Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13402) Ahab77 válasza rocket (#13400) üzenetére


Ahab77
tag

Segítek profit=bevétel-kiadás, tehát nem csak bevételnöveléssel lehet profitot növelni, hanem kiadáscsökkantéssel.

"Senki nem mondta egy szoval se, hogy a jelenlegi arazasba nyomjak bele az RTL2-ot es maradjanak a Discoveryk."

És én ezt mikor is mondtam?

""Amit csinal a DIGI abban az esetben lenne erheto, ha lenne legalabb 1 masik szolgaltato aki a "nem emelunk arat, de csokkentjuk a csatornak szamat" mentalitast kovetne, es hasonlo arkategoriaban lennenek, hasonlo lefedetseg mellett."

Rajta kívük kettő hasonló méretű van a T-home és a UPC, szóval hogy háromból ketten mást csinálnak az nem, az azért nem mérvadó.

Flashget, ezt a nyomott árat csak és kizárólag azért tudják tartani, mert a Digisport nevű ütőkártyát/kat a kezükben tartják és lehet, hogy a másik két nagy szolgáltató nem veszi meg, de a sok-sok kicsi igen, ebből (is) lehet fenntartani a nyomott árat. Persze elveszít minden jogot, nyilvánvaló mert egyszer a 2015-ös BL, EL határidő is lejár és akkor milyen jó lesz dörzsölni a tenyeredet. És ugyanez a SK-val miért is nem történhet meg? Így is minek vette meg az olasz és francia jogokat mikor a hétvégi meccsek egyszerre mennek, vagy netán szeretnek az SK rajongói felvételről meccseket nézni?

Ami a kölcsönöket, meg a most aztán már úú de rossz lesz a diginek jóslatokat pedig megint, a hozzád hasonló látnoki képességekkel megáldott jóakaróknak tulajdonítom. Képzeld én is tudom, hogy kölcsönt/ket vesznek/tek fel, és milyen csoda még mindig kapnak/tak. Biztos azért mert a cég teljes csőd. Utóbbi képességedet a lottószámok kitalálására fordítanád, s akkor nem kellene folytatnod a 90 Ft a SK-ért nem sok dumát folytatni. (Mert ha ennyire szar ez a DIGI akkor én csak elmennék egy másik szolgáltatóhoz, ha nem azon a 2000 forinton múlik a dolog) A EMKTV így volt meg úgy volt mondatoktól is már feláll a szőr a hátamon. :DD
x év múlva amikor majd tönkre megy a cég biztos jól esik a nem létező sírja felett állva elmondanod, hogy te már mikor megmondtad, hogy ez lesz, de ha 300 ft-al árat emeltek volna/új csomagot hoznak létre akkor megelőzhették volna.

Sose hittem volna, hogy ezt leírom, de visszasírom még Kwisatzh fórumozótársat. :D (elnézést, de ezt nem lehetett kihagyni)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.