- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #1653 üzenetére
Amig olyan bugok vannak, hogy ugyanaz az online verseny esős az egyik és száraz a másik játékosnak addig, valahogy nem érzek kisértést
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #820 üzenetére
Én kipróbáltam bill-el úgy élvezetes
Viccet félretéve, ez a mesterségesen generált "alulkormányozottság", hogy csökken a steering lock a sebesség növekedésével botrányos lett. Az ffb, meg annyi hogy ha koppig tekered a kormányt akkor az utolsó pár fokra (de minden esetben ugyanott) megszünik még a wheel weight is..
Biztos hozzá lehet szokni, csak minek -
ftomi74
tag
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #534 üzenetére
Az előző részekben gyorsabbak voltak a konzolok, gondolom marad ez a trend.
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #521 üzenetére
XBOX-os csóka, és köztük is az egyik leggyorsabb.
-
ftomi74
tag
Ezzel a demoval még annyit sem mentem mint a RRE-el, pedig az csak egy full aszisztos változat egyelőre, de sokkal élvezetesebb vezetni, mint ezt minden off-al. Borzalmas mi lett ebből a játékból, szarra számitottam, de alulmulták a várakozásaim..
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #242 üzenetére
Lecsekkoltam, de nem mentem többet 10 körnél, semmi maradandót nem alkottam
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #240 üzenetére
Jó lesz a RRE, de ezen az "Amatör" szinten annyira nem hoz lázba, majd ha kikapcsolják a segitségeket.
-
ftomi74
tag
Szerintem legalább olyan árkád a játék mint a 11, ebben a videóban is csúnya levágások vannak, és a beharangozott autobraking a füvön...supermario. Setupot sem merik megmutatni, equal cars kérdéseknél is csak hablatyolnak...
Demot kipróbálom, de szerintem ennyi lesz nekem innentől ez a széria. -
ftomi74
tag
válasz
werszomjas #47 üzenetére
Csak beta lesz (8k-ért), ahhoz nem csinálnak demot
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Így használod a ChatGPT-t
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest