Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
elder troll
őstag
Tényleg ennyire lehúzósba nyomják "lölő jobbkeze" óta?
3900 ft/hó összegért szerződtem, és 3100+3900-at számláznak.
Bő egy hónapja jeleztem telefonon, hogy el van bökve a számlázás, 1 hónap ügyintézési határidőt ígértek. Letelt a bő egy hónap, megjött a következő számla, ismét a régi és az új árral lett kiszámlázva (3100+3900). Közel 50 percet telefonáltam három részletben, ígéret földje, fizessem be, mert különben kikapcsolják. Látják, hogy nem jól számláznak, a telefonköltségem sem hajlandók kompenzálni. De fizessem be a közel dupláját, mert különben kikapcsolják...
Ilyenkor mit lehet tenni?
Másik szolgáltatót lemondtam költözéskor, ha ennyie c-type módon nyomják a dolgot, akkor azért elgondolkozik az ember a szolgáltató váltáson. Ez most lölő óta van így, vagy egyedi eset? Előtte 10+ évig nem volt gondunk a másik helyen a digivel. -
4Grider
nagyúr
válasz elder troll #104303 üzenetére
És mit írnak a 3100 Ft-ra, azt mire számlázzák pluszban?
-
elder troll
őstag
válasz 4Grider #104304 üzenetére
DIGINET 1000 - FTTH 1 DB 2022/08/01 - 2022/08/31 3900,-
DIGINET 1000 - FTTH 2019 1 DB 2022/08/01 - 2022/08/31 3100,-
Össz.: 7000A régi árat is számlázzák, tudnak róla, az első számla kiállításának napján jeleztem (07.08), ez lenne a második hónapon náluk. Telefonon azt a tájékoztatást adták, hogy nem tehetek semmit, vagyis de: fizessem be, mert különben kikapcsolják. Most számoltam össze, 45 percet telefonáltam ezzel kapcsolatban 3 részletben, persze ebből 10-20 perc várakozás volt az ügyintézőre.
[ Szerkesztve ]
-
Lackooo84
nagyúr
válasz elder troll #104305 üzenetére
Ez azért üt, mint a buszkerék... Mégis mire fel fizetném be 2x ugyanazt a szolgáltatást? Behúztak 2 szálat, 2 modemmel, 2 végponttal? Nem? Akkor?? Ezek teljesen meg vannak őrülve. NMHH bejelentést már durrantanám is azonnal.
The Truth is out there...
-
sinick
senior tag
válasz elder troll #104303 üzenetére
Ne telefonon intézd! Menjél be egy ügyfélpontra és intézd személyesen.
(A telefonosok sokszor azért nem állnak a helyzet magaslatán, mert mint minden ügyfélszolgálaton, 10 betelefonálóból kb. 8 nem olvas, vagy értetlen, vagy szimplán idióta és ezért az ügyfélszolgák fusztráltak és megy oda odvissza az adok-kapok. Meg ügyfelesből is van jobb meg rosszabb.)
-
Drenadar
veterán
válasz elder troll #104305 üzenetére
ott egyből a beszélgetésben kellett volna jelezni, szépen higgadtan, hogy akkor most te szeretnél, ha felvennének egy panaszjegyzőkönyvet, miután elismerte a szolgáltató, hogy a számlának nincs jogalapja mégis befizettetnék veled.
Kéred szépen a sztornó számlát és a helyes összegről/tételről szóló számlát.
(ezt utóbbit nem is értem miért nem ajánlotta fel az ügyintéző?)
De akkor biztos nincs átfedés az időszakokban? (mert ilyen jogosan akkor lehet ha nem 1-n történt a váltás, és törthónapokat számláznának, de a kerek összegek alapján ez sem játszik). -
Drenadar
veterán
válasz sinick #104307 üzenetére
ez kb mindenhol így van xD sok a hülye nah.
viszont sokszor még azért is "szar" a telefonos üszi, mert a cég ügyfélelhárítóknak használja őket, azaz nincs jogosultságuk kb semmihez se így nem is oldhatnak meg semmit... és máris a mélyen tisztelt jól tájékozódott betelefonáló máris úgy érzi hogy hülyével beszél -
elder troll
őstag
válasz Lackooo84 #104306 üzenetére
Annyi energiát nem fektetnék a történetbe, hogy jelentgessem teljesen feleslegesen őket. Saját magukat nem fogják megbüntetni, ezt gondolom nem kell részletezni.
#104307 sinick
Ha a telefonköltségem sem hajlandók megtéríteni, akkor az utazási költségem sem fogják.#104308 Drenadar
Az első alkalommal elmondtam, hogy hol a hiba, hogyan tudják ezt javítani számlázás szintjén.
Amúgy 06.30-án kötötték be, kiszámlázták ezt az egy napot FTTH 2019 szolgáltatás címen időarányosan (3100/30=103), szerintem ebből adódik a hiba. Következő naptól változott 3100-ról 3900-ra a gigabites net ára. Velem fizettetik mindkettőt, és még az ügyfélszolga szerint sem tehetek semmit, ezt így a képembe mondta. Vagyis de, fizessem be, mert különben...Sry mindenkitől, ki kellett írni magamból...
Azért majd jelzem, hogy hány hónap alatt tudták korrigálni.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz Jim74 #104310 üzenetére
az most teljesen lényegtelen, hogy ki jogilag a munkáltató a munkaadón múlik, hogy mit vár el, milyen eszközöket milyen tudást ad át a munkavállalónak.
Lehetsz te 3 diplomás főmérnök is, ha csak ahhoz van jogosultságod hogy nagy mosollyal mond hogy jónapot kívánok! és hogy had you turn off and on again? mert a rendszerhez meg hát semmihez nem férsz hozzá akkor nem fognak kompetens személynek gondolni a betelefonálók akik azt akarják megtudni hogy a kis falujukba melyik nap fogják végre bekötni az optikát
ilyenkor teljesen mindegy hogy téged bérelnek, vagy nem... -
Drenadar
veterán
válasz elder troll #104311 üzenetére
Sajnálom, hogy ilyen előfordulhat. továbbra is csak azt tudom mondani hogy hivatalos panaszt kell benyújtani nem szedhet pénzt a szolgáltató olyanért amit nem szolgáltat és csak mert valaki elrontott a rendszerükben valamit azért hadd ne mi legyünk a hibásak.
Lehet én is bemennék inkább a számlával egy digipontra és megkérdezném kedvesen hogy ez szerintük mi és hogy hogyan fogják orvosolni? -
jozsef8
aktív tag
Hali!
Digi 10 Gbitről van valami új hír?
-
MODERÁTOR
-
toto2700reg
aktív tag
Az mennyire normális, hogy DIGINet 1000 (FTTH) netem van, de kb. csak a garantált minimumot nyujtja? 300/300 Mbit/s
-
Đusty
addikt
válasz toto2700reg #104324 üzenetére
nem jó de nem is tragikus
viccet félretéve volt már több is vagy nemrég kötötték és ennyi?[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Min méred? Kábel vagy wifi? Régebben ment jobban? Routered milyen?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz toto2700reg #104328 üzenetére
Régen jobb volt? Router saját vagy Digis ont?
-
Gyurka6
őstag
Úgy tudom, hogy ha csak a garantált van meg (állandóan), lehet (kell) reklamálni.
Gyurka
-
sfdrakex
nagyúr
válasz toto2700reg #104332 üzenetére
Milyen géppel méred? Melyik szerveren? Ont routerként megy vagy a gép tárcsáz be?
-
4Grider
nagyúr
válasz toto2700reg #104332 üzenetére
Nekem böngésző csinált ilyet. Parancssorból célszerűbb mérni, bár vannak olyan konfigurációk, ahol böngészővel is lehet maxolni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz toto2700reg #104334 üzenetére
Hdd vagy ssd van benne? Van saját routered? Ontot routerként beállítva próbáltad?
Próbálj speedtest appból mérni.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz toto2700reg #104337 üzenetére
Nálam sem volt sokkal több, mint 300 Mbps. Aztán kiderült, hogy 900/320 volt a tényleges...
-
viktorhu
veterán
válasz toto2700reg #104341 üzenetére
Hogy megmérte rendesen (nem böngészőből) is. Legjobb a parancssor, ha nem megy, akkor az alkalmazás.
-
Inhouse
őstag
válasz toto2700reg #104343 üzenetére
Az még nem árt, ha közben nincs hálózati adatmozgás, pl. nem megy a torrent, stb...
Üdv Inhouse
-
Juhi113
csendes tag
Sziasztok
találkozott mostanába valaki olyannal hogy a router (ZTE-618) alap user/digi felhasz. és jelszót nem fogadja el. Megtudják ezt központilag változtatni? Kb 3 hónapja léptem be utoljára akkor simán elfogadta. -
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
Digi 1Gbit (optikai) + fiberhome digi router van itt.
Kérdésem, ha a router elé rakok egy 12V szünetmentest, akkor áramszünet esetén lenne netem? Nem arra gondolok hogy a házamban elmegy, hanem a környéken / utcán.
Egy házról van szó, ahova a ház előtti oszloprol jön be a fekete digi optikai kábel.
OK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest