Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46401) nubreed válasza Snoke (#46400) üzenetére


nubreed
veterán

Már hogyne tudnál. Nagyon durván testre lehet szabni a joy beállításokat is. Én is egy Thrustmaster joyyal tolom (toltam, most szünetet tartok megint, mert az odessey ebben a formában édes kevés) és mindent is be lehet egyedire állítani.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46402) Snoke válasza nubreed (#46401) üzenetére


Snoke
tag

Akkor elnézést a téves infó miatt, én nem használtam ezt soha, de a discordon többen is ezt panaszolták, akik használták.

(#46403) gabranek


gabranek
aktív tag

#macy
#Snoke
#nubreed

Köszi az infót, ahogy látom van egy órás próba lehetőség. Hétvégén talán lesz egy kis időm, ki fogom próbálni.

田中れいな

(#46404) [HUN]NIMROD válasza duvi (#46397) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ez valami döbbenet. Ilyen hülyék, vagy ilyen hülyének néznek mindenkit? Pontosabban ez a két dolog szorosan összefügg...
----------------
Valaki keni-vágja már a biológus ranggal kapcsolatos összes dolgot? Kérdésem, hogy amikor "felfedezek" egy élőlényt, néha kapok, néha nem kapok a transactions alatt "Codex discoveries" címen zsetont. Most pl egy bolygón 2 olyan faj volt, amiket még sosem láttam (valami gomba és egy elektromos "fa"), de csak az egyikért adott kreditet. Ez mitől függ? Sejtésem az, hogy ha van mondjuk egy sárgás-zöldes trutyi, akkor az első alkalommal adja, de egy másik bolygón, akár másik rendszerben, ugyanilyen színű trutyi már nem számít? (Ha így van, az azért is lenne szomorú, mert hogy kerül ugyanaz az élőlény a galaxis minden területére??) De akkor most kétszer kellett volna díjaznia, lehet hogy ez is bugos még?! Mert akkor ezt is abba kell hagyni.
Aztán: vajon a Vista Genomics csak annyit fog fizetni, amit most látok a transactionsnél? Mert ha ezzel kell elérni a milliárdos nagyságrendű Elite V-öt, akkor az egy vicc, mármint a normál időben teljesíthetetlen értelemben.
Azt hiszem, kelleni fog ide egy olyan adatbázis, mint amilyen a Road to Riches a felfedezésnél... Csak úgy menni a semmibe nem valami hatékony.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46405) buke válasza [HUN]NIMROD (#46404) üzenetére


buke
tag

[HUN]NIMROD: Én csak a látványért kezdtem bele, új fajt még nem találtam. Ott vagyok valahol a Colonia-tól 2000 Ly-re. Csillagról- csillagra ugrálok (3-5Ly), scannelek ezerrel, óránként 1-2 rendszer fennakad, ahol van valami. Volt olyan rendszer amiben 9 faj volt ...persze mind már "Reported" volt a codexben. Tehát csak a "Confirmed" -re pályázhattam. Mindegyikből ügye 3-at azaz: 1/3 stb.
Ezt adminisztrálják. Ez nem mindig sikerül nekem. :W
Igen,egy faj bizony sok rendszerben előfordulhat egy elmélet szerint.
Persze erre a valóságban még nincs bizonyíték. A creditet pont nem néztem, hogy adja e ilyenkor. De tény ez így nagyon kevés, úgy mint az egész scannelésért is egyébként.
Láttam egy live-ot ahol a lengyel srác talált egy új fajt, hát akkorát ordított...
Szóval kell csinálnom egy masszív pásztázó hajót, amivel a felszínt gyorsabban tudom vizsgálni.

[ Szerkesztve ]

(#46406) buke


buke
tag

Lenne egy kérdésem: más is észrevette, hogy az srv-n kívül pl. a muníció is újra "képződik" dokkolás nélkül ? Combat rank húzásnál láttam, amikor sc-be léptem, hirtelen ott lettek a hiányzó SCB-k. Ezt különösen számon tartom, mivel lét kérdés durvább helyzetekben. Kíváncsi vagyok ezt javították-e.

[ Szerkesztve ]

(#46407) [HUN]NIMROD válasza buke (#46406) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Benne van a javítási listában, hogy SC-ba lépve már nem töltődik fel minden ami fogy ("Sorry") :D

Biológia: akkor ha jól értem, az ember inkább a Codex alapján célirányosan menjen el a legközelebbi példányokhoz mindenből. Hát ez is egy fajta R2R működés...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46409) buke válasza [HUN]NIMROD (#46407) üzenetére


buke
tag

Biológia: igen, így viszont új fajokat nehezen lehet találni, a másik gond ezzel, hogy tényleg elég szerteszét vannak. Mi lehet a különbség 1 faj első megtalálója és a már felfedezett faj újra megtalálása között a rank húzásnál. Ez itt a kérdés. Feltételezem, hogy az új fajok tűk a szénakazalban, tehát ennek biztos van hatása a rank növekedésre.Viszont évek múlva, ha pl. Gipsz Jakab elkezdi a felfedezést, kell legyen még jó pár ismeretlen faj. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy majd utólag "telepít" bele az Fdev :)

(#46410) Snoke válasza buke (#46409) üzenetére


Snoke
tag

Új, felfedezetlen rendszereket, bolygókat sem találsz már a bubble 10k fényéves körzetében. Gondolom biológiai felfedezéshez is rendesen el kell távolodni a lakott rendszerektől. Legutóbb mikor felfedeztem, kb 8000LY után kezdtek jönni az általam felfedezett rendszerek, akkor viszont már folyamatosan.

(#46411) gabranek


gabranek
aktív tag

Kipróbáltam az Odysseyt a Geforce now free-n és grafikailag nagyon meggyőző. Minden maxra húzva, ultra és ultra+ beállítások mellett 1080p-n bolygófelszínen röccenetlen 60 fps...dúrva. Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy az isten háta mögött vagyok, 25k Ly-re a lakott területektől, tehát állomáson sajnos nincs módom kipróbálni, de nem hiszem hogy nagyon vissza kellene venni a minőséget (ha egyáltalán kellene).
Viszont a joy-t (Thrustmaster T.flight stick X) sajnos nem tudtam kipróbálni, mert nem igazán látszott, hogy felismerte volna. Aztán közben lejárt az 1 óra, úgyhogy ezzel még teszek egy próbát holnap is. Jó lenne ha sikerülne beüzemelni, már fizetnék is elő.

田中れいな

(#46412) duvi


duvi
nagyúr

(#46413) wollnerd válasza gabranek (#46411) üzenetére


wollnerd
aktív tag

Az a 1 óra a játékmenetre vonatkozik. Egyszerre 1 órát enged egyhuzamban játszani, de ha újraindítod a játékot, folytathatod újra 1 óráig, ugyanott, újra és újra. :) Végtelen mennyiségben tudod játszani a freetagsággal is, csak óránként újra kell indítanod. :)
Ezért sztem a free tagság is abszolút korrekt, ha nem zavar a várólista, az 1 órás session és az rtx hiánya. :)

PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

(#46414) gabranek válasza wollnerd (#46413) üzenetére


gabranek
aktív tag

Köszi, ezt jó tudni :)
Most elindítottam megint és újra upgradelni akarja az odysseyt, pedig ezt tegnap már megcsinálta (jó fél órán keresztül szüttyögött vele és ez beleszámít az 1 órába). Ha ezt minden indításnál el kell játszani, akkor az nem lesz túl vicces.

田中れいな

(#46415) raymi16


raymi16
tag

Rövidke kérdés, valaki találkozott már ezzel a jelenséggel? A beállításokat próbálgatom, de nem nagyon jöttem rá hogy mi okozza, vagyis ha lejjebb veszem a grafikát akkor javul ezen a téren, de ugye a megjelenés maga meg romlik! Eddig csak gyűrűkben találkoztam vele! :F Persze nem a világvége, de zavaró! :(

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#46416) Snoke válasza raymi16 (#46415) üzenetére


Snoke
tag

Mikor frissítettél utoljára vga drivert?

(#46417) raymi16 válasza Snoke (#46416) üzenetére


raymi16
tag

Még a héten, a legfrissebb van fent a gépen. Az a baj hogy nemtudom mióta lehet ilyen, mostanában az Odyssey volt célkeresztben. :F

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#46418) miqlas válasza raymi16 (#46415) üzenetére


miqlas
őstag

A legújabb pecs óta nekem is ilyen ...

42

(#46419) raymi16 válasza miqlas (#46418) üzenetére


raymi16
tag

Előtte ezek szerint rendben volt? Én jó ideje csak most mentem sziklák közé, és nemtuom hogy mióta ilyen a dolog!

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#46420) Snoke válasza raymi16 (#46419) üzenetére


Snoke
tag

5. patch ideján voltam utoljára bányászni, akkor jó volt még. Utsó patch óta meg nem jártam aszteroida mezőn.

(#46421) miqlas válasza raymi16 (#46419) üzenetére


miqlas
őstag

Elõtte nem volt ilyen. :(

42

(#46422) gabranek


gabranek
aktív tag

A múlt heti patch miatt 30! gigát akar leszedni az epic az elite-hez. 2 megás nettel most szenvedhetek le ennyi adatot, hát köszi. Ja és direkt elhoztam az otthoni gépemről a teljes játékkönyvtárat, de hiába cserélem ki a könyvtárakat, persze hogy nem működik...mindenképp le akarja tölteni. Komolyan mondom, vegyenek már fel a frontierhez 1-2 olyan embert, aki tud is programozni, mert már nagyon közel vagyok hozzá, hogy hagyom a fenébe ezt az egész játékot. Az eso-t pár hónap után pont ilyen sz**kodás miatt hagytam abba. Volt hogy napokig nem tudtam belépni, mert nem működött. Pedig az is tetszett, meg szívesen költöttem volna ott is a pénzemet, pár évig simán lekötött volna, ha normálisan lehet vele játszani.
Azt már csak poénból írom le, hogy a geforce now-on sem lehet rendesen futtatni: Egyrészt minden egyes session indításakor upgradelni kell a programot az odysseyre (a horizont simán fut, de az elfut a saját gépemen is gyönyörűen, azért nem fogok 10 eurót kifizetni). A röhej, hogy a beállítások megmaradnak, nem kell újra belőni a grafikát, irányítást. Csak kell várni 20 percet minden egyes indításkor, hogy újra telepítse az ody-t :W
A másik, hogy képtelen vagyok felismertetni vele a joyt. Nemhogy a típusát nem ismeri fel, de mág csak általános joystick-ként sem látható.

田中れいな

(#46423) Snoke válasza gabranek (#46422) üzenetére


Snoke
tag

Mondtam én, hogy gond lesz a joy használattal, de nubreed szerint tökéletes.

(#46424) nubreed válasza gabranek (#46422) üzenetére


nubreed
veterán

Nekem SOSEM volt vele semmi gondom. Nem tudom milyen joyja van a kollégának, de egy Thrustmasterrel sosem lesz gond.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46425) csigi válasza nubreed (#46424) üzenetére


csigi
addikt

Nekem meg Logitech van, ezzel sem volt soha gond. :U

nofene

(#46426) fejesg2 válasza nubreed (#46424) üzenetére


fejesg2
aktív tag

Nekem is Thrustmaster van (asszem GXT555) de még nem próbáltam össze hangolni a játékkal. Könnyebb vele mint egér + billentyűzet kombóval? Azt úgy megszoktam.

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!

(#46427) miqlas válasza nubreed (#46424) üzenetére


miqlas
őstag

Off! Mi a helyzet a SC-projekttel? Láttam, hogy „átkacsintottál” a SC topicba! ;)

Néha elõveszem, hogy utána az EDO-vel játszva megdöbbenjek a 25-100 fps-es játékélményen! :K

42

(#46428) gabranek válasza nubreed (#46424) üzenetére


gabranek
aktív tag

thrustmaster t.flight stick x
Arra már nem emlékszem, hogy az elite ezt típus szerint is felismerte-e, vagy csak generic joy-ként. Az az igazság, hogy az x52-t már elpakoltam, a mountokat is leszereltem, asztallapot is cseréltem (a régibe belemartam a kütyüt :) ) de ha egyszer sok időm lesz kipróbálom azzal mi a helyzet. Most úgyis belekezdtem egy új projectbe: egy volvo ülésből fogok csinálni cockpitet.
Ez a kis thrustmaster arra bőven elég lenne, hogy kicsit repkedjek, bányásgassak...és még az asztalon sem foglal el sok helyet.

田中れいな

(#46429) nubreed válasza fejesg2 (#46426) üzenetére


nubreed
veterán

Szerintem ki mit szokott meg. Én annak idején direkt az ED kedvéért vettem a joytickomat és én már megszoktam, hogy azzal irányítom az űrhajót. De ha neked jobban kézre áll az egér+bill kombó akkor miért ne használnád azt továbbra is. :)

#46427 miqlas: Egyelőre semmi. :D Most leragadtam a Fallout 76 -nál, egyelőre teljesen behúzott. Szerintem azzal most el leszek pár hónapot. Néha ránézek az Ody-ra, hogy érdemes e újra elővenni de ennyi. SC esetében lehet kivárom a 3.15 -öt és aztán meglátom.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46430) Raymond válasza gabranek (#46428) üzenetére


Raymond
félisten

Nekem ugyanez megy az elejetol fogva. Nalad van gond. Nalam csak akkor "nem talalja" ha az ED ablak nincs fokuszban (VR-ban jatszom ezert ablakban megy a desktop-on).

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#46431) [HUN]NIMROD


[HUN]NIMROD
aktív tag

A Codex CMDR képen eltűnt a szemüveg a karakter arcáról. Valaki kipróbálná hogy nem csak nálam van-e így? Köszi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46432) buke válasza [HUN]NIMROD (#46431) üzenetére


buke
tag

Szia, mivel már kezdem az esti kalózkodást megnéztem, nálam sincs
szemüveg, persze azt nemtudom volt-e.

(#46433) [HUN]NIMROD válasza buke (#46432) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Légyszi akkor rakj rá egyet, ha jól emlékszem van két ingyenes változat.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46434) buke válasza [HUN]NIMROD (#46433) üzenetére


buke
tag

Ha leírod pontosan hol találom a suit-nál a szemüveget megpróbálom feltenni.Itt minden van ,de szemüveget azt pont nem látom sehol. Én még ezzel nem foglalkoztam.

(#46435) [HUN]NIMROD válasza buke (#46434) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Accessories menünél csak az van hogy Eyewear.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46436) buke válasza [HUN]NIMROD (#46435) üzenetére


buke
tag

Én PC játszom és EDO- ról volt szó igaz ? Nem Horizons ?

Máris berakom a szemüveget csak előbb írd le az elérési útját szájbarágósan, mert nem találom amit leírtál, hol keressem a mappákban, a launcherben vagy a Suit szerkesztőben ? Még nem foglalkoztam ezzel,de szívesen segítek ha tudok !

[ Szerkesztve ]

(#46437) miqlas válasza [HUN]NIMROD (#46435) üzenetére


miqlas
őstag

Valóban eltûnt!

Amúgy a WADJALI rendszer, akkor is kiváló, ha nem azt az egy ipartelepet fosztogatom. Az állomásokon is remek materiális jutalmakat dobnak az on foot küldik teljesítése esetén!

42

(#46438) [HUN]NIMROD válasza buke (#46436) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ha a Holo-me-t elindítod a jobb panelen az első fülön, a felső menük közt van. De látom, már van is egy megerősítés, köszi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46439) buke válasza [HUN]NIMROD (#46438) üzenetére


buke
tag

megtaláltam, tényleg csak pénzes van, más nincs.

(#46440) nubreed válasza gabranek (#46428) üzenetére


nubreed
veterán

Amúgy nekem is a Flight Stick x valamelyik típusa van, most meg nem mondom melyik így hirtelen. Annak simán mennie kéne, nálad lesz valami egyedi probléma.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46441) gabranek válasza nubreed (#46440) üzenetére


gabranek
aktív tag

Biztos, hogy nálam van a hiba, csak tudnám, hogy micsoda. Rádugtam egy logitech gamepadot és azt látta. Innentől én elengedem ezt a dolgot, megyek vissza a horizonra...nagyon nem szeret engem az ody.

田中れいな

(#46442) buke


buke
tag

Sziasztok!
Exobiosz: Nem nagyon tudom mit kell másképp csinálnom, hogy a fajok megtalálása komplett legyen, azaz eljussak a 3/3-ig minden esetben. A teóriám, ami szerint vannak pl. szűktűrésű fajok mint pl. a concha,( Alien filmbeli tojásokra hasonlító faj,amit a völgyekben, kráterekben mindig megtaláltam, 3/3-ig eljutottam kivétel nélkül) és vannak relatív tágtűrésű fajok pl. tussock, osseus, stratum stb ezeknél mostanában rendre nem jutok tovább az 1/3-nál. Hiába változtatom a keresendő terület nagyságát újra és újra csak az 1/3-ast találom az adott fajból. Azt is megtettem tegnap, hogy átrepültem egy másik kb. 500 km-re lévő kék zónába, de az eredmény csak 1/3 :(((
Most itt rostokolok egy 8 fajos holdon a colonia mellett és ötletelek, hogy lehetne megoldani ezt.
NPC kalózkodás: sikerült tegnap az első EDO-es kalózkodásom a Frog rendszerben, hála a tunningnak, mert a Type-9 folyamatosan aknákat szórt rám és lassan a mérnökölt pajzsom is a végét járta,de közben én gyorsan kiütöttem a hajtóművét és meglett a hajó. Olyan ütőképes lett a tunninggal és a prémium munícióval a seeker ,hogy 22% maradt a hulljából. Ezt vissza reparáltam,hogy ütközéssel le tudjam állítani, a "buta" point defensei már nem zavarták a pajzsomat és a collectorokat sem, simán kiszedtem a 271 tonna LTD-ből 256-ot kb. 20 perc alatt. :D

[ Szerkesztve ]

(#46443) [HUN]NIMROD válasza buke (#46442) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Az egyetlen hibalehetőséget abban látom, hogy véletlenül nem szedsz össze több különböző fajból is mintát közvetlenül egymás után? Tehát pl ha elkezdtél egy fűcsomót, akkor addig kell ezt hajtani, amíg meg nincs a 3, mert ha közben felszedsz egy akármi mást pl gombát, trutyit, nádszerűséget, bacit stb, akkor az lenullázza az előzőt.
Az hogy 1/3-nál járunk, csak annyit jelent hogy az első minta megvan, és ha elég messzire megyünk és újra engedi a mintavételt UGYANANNÁL a fajnál avagy a szkennelésnél nem kék hanem zöld lesz a következő példány, akkor az TUTI 2/3 azaz második, és az utolsó 3/3 harmadik lesz, olyan nincs hogy kétszer egymás után 1/3.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46444) buke válasza [HUN]NIMROD (#46443) üzenetére


buke
tag

Megfogom nézni, mert kb. egy hete már párhuzamosan keresem ezeket :Y , azelőtt viszont csak egyet hajtottam. Sajnos így lassú lesz a haladás, de majd kiderül. Egyébként én alapvetően a bolygó felszíni nézelődésért vándorlok , amíg kitart a tritium, aztán irány vissza a bubi, ahol építek valami felszín pásztázó exobio hajót egy kis kinetikai tunninggal.

(#46445) [HUN]NIMROD válasza buke (#46444) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Netuddmeg milyen lassú... Ráadásul bizonyos növényeknél amikor a DSS nézetben megjegyzek egy helyet ami állítólag a faj sűrű előfordulását jelzi, tuti másik kettőt fogok először találni, csak azt nem amit kéne. Volt olyan is, hogy az a faj bukkant fel, aminek a DSS szerint az adott területen semmi keresnivalója.

Még az sem világos, mire adja a pénzt. Az az egy biztos, hogy a Codex jutalmat már az 1/3-nál megkapom, és utána már semmit. Néha 50k, néha 2500, néha nulla.

Remélem azért majd a Vista Genomics jutalmazza pénzzel de főleg exobiológus XP-vel azokat a találatokat is, amikor már sokadjára találom meg ugyanazokat a fajokat, csak eddig felfedezetlen bolygókon, ahol én jártam először.

Az ARX-t se nagyon adja a felszíni Artemisezés. Ha haladok és jönnek a terraformálható rendszerek egymás után, az sokat ér, de ha leragadok mert vannak légkörös leszállható égitesteken bio jelek, akkor alig csorog, pedig sokkal keményebb munka mint a szondákat kilövöldözni :(((

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46446) buke válasza [HUN]NIMROD (#46443) üzenetére


buke
tag

Ez volt a gond köszi, tehát csak egyesével lehet haladni :O . Tudhattam volna az egyik ED főszabályt, hogy amit el lehetne végezni gyorsabban, azt csak lassabban engedi :). Már a 8 fajból 5 így kész van és érdekes módon a beíródott megerősítés dátuma az a tegnapi, mivel akkor ezeket "elkezdtem" 1/3-ig és a faj többszörözés miatt még nem adminisztrálta tegnap :K.
A kék DSS szín erősödése akkor a faj sűrűbb előfordulását jelzi :F
Remélem ősz végére egy fajt felfedezek, a tritium addig biztos kitart, mert nem ugrok nagyokat.

[ Szerkesztve ]

(#46447) [HUN]NIMROD válasza buke (#46446) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ójee.

DSS kék: állítólag minél sötétebb, annál sűrűbb, de nekem ez kicsit gyanús. Úgy tűnik inkább, hogy a domborzattal van összefüggésben a színezés. Ezért a könnyebb terepmunka miatt én inkább a nagy lapos síkságokat használom, amik egybefüggő színűek.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46448) duvi


duvi
nagyúr

(#46449) Submarine


Submarine
senior tag

Na, a júni végén vásárolt TM16000 eddig bírta, az oldalkormány pobréma már jelentkezett is.
Aki nem leli örömét a szerelésben, az ne vegye meg. De amúgy néhány tized mm a műanyagból, megoldja a bajt. Egy sniccer is elég hozzá. Ahogy a már linkelt képen is mutatják. Köszönet érte.
Van VIDEO is a szétszedésről. Én azért a ravasz alá tettem támasztékot, amikor a pici tengelyt kitoltam (egy szigszallag tekercs is jó). Meg a szokásos kétoldalú lidlis ragasztócsík+szilikonzsír bejátszott ahol bizseréli egymást, vagy laza volt a kontakt.
Így már patent.
:D
Még mindig csak 90%-os az utsó harci szintem. Pedig gyűröm, gyűröm..
Viszont BETILTANÁM az FC-k 16,5° -nál kisebb szögre landolását a gázóriások gyűrűjének síkjára. Tehát, na mindegy is.
;]
Az Odüsszeia nálam egyelőre kimarad.
/az fps-ekre még mindig nem áll fel/

(#46450) gabranek válasza duvi (#46448) üzenetére


gabranek
aktív tag

"Made some improvements to stability"
Akkor tegnap este valószínüleg ezért borult össze ötpercenként ez a fostalicska program. Könyörgöm, most már inkább ne nyúljanak hozzá semmihez, mert minél jobban kalapálják, annál ramatyabb az egész :( Ja és a "small patch" megint 10 gigát jelent...két napig szenvedtem le az előző 30 gigás szösszenetüket, de akkor most megint jöhet egy tízes...

田中れいな

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.