- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Semmit nem adnak érte 1.2 M ért megy, néztem 5 ös golfot erre a célra az is minimum 800 ezer Ft de inkább 1 millió. Akkor ott is át írás, futómű, fékek, lehet meglepetés is és akkor itt vagyunk hogy cseréltünk egy autót +idő, intézkedés, keresés. Ezen meg rengeteg dolgot cseréltünk már, 2 hete új fék tárcsák betétek, lengőkarok, hátsó lengéscsillapító csere, szilentek, szóval hatalmas bukó lenne úgy, hogy nincs garantálva hogy amit helyette vennénk, az biztos hogy tuti vétel lenne
feleségem szereti, így erre jutottunk. -
Drago1
tag
187 ezer km. Második vezérlés a vanos miattgondolom mert tönkre ment a vanos, így kapott két új vanos kereket, de beinditasnal még mindig kerren egyet, míg meg jön az olaj nyomás, így most kap 2 db soleonid szelepet is meg egy teljes motor generált, gyári cucokkal. Mert több autót nem akarok már venni, mert az is lehet zsákba macska, inkább ezt javítjuk meg ezt már ismerjük. Okosabb lettem volna inkább 20i kellett volna venni belőle de már mindegy 4 éve volt már család tag.
-
Drago1
tag
Alvázszám szerint lett rendelve minden gyári, hogy rendelsz félre? A kérdés hajtókar csapágy és főtengely csapágyat is cserélik és hogy jó e a Kolbenschmitd márka köszi.
Szereplést szakember végzi, gyári alkatrészeket nagykeráron szerzem évek óta, utángyártott alkatrészeket is olcsón hozzá jutok. Lényeges a különbség árban ha én szerzem, mint a szerelő, aki évek óta a család barátja a szomszéd utcában nagy korszerű műhellyel. Ez már a 3. Lánccsere lesz. Csak most a csapágyakat is szeretném, mert ez az n45b16 motor a BMW szégyene és szeretnénk ha még menne, mert ez a suli járat évek óta. -
Drago1
tag
Én Pestre járok fel dolgozni a balatonpartról. Péntekenként állandóan baleset, dugó megindulnak a partra a pestiek, sokszor kapok idegösszeroppanást, mert én csak egyszerűen haza akarok jutni
Ha Pesti lennék ami hál istennek nem vagyok, akkor csak elektromos roller +tömeg közlekedés mixet nyomnám, roller fel a vállra azt metró, busz leszálsz azt lehet csapatni tovább rolleral. -
Drago1
tag
Sziasztok 2005 n45b16 1.16i megvettem a gyári vezérlés szettet lánc, lánckerek, vezetők, feszítő, Szelepfedél tömítés, szelepszár szimering készlet, olaj, szűrők. Rendelnék csapágyakat is, csak nem tudom milyenek kellenek hajtókar csapágyak, meg főtengely csapágyak? Kolbenschmitd csapágyak markában megbízhatóak? Köszi
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Nem az a probléma, hanem az hogy a 48%ból nem ad pl 20 at mert oda viszed az autót, neki kell a 48% plusz óra bér, ha nem viszi oda az autót a sok ember akkor nincs 48% kedvezménye mert nincs meló. Nem hőbölgök van egy óra bérem, mögötte 17 év szakmai tudás azt meg kell fizetni, nem teszek az anyagra nálam a tudást kell meg fizetni óra bérbe.
-
Drago1
tag
Ó majd még nem is kérek fizetést szegény cég nem tudja kikazdálkodni
nekem van egy szakmai óra bérem ami alatt nem megyek el melózni, ha nem tudják kitermelni akkor fel kell venni afrikaiakat vagy csinálják meg maguk. Elég fiatal lehetsz és ez nem bántásként mondom. Nincs szakértelem amit meg fizet akkor baszhatja nincs szolgáltatása sem mert nincs ki meg csinálja. Már nem az van hogy sorba állunk az alamizsnáért, hanem ha nem tetszik csináld meg magad, megyek másik meló helyre majd ott megfizetik. -
Drago1
tag
Bmw rendszerét meg úgy az autó ipar rendszereit a wish-ről egy 10 ezer Ft os kínai fejegység is leveri. Míg a BMW még csak most kínlódik az androiddal a kínai fejegységek már rég tükröznek almával, androiddal wazze stb WiFi mind ezt 10 ezerért, mennyi egy NBT EVO 2 gyári fej? Bontottan 350 ezer beszerelve 4 kiló, mit tud ja androiddal BT zenét játszik ó jeah
almát meg megéltük hogy 2020 Ban hajlandó tükrözni 
A connecteddrive meg még mindig nem megy magyarba rendesen. Bmw fejegység téren elég gáz pl egy audihoz képest vagy egy skoda oktaviahoz képest ami már vagy 6 éve tükrözi az android telot. -
Drago1
tag
Közhely! Nem így van, óra bérbe vagyok nem hozott anyagba, vagy te nem óra bérbe vagy a meló helyeden? Van olyan szerelő műhely ami pont leszarja hogy hozod vagy nem, az emberek szerintem 70%-a úgy is a szerelőre bízza. Nem fognak tönkre menni ne izgulj, hál isten ne is mennyenek!
-
Drago1
tag
Te dolgod,Én nem veszek 110 ezerért kuplung szettet +10 ezer Ft per óra munkadíj. Megveszem 35 ezerért oda viszem és kifizetem a legyen emiatt 12 ezer Ft munka díjat ez kB 70 ezer Ft nem 140-150 ezer Ft. Becsület ide vagy oda inkább a családomra költöm a különbözetet.
-
Drago1
tag
Ha olasz akkor Fiat Várpalota csörgő, oda viszik az alfás fiatos fanatikusok a kocsikat az ország minden részéről.
-
Drago1
tag
Ez nem zárja ki a jó szaki fogalmát, mert dolgozik hozott alkatrészből nincs össze függés.
-
Drago1
tag
Ezt a gyári buziságot sem értem bmw féktárcsán kívül nem gyárt alkatrészt.
-
Drago1
tag
Autoalkatreszed.hu szoktam nézni pl 4 es golfomhoz bárdi ugyan az a kuplung szett 110 ezer Ft, web lapon 36 ezer Ft. Ki baszott pofátlan állatok. Nagyon sokan már maga rendeli az alkatrészt, ki nézem gyári cikkszám ról robbantott rajzon azt biztos hogy jó. Olyan autó szerelőhöz már rég nem járok aki nem dolgozik hozott cuccból, vagy megcsinálom magam ami olyan. Megértem az autó szerelő részét is, csak van választási lehetőségem szerencsére.
-
Drago1
tag
172 ezer km, még nem kell de ha szét szedjük akkor rá nézünk, csak hogy fel legyek készülve. E87 1.16i kell cserélni abban 176 ezer km van, csak most ment rá 650 ezer Ft vanos, vezérlés, olaj szivattyú lánc, kerék stb abba bontottat keresek, nem költök már rá több pénzt csak annyi hogy menjen, nem érdemli meg az a n45b16 szar!
-
Drago1
tag
Sziasztok f31 320xd 2015 milyen márkájú hosszbordás szíj szettet javasoltok INA, Gates, Contitech?
És főtengely szíjtárcsából?Gyárin kívül, unalmas az állandó pénz locsolás, ha lehet nem kap többet gyári alkatrészt.
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Motor B47 már jönnek a hírek hogy ez is lánc gyenge 200 ezer km körül,ZF 8hp a legjobb autómata váltó,első olaj csere 120 ezer km körül utána 80 ezrenként ez a ZF ajánlása .
enyém 2015 f31 ZF 8hp .Ez az AISIN honnan jött?Peugeot ,volvo meg a japók használnak aisint .Haználod 200 ezer km ig addig nem lesz probléma utána el kell adni vagy nagyobb összeget költeni rá.2- es sorozat az olyan mint régen a 3.16i compakt ki lóg a sorból csúnya és nők vezetik ,férfi nem ül bele ,aki bmw-.és
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
" Dél-Koreában vissza is hívtak típusokat az autók gyulladását okozó, a kipufogógáz-visszavezