Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pihe1
csendes tag
Azt írja, hogy szinkronizáljam a felhőket. Vagy letöltöm, vagy a gépről feltöltöm. Második alkalom, hogy új profilt kell csinálnom. Mi a megoldás? Gondolom, nem csak nálam van ilyen.
-
Pihe1
csendes tag
Sziasztok! Megmondaná valaki, megint miért ment el a profilom? Felhőket szinkronizált+frissített. Ezek után mindig ez lesz, vagy van rá megoldás? Előre is, köszi!!
-
Pihe1
csendes tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Na, én is kipróbáltam a Maláj pályát, itt tartok, de igyekszem!!
http://kepfeltoltes.hu/view/120929/2012-09-29_00006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Pihe1
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudom törölni a játékban a profilom? Sajna elbénáztam, és van vagy négy.
Új hozzászólás Aktív témák

- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi