Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saltrock
tag
Malajziában ismét TT-ztem. Sokadik körben 1:37:0xx időt futottam, olyan majdnem másfél másodperccel jobb időt, mint pár napja.
Mentem még 3-4 kört, s egyik elég jó volt, második szektorban több mint 9 tized előnyöm volt, aztán jött egy elnézett féktáv.
Tudom nem a legjobb idő ez, de úgy érzem sokat tudnék faragni még belőle, még jóformán ismerkedem a kormánnyal. 
-
saltrock
tag
Mentem én is Malaysia pályán egy McLaren-nel, TT-ben. Kb 10 kört mentem, a legjobb időm 1:38:1xx volt. G25-ös kormánnyal, kb 3 hete van meg a kormány.

Néztem a ti időiteket, s bátorkodtam megpróbáltatni magam. Van még hova fejlődnöm úgy érzem.
-
saltrock
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez nem hangzik jól.
Annak örülök, hogy én sem vettem meg most hétvégén, mert csak pénzkidobás lett volna.
-
saltrock
tag
Próbálgatom én is, de sajnos nem nyerte el a tetszésemet.
Egy G25-ös kormánnyal játszom, de akárhogy állítom be a kormányt, mindig alulkormányzott. Fordítom a kormányt az autó kicsit fordul, majd hirtelen elkezd jobban fordulni. Kormány holtjátékkal, fordulási szöggel is próbálkoztam, de egyenlőre csak kínlódom... :/
Új hozzászólás Aktív témák

- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mentem még 3-4 kört, s egyik elég jó volt, második szektorban több mint 9 tized előnyöm volt, aztán jött egy elnézett féktáv.
Tudom nem a legjobb idő ez, de úgy érzem sokat tudnék faragni még belőle, még jóformán ismerkedem a kormánnyal.