Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
-
Anaren91
senior tag
válasz Chrys_ #56701 üzenetére
Nem értem, hogy ilyen összegű munkánál, meg amúgy bármilyen munkánál, hogy nincs felvéve a vevő adata munkalapra vagy akármilyen rendszerbe... lakcím, név és mehet a levesbe... felkeresed személyesen, elmondod neki, hogy haver vagy fizetsz vagy van két lehetőséged.. feljelentelek vagy kiverem belőled a lét... oké a második drasztikus de az ilyen férgek meg is érdemlik... Bár ahogy nézem új fékrendszert nem ír a manusz szal lehet az első kanyar elintézi a havert. Azért egy 35d-n nagyobb fékek vannak nem hiába mint egy 25d-n
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
H.Ezredes
őstag
válasz Anaren91 #56702 üzenetére
C tipusu az "ugyfel". Mit varsz toluk?? Akinek van egy kis esze az nem javit nekik semmit se. Amugy semmilyen 35D-rol nincs szo... 😂 😂 Aki csinalta is nagy koponya volt. Egy felujitott turbo van a kepen ami egy sima 1 turbos motorra valo. Nincs itt semmilyen 35D max 30D....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Anaren91
senior tag
válasz H.Ezredes #56703 üzenetére
Lehet a képek a motor kivétele alatt készültek. Mármint amikor szedték ki a 25d t. De te nyilván jobban értesz hozzá Addig jó nekem míg nem látom kivéve a motort a kocsimból
De igazság szerint az ilyen meg is érdemli... puci picsára munkát bevállalni, adatokat nem felvenni... Sajnálom valamilyen szinten a manuszt, de azon se lennék meglepődve, ha valamilyen lopott rendszámmal vitték volna oda a kocsit.[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
szimi57
őstag
válasz FIREBLADE78 #56709 üzenetére
Akkor rábaszott. Nyugta, számla nélkül nem fizethet. Ha ténylegesen fizetett és nem kapott róla papírt azt úgy tekintik, hogy nem fizetett.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
Anaren91
senior tag
A kedves alany azt se várta meg, hogy számlát kapjon, beült a kocsiba és elhúzott Nehéz ügy lesz ha perre is tudja vinni a műhely akkor is sokáig el fog húzódni.
-
windlord
őstag
-
Vincsaba
csendes tag
Sziasztok!
F30 Facelift vásárlás előtt állok. B47 motorkódnál is szükséges vezérlést cserélni, mint N47 esetében?
Amennyiben igen, milyen futásteljesítménynél, vagy ez teljesen kiszámíthatatlan?
Esetleg az EGR-en kívűl van más típushibája is a B47-nek?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
whitezo88
nagyúr
ne keverjétek a számlát a blokkal.
-
szimi57
őstag
válasz windlord #56714 üzenetére
Igen, de most nem a sorrend a lényeg. Nem fizetett, nem is kaphatott számlát. Ha meg fizetett számla nélkül nem jöhetett volna el. Semmi kép sem mondhatja azt, hogy fizetett, csak nem kapott számlát. Egyiket sem tudja bizonyítani. A károsult kezében pedig van egy pár adu. A profi munka az, ha átveszi a számlát és fizetés nélkül távozik. Rengetegszer megtehettem volna, de még így is rizikós.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz CharlieDrop #56720 üzenetére
Ezek okozhatnak problémát a konkrét esetnél. Felszólítják a hiányosság(ok) pótlására.
-
szimi57
őstag
válasz CharlieDrop #56724 üzenetére
Szintén teória.
-
CharlieDrop
veterán
Ha már elmarad a Tuning Show
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz CharlieDrop #56732 üzenetére
Keprol az uj X5 X7 is csunyanak tunt de eloben szep.
-
FIREBLADE78
addikt
4 az szép autó lenne,ha kisebb lenne egy-két fokkal az orr lik.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
addikt
válasz FIREBLADE78 #56734 üzenetére
Azt a fogszabályzós hódfogat leszámítva szerintem mind a két autó nagyon jól nézne ki. Talán rendszám nélkül egy fokkal jobb lenne, még bele is tudnék látni egy 2nd gen Camaro-t. De így a rendszámot átvezetve rajta, minden remény elveszik. Ha legalább megpróbálták volna oldalra kirakni, mint az Alfa...
-
FIREBLADE78
addikt
Nem baj. Minden másra ott a 340i,az jól is néz ki,gyors is,csak szar a hangja
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Gézengúz
addikt
N46B20 hűtőrendszerből hol tudom a legtöbb hűtőfolyadékot leengedni?
-
addikt
válasz FIREBLADE78 #56737 üzenetére
Az a zöld M340i a piros belsővel, ami mostanában jár kézről kézre tesztautóként, az valami álom.
-
BeZol
őstag
Ma elkelt a kabrióm, 3,8-ért vitte a szerencsés új tulaj végül így 12 év után
Hát ez a korszak is lezárultAz utódjáról még mindig nem csináltam képeket , pedig már júl. 1 óta használom
Júl. 1 óta volt vidéken szüleimnél a kocsi, édesapám/húgom járatta meg néha hosszabb/rövidebb utakra, aztán most átadásnál szúrtam ki (meg a vevő is), hogy ezalatt a max. 1000 km alatt benyeltek vele egy akkora kavicsfelverődést a motorháztetőre, mintha egy kavicsot kalapáccsal belevernék, úgy behorpadt. Bezzeg nekem 12 év alatt sosem sikerült... (és még jó h pont 1 éve lett teljesen újrafényezve) -
BeZol
őstag
válasz whitezo88 #56742 üzenetére
Én is onnan indítottam, de 4,5-nél még nem volt egy telefoncsörrenés sem! Nagyjából február óta nézegettem az árakat, amik akkor fent voltak 4misi felett, azok ma is fent vannak, max olcsóbban. Fluktuáció csak 4misi alatti sávban történt.
A probléma leginkább az, hogy ha nem lettek volna nagyobb karbantartások, nem vigyázok a kocsira és jobban leélem a belterét (kormány, bőrülés, stb.), akkor is ennyiért vitték volna el jó eséllyel.
Úgyhogy megint az lett, ami a Mini Cooper S-nél is volt, hogy ársáv 1/4-e, ahol vevő is lesz, és itt is azért fizetnek a legolcsóbb árhoz képest 10-20% felárat, mert jobb a színösszeállítás és mert első tulajos kocsik.
Ha azt nézzük, hogy 18misi volt a kocsi 2008-ban (+1misi a garanciás chip, és majdnem fél misi a gyári bmw téli gumi+felniszett), akkor ennyi zsetonból egy LCI E60 530D is kijött volna hasonlóan felextrázva, na azok most ehhez képest 2,5 körül mennek, ugyanakkor az elhozatal hetében jelent meg az X6-os, abból ha jól rémlik az alapár indult 35D-ként a kabrió végösszegénél, és 4,5-5milliós sáv-ot mondanék rá most.
Magyarul a kabriók és a suv-ok arányaiban jobban tartják az árukat. -
CharlieDrop
veterán
válasz whitezo88 #56733 üzenetére
No, szerintem élőben bitangul néznek ki, engem megvettek kilóra
Bármelyik jöhetneNem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
NyalokAA
aktív tag
válasz CharlieDrop #56744 üzenetére
-
addikt
válasz NyalokAA #56745 üzenetére
Ez a középen kihozott 4 kipufogóvég ez brutálisan jó. A többi része nem kéne ennek a pakettnak. Ez a narancs szín is ütős. Az M3 nekem jobban bejön, de azt nem tudom elnézni nekik, hoy a rendszámot nem tudták megoldani elöl. Meg amin csak pislogok, hogy egy ilyen kocsin hátul uszónyerges fék van.... Karbon tárcsán... WTF???
-
malacka87
őstag
Így 3 év után elgondolkodtam azon, hogy upgradelni kellene egy kicsit. Megszoktam a hátsó kereket semmi gondom nem volt télen se vele pedig volt rajta nyári gumi is! A kövi két év elképzelése egy F10 535i lenne. Néztem néhányat Mobile.de-n. Párat parkolóba is raktam. Ahogy nézem most ilyen 20-29 ezer euró között mozognak. Következő 2 éven belül mennyit esik ezeknek az ára? Motorja mennyire nyűgös ezzel a turbóval? 170-ről 306 lóra ugrás már kellemes lehet.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs