Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46051) gabranek


gabranek
aktív tag

Világosítsatok fel légyszi, hogy miért érdemes a PP-t kicentizni? Én mindig a legnagyobb A-t rakom fel, hogy maradjon tartalék. Igazából nem vettem észre eddig, hogy bármilyen hátrányt szenvednék miatta, de már sok embernél láttam, hogy kisebb PP van fent mint amit elbírna :F

田中れいな

(#46052) duvi válasza gabranek (#46051) üzenetére


duvi
nagyúr

Azért mert felfedezőhajókra teljesen fölösleges a legnagyobb és legjobb minőségű PP. Sőt, inkább káros, mert jelentősen lecsökkenti az ugrótávolságot. Ez főleg a hosszútávú explora érvényes.

(#46053) Peppo válasza gabranek (#46051) üzenetére


Peppo
őstag

Harci hajónál azért, mert vannak buildek, melyekre nincs az a PP, ami elég lenne. Kénytelenek a beállításokkal trükközni.

Más hajók esetében meg esetleg azért, hogy kisebb (könnyebb) PP-t tudjon beletenni.

(#46054) buke


buke
tag

Köszönöm a kollégák javaslatait, Artemis ruha G3 beszerzéséhez ! :R
1 órán belül az első kiszűrt rendszerben meglett az említett high tech, biztonságos, felszíni bázison. Az outpostokon sikerült egy
Dominator G3-ast is elcsípni és bevásároltam pár fegyvert ami G2-es volt. :K

(#46055) gabranek válasza duvi (#46052) üzenetére


gabranek
aktív tag

Az explo az tiszta sor, én kimondottan harci hajóra értettem. Azt hittem van valami rejtett hátrány...mit tudom én: minél nagyobb a PP annál nehezebben fordul :) de ezek szerint nincs ilyen.

#Peppo: De ha olyan buildot rakok össze amit nem bír el a legnagyobb PP sem, akkor eszembe sem jutna kisebbet felrakni, inkább átvariálom a buildot (vagy rosszul gondolom?).

田中れいな

(#46056) buke válasza gabranek (#46051) üzenetére


buke
tag

gabranek: nálam a fő fiókomon lévő kalóz hajómon G5 PP van és így is kénytelen vagyok elfogás után kapcsolgatni, mert annyi nagy fogyasztású modul kell ehhez a játékhoz, hogy egyszerre nem megy.
A manifest scanner (12%) különösen idegesít, mert ha nem kapcsolom vissza, akkor a következő delikvens időt nyer a bekapcsolás miatt. Sok mindennek állandóan mennie kell. Az SCB-k re már nincs energiám. A 4 db collektor limpet meg alap.

[ Szerkesztve ]

(#46057) Hesperus008 válasza gabranek (#46055) üzenetére


Hesperus008
friss újonc

Harci hajón általában nincs értelme kisebbre tervezni a PP-t, mert általában a többlet tömeg jelentette hátránynál fontosabb, hogy a szükséges modulok a PP teljesítményének 40 százalékába beleférjenek. Persze van kivétel, mert ha kishajós harcra készülsz, ahol a sebesség kiemelten fontos elem, akkor pár tonna is sokat jelenthet - pláne enchanced performance thrusternél, ami elég érzékenyen reagál a tömegnövekedésre. Vagy ha nem pajzscentrikus a beállítottságod, akkor lehet olyan sniper vagy cold hajót összerakni (mondjuk aknákkal, torpedóval de akár plazmával is), amihez nincs szükség annyi energiára, így simán lehet kisebbet beletenni. Növekszik a sebesség, bár a nagyobb PP integritije is nagyobb, ami szintén fontos ha nincs pajzs. De ezeken kívül valóban csak az explo jut eszembe, ahol lényeges lehet.

[ Szerkesztve ]

(#46058) Peppo válasza gabranek (#46055) üzenetére


Peppo
őstag

Ilyet nem is mondtam. Ha a nagy PP nem elég, akkor nyilván nem rakunk fel kisebbet.

Kisebb PP jellemzően explo hajókra megy. Ill. még 1-2 speciális esetetet el tudok képzelni, de jellemzően az energiával explo vagy harci hajó esetében szokás játszadozni.

(#46059) Maksifül válasza duvi (#46050) üzenetére


Maksifül
senior tag

Köszönöm szépen, itt a hajó outfitje, amennyire be tudtam állítani.
Mamba harci hajó

Leginkább egy olyan hajót szeretnék, ami borzasztó erős fegyverekkel pillanatok alatt szétkapja az ellenfél hajóját, ugyanakkor nagyon erős és/vagy gyorsan regenerálódó shield-je van. Erre próbáltam gyúrni az összeállításnál. 97% körül van az energiafelhasználás, úgy, hogy a Cargo Hatch és az Auto Field-Maintenance Unit ki van kapcsolva harc közben.

Semmelyik cucc nincs még enchantolva, szívesen fogadom az ajánlásokat, mire mit lenne érdemes mérnökölni, hogy még ütőképesebb legyen a gép.
Gondolkoztam, hogy érdemes-e beruházni a Military Grade Composite-re is vagy van annál jobb megoldás a fejvadászhajó fejlesztésére a fenti kívánalmaknak megfelelően? :R

Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

(#46060) duvi válasza Maksifül (#46059) üzenetére


duvi
nagyúr

Kicsit pofoztam a fitten és a prioritásokon. Ha neked tetszik a Mamba, akkor legyen ez, végül is combat ship. Szerintem jobban járnál egy Fer-de-Lanceal vagy Kraittal, ha kimondott vadász hajót szeretnél, de ez már ízlés dolga. Pár fontos észrevétel a fitteddel kapcsolatban! Combat shipre nem rakunk AFMU-t, mert ez csak helypazarlás. Szintén nem érdemes Lightweight armort használni, mert az papírból van. Azt az 5C Bi-Weave pajzsot pillanatok alatt leszedik rólad, szóval ez is kuka. Általánosságban a Military armor ajánlott, de ha már jobban ismered a mechanizmust, lehet Mirrored, vagy Reactive is. A Mambának alapból olyan kicsi az ugrótávolsága, hogy megőszülsz mire eljutsz valahova. Ehhez kapcsolódik, hogy kell rá egy Fuel Scoop, hogy ne kelljen állandóan bedokkolni tankolni és folyamatosan tudjál haladni a cél felé. Ha engizel, akkor természetesen megváltoznak az értékek és jóval hatékonyabbá válik a hajó. Engizés előtt érdemes kiválasztani a neked szimpatikus hajót/hajókat és csak ezután nekiállni a fejlesztéseknek. Itt a javított Mamba fitt. Alaposan nézd meg a prioritásokat is, mielőtt bárhova elindulsz vele! Ez egy általános jótanács, hogy új fitteknél mindig engedd ki a fegyvereket az állomás közelében. Ha ilyenkor leáll a hajó és bekapcsol a vészhelyzeti oxigénellátás, akkor túl van terhelve a PP. Ilyenkor csak vissza kell húzni a fegyókat és be kell lőni a prioritásokat, illetve ha ez se segít, akkor átalakítani az aktuális fittet!

(#46061) aerosmith válasza gabranek (#46055) üzenetére


aerosmith
őstag

Nem úgy van hogy minél nagyobb egy PP annál nehezebb és annál jobban melegedik?
Ergo tök felesleges a legnagyobbat betenned, mindig az aktuális fogyasztáshoz kell méretezni.

(#46062) duvi


duvi
nagyúr

(#46063) Hesperus008 válasza aerosmith (#46061) üzenetére


Hesperus008
friss újonc

Nem egészen úgy van. Persze a nagyobb PP nehezebb, ez igaz, ezzel együtt nagyobb az integritása is. Az efficiency viszont (ami meghatározza a hőtermelést) attól függ, milyen a betűjele a PP-nek: az E a legrosszabb, az A a legjobb. A konklúziód igaz, a fogyasztáshoz kell méretezni. Viszont azt igen át kell gondolni bizonyos esetekben (harci vagy explo hajónál leginkább), hogy a fogyasztók milyen prioritással működnek majd.

(#46064) Maksifül válasza duvi (#46060) üzenetére


Maksifül
senior tag

Köszi! :R
Miért nem jó a 5C Bi-Weave pajzs? Miért jobb az 5A Shield Generator?
Miben különbözik a Mirrored, a Reactive vagy a Military Armor, ha harci gépként használnám a hajót? Melyik miben jobb vagy rosszabb?

Mire milyen Engi-t érdemes rakni, ha a lehető leggyorsabb pusztítás és az erős pajzs a legfontosabb? :F

Miért tartod jobbnak a Fer-de-Lance-t vagy a Krait-ot a fejvadászathoz?

Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

(#46065) duvi válasza Maksifül (#46064) üzenetére


duvi
nagyúr

A Bi-Weave pajzsok gyengék, de gyorsabban töltődnek vissza. Ezeknek is megvan a létjogosultságuk, de ezeket csak engizve ajánlanám és kellő combat jártassággal. A normál pajzsok lényegesen erősebbek, de kicsit lassabban töltődnek vissza. Mivel a Mamba egy glass cannon, ezért ha leesik a pajzsa, viszonylag hamar elpukkanhat. Fer-de-Lancera erősebb pajzsot és hullt lehet felpakolni. A Krait MK II. nagyon sok optional internallal rendelkezik, ezért sok SCB-t tud magával vinni, így hiába gyengébb a pajzsa mint a másik kettőnek, sokkal többször tudja harc közben visszatölteni. Ezen kívül tehetünk rá fedélzeti vadászt is, ami hatékonyan segíthet harc közben, főleg ha már fejlett az npc pilótánk.

Az egizés nagyon sokoldalú és itt is egyéni preferenciák alapján érdemes nekiállni. Pl. ha valaki a távolsági harcot szereti, akkor érdemesebb a fegyvereket erre fejleszteni. Aki inkább a közelharcot preferálja, annak is más fejlesztés ajánlott. Általánosságban pár fejlesztés, ami a legtöbb combat hajóra jó lehet:
- Military Grade Composite --> Heavy Duty
- OwerPlant --> Overcharged
- Thrusters --> Dirty (a hűvösebb kell akkor Clean)
- Frame Shift Drive --> Increased Range
- Power Distributor --> Charge Enhanced
Innentől már komplexitásában kell nézni és fittelni a hajót, tehát az alábbiak csak ötletek!
- Shield Generator --> Reinforced
- Shield Cell Bank --> Specialised
- Hull Reinforced --> Heavy Duty
- Beam Laser --> Efficient
- Multi Cannon --> Overcharged
- Shield Booster --> felesben Heavy Duty és Resistance Augmented

(#46066) Hesperus008 válasza Maksifül (#46064) üzenetére


Hesperus008
friss újonc

Az FDL és a Mamba hatékony használatához (pláne nagy energiaigény mellett, és a lézerek igénylik ám) szinte elengedhetetlen az aktív PIP-menedzsment. Van, akinek ez könnyen megy, vagy szereti a kihívásokat. Én makrókra állítottam be, de még így sem rajongok érte. Ezért kell a stílusodhoz passzoló hajót összerakni.
A Krait nem igényel sok macerát, szinte folyamatosan boostolhatsz. Frag cannonokkal hatalmasat tud sebezni+1-2 ram és az ellenfél elhullott. Az enyém Bi-weave pajzzsal van szerelve (grade 5 reinforced+fast charge), egyfolytában rammolok, hogy ne kelljen a lőszert szintetizálni, és jól bírja a pajzs, mert kétszer gyorsabban tölt vissza, mint egy 5A.
Armour kérdésében pedig szerintem azért a reactive, mert ha megnézed a resistance értékeket, látható, hogy abból lehet legtöbbet kihozni. Absolut sebzést ugyanannyit viselnek el, viszont ez sokkal jobb kinetic vagy explosive fegyverek ellen - kevésbé thermal-ok ellen, de ezt HRP-vel orvosolhatod. Csavart tehet a történetbe, ha a powerplay során megszerezhető spéci fegyvereid is megvannak, azokkal is lehet jó fittet összehozni.

[ Szerkesztve ]

(#46067) Peppo válasza Maksifül (#46064) üzenetére


Peppo
őstag

A Bi-Weave nekem inkább nagyobb hajókon vált be, ahol még ez a gyengébb pajzs sem tud pillanatok alatt elolvadni. Egy Mambán ugyanez még mérnökölve sem tart sokáig, oda inkább simát vagy prismatic-ot tennék.

(Aztán később, nem kevés rutinnal már mehet kisebb hajóra is B-W pajzs, de eleinte nem erőltetném.)

Ellenben egy nagy harci hajón (Anaconda, Corvette, Cutter ill. perverzeknek T10 :D ) a három közül bármelyik pajzs működhet, persze a stílusodat hozzájuk kell igazítani.

Ha még nincs meg a Prismatic Shield, mindenképp érdemes lenne beállnod egy hónapra Barbihoz (Aisling Duval) és szerezni legalább egyet mindegyik méretben. Nem olcsó mulatság, főleg a legnagyobb 8-as, de megéri.

(#46068) nubreed


nubreed
veterán

Az volna a kérdésem, hogy az eddig érkezett májusi-júniusi néhány javítás segített az Odesseyn? Pl a performancia jobb lett? Még mindig nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e, ezért kérdezem.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46069) duvi válasza nubreed (#46068) üzenetére


duvi
nagyúr

Induláshoz képest mindenképpen javult a teljesítmény, de van még vele meló bőven. Ha nem sürgős, akkor várd meg a csütörtöki patchet! A múlt heti nagyon nyögvenyelősre sikeredett. Több órás leállás lett belőle és sokáig nem is lehetett belépni a játékba.

(#46070) nubreed válasza duvi (#46069) üzenetére


nubreed
veterán

Köszönöm, abszolút nem sürgős, tudok várni. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46071) duvi válasza nubreed (#46070) üzenetére


duvi
nagyúr

Jó lesz ez, csak idő kell nekik :K

(#46072) [HUN]NIMROD válasza nubreed (#46068) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

+Duvi: Hááááát, ez eléggé véleményes... Én nem nagyon vettem észre hogy akár csak pár számmal növekedtek volna a képkockák per másodperc... Volt ugyan néhány utalás a javítási jegyzékben erre, de azok csak valami különleges effektekre vonatkozhattak, vagy nálam nem érezhető a hatás.
Az egyéb hibákat derekasan tüntetik elfele, de hogy meglesz-e a stabil legalább 30 FPS minden körülmények közt egy mondjuk 7-8 éves hardveren, az még nem látszik. Pedig a PS4 is pont ennyi idős, ezért reménykedek én is a vele egykorú, sőt egy kicsit még fiatalabb akkor topnak számító gamer laptopommal, aminek a Pixel és Texture Rate-jei kb egy szinten vannak a konzollal. Ha arra sikerülni fog az optimalizáció, azt talán majd mi is megérezzük windows alatt.
Ettől függetlenül kár kihagyni, mert még így is teljesen rendben van az Ody. Annyi hogy nagy településeken kezdőként nem érdemes közelharcba bocsátkozni, mert a képregény-üzemmód egy elég nagy hátrányt jelent :DDD

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46073) duvi válasza [HUN]NIMROD (#46072) üzenetére


duvi
nagyúr

nubreednek egy 2060S Gaming X-e van, ami 1440-es monitorral van párosítva. Talán meglesz a min 30 FPS, de jelenleg helyenként még valóban rezeg a léc. Talán ha kicsit visszavesz a grafból, akkor tartani tudja ezt.

(#46074) nubreed válasza duvi (#46073) üzenetére


nubreed
veterán

Ajjajj, ez azért nem túl bíztató. :D A 30 fps számomra kicsit kevés. :D

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46075) [HUN]NIMROD válasza nubreed (#46074) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ó te jó ég, ilyen vassal én nem kényeskednék már bocsánat ;] Ezen röhögve menni fog, a 30 FPS-nél többet meg a szemünk nem tud megkülönböztetni. Tudom hogy vannak akik "de én látom a különbséget", de hagggggyukmááááá'... :P
------------------------------
Egy kis érdekesség, nem tudom azóta járt-e valaki hagyományos mérnöknél és ott kiszállt-e, én most Didinél fejlesztettem, és ha már ott voltam, kiszálltam. Nos, a hangárból közvetlenül nyílik a szobája, csak azt nem tudom, mi van akkor, ha nem ebbe a dokkba szállok le, akkor is ott lenne, mindenhol?? :))

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46076) nubreed válasza [HUN]NIMROD (#46075) üzenetére


nubreed
veterán

Azért 30 meg 60 között szerintem lehet látni a különbséget, utána már én sem. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46077) duvi válasza nubreed (#46074) üzenetére


duvi
nagyúr

Nálam is 1440-ben megy max. grafikával, csak egy 3070-el. Még ennél is előfordul, hogy beesik 60 alá és nagyon ritkán, de bizony előfordul a 4x FPS is. Ebből indultam ki.

(#46078) nubreed válasza duvi (#46077) üzenetére


nubreed
veterán

Találtam egy videot, bár ez még alfa és 2060: [link] Én is 3070 -et akartam venni de ilyen árak mellett (ha egyáltalán lehet kapni) ez lehetetlen küldetés számomra.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46079) duvi válasza nubreed (#46078) üzenetére


duvi
nagyúr

Azért ennél már jobb a helyzet, de óvatos duhajként inkább lássuk meg, hogy mit produkálnak csütörtökön! Elvileg egy darabig ez lesz az utolsó nagyobb patch (kisebbek biztos jönnek továbbra is) és innentől ráfekszenek a konzolos optimalizációra. Szeptemberre harangozták be a konzolos startot. Addigra meg kell oldaniuk, hogy Xbox One-on és PS4-en is elfogadható sebességet produkáljanak. Ezzel párhuzamosan érkezik a Horizons integráció (Hori is megkapja az Ody új grafikai képességeit, látványát), ami azt jelenti, hogy erőteljes optimalizáció várható.
Nekem mázlim volt a kártyacserével és még januárban sikerült megcsípnem az Alzában ezt a 3070-et. Úgy néz ki, hogy ha lassan is de elindult az árcsökkenés...

(#46080) Íjász001


Íjász001
tag

Hali!
Az elitedangerous.hu oldal megszűnt?

Íjász

(#46081) duvi válasza Íjász001 (#46080) üzenetére


duvi
nagyúr

Szia Íjász!
Nem szűnt meg, csak költözés volt. Gondolom ezért, átmenetileg nem érhető el.

(#46082) Íjász001 válasza duvi (#46081) üzenetére


Íjász001
tag

Kösz Duvi!

Íjász

(#46083) nubreed válasza duvi (#46079) üzenetére


nubreed
veterán

Már valamelyik YT videoban láttam, hogy lehetséges, hogy az Ody esetében is az lesz mint a Horizonsnál, hogy lebutítják a grafikát, pc-s verzióét is, ps4/xone szintre. De persze lehet, hogy nem, majd meglátjuk. Csoda lesz ha ezeken a konzolokon elcammog majd vhogy a játék. (Cyberpunk 2077 féle égést érzek itt is a levegőben, de ez csak a rosszmájúságom :D).

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46084) 42861 válasza nubreed (#46083) üzenetére


42861
senior tag

Ne is mondd. Series X-en most sírni tudnék, olyan szépen fut a játék. Ősszel megint belenyúlnak, főleg ilyen szinten, tuti gatya lesz megint az egész hónapokig. :(

(#46085) Snoke válasza nubreed (#46083) üzenetére


Snoke
tag

"(Cyberpunk 2077 féle égést érzek itt is a levegőben, de ez csak a rosszmájúságom :D)."

Ez már megtörtént, mikor kiadták május közepén. :U

(#46086) aerosmith válasza [HUN]NIMROD (#46075) üzenetére


aerosmith
őstag

Jaj mennyire bepalizzák azt a rengeteg lúzert akik halomra vásárolják a 120 meg 240Hz-es monitorokat.
Valószínűleg a VR szemüveg gyártók is ilyen szemét átverős banda mert ők meg 90-120Hzes paneleket tesznek a cuccaikba amikor feleannyiba kerülő 30Hzes is elég lenne.
Ja meg mostmár a mobil gyártók is átverik a lúzereket a 120Hzes kijelzőkkel amire semmi szükség. :U

(#46087) [HUN]NIMROD válasza aerosmith (#46086) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

És tényleg :P (Jó, persze a VR az más, de itt most arról van szó, hogy az Ody működjön PS4-en és vele egyidős gépeken, ha figyelted.)
----------------------------------------
Ki küldetésezik sokat? Azt tapasztalom, mintha az olyan feladatoknál, ahol ki van kötve, hogy nem szólalhat meg a riasztó, nem lenne meg a megszerzendő adat/tárgy. Pl ha le kell tölteni valamit, akkor a terminálokon szépen ki lehet jelölni a kis földgömbös adatportot, odamegyek, rajta van a célpontjelölő, de amikor csatlakozok, a listában már csak hagyományos adatok vannak, küldetéses kékkel kiemelt nincs, és az egész bázison egyik portnál sincs. Ugyanez mintánál úgy néz ki, hogy már meg sem találom az épületleltárban a célpontot, és ha mondjuk egy kisebb ipari létesítményben csak egyetlen ilyen van, hiába szedem ki belőle a tartalmát, azt nem számítja teljesítettnek... :F

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46088) nubreed válasza Snoke (#46085) üzenetére


nubreed
veterán

Végül is, igen, én már akkor is mondtam, hogy a májusi release date túlságosan közel van a public alfa teszthez, néhány hét alatt nem lesz abból az alfa állapotban lévő kódból egy nagyjából hibáktól mentes kiadásra kész úgymond "végleges" változat. Aztán mit láttunk? Pontosan ezt. A Frontier is azóta csak próbálja oltani a tüzet és visszanyerni a játékosok bizalmát. Csak azért nincs akkorra visszhangja, mint a Cyberpunknak a neten, mert az ED sokkal inkább egy réteg játék és nincs is akkora hype körülötte. Braben egyszerűen rosszul döntött, bőven elég lett volna ezt augusztus-szeptember környékén kiadni.

[ Szerkesztve ]

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46089) kraven54 válasza [HUN]NIMROD (#46075) üzenetére


kraven54
aktív tag

Kövezzél meg, de én látom a 60 és a 120 között is :K

[ Szerkesztve ]

(#46090) -ZeeZee- válasza kraven54 (#46089) üzenetére


-ZeeZee-
senior tag

Te kis "vájtszemű".... ;]

(#46091) kraven54 válasza -ZeeZee- (#46090) üzenetére


kraven54
aktív tag

Bánom is. Mennyivel olcsóbb lenne ha 30 fölött nem érzékelnék különbséget :D

(#46092) [HUN]NIMROD válasza kraven54 (#46091) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ja igen, hallottam én is arról a pszichológiai jelenségről, amikor valaki bevette a marketingdumát, és utána, hogy ne kelljen magát átb*szva éreznie, meg valahogy indokolni kell az irreális kiadást, jónak, jobbnak látja a terméket, mint amilyen :))
------
Amúgy tényleg mindenki csak azt számolgatja hogy mennyivel van 60 felett az fps 4k monitorokon, vagy valaki játszik is?? Mert a tartalmi kérdéseimre valahogy nem sorakoznak úgy a válaszok, mint a tranzisztorméregető versenyre...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46093) Snoke válasza aerosmith (#46086) üzenetére


Snoke
tag

Csak mondom, hogy VR-ban még a 90 és a 120Hz között is látható a különbség, nem is kicsit. Egy mobilon biztos nem, azon a kicsi kijelzőn, de VR-ban 120-en olyan sima lesz a kép, mintha bekapcsoltad volna a legdurvább élsimítást, csak nem lesz homályos, mint attól. A headset képfrissítése és a játék képkocka/másodperc nem ugyanaz. Nem minden vásárló bepalizott lúzer.

(#46094) aerosmith válasza Snoke (#46093) üzenetére


aerosmith
őstag

amikor a cinizmusom annyira fejlett hogy mások tényleg hülyének néznek...

Engem nem kell meggyőzni 144MHzes monitoron gamelek évek óta és már azt is észreveszem ha beesik 90re.

Horizonsban ugyanígy az Indexen is látom ha átállítom 120 ról lejjebb.

[ Szerkesztve ]

(#46095) Snoke válasza aerosmith (#46094) üzenetére


Snoke
tag

Akkor fejlett a cinizmus, ha mások észreveszik, hogy az cinizmus.

(#46096) miqlas válasza [HUN]NIMROD (#46087) üzenetére


miqlas
őstag

... én is jártam így adatlopós küldivel. bosszankodtam is miatta rendesen. Persze az sem esett jól, mikor a power regulator bugolt be szerelõs küldetésnél. Beraktam a helyére, indítottam a reaktort, de a process végén nem jött meg az energia. Mikor nyomtam egy shut down-t, kinyílt a power regulator tárolója és üres volt! :W

A játék sebességével kapcsolatban pedig én érzem a fejlõdést. 1080p-ben játszok egy elavult konfigon, és mikor megvettem az Ody-t, medium / high beállítások mellett bolygón 13-25 fps-t, ûrben 40-55 fps-t, állomásokon (mérettõl függõen) 13-35 fps-t mértem. FSD használatakor mindig megállt a kép az ugrás kezdetekor, ahogy glide-nál is bolygó felszín felé. Az utolsó „peccsel” 17 (sok gõz vagy füst) 45 fps | 60+ és hiperugrásnál már nincs akadás, glide-nál csak az esetek 20%-ában és rövidebb idõre | állomáson 25-45 fps a jelenlegi állás.

42

(#46097) aerosmith válasza Snoke (#46095) üzenetére


aerosmith
őstag

erre gondoltam:

(#46098) nubreed


nubreed
veterán

Ha holnap jön a legújabb patch az Ody -hez, kíváncsi leszek a véleményetekre, hogy milyen lett, miket javított. :)

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46099) Submarine


Submarine
senior tag

Sziasztok!

Gondolkodom ezen a Thrustmaster T16000M joy+gázkar+pedál szetten .
Megtaláltam egy helyen magában ugyanezt a joyt "ahhoz képest" olcsón.
Tervben van a MS Flightsim is, a pedált+gázkart inkább ahhoz tervezem venni.
Jelenleg egy özönvíz előtti Logitech Attack 3 joy-al + bill.-el tolom, amivel nincs baj, csak gondoltam kifinomultabb vizekre evezek..
Végigpörgetve fejben, én is inkább a két joy kombóra szavazok, főleg ha azokkal pontosabban lehet manőverezni.

Ajánlott ez a cucc, van velük tapasztalatotok?

Az mondjuk katasztrófa, hogy ez is még belépőszint kategória..

(#46100) [HUN]NIMROD válasza miqlas (#46096) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Megette :D
Na akkor a holnapi patch notes-ban árgus szemekkel keressük az ilyen riasztómentes küldetésekre utaló sorokat.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.