Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46351) miqlas válasza [HUN]NIMROD (#46349) üzenetére


miqlas
őstag

... esetleg a Financial Projections datára van konkrét tipped?

42

(#46352) iFriend77


iFriend77
csendes tag

Sziasztok!
Épp Elite Dangerous Steam kulcs vásárlás előtt állok és érdeklődnék hogy mennyi adatforgalmat generál kb a játék napi 4-6óra játszadozással.
Azért érdekel mert telenoros 100gb-os mobilnetem van +100at szoktam még kérni plusz 5K-ért és érdekelne hogy 1-200gb adatforgalom egy hónap alatt elég lesz-e vagy sem?

(#46353) [HUN]NIMROD válasza miqlas (#46351) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Annál konkrétabb nem is lehetne, mint amit hétfőn már megbeszéltünk: a habitat portokból adja, ennek a "tömeges" előfordulása a turisztikai telepeken.

iFriend77: sajnos még sosem mértem, de egy világ omlana össze bennem, ha az derülne ki hogy gigákban kellene mérni a forgalmát.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46354) miqlas válasza [HUN]NIMROD (#46353) üzenetére


miqlas
őstag

Oda mentem, amit írtál, egyet sem adott 12 körbõl, majd elmentem a Tsu rendszerbe, ott sem dobott egyet sem 6 körbõl, aztán mentem valami support mission-re egy ipari komplexumba, ott jött kettõ. Egy az STO-ból, egy meg a CMD-bõl.

42

(#46355) nubreed válasza miqlas (#46354) üzenetére


nubreed
veterán

Grindoltok, grindoltok? ;] :DDD

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46356) gabranek válasza iFriend77 (#46352) üzenetére


gabranek
aktív tag

Minimális adatforgalmat generál, a 4-6 óra szerintem nem lesz több pár tíz megánál solo módban. De kétlem, hogy open play nagyon megdobná. Ahogy észrevettem inkább a hálózat minőségére kényes az elite...nekem Digi mobilnettel állandóan szakadt, telekommal ilyen gondom nem volt (mármint az elite szakadt, nem maga a net :) ) .
Ha megfogadsz egy tanácsot akkor csak a Horizonig bezárólag vedd meg, az Odysseyt csak akkor ha jó alaposan leárazzák. Én már rég refundoltam volna, ha lehetséges lenne. Ma már csak a Horizont szoktam elindítani ha játszani támad kedvem, ami jóval ritkábban esik meg...Sajnos az Ody-s sz**ás nagyon elvette a kedvem az egésztől, amit rohadtul sajnálok, mert előtte remekül szórakoztam

[ Szerkesztve ]

田中れいな

(#46357) iFriend77 válasza gabranek (#46356) üzenetére


iFriend77
csendes tag

Köszönöm a nagy segítséget. A telenor mobilnetem sávszélessége Le:max.8mb/s, Fel: max.5-6mb/s remélem elég lesz hogy ne szagasson a játék. Én úgy terveztem hogy eleinte elég lesz az alapjáték aztán ha már nagyon megy a kezelése akkor veszem meg a Horizont. Az Odyssey meg akkor az elmondásod alapján mobilnettel abszolút felejtős ha egyes vezetékessel se megy rendesen. Sebaj, így is tuti évekig el leszek a Alap+Horizonnal :)

(#46358) Snoke válasza iFriend77 (#46357) üzenetére


Snoke
tag

Az alap, maga a Horizons. Az Odyssey nem a net miatt szenvedős egyeseknek, hanem a jelenleg brutális hardver igénye miatt. Szóval a nagy kérdés, hogy milyen erős géped van, mert Horizons-hoz elég egy közepes gép is.

(#46359) [HUN]NIMROD válasza miqlas (#46354) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Akkor neked is csak azt nem adja ami kéne. Fin. Proj.t is annyit láttam az elmúlt héten mint a szemét, volt hogy kettő egy portban.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46360) gabranek válasza Snoke (#46358) üzenetére


gabranek
aktív tag

A képtelen hardver igény csak az egyik szelete a tortának (ha megnézed a profilomnál a gépemet, azért "annyira" nem elavult gép, hogy indokolná a 20 fps-t éppenhogy elérő képregényt, amit néznem kell egy állomáson. Oké a gpu kicsit lehetne combosabb, de akkor is...ha egy doom eternal nevetve hasít ultrán, ez kicsit vicces).
Ami engem sokkal jobban zavar, az tartalomnélküliség: Mondjuk a pár hsz-el feljebb tárgyalt új rangok. Ez tartalom?
De a legszebb példa: Egy évek óta készülő, AAA áron kiadott dlc nem tartalmaz egy darab új űrhajót...egy űrhajó szimulátorhoz. Azért érzed az iróniát.
Nagyon komolyan elgondolkodtam azon, hogy eladom a hotast. Aztán ha 1-2 hetente kedvem támad repkedni, arra elég lesz a kis joy is :(

田中れいな

(#46361) Snoke válasza gabranek (#46360) üzenetére


Snoke
tag

Én nem állítottam, hogy az ody hardver igénye reális. Nyilván sokkal gyengébb gépeken is futnia kellene normálisan, mint amiken most. Egyetértek abban is, hogy nem hozott új, érdekes tartalmakat, vagyis hozott, de nem az űrhajó szimulátor kategóriába, hanem fps rohangászós-lövöldözős részbe. Eddig szimulátor volt az ED, amit teljes egészében lehetett hotas joystickel játszani. Most váltogatni kell a hotas és a bill/egér között. Nekem sem jön ez be, nem fps-t kerestem, mikor az ED-t elkezdtem játszani, hanem űrhajós szimulátort. Ezt megkapom végülis az odyban is, csak jelenleg brutális gép kell hozzá. Rohangászós részét teljesen ignorálom, nem érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#46362) nubreed válasza gabranek (#46360) üzenetére


nubreed
veterán

Igen, fel is van pörögve emiatt (teljesen jogosan) az Elite közösség. Néhány ismertebb Elite tartalomgyártó is visszavonult teljesen az ED -től a Youtube -on és helyette inább NMS-t vagy SC-t nyomnak. És ez nyilván kihatással lesz a teljes közösségre is. Tudom nem csak a Steam van, hanem Epic, konzol, saját Frontier launcher de a Steamen soha nem volt ilyen alacsony az ED -t játszók száma mint manapság.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46363) miqlas válasza nubreed (#46362) üzenetére


miqlas
őstag

... nekem pl. a NMS lett játszhatatlan amikor a procedural generation-t bevezették.

42

(#46364) Snoke válasza miqlas (#46363) üzenetére


Snoke
tag

Miért? Mi a gond az NMS-el?

(#46365) nubreed válasza miqlas (#46363) üzenetére


nubreed
veterán

Nem tudom azt sosem próbáltam, nem is próbálnám, nagyon nem az én világom (pl a színvilág mesterségesen túl színes, ezt nagyon nem szeretem, nálam már itt megbukott), de az SC-vel egyre inkább kacérkodom. Megvárom a 3.14 live -ot, hogy mik lesznek a visszajelzések és he meggyőz benvezek az alaphajóra és el kezdem tolni. Eddig az volt az elv, hogy megvárom a következő ingyenes hetet, de lehet nem várok addig. Egyre több SC videót nézek mostanában naponta és kezd megjönni hozzá a kedvem annak ellenére, hogy alfa...
Az ED-t most már 3 napja hanyagolom és nem visz rá a lékek, hogy elindítsam. Sajna ez van.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46366) miqlas válasza Snoke (#46364) üzenetére


miqlas
őstag

... a nagy procedural patch elõtt volt 50-75 fps-em a játékban, utána 17-30 ...

