Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#67548) Jim-X


Jim-X
őstag

Sziasztok!

Par honapja vettem egy DJI Tello kis dront, hogy kiprobaljam es baromira megtetszett. Rendeltem hozza plusz ket akksit es igy mar egesz jokat tudok vele repulni. De eleg hamar keves lett, szeretnek egy komolyabb gepbe beruhazni.
Sok olvasas es tesztek nezegetese utan a szinten DJI Mavic Air-t neztem ki fly more combo-ban plusz 2 akksival. Az lenne a kerdesem, hogy ez megfelelne teljes mertekben hobbista felhasznalasra, vagy inkabb egy kicsit tobbet raaldozni es egy Mavic 2 Zoomot venni?
Az ugyebar 50%-al tobbre jon ki 3 akksival.
Teljesen hobbi felhasznalasra kell. Szeretek jo fotokat meg videokat kesziteni, de inkabb maga a repules elvezete erdekel, az hogy messzire, magasra menjen es ha ugy van a kisebb szel se zavarja.

Koszi elore is :R

A játék az nem játék!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.