - 6 millió nyereséget kellene hozzon. Ehhez képest csak 3 millióval nőtt a pénzem...

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47970) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

Már megint lemaradtam valamiről: van ez a nagyobb területű DSS probe. Mióta?? Honnan kellett volna megtudnom?.. Amúgy brutális, durván betakarja a bolygókat, kevesebb mint a fele kell a 100%-hoz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47971) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

AX-harcosoknak: a caustic sink launcher feloldása kötelező. Elmondhatatlanul megkönnyíti a dolgunkat. A hozzávalók megszerzése viszont nem kis kihívás, ha valaki elakad (YT videók alapján is), kérdezzen. Utána Ram Tahnál lehet 5-ről 7-re növelni a kapacitását, és kettővel vígan ki lehet tartani egy komplett AX CZ végéig.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47972) Leslie33


Leslie33
csendes tag

Tegnap meg volt az első Settlement raid küldetésem. Másodjára sikerült ugyan megcsinálnom egy másikat, de sikerült. Tudtam vásárolni 3. szintű Maverick ruhát és 2.-3. szintű fegyvereket, így neki mertem állni. Ki tudtam fosztani a bázist, de nem tudtam mindent magammal vinnem. Még az elején elküldtem a hajót, hogy ne tudják kilőni. Aztán meg nem akart visszajönni, csak valami 400 méterrel odébb akart leszállni. Odáig meg séta... Kikapcsoltam a riasztást, meg a védelmi egységeket és a power is, de ez a Sentry Skimmer csak repkedett a tök sötét bázis körül. Le kellett lőnöm. Ezt nem lehet lekapcsolni?
A hajó miért nem jön vissza a bázishoz, hogy be tudjak pakolni és ne kelljen ennyit sétálni?
Hogy kellene ezt jobban csinálnom?
Köszönöm a tippeket!

Az igazság odaát van...

(#47973) csigi válasza Leslie33 (#47972) üzenetére


csigi
addikt

Szerintem ellenséggé vált a bázis üresen is, és ezért annak közelébe nem száll le távirányítással a hajód.
Én nem küldöm el a hajót, hanem eleve messzebb parkolok, ahol még nem érhet el a bázis védelme. Ha van egy domb, szikla az mögé.
Utána átszállok a kerekes járműbe, ezzel kilövöm a skimmert. Ha jönnek katonák azokat is.
Majd a járművel a város közelébe parkolok (épület mögé, a lövegektől védve), és befejezem lábon az öldöklést (tudósok, stb.).

nofene

(#47974) Leslie33 válasza csigi (#47973) üzenetére


Leslie33
csendes tag

Szuper! Köszi a tippet. Ki fogom próbálni.

Az igazság odaát van...

(#47975) scyllafren válasza csigi (#47973) üzenetére


scyllafren
senior tag

+1: ha az SRV-be beszallsz, lerakja az inventoryt, igy mehetsz vissza lootolni soxor annyit, mint ami alapbol elfer... :D

(#47976) Leslie33 válasza scyllafren (#47975) üzenetére


Leslie33
csendes tag

Köszi! :) Működik. :)
Az SRV-t lehet/kell fejleszteni, mérnökölni?
Láttam a fegyvereken és a ruhákon vannak üres slotok. Azokat hogyan lehet beállítani? Az egyik 3-as szintű Maverick ruhán például az egyik sloton dupla méretű backpack volt, úgy vettem.

Az igazság odaát van...

(#47977) buke válasza Leslie33 (#47976) üzenetére


buke
tag

Leslie33: a slotok számát upgradeléssel tudod növelni. Egy vásárolt G3-as ruha, fegyver esetén 2 slot van. A G5-ösökön meg már 4 van. Az upgradelés ott történik a boltnál.
A mérnökök által modosított tulajdonságot már nem cserélheted fel mással, azaz nem lesz újra üres a slot. Viszont a feladatoknál a materiál jutalmak megoszthatók társult játékosoknak, hasonlóan mint a cargo küldiknél. Tehát 5 egységből maximális team esetén lesz 20 egység, amit 30 napig lehet felvenni és persze átadható és eladható annak aki éppen gyűjti. Fleet Carriereken néha van ez-az , de ritkán sikerül bármit is venni ott. Nekem azért sikerült mert 5 perces adat volt és egy ugrással ott voltam.

[ Szerkesztve ]

(#47978) gabranek


gabranek
aktív tag

A Spacebourne 2-t próbálta valaki? Főleg az irányíthatósága érdekelne, egér+bill. kombóval mennyire játszható?

田中れいな

(#47979) nubreed válasza gabranek (#47978) üzenetére


nubreed
veterán

Én tökre lelkes voltam még a megjelenés előtt a játékot illetően, de amióta kijött (early access egyébként) és megnéztem róla elég sok videot, nekem valahogy mégsem adja. Félre értés ne essék, hihetetlenül tisztelem a srácot aki fejleszti a játékot, ugyanis ez egy egy emberes projekt. Fogalmam sincs, hogy hozta össze egymaga már eddig is ezt a játékot, de ha egy ember képes ilyesemire, hogy bizonyos tekintetben felveszi a versenyt az olyan óriásokkal mint az ED, NMS vagy éppen X játékok vagy Star Citizen az valami elképesztő. Fantasztikus teljesítmény. Mindezek ellenére nekem még mindig nagyon fapadosnak tűnik a játék, ezért nem mertem még kipróbálni, pedig igazán nem sok, csak 20 euró.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#47980) [HUN]NIMROD válasza Leslie33 (#47976) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

SRV-t nem lehet. A 3-as Maverick a dupla kapacitással az egyik legjobb találat volt.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47981) gabranek válasza nubreed (#47979) üzenetére


gabranek
aktív tag

Én az irányítástól félek az ilyen játékoknál. Játszogattam picit Xpasson belűl az Everspace 2-vel és elég nehézkes számomra az egér+billentyűzettel a hajó kezelése (joy-val sajnos a macska miatt egyáltalán nem tudok most játszani :DDD ). Meg a hajók tuningolása is eléggé katyvasz szint.
A "Down to Earth Astronomy" srác pont a napokban élőzőtt egy jó hosszút a Spacebourne 2-vel és igencsak meghozta a kedvemet. Mondta is, hogy egérrel irányítja, mert a hotast valami miatt nem tudta normálisan belőni hozzá.
Mivel ez csak 20 euró szerintem valamelyik hétvégén megkockáztatom.

田中れいな

(#47982) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Nekem csak egy kérdésem van: hogy kell ilyen settlement raid küldetést indítani? :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47983) buke válasza VikMorroHun (#47982) üzenetére


buke
tag

VikMorroHun: ajánlatos nem törvényes, kis ellenállású bázison kigyakorolni, küldetésben az utóbbi Threat 3-assal van jelezve.
Ha küldetés ikonjában a céltábla közepébe nem mutat egy tömör nyíl, akkor folytatólagos a feladat, azaz ha kilőnek még folytathatod. Ilyen feladatokat inkább nagyobb frakciós helyeken érdemes felvenni, mert néha nincsenek meg a delikvensek :)
Én először a nyílt küzdelmet tanultam meg, mert ez egy végső lehetőség, ha komolyabb ügynöki stb. feladatok közbeni lebukás van, (és nincs kizárólagos feltétel) megmentheti a feladatot.
Megfelelő rutinnal egy-két vásárolt G3-as fegyverrel egy minden tekintetben közepes szintű bázison hibázásokkal együttvéve is lehet nyerni. :) [link]
Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel, szerintem biztosan tudunk segíteni.

[ Szerkesztve ]

(#47984) Leslie33


Leslie33
csendes tag

Ezeket próbálgatom én is. Most úgy jártam, hogy felvettem egy küldit, ahol egy bizonyos klán bázisán ki kellet iktatnom 8 tagot. Nem volt konkrét bázis, csak egy rendszer, ahol keresni kellett egy a megadott klán által felügyelt bázist. Több is volt ilyen, de amelyiket először kiválasztottam és leszálltam, az tök üres volt. Power lelőve, sehol egy lélek, félig kifosztva. Mintha pont előttem járt volna ott valaki. :D Pedig nem is nyíltban játszok.
Aztán volt egy másik küldim, ahol konkrét bázist kellett kipucolni. Amikor az utolsó emberrel végeztem és elindultam volna az SRV-hez, megszakadt a kapcsolat és mikor visszatöltött, természetesen újra teli volt a bázis, SRV sehol, engem meg lerohantak és kinyírtak. :O
Ezek a játék szépségei... :DD
De tényleg kezdem élvezni a földi lövöldözős részét is.

Az igazság odaát van...

(#47985) oke


oke
senior tag

Sziasztok,

Elég ritkán veszem már elő a játékot mostanában, van FC-m és gondoltam eladnám, hogy ebben az inaktív időben ne vigye a pénzt. Le kell róla pakolni/el kell adni előtte a rajta lévő árukat, üzemanyagot?

(#47986) [HUN]NIMROD válasza oke (#47985) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Nincs saját tapasztalat, de találtam egy olyan utalást mintha az áruk elvesznének. (Hajók, modulok automatikusan átmennek a legközelebbi állomásra.)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47987) 4580693


4580693
senior tag

Srácok. Hol tudom átírni a hud színeit? A c/users/appdata/local/forntier development/elite dangerous/options/graphics/graphicsconfigurationoverride nem műkszik. Vagyis abban nincsen csak két sor, az meg nem tartalmazza a szokásost.

(#47988) zolee0307 válasza 4580693 (#47987) üzenetére


zolee0307
őstag

Az elite telepítési mappájában van.

Nálam így néz ki:
Elite Dangerous/products/elite dangerous odyssey 64/GraphicsConfiguration, a fájlban GUIColour alatt van

[ Szerkesztve ]

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#47989) 4580693 válasza zolee0307 (#47988) üzenetére


4580693
senior tag

Nagyon szuper vagy. Köszönöm! :R

(#47990) Raymond válasza zolee0307 (#47988) üzenetére


Raymond
félisten

Az EDProfiler [link] meg mukodik? En anno azzal allitottam at a szineket. Vannak beepitett kombinaciok es lehet kezzel is allitani.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#47991) nTom


nTom
aktív tag

Elite Dangerous HUD Mod (EDHM)

[link]

(#47992) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

Kipróbáltam a pajzstalan AX mókát. Bejön. Nem is kell hozzá FAoff és HOTAS, ezt rosszul gondoltam korábban. Ezzel már túlélek csoportos Hydravadászatokat is, csak az a baj, hogy amikor túl sok játékos van, akkor bugos lesz a CZ, és nem számolja az interceptoröléseket. Felvettem 3 olyan küldetést más-más frakcióktól ahol 2 Hydra a cél, és azóta vagy már 6-ot kinyírtunk, de csak EGYet számolt... Pedig az 50 misit mindig megadja a végén.

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47993) VikMorroHun válasza gabranek (#47978) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Ígéretesnek tűnik, kipróbáltam. 18 percet "játszottam" vele. Bejelentettem két hibát, plusz küldtem egy visszajelzést, hogy nincs benne Y tengely felcserélés, így számomra játszhatatlan. (Érdekes, hogy emiatt már az első résznél is panaszkodott valaki, erre most is kihagyta belőle a fejlesztő.) Meglátjuk, lesz-e változás a következő napokban. Ha nem, van még kb. 13 napom, hogy visszatérítést kérjek, ha minden igaz.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47994) VikMorroHun válasza VikMorroHun (#47993) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Tévedtem, van benne Y tengely felcserélés. Eszembe nem jutott volna a billentyűzet kiosztásnál keresni. Van benne gravitációs csizma is. Most úgy kell visszafognom magam, mert nem érek rá vele játszani. :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#47995) gabranek válasza VikMorroHun (#47994) üzenetére


gabranek
aktív tag

Na tegnap én is megvettem...hát érdekes. Ha ezt valóban egy ember hozta össze, akkor le a kalappal. A hajót egész jól lehet egér+billentyűzettel irányítani (de ahogy néztem még hotas támogatás is van benne). Az elején viszont nem igazán tudtam mit kedzeni az attribútomok elosztásával, kb. mindenre egyenlő pontot pakoltam :)
Már nagyon ki vagyok éhezve valami űrhajós harcos/felfedezős/bányászós játékra, ezzel talán kihúzom a Starfieldig...Az Elite halott, az NMS-hez már csak az expediciók miatt szoktam visszamenni, a Star Citizen soha nem fog megjelenni, az Everspace 2-ben pedig csak a harc dominál.

田中れいな

(#47996) nubreed válasza VikMorroHun (#47994) üzenetére


nubreed
veterán

Ez azért jó hír, köszi, a Y felcserélés nálam is alapvető dolog minden játékban. Amiben ez nincs meg, ahhoz hozzá sem szagolok.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#47997) [HUN]NIMROD válasza gabranek (#47995) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ne értsetek félre, engem nem zavar a másik játékról való eszmecsere, sőt ilyenkor mindig ránézek arra amiről beszéltek és érdekesek, de hogy az Elite halott lenne, az kissé túlzás. Most is pont be akartam számolni arról hogy tegnap végre-valahára sikerült az első olyan hydra-gyilok, amit az inara is regisztrált. Építettem egy 6 guardian shardos anakondát, amin csak heavy duty deep plating erősítések vannak a 4+ helyeken, és egy felszíni bázisnál (mert itt nincs swarm) az a "taktika" hogy nekimegyek mint borjú az anyjának, aztán 50%-nál leszállok javítani (mert a rohadék jön utánam, és így is alig úszom meg ép bőrrel a landolást, volt hogy 9%-on). Így egy szívet 2-3 nekifutásra leszedek, és ezt 8x kellett eljátszani :D Apropó: az inara drasztikusan lecsökkentette a saját rangjainak a követelményeit, pl 50 hydra helyett elég 10, 300.000 DSS helyett 20.000(!, igen csak húszezer, nem egy 0-t felejtettem ki) stb. A thargoid háborúban az AXI által nagyon jól koordinált harcok zajlanak, rengeteg parancsnok küzd a bogarak ellen. Szóval nem halott a dolog. Az lehet, hogy volt korábban egy olyan játékosszám-csúcs, aminél most kevesebben vagyunk, de még így is masszív a tömeg.

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#47998) gabranek válasza [HUN]NIMROD (#47997) üzenetére


gabranek
aktív tag

Hidd el én lennék a legboldogabb, ha nem ezt érezném. Ott van feltelepítve a gépemen, de egyszerűen nem tudom rá szánni magam, hogy belépjek. Sajnos számomra az Odessy teljes ballépés volt és hiába csiszoltak rajta elég sokat (sajnos nagyon is nem eleget), de ez akkora bizalomvesztés volt a játékkal szemben, hogy kis túlzással, de részemről tényleg halott.
Ezzel az új xeno warral talán végre elindultak egy jó irányba, csak félek, hogy már elkéstek vele. :(

田中れいな

(#47999) csigi válasza gabranek (#47998) üzenetére


csigi
addikt

Hát nem vagyunk egyformák... :N
Nekem pont az jött be, hogy kiléphetek a hajóból. Szinte egy új világ tárult ki.
Idegeneket nem piszkálom.

nofene

(#48000) Leslie33


Leslie33
csendes tag

Az sem mindegy, hogy ki mióta gyűri a játékot. Van aki már kimaxolt mindent és nem igazán talál új kihívást az Elite univerzumban. ilyenkor érthető, hogy a folyamatos hibák, amik nem is lettek javítva, hatványozottan irritálnak, bosszantanak. Nekem ez még egy aránylag új játék és sok mindent el akarok még érni. A földi harcok is izgalmasak, amiket csak pár hónapja próbálgatok. Pedig most még gyenge a fegyverzetem, a felszerelésem, tré a grafika is az öreg gépem miatt, de heteken belül meg lesz az új vas és biztos, hogy még jobban beleszeretek a játékba. :D

Az igazság odaát van...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.