- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saltrock
tag
Malajziában ismét TT-ztem. Sokadik körben 1:37:0xx időt futottam, olyan majdnem másfél másodperccel jobb időt, mint pár napja.
Mentem még 3-4 kört, s egyik elég jó volt, második szektorban több mint 9 tized előnyöm volt, aztán jött egy elnézett féktáv.
Tudom nem a legjobb idő ez, de úgy érzem sokat tudnék faragni még belőle, még jóformán ismerkedem a kormánnyal.
-
saltrock
tag
Mentem én is Malaysia pályán egy McLaren-nel, TT-ben. Kb 10 kört mentem, a legjobb időm 1:38:1xx volt. G25-ös kormánnyal, kb 3 hete van meg a kormány.
Néztem a ti időiteket, s bátorkodtam megpróbáltatni magam. Van még hova fejlődnöm úgy érzem. -
saltrock
tag
válasz
Motion_Blur #986 üzenetére
Ez nem hangzik jól.
Annak örülök, hogy én sem vettem meg most hétvégén, mert csak pénzkidobás lett volna. -
saltrock
tag
Próbálgatom én is, de sajnos nem nyerte el a tetszésemet.
Egy G25-ös kormánnyal játszom, de akárhogy állítom be a kormányt, mindig alulkormányzott. Fordítom a kormányt az autó kicsit fordul, majd hirtelen elkezd jobban fordulni. Kormány holtjátékkal, fordulási szöggel is próbálkoztam, de egyenlőre csak kínlódom... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- PlayStation 5
- Macska topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest