- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
jozsi252 #4504 üzenetére
Igen, már megrendeltem, automata levélt kaptam, de még várnom kell a visszaigazolásra és az abban található kódra. Gondolom holnap megérkezik, mehetnék érte, de holnap nem érek rá....El tudok menni érte vajon szerdán is vagy addig törlik a rendelést? Mennyi időt hagynak ilyenkor az átvételre?
-
speedydb23
senior tag
válasz
jozsi252 #4460 üzenetére
jozsi252!
Köszi az infót, ma be is szereztem egy példányt....
Amennyiben érzek magamban annyit, hogy ligázzak veletek mi a teendőm?
Regisztráltam már GoCompete oldalon IceMan néven, feliratkoztam a várólistára.
Jelenleg egy torrigin verzió van a gépemen, de hamarosan felteszem a origint, utána hol kell regelnem a kódomat?
-
giigz
veterán
válasz
jozsi252 #1786 üzenetére
Azt nem tudom, hogy régiófüggetlen-e, de nekem sith7 ezt ajánlotta, ő is innen vette, és tud vele multizni. F1 2012 CD Key - STEAM
-
PiE137
senior tag
-
-
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
válasz
jozsi252 #1043 üzenetére
Igen, nálam is ez van G25-el...
Egyszerűen felpuhul a kormány, és onnantól kezdve nem igazán ad visszajelzést...
Szerencsére ez csak visszafordító kanyaroknál érezhető, és rövid ideig, de tény, h mivel belezavar a pontos kormánymozdulat kivitelezésébe, veszít vele az ember!
Lehet régebbi drivert kellene használnunk:
Havert kérdeztem erről, ő nem panaszkodott a G25-jére, és nála asszem 5.10-es van fenn...Nekem még szokott olyat is csinálni, h egyenes közbe magától kikapcsolja a drs-t, vagy többször kell megnyomnom a kormányon a gombot, h nyitva hagyja a szárnyat...
-
RevolutioN2
tag
válasz
jozsi252 #860 üzenetére
Persze, de lehet rosszul írtam, a lényeg az lett volna - ffeltétlen megéri a csaknem 60000Ft árkülömbség a feeling felárat? Mert amíg komolyabb szimben esetleg mp/eket számít egy profi kormány (bár ott már a g27 pedál is kevés), addig itt sebességbeli különbséget nem tapasztaltam. A feeling valóban ott van. De kötve hiszem aki az arcade, szórakozós irányvonalat képviseli az kiadna ennyi pénzt érte.
És igen amíg akár egyesek billel lehozzák legend szinten a játékot addig felesleges is a beruházás. Röhögtök, de a '11-et kipróbáltam egy Manta digitális kormánnyal, rövid határidőn belül ugyan ugy muzsikált.
-
RevolutioN2
tag
válasz
jozsi252 #193 üzenetére
Munkahelyemen csináltam egy kis minden irányba állítható állványt direkt a kormányhoz. Beállítom, alágurulok székkel és voila. összesen 4500 Ft volt, le van porszóratva fehérre, és mivel 4-es falvastagságú ko csőből van sokkal sokkal erősebb és masszívabb mint a 25k-s konkurencia
És még csak nem is csúnyább
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest