Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46851) Deaxus válasza buke (#46846) üzenetére


Deaxus
tag

40km is elég ilyenkor,és szerintem teljesen jók az anarchia bázisok.Nimrodnak erre is volt egy tuti helye(most nem tudom visszakeresni),én ott farmoltam a legtöbbet az ilyesmiket.
Szimplás csak peches vagy egyébként,mert tök random dobálja.Nekem a mai napig csak 3 settlement defence plans gyűlt össze,pedig sok bázist megjártam.De arra a mérnökre nincs is szükségem.
Szóval ez masszív farmolás,semmi több.

Kérdeznék:
Ezt az új Scorpion srv-t hol a túróban kell megvenni?Az istennek sem jövök rá,és annyira egyértelmű,hogy senki sem foglalkozik ezzel a kérdéssel. :)

A másik kérdésem meg inkább tudományos jellegű:
Van ez a Mitterand Hollow hold ,ami olyan gyorsan kering A New Africa körül.Ilyen gyors keringés létezhet valóságban?Milyen hatással lenne az Africára?Én nem értek hozzá,de érdekelne.

(#46852) csigi válasza Deaxus (#46851) üzenetére


csigi
addikt

Utolsóhoz: Véleményem szerint, ha ilyen közel keingene a valóságban egymáshoz, az már az ütközés előtti állapot. Emberi léptékkel persze ez is nagyon sok idő lehet.
Viszont az árapály erők percenkénti hullámzása miatt, szerintem mindkét test forró és élhetetlen lenne.

nofene

(#46853) Peppo válasza Deaxus (#46851) üzenetére


Peppo
őstag

Az utolsóra: Nem hiszem. Az ED wiki szerint a New Africa földszerű bolygó, tehát nagyságrendileg hasonló gravitációja kell legyen, mint a Földnek, ahol a szökési sebesség 11km/sec. (Közben megnéztem edsm-en, 1,58g.) A Mitterand Hollow meg 876km/sec sebességgel halad. Egyszerűen elrepülne mellette, hacsak nem ütközőpályán lennének, de akkor persze nem lenne miről beszélni.

Összezuhant fehér törpék körül tudnék ilyen sebességeket elképzelni, de, ahogy azt csigi is írta, egy ilyen bolygóra/holdra leszállni lehetetlen lenne, mert szilárd felszíne aligha lenne, sőt, megkockáztatom, hogy már rég darabokra is szakadt volna.

[ Szerkesztve ]

(#46854) buke válasza Deaxus (#46851) üzenetére


buke
tag

Deaxus: köszi a reagálást !
Az első kérdésedre a válasz: katonai rendszerekben és persze a Jameson-nál S.Dezhra rendszerben. Viszont,aki leteszi az FC-jén és kicserél akárcsak 1-et is belőlük a hagyományosra az életbe vissza nem lehet cserélni, magyarul eltűnik. Ez egy FC-vel kapcsolatos bug lesz. Tehát nem ajánlatos csere-berélni a planetari hangaron belül.

(#46855) VikMorroHun válasza Deaxus (#46851) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Engem tegnap az a csillagászati érdekesség foglalkoztatott, hogy
- volt egy csillag
- keringett körülötte 5-6 bolygó
Nekem pedig mondjuk a 3-at és 4-et kellett feltérképeznem. Szépen száguldok feléjük (úgy 600 Ls távolságra voltak a csillagtól), és csodálkozva nézegettem a pályájukat. Ezek nem is a csillag körül keringenek, hanem csak úgy, a semmi körül, a többi bolygóhoz képest elég szűk pályán. Vagy lehet, hogy volt ott egy mini fekete lyuk, csak nem jelölte a játék. :)

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#46856) Submarine válasza VikMorroHun (#46847) üzenetére


Submarine
senior tag

A redditen érdemes a hsz-eket is elovasni. Ha felszínszkennelés után, nem jelenik meg a "crashed ship", az is elég ha kilépsz normál űrbe, majd vissza sc-be, már ott lesz.
A gyorsan keringő holdnak, meg szemből kell neki menni, mert nem tudod utolérni.
Ott lesz vagy 10 crashed ship is, azt kell szkennelni amelyiket "felfedezés" ikonnal jelöli (a többinél nincs olyan - egy karika srégen áthúzva) a navigation panelen.
Egy alap hajóval tovább tart elugrálgatni, de nem vészes. Ennyi a nehézség.
Én végigcsináltam mind a két karimmal. Sztem megérte, 150 milla meg két hajó, szinte ingyé'.

Nem volt ott fekete juk. Minél közelebb keringenek egymáshoz, annál elnyújtottabb ellipszis pályán teszik, aminek két gyújtópontja van, és a tömegek is sokat nyomnak a latban. Ezeket szerintem jól modellezi a játék. Nagyjából.

[ Szerkesztve ]

(#46857) Submarine válasza Submarine (#46856) üzenetére


Submarine
senior tag

sajnálJUK
:Y :DDD

Na jó, ezt így hülyén fogalmaztam meg. Jobban mondva a tömegkülönbségek számítanak, meg a rendszer tömegközéppontja. Pl a Nap meg a Föld esetében nagy a különbség, a pálya középpontja a Nap belsejébe esik, míg asszem a Jupiter vagy a Szaturnusz esetében már nem. Nézegesd az Űrkutatás magyarul csatornát a jutyúbon.

[ Szerkesztve ]

(#46858) VikMorroHun válasza Deaxus (#46851) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Scorpion SRVt Google szerint katonai kikötőkben árulják, illetve Redditen olvastam olyat, hogy Jameson Memorialon is elérhető.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#46859) Peppo válasza VikMorroHun (#46855) üzenetére


Peppo
őstag

Két közeli bolygó keringhet "egymás körül" vagyis egy közös tömegközéppont körül. Ilyenkor szokott úgy kinézni, mintha a semmi körül keringenének.

(#46860) VikMorroHun válasza csigi (#46848) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

100 fényév? Az semmi. :)
Na jó, nem semmi, de ahhoz a 400+ fényévhez képest nem sok, ami ahhoz kellett, hogy átszeljem a bubit, hogy eljussak arra az állomásra, ahol meg akartam venni az új hajót. Még szerencse, hogy a térképészeti cuccok eladása előtt megnéztem a Shipyardot, így kiderült, hogy nem is árulnak Krait MK II-t. Úgyhogy kereshettem egy másik állomást. Ahhoz meg kellene valamilyen engedély. Jó, akkor egy harmadikat. Meg is van. Alig 100 fényévnyire, ráadásul olyan útvonalat kaptam, hogy nem lehet menet közben tankolni. Kis módosítással már igen. :) Végül eljutottam a célhoz, eladtam az adatok nagy részét, és megvettem a hajót. Majdnem teljesen fel is sikerült szerelni (még semmi extra dolog nincs, csak ami kapható egy állomáson), mert 100 millió jött össze a becsült 60 helyett. Ráadásul az első jutalom helyszíne alig 27 fényévnyire van...

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#46861) Raymond válasza VikMorroHun (#46860) üzenetére


Raymond
félisten

"ahhoz a 400+ fényévhez képest nem sok, ami ahhoz kellett, hogy átszeljem a bubit, hogy eljussak arra az állomásra, ahol meg akartam venni az új hajót."

Itt [link] vagy itt [link] megmutatja melyik allomason van az a hajo amit keresel. Beirod a hajo nevet es a "Reference System" vagy a "Near Star" mezokbe beirod hol vagy es listazza a rendszereket es allomasokat a legkozelebbitol. Ha nem irsz semmilyen rendszert akkor mindketto a Sol-tol meri.

Vagy ha nagyon preciz akarsz lenni akkor itt [link] osszerakod a konfigot ami kell es jobbra fent a $ jelre kattintva atiranyit az EDDB-re ahol mar ki lesznek toltve a mezok amiket keresel.

[ Szerkesztve ]

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#46862) VikMorroHun válasza Raymond (#46861) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

Igen, ezeket nagyjából ismerem. SRV kezelése nagyon nehézkes volt, de már az is megy. 2 lezuhant hajó scannelése kész. Meg is jöttek az üzenetek a 2*10 millió kredit jutalomról. Csak az egyenlegemen nem látszik. Ezek után kell még valamit csinálni?

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#46863) Snoke válasza VikMorroHun (#46862) üzenetére


Snoke
tag

Nekem egyből megjött a kredit is. Log out, log in, talán megoldja, ez az Elit ultimate mindent IS javító megoldása.

(#46864) Submarine válasza VikMorroHun (#46862) üzenetére


Submarine
senior tag

Persze hogy kell, visszateszed kettesbe a bádogdobozt, felhúzod az orrát 90°-ra, és lenyomva az Uzsgyi gombot tepersz a következőhöz. Nekem is egy logout-login után írta hozzá.
;]

(#46865) Felhőtakaró


Felhőtakaró
tag


Hát egyszerűen megőrülök!!! Nem tudok ---Covert theft and Covert heist--- küldetést teljesíteni!!!

[ Szerkesztve ]

huhh

(#46866) VikMorroHun válasza Submarine (#46864) üzenetére


VikMorroHun
senior tag

:))

Végül nem kellett ki/bejelentkezni, elég volt leszállni egy állomáson.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#46867) csigi válasza Felhőtakaró (#46865) üzenetére


csigi
addikt

Ez nekem sem való.
Úgy egy hónap után van 8 theft és 3 heist. De örülök, ha minden második összejön.
Ha meg nem sikerül wanted leszek, menekülök, sittre megyek, fizetek, stb...

nofene

(#46868) Deaxus


Deaxus
tag

Köszi a válaszokat.Meg tudtam venni.Pöpec kis gép.

Felhőtakaró: Van életed az Eliten kívül? :) Elképesztő ez az óramennyiség.Nekem 500 órám van benne,és ezzel játszottam a steam szerint a legtöbbet.
Ezek a Covert theft and Covert heist küldiknek egy méregfoguk van.A riasztó kikapcsolása.Utána már akár le is lehet bukni a lopás közben,az se baj.Arra kell még figyelni,hogy a kikapcsoláskor ne vegyenek észre,mert hiába szalad el az ember,visszakapcsolják a riasztót,és akkor megint csak bukta.Meg lehet csinálni őket,csak rá kell érezni.

(#46869) csigi válasza Deaxus (#46868) üzenetére


csigi
addikt

Ha a riasztót kikapcsolom, már bármit megtehetek, nem fogják visszakapcsolni?
Nem kell kiiktatni az ott lévő személyzetet is?

nofene

(#46870) Deaxus válasza csigi (#46869) üzenetére


Deaxus
tag

Szerintem bármit.Elvileg ki lehet lőni az egész személyzetet is,csak ugyebár nem célszerű a bounty státusz miatt.Mondjuk ezt sosem próbáltam ki,de elvileg így működik.

(#46871) Felhőtakaró


Felhőtakaró
tag

Most azután kutatok a neten , meg a game szettingszben, hogy nem lehet-e a beszkenelt biztonsági profilt TÖRÖLNI! Mert mintha effélét olvastam volna valahol, valamikor.
A terv: ajtóhoz szükséges profil ellopása, bejutás az ajtón majd a profil törlése hogy tiszta legyek...

huhh

(#46872) csigi válasza Felhőtakaró (#46871) üzenetére


csigi
addikt

Lehet.
Kiteszed egy gombra, és akkor nem kell törölni mindig, elég csak akkor, amikor jön szkennelni egy katona. Előtte piros szöveg, meg mire odaér hozzád... van idő bőven egy gombot megnyomni.

nofene

(#46873) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Ahogy a Rendőrakadémián mondták: "És a fegyverek? Mikor kapunk fegyvereket?" :)
De végre megtaláltam - csak sétálni kellett kicsit az állomáson.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#46874) [HUN]NIMROD válasza Felhőtakaró (#46871) üzenetére


[HUN]NIMROD
aktív tag

Csigi szakkolléga helyesen írta, a menüben: on foot - clear authority level, itt lehet gombra tenni, nagyon hasznos. Ezen kívül az Item wheel legalsó pontja, a clear stolen profile csinálja ugyanezt.
A riasztóhoz általában nagyon közel van az a konzol is, ahol ki lehet kapcsolni az összes ajtón a biztonsági szint ellenőrzését, ha azt is kiiktattuk, akkor már tényleg semmi szükség megtartani a lopott identitást.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

(#46875) Felhőtakaró


Felhőtakaró
tag

Apropó!
Még egy érdekes észrevétel sajnos fényképet nem készítettem róla , de legközelebb mindenképp! (Habár szerintem nem fogok mostanában outposzt-ra látogatni)
Naszóval amíg barangoltam az outposztok belsejében, 1-2 állomáson találkoztam egy érdekes interaktív ajtóval, ha jól emlékszem mell magasságban és kör alakú, interaktív ami azt jelenti ha közel mész az interakció gombbal csinálsz valamit(mint pl "E" gomb alapban nekem) Ha jól emlékszem valami emergency exit neve volt. :F Mi a búbánat lehet? Nem mertem kipróbálni nehogy egy escape podban lebegjek az állomás körül!!! :C

huhh

(#46876) VikMorroHun


VikMorroHun
senior tag

Hú, de nehezen jött össze tegnap a Mitterand Hollow crashed ship... Folyton "kiestem" orbitális pályáról, emiatt piszok sokáig tartott, mire meg tudtam közelíteni a roncsot. Közben viszont elmés beszélgetést folytattam egy másik parancsnokkal. :)

Aztán még szórakoztattam egy kicsit azzal, hogy mennyit bénáztam, mire sikerült visszamásznom a hajóba. A következő helyszínen egy ganker (én csak "szemétládának" hívom) szépen megvárta, amíg kijövök a hajóból, aztán szétlőtte, meg az SRV-t is, ha már ott volt. Csak annyit láttam, hogy piros sugárnyalábok jönnek valahonnan fentről. Miután szóló módban visszamentem, az a 100 millió azért kárpótolt, de azt a 2,9 milliónyi térképészeti adatot sajnálom, mert ezután kerestem volna mérnököt, akinek el akartam adni.

Nem lehet körökre osztott módba váltani, mert a karakter halott.

(#46877) Morphus101 válasza VikMorroHun (#46876) üzenetére


Morphus101
tag

Na ezért nem érdemes multiplayerezni...

(#46878) privateer2


privateer2
csendes tag

Jövőre tartalmilag is gazdag, sok sok fényévkoptatással kreditekben, harcokban, kereskedésben, kalózkodásokban, barátságos PVP-ben gazdag új évet kívánok én is mindenkinek. Valamint a birodalmi ATR kondák parancsnoka is köszönti az ED.HU és SSL csapat tagjait.
CMDR: Privateer 2

Gigabyte 970A-UD3P, AMD FX-8300, 2x8 DD3 GB 1866 Mhz ram, Radeon RX 390X 8 GB

(#46879) Munkas válasza Morphus101 (#46877) üzenetére


Munkas
aktív tag

A multi eddig nekem is csak negatívumokat adott a játékhoz.
Nemrég vettem egy új acc-ot, és elkezdetm újra. Korábban pár ilyen tapasztalat miatt nem multiztam, de gondoltam most már tudom kezelni dolgot. Menti is sokáig, de aztán kiderült, hogy mégsem. Múlt héten eljutok addid, elmegyek az első engineerhez a Deciatra az új pythonnal, amin még nem is volt kimaxolva a felszerelés. A bázistól pár km-re a docking computer dokkolt, erre kinyírt egy hülyegyerek. Mire rájöttem, hogy lő és átvettem, már nem volt esélyem (bár amúgy sem lett volna). A halál után a bázisra rakott vissza. Megcsináltam a mérnökölést. Felszállok, még ment az auto launch, mikor támadott és megint kilőtt. Mivel már nem lett volna pénzem, a következő biztosítás kifizetésére, inkább belépem a másik acc-al. Odavittem a FDL-t, de nem volt ott a kemény csávó. Kilépek, vissza, akkor ott volt, de nem támadott meg. Nyilván látta, hogy most nem egy mostly harmless lúzer jön a tesco gazdaságos cuccokkal ellátott hajón. Vártam egy kicsit, aztán lelőttem (nem volt kimaxolva a hajója, ráadásul lézerekkel felszerelve, szóval nem is harcolni akart, csak minél több kezdő playert szívatni). Visszalépés a kezdő acc.-al Garay terminálon hajócsere, jövök vissza a ASP Exp-el is frameship drive-ot fejleszteni. Hát megint ott van. Menekülés kilépés, acc. csere. Meglát, és ő menekül. Hát ennek így nincs sok értelme. Marad single game.

Más. Rászántam magam az Oyssey-re. Érdemes nulláról kezdeni, vagy inkább a kimaxolt acc.-ra tegyem fel a DLC-t?

(#46880) raymi16 válasza Munkas (#46879) üzenetére


raymi16
tag

Amúgy ha van kedve valakinek, ezeket a kezdőket szivató szerencsebogarakat kicsit meg lehetne cibálni! ;]

Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!

(#46881) buke


buke
tag

Búék ! Sziasztok ! Visszatértem valamikori elindulásom területére, hogy pár Ody küldit kipróbáljak és arra lettem figyelmes mikor Asellus Primus-on jártam az óriás bolygónál van egy 4 tagból álló objektum csoport ahol elvileg pilóták nevei vannak betűrendben.
Hogy tudom ezeket megnézni ?

[ Szerkesztve ]

(#46882) pcnet


pcnet
addikt

BÚÉK! Olyan kérdésem lenne, ha a pénz a lényeg (FC fentartási összeg megteremtése) res takarításkor, hozzá passzoló küldetés nélkül, akkor érdemes e a vadászt kiengednem? Két kört mentem és úgy vettem észre mikor a vadászt is vittem, gyérebb volt a felhozatal és kevesebb pénz is jött. Tudom, hogy a kis ravasz lecsippent magának a bevételből. 2 óra altt 30 millát sikerült összelőnöm ami alig több mint egy havi FC fentartási összeg. Nem túl rózsás. Lehet, hogy a vadászom miatt lett ilyen alacsony a bountym?

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#46883) duvi válasza pcnet (#46882) üzenetére


duvi
nagyúr

Mindegy, hogy kiengeded a vadászt, vagy sem. Mindenképpen leveszi a jutalékát(ha csak nem variáltak valamit az egyik Ody patchben). Szerintem nincs összefüggés a kiengedés és a bevétel között. HazResben vadászol? Ha már bounty, akkor itt érdemes vadászni.

(#46884) pcnet válasza duvi (#46883) üzenetére


pcnet
addikt

Köszi az infót. Igen, hazresben. A birodalmi ranghúzó helyeken már nem lehet parkolni FC-vel, így privát helyet kerestem. Illetve itt is van pár FC már, de sikerült 1.1 Ls-re leparkolni a hazres mellé.

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#46885) Felhőtakaró


Felhőtakaró
tag

B.U.É.K
Én DOMINO GREEN-el koccintottam az újévet! (A fali kijelző szerint :P)
:C
:R

huhh

(#46886) nTom válasza pcnet (#46884) üzenetére


nTom
aktív tag

Ha a pénz a lényeg béhában, arra ott az afk bh. A bérelt pilótám már közel 4 milliárdot tett zsebre. És ha van lehetőség rá, több account bevonásával, wingben megosztani - a többi is ugyanannyit kap. A fő commanderem creditje kb 11 milliárd + FC , azon 13 milliárd, a másodikon 9 milliárd, 3. 4. Kb 8-8 milliárd. És csak az elsővel dolgoztam meg érte, a többi wing megosztásból van. Most raktam össze a 2.accon is egy afk t10et, legyen kövér a lúd. Ha szükséges fc-n össze tudom vonni, de ilyen összegek mellett még nem szükséges

(#46887) duvi válasza nTom (#46886) üzenetére


duvi
nagyúr

Pont most került szóba az AFK BH, ha a csalis megoldásra gondolsz. A srácok szerint nerfelték, mert azokért a hajókért már nem fizet, amiket nem scannelünk le.

(#46888) Munkas


Munkas
aktív tag

Hát így elsőre elég siralmas az Oyssey, de még csak a tutorial-ig jutottam. A játékmenet sem fogott meg: menj ide, vidd oda, lődd le stb. (ennél még a COD-ok is tartalmasabbak), remélem később azért jobb lesz.
A fő baj viszont, hogy nagyon lassú. I7-4790, 16 Gb RAM, GeForce 1060 3GB, QHD-n low felbontásban sem megy 30 fps fölé. A magasabbakon meg 15-25 fps között. Nem hiszem, hogy úgy tervezték volna, hogy kb. fél milliós videókártyával jön ki 60 fps ultra beállításokkal. (A Horizons low felbontással kihoz 200 fps-t, de közepesen is megvan a 100). Ez tényleg ilyen?

(#46889) nTom válasza duvi (#46887) üzenetére


nTom
aktív tag

Szinte folyamatosan csinálom, 2 napja utoljára, van 2 sz. gépem, egyik afk-ra, addig másik acc egyéb. Nem tűnt fel hogy gond lenne vele. Eddig.

(#46890) Raymond válasza Munkas (#46888) üzenetére


Raymond
félisten

" A játékmenet sem fogott meg: menj ide, vidd oda, lődd le stb."

Tehat az Odyssey ugyanaz mint az eddigi ED jatekmenet csak most "labakon" :)) ;]

A hardver igeny pedig magas, ez ilyenre sikerult nekik. Nem kovetem egy ideje, de az elejen meg a culling se volt ezert ment a beka segge ala az FPS az allomasokon meg RTX3080 kartyakkal is.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#46891) zolee0307 válasza Munkas (#46888) üzenetére


zolee0307
őstag

Nekem (ryzen 5 3600, gtx 1070, 32 db ram) az ody full hd-ban ultra grafikán elfut szépen. Bolygó felszínen, állomáson 40-50 fps-el megy, repülve 80+.

///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\

(#46892) duvi válasza nTom (#46889) üzenetére


duvi
nagyúr

Ha nem gond, akkor kérhetnék egy friss ellenőrzést, amikor belefér? Kb. 3 órája került szóba a Discordon és ott konkrétan ezt írta az egyik srác, hogy már nem működött ez a módszer, mert AFK-ban ugye nem scannel és nem is kapott ezekért a hajókért creditet.

(#46893) duvi válasza Munkas (#46888) üzenetére


duvi
nagyúr

Sajnos az a 3GB videó memória elég karcsú az Odynak :( Folyamatosan dolgoznak rajta és a kezdetekhez képest érezhetően jobban fut, de még lehet ezen optimalizálni... Az viszont biztos, hogy soha nem lesz olyan alacsony a gépigénye, mint a Horizonsnak.

(#46894) Peppo válasza duvi (#46892) üzenetére


Peppo
őstag

És küldetés esetén jóváírja ezeket a hajókat? Mert ha igen, akkor azért pénz bőven lenne benne most is. Már láttunk pár félresikerült frontieres nerfet, szóval akár benne is maradhatott ez a lehetőség. :D

(#46895) duvi válasza Peppo (#46894) üzenetére


duvi
nagyúr

Passzolom, mert én soha nem használtam, csak pont szóba került a téma és közvetítek a két csatorna/játékos között. Egyébként aki még nincs fent az EDHU Discordon, azt szívesen látjuk!

(#46896) Munkas válasza zolee0307 (#46891) üzenetére


Munkas
aktív tag

Akkor nem lesz jokkal jobb. A lányomnak van ilyen konfigja (csak 8 GB-os a 1070), az általában dupla fps-t tud, mint az enyém.

(#46897) Munkas


Munkas
aktív tag

Van még itthon egy régi 1050 Ti tartaléknak, de nem hiszem, hogy a 3 vs. 4 GB sokat segítene. Lehet eladom mindekettőt és veszek valami jobbat.
Egyre többe kerül ez a game. Miatta vettem a 1060-at, aztán egy Dell game motiort, utána Quest-et, most meg jöhet egy 1070, vagy 2060 :)

[ Szerkesztve ]

(#46898) duvi válasza Munkas (#46897) üzenetére


duvi
nagyúr

Sajnos a jelenlegi vga piaci árak elmebeteg szinten vannak :( Talán ha találsz vevőt a 1060-ra, akkor kevesebb ráfizetéssel is megúszod a fejlesztést. 150K környékén már találsz 1070-et , de a 2060-at nem úszod meg 200K alatt. Egyébként nemcsak az Odyhoz fog kelleni erősebb vga. Sajnos a mai játékok többségéhez már karcsú lenne az a 3GB vga RAM.

(#46899) Raymond válasza Munkas (#46897) üzenetére


Raymond
félisten

A beepitett FSR-t meg kiprobalhatod mennyit dob rajta, lehet eppen hasznalhato lesz.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#46900) nTom válasza duvi (#46892) üzenetére


nTom
aktív tag

kivittem a hajót low resbe :

https://youtu.be/FE63cUN2F4s

csak a bh bounty nekem 20-40 millió között szokott lenni, de nem is az számít, hanem a darabszám, megadott mennyiségű kalózt kell likvidálni

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.