- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam újra irok az előző beírásomra nem nagyon válaszoltatok remélem erre fogtok.Nekem az lenne a bajom hogy sztem. ez a játék ahogy van a bétának a bétája.Az elején úgy kezdődött hogy elkezdett fagyni a játék, gondoltam én rossz a beállítás kicsit állitgattam és jobb lett már annyira nem fagyott.A young driver testnél kezdte.Ezek után megjavult és pár napig nem volt semmit gond csak nem láttam az online játékosokat amikor elértem a 4-es szintet.Na ezt kijavították örültem is neki.Ezek után olyan dolgok történtek hogy a steammal elvesztette a játék a kapcsolatot és fél perc múlva hazavágta az egész gépet bumm egyből le is állt.De minden mentés szint TT idő stb megmaradt.Pár napid ezek után nem játszottam mert nem volt idöm.2-3 napja folyamatosan exe hibával leáll valamikor már az elindulásnál vagy kiirja hogy corrupt profile.Megcsináltam már 4 x az új profilt persze ez a carrier miatt és sisak választás miatt fontos.De most már ez sem érdekel.Legutobb mondom hogy ok akkor online nyomom csak.De most éppen csak exe hibával áll le.Állíthatom újra a controllert meg a setupokat és elveszik minden ami csak lehetséges.Amúgy a steam automatikusan frissiti a legújabb patcheket magától?Sokkal jobb volt esküszöm most már a live mert ott nem volt ilyen hülyeség az is alkotott de ilyet nem.Steam azért jobb mert gyorsabb meg nem kell belépni mindig mert automatikusan csinálja a dolgát de ilyet hogy elveszti a kapcsolatot és a gamenek annyi ezt nem értem.Ott tudtam offline modban carrierezni.Nemtudom csak nekem csinálja ilyen kombináltam ezeket a hülyeségeket?2012-ben save game mappát nem is látok.ez normális?Most éppen azon gondolkozom hogy vagy kettétöröm vagy visszaviszem a boltba nekik.Ha esetleg van valami észrevételetek vagy tanácsotok azt megköszönném. 2011-ben érdekesen csak kizárolag a mentéssel volt baj de ott töröltem párat mert ugye nem egymásra mentet vagy kitöröltem és áthelyeztem vagy felülírtam és bumm ennyi volt és ezt nekem max havonta 1x vagy 2x csinálta.Komolyan mondom visszasírom ezt a kis hibát pedig akkor ez is nagyon idegesített.Legvégül: van olyan akinek semmi problémája nincsen csak kifejezettem a beállításokkal és azzal foglalkozik hogy minnél jobb TT idöket menjen és nyersen a versenyeken?
Előre is köszönöm a válaszokat.Aki amikor olvassa jó éjt vagy jó reggelt
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest