Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72925) trialboj válasza F.E.K.. (#72922) üzenetére


trialboj
őstag

Ez a videó kicsit mindenről, de mégis semmiről nem szól. Rengetegen arról beszélnek hogy ismért megreformálta a drónokhoz való hozzáállást a dji, ennek ellenére alig tudtunk meg valamit az úk dronelláról.
Nekem van egy egész jó kis listám, pozitívumokkal negatívumokkal, kérdésekkel, noob szintre butítva, de angolul van, le kell fordítsam, és kicsit átírni hátha itt is ki tudjuk beszélni.
A külföldi youtuberek közül majd mindegyik pénzt is kap az ingyen dji drón mellé, szóval nekik sok mindent nem tudnék elhinni.
Ezt a videót látva pedig ismét elbizonytalanodtam, a gyerek pár 100 méeterre volt erdőben, és megkergült a drón, elvesztette a jelent, majd magától lezuhant, nem esett ki az aksi sem, de nem küldött tovább jelet, 3 napig kereste. WTF még egy primitív csipogó sincs azon a gépen?
Egy épített gépen manapság mi segíti a megtalálást ha lezuhan? Az én régi gépemen volt egy csipogó legalább. Azt hittem hogy az egyik fő előnye, hogy nem tudsz vele eltévedni és elhagyni mert van rajta gps, és mindig megmutatja hol van, egészen addig a pontig hogy lezuhan és kiesik az aksi.

Hétvégén igyekszem átírni a kérdéseimet, ha sikerül megválaszolni őket lehet készítek én is belőle egy rövid videót, ami összetömöríti a legfonottabbjait.

Ok, egy kérdést azért feltennék előre mert ez érdekel, az avataval lehet acro trükköket csinálni? Dugóhúzó, meg flip, össze vissza, minden irányban?
Ezeket amúgy nehéz megcsinálni, ha magasra megyek és ott gyakorlom az biztonságosabb vagy inkább lent a magas fű felett érdemes?

[ Szerkesztve ]

"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.