Az SC számomra játszhatatlan. Megvenném, de óvatos duhaj lévén, inkább kipróbáltam, eddig 2 free to fly eventen, és mind a kétszer „visítva téptem le a géprõl”. Annyira lassú, hogy sokszor, az ágyból felkelve beleragadok a bútorba, liftbe vagy metróra szállva, meg lezuhanok a semmibe ... ááá :W :W :W

42

(#46367) iFriend77 válasza Snoke (#46358) üzenetére


iFriend77
csendes tag

Gamer laptopot használok: Asus Rog Strix Scar 3 G531GT (i7-9750h, gtx1650 4gb, 16gb 2666mhz ram, 512gb intel m.2 nvme ssd, 120hz fhd ips) Ez elég az Odyssey-hez?

(#46368) nubreed válasza iFriend77 (#46367) üzenetére


nubreed
veterán

Talán 20-30 fps -ed lesz.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46369) Snoke válasza iFriend77 (#46367) üzenetére


Snoke
tag

Frontier szerint igen, de amiket olvasok tapasztalatokat, azok alapján inkább a Horizons-t javasolnám. Menne az Ody is, de bizonyos helyeken nem lenne élvezhető szerintem. Majd ha átesik a beígért és rég várt optimalizáláson, akkor érdemes lesz ránézni.

(#46370) iFriend77 válasza Snoke (#46369) üzenetére


iFriend77
csendes tag

Akkor marad a Horizons. Ezzel is el lehet szöszmötölni pár ezer órát, vagy többet :)

(#46371) Submarine válasza iFriend77 (#46370) üzenetére


Submarine
senior tag

Üdv!

Amúgy a játékokhoz nem a fel és letöltés számít (azt a modem-router-switch úgy is beosztja csomagonként) hanem, hogy milyen gyorsan reagál a szerver. "Magyarul" a ping.
1Mbps-os korszak óta csak a 'züvegszál hozott kis javulást. Bár sosem volt okom panaszra (most 10ms). Mikor ajánlotta a 'zügyintéző a 100Mbps-netet a játékok okán, szerencséjére nem röhögtem körbe a főnöke előtt.

A Horizons elgurul fullon 1080px-en, egy 4. sorozatú Intel i5 + GTX 1050Ti-n. Csak úgy mondom, hogy legyen mihezképest.

[ Szerkesztve ]

(#46372) miqlas


miqlas
őstag

Egy kis segítség a fókuszált grindeléshez: Elite Dangerous Odyssey Materials Helper! Köszönjük Down to Earth Astronomy, hogy megosztottad velünk ezt az appot! :R

42

(#46373) buke


buke
tag

Sziasztok ! Megtetszett a felfedezés pontosan a bolygók részletes felszíne miatt.( fps: 40-60 közötti) Jó pár napot eltöltöttem vele itt a colonia környékén, de egyenlőre csak mások által megtalált fajokat azonosítottam. Vajon mennyi idő kell, amíg belefutok egy új fajba ? Minden felfedezésem bekerült a codexbe, a "megerősítés" felirattal, de ezt csak én látom. Másik fiókról nézve csak a reported fajok, ezek megtalálói, hely és időpontja van meg természetesen. Mi lehet a jelentősége annak, hogy 3x-i megtalálást kér ? Néha nem jutok túl az 1/3 -on sem, ettől függetlenül már az elsőnél is bekerül a codexbe a "confirmed" hely és időpontja. Nyilván a keresési módszeren változtatni kell. Azt érzékelem, hogy ez az explorerkedés nagyon nem fizet a többi dologhoz képest, inkább viszi a tritiumot hosszabb távon.
A másik probléma, hogy EDO-ban nemtudok G4 RAW materiált gyűjteni, ami most nagyon kellene, mert az SRV hullja gyorsan fogy a terep miatt és a prémium szintézissel +50%-ot adna még. Jó tudom, teli tárolókkal kellett volna ide jönni, de ez a fiók egy másodlagos csak.Egy szerencsém van még ez ügyben, amint visszakerül a hajóba az SRV, rögtön 100% lesz a hullja. :DD Gondolom ez csak átmeneti.
Ilyenkor én a szeléniumban gazdag holdakhoz megyek, ott általában más G4 RAW is van ezen kívül.
Itt, ahol adatbázis keresés után leszálltam (Colonia mellett pár fényévre, EDO-ban) volt összesen 2db geological forrás,de csak G1 nyersanyagokat találtam, amit hosszas kínszenvedéssel szereztem meg, a felszín bonyolultsága miatt. :(((
Ugyanitt, ha a Horizont indítom 21,azaz 21 !! geological forrás van !
Szóval jó lenne, ha a Horizont nem vennék el egyenlőre, amíg ezt meg nem oldják.

(#46374) iFriend77


iFriend77
csendes tag

Sziasztok!
Az normális dolog, hogy a tutoriál után kb 60 courier job küldetés teljesítését követően még mindig kb 4-5 szomszédos naprendszerben tudok csak tevékenykedni?
Illetve 1 mindenes munkaadó van aki szállítós, kereskedős és harci küldetéseket is ad, 2 másik munkaadónál pedig kizárólag harci küldetések vannak.
Ahol van shipyard a kobra mk3 a legkomolyabb hajó amit vehetek, fejleszteni pedig bármilyen modulból maximum D osztályig vannak, jobb felszereltség sehol sincs.
Teljesen mindegy hogy solo- vagy open play-en játszom és az is mindegy hogy a sima elite dangerous-on vagy a horizon-on indítom a játékot.
Most mi a szitu, még mindig tartana a tutoriál?

(#46375) duvi válasza iFriend77 (#46374) üzenetére


duvi
nagyúr

Feltételezem, hogy nemrég kezdtél neki a játéknak és még a kezdő zónában vagy. Ez egy védett terület (itt nem bánthatják a kezdő játékosokat) korlátozott felszerelésekkel és lehetőségekkel. Ha valamiből szintet lépsz és elhagyod ezt a zónát, akkor elérhetővé válik a teljes galaxis, de ide már nem mehetsz vissza többé.

[ Szerkesztve ]

(#46376) iFriend77 válasza duvi (#46375) üzenetére


iFriend77
csendes tag

Igen pár napja kezdtem a játékot.
Valószínüleg akkor én is ebbe a kezdő védett zónában vagyok mert a linken lévő galaxis térkép stimmel. Én is Matet, Dromi, Orna, Otegine, Sharur rendszerek között tudok csak mozogni.
A mindenes föderációs munkáltatónál Friendly szintre léptem de akkor ha jól értem a maximumig kell tornásszam a reputációs sávot.

(#46377) duvi válasza iFriend77 (#46376) üzenetére


duvi
nagyúr

Nem. A Combat, Trade vagy Exploration rankok közül elég ha bármelyiknél lépsz egy szintet és akkor megkapod a kijutáshoz szükséges küldetést. A föderációs, birodalmi és szövetségi reputáció itt nem számít bele.

(#46378) iFriend77 válasza duvi (#46377) üzenetére


iFriend77
csendes tag

Ezzel csak az a probléma hogy a Combat, Trade, Explorer, CQC rankok mindegyike 0%-on áll kb 100-120, többségében futár küldetések után. Ergó ha erre kell várni soha nem jutok ki innen.

(#46379) nTom válasza iFriend77 (#46378) üzenetére


nTom
aktív tag

kimész RESbe lövöldözni, besegítesz a rendfenntartóknak a kalózok kilövésébe, lesz egy kis pénz, és ki is tudsz menni a rendszerből

(#46380) duvi válasza iFriend77 (#46378) üzenetére


duvi
nagyúr

Vagy veszel egy Detailed Surface Scannert, körbeugrálod a rendszereket és mindegyiket felfedezed.

(#46381) privateer2


privateer2
csendes tag

Galnet hírek: 3307. július 23. Új Hagymafej változat érkezik a piacra.

Pilots Federation TÁJÉKOZTATÁS. A Hagymafej gamma törzse már elérhető a kiválasztott ipari anarchiális
rendszerekben. A Kumo Council kezdeményezése nyomán elegendő terméket állítottak elő ahhoz,
hogy az anarchista frakciók által ellenőrzött összes ipari alapú piac
körülbelül 10%-át ellássák. A hagymafej korábbi változataitól eltérően ez a
változat nem szerepel a ritka árucikkek listáján. Adalyn Cross, a Vox Galactica újságírója beszámolt erről: "A hagymafej gamma törzsét gyógyászati céllal forgalmazzák a nyilvánosság
számára, de a legtöbb vásárlónak nincsenek illúziói valódi előnyeit illetően.
A legalizálásért küzdő koalíció azt állítja, hogy "nem károsabb és nem okoz
nagyobb függőséget, mint az alkohol vagy a kávé, és potenciális pszichológiai
és palliatív előnyökkel jár"." "Ez nem akadályozta meg, hogy számos hatóság, különösen a Föderációban, azt
követeljék, hogy maradjon általánosan betiltott termék. Jelenleg az anarchikus
rendszereket kivéve az összes joghatóságban illegális. Komoly aggályok merülnek
fel azzal kapcsolatban, hogy károsabb anyagokhoz vezető kapudrogként működhet.
A biztonsági szolgálatok is elégedetlenek az Archon Delaine kasszájába áramló
extra bevétel miatt." "Néhány logisztikai szakértő megjegyezte, hogy a hagymafej gamma törzs meglepő
gyorsasággal terjedt el. Már a következő rendszerekből is elérhetőnek
jelentették: Alici, Baraswar, Kishpakho, Nastrond és Nocori.
Felvetődött, hogy a Sirius Corporation titokban szállítmányokat szállít a
kábítószerből a teherszállító hálózatán keresztül, és ez része a Kumo Crew és a
Blue Viper Club közötti alkunak. Sinclair Faraldo, a vállalati marketing
alelnöke ezt az állítást "abszurdnak és rágalmazásnak" minősítve
visszautasította"

[Podcast link]

Kövesd az összes podcastunk: https://anchor.fm/galnet-hirek

[ Szerkesztve ]

Gigabyte 970A-UD3P, AMD FX-8300, 2x8 DD3 GB 1866 Mhz ram, Radeon RX 390X 8 GB

(#46382) Habugi válasza oke (#46224) üzenetére


Habugi
addikt

Igen, a többség nem szívesen szerelget, főleg nem egy frissen bontott műszaki cikket. :D

Ezért jeleztem egyébként semmi másért.., kvázi h NE ezt vedd, berhelés után nincs vele gond de na, tervezési hibás, pont.

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

(#46383) [HUN]NIMROD válasza nubreed (#46286) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Találtam egy jobbat, sőt, szerintem lehet hogy ez az egész galaxisban a valaha legjobb farmoló hely:
WADJALI A 1 A
(36 ls)
Mehta Drilling Site

Attól különleges, hogy 6 épületből áll, és bár bányászat folyik, van az ipari helyeken megszokott gyárcsarnok is a hatalmas raktár mellett, emiatt ionizált gázok is jönnek. Másik dolog ami miatt iszonyú gyorsan végig lehet rohanni rajta, hogy a mediumnak írt biztonság valójában kb mínuszos szintet kellene kapjon. Olyan leosztást kapott, hogy őrrel alig lehet találkozni, épületen belül ZÉRÓ. Sok olyan szobában ahol állandó cucctermő pont-hegyek vannak, soha nincs senki. A CMD épület mellett érdemes letenni a hajót, és a belső oldalon lévő ferde ablakon át egy ott álldogáló jómunkásemberről az első pillanatban le lehet húzni a 3-as szintet. A secu szoba környékére se teszik be a lábukat, a riasztó és a beléptető kikapcsolása nemhogy gyerekjáték de egyszerűen semmilyen erőfeszítésbe sem kerül, ezért ha szökőévenként egyszer mégis őrbe botlunk kint, simán le lehet dobni a 3-as jogosítványt, nem fog hiányozni. Utána az óramutató járásával ellentétesen körbe hogy a PWR maradjon a végére, és ne kelljen sokat törődni a lopakodással a reaktorteremben. Mindenféle dataport is van, azt kell mondjam, adat szempontból majdnem egyenrangú a turisztikai helyekkel, bár persze ott kisebbek a távolságok. De akinek még minden kell, itt is rengeteget találhat.
Én már csak a tech kategóriára hajtok, rendszeresen 50 db fölött szedek össze úgy, hogy ebből csak tizenpár a memory chip, 4-5 weap.comp, 5-6 tungsten c., sok értékes titanium/karbon pl. és a többi 9-et és 7-et érő cumó. Persze ide kell a maverick megduplázott tárolója (és a futásfejlesztés sem árt), hogy egy menetben és gyorsan legyen meg. Aki grafént és/vagy áramkörös dolgokat is gyűjt, még a 60-nal is többet kell forduljon.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46384) miqlas válasza [HUN]NIMROD (#46383) üzenetére


miqlas
őstag

Köszi a tippet, este oda látogatok, de nekem már csak data kell! :)

42

(#46385) [HUN]NIMROD válasza miqlas (#46384) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Ja, hátha nagyobb szerencséd lesz, bár tisztán csak adat miatt statisztikailag elvben mégis a túraközpontoknak kellene jobbnak lenni... Azt elfelejtettem hozzá: itt olyan kicsi a hold, hogy 50-52 km magasan kell elkezdeni a visszafordulást. Tehát nem a reset miatt hanem mert 40 km-nél még kidob a frameshiftből.
Különben meg is lettek a célszámok, így minden fegyvertípusból és ruhából 1-1 db G5 + 4 módosítás. A rakétát és az oppressort próbáltam ki HiCZ-ben. Az L-6 nagggyon ütős, tiszta Quake deathmatch az ugrándozásokkal :D a plazma viszont nem annyira váltotta be a hozzá fűzött reményeim, de azért elmegy.
Indulhat a végtelen Elite-grind. Állítólag ez a HiCZ viszi a legjobban, amit nem érzékeltem, mert hiába kaptam 5M felett, a Soldier állapotú csíkom egyetlen pixelt sem ment felfelé ettől...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46386) miqlas válasza [HUN]NIMROD (#46385) üzenetére


miqlas
őstag

Ami nekem kellett, az mind fel van húzva, kivéve a gránátvetõ, oda is csak egy adat a weapon test data hiányzik (3 db), de ez a !@#$% játék „figyel”, mire van szükségem és azt csak azért se dobja! :W Az utolsó Financial Projections-t 3 napig kergettem, mire jött egy!

42

(#46387) [HUN]NIMROD válasza miqlas (#46386) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Nekem is ez volt az érzésem, mintha tudná mire megyek, és azt direkt kínkeservesen adja.
Amúgy melyiket hiszed gránátvetőnek, csak mert az nincs. Karabélyok, géppisztolyok, rakéta, pisztolyok, sörétes, és mesterlövész puska a választék :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46388) duvi


duvi
nagyúr

(#46389) miqlas válasza [HUN]NIMROD (#46387) üzenetére


miqlas
őstag

Karma L-6-ot kell még megmérnökölni!

Amúgy nekem a plasma sorozat jött be és azt használom! :)

42

(#46390) [HUN]NIMROD válasza duvi (#46388) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Na akkor én azt hiszem most elmegyek inkább a biológusságot és a felfedezést csinálni, mert egy betűt sem találtam arról hogy javítanak a zsoldos rang hibáin. Nekem eddig ugyanis úgy tűnik, nem lehet a CZ-ket újrahasznosítani. Hiába nyerem meg egymás után többször, csak egy győzelem, vagy néha még az sem számít, nem növeli az XP-t. Elvileg csak úgy lehet minden harcért pontokat kapni, ha az állomásról vitetjük magunkat a Frontline Vulture fedélzetén, és azzal vissza, ami dög lassú. Ennél meg ráadásul az a bug, hogy oda még visz, de a csata végén a 15 mp-es visszaszámlálás után kapok egy scarlet krait hibát, és az újratöltésnél kib**z egy kilométerre a településtől, hívhatok magamnak egy Apex taxit... :(((

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46391) duvi


duvi
nagyúr

(#46392) miqlas válasza duvi (#46391) üzenetére


miqlas
őstag

... azzal, hogy leegyszerûsítették a supersampling / FXSR-t, már nem tudom rendesen bekonfigurálni, így lassult a játék ugyanazzal a beállítással!

42

(#46393) duvi válasza miqlas (#46392) üzenetére


duvi
nagyúr

Az komoly, mert most további optimalizációt harangoztak be ezzel az updatel :(

(#46394) duvi válasza miqlas (#46392) üzenetére


duvi
nagyúr

Discordon épp most írták, hogy egy 1080-as configgal +50% gyorsulást hozott ez az update.

(#46395) buke


buke
tag

Nálam semmi változás, 1060-asnál. settlement területén : 35-42 fps.
Supersampling: Quality, Fx Quality: Medium

(#46396) Snoke válasza duvi (#46394) üzenetére


Snoke
tag

Azért van egy kis trükk, mert nálam az előre definiált HIGH beállításon már nem 1.0 a supersampling, csak 0.5. Így lehet is javulás fps-ben, aki ezt nem veszi észre szemre. Nekem egyből feltűnt a sokkal rondább grafika. Ha visszarakom 1.0-ra, mint eddig és mindig így volt, akkor kb semmi javulás.

(#46397) duvi válasza Snoke (#46396) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen, közben írta a haver, hogy látványra mennyit romlott a játék. Ez egy durva csalás volt :(

(#46398) gabranek válasza buke (#46395) üzenetére


gabranek
aktív tag

Dettó. Bolygóra leszállva átlag 35 fps, kikapcsolt amd-s trükközéssel. Próbálkoztam ezt állítgatni, de olyan szinten lerontotta a grafikát, hogy kösz de kösz nem. (Egyébként ezeket a javításokat kipróbálhatják a fejlesztők mielőtt live-ra küldik? A kipróbálást átlagos pc-re értem, nem legújabb rtx kártyás, csillió ramos pc-re. Mert én már ebben is kezdek kételkedni.)

Azt azért meg kell hagyni, hogy az új bolygó textúrák nagyon pofásak lettek. Mondjuk úgy, a többsége szép lett, mert már sikerült belefutnom 1-2 olyanba is, ami kb. úgy néz ki mint egy műanyag biliárdgolyó.
Gondolkodok, hogy előfizetek a Geforce now szolgáltatásra, mert ha azzal normális látványt és sebességet el lehet érni, akkor nekem megérné a havi 10 urót...ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mintha azt hallottam volna, hogy csak az egér+bill kombót lehet használni elite-nél...ez így van? Tényleg nincs joy támogatás?

田中れいな

(#46399) macy válasza gabranek (#46398) üzenetére


macy
addikt

Hogyne lenne joy támogatás, nagyon sokan nyomják, akár két joy-jal is.

(#46400) Snoke válasza macy (#46399) üzenetére


Snoke
tag

Én nem így hallottam. Lehet, hogy van joy support, de egyedi kiosztást nem tudsz rátenni, ha jól emlékszem.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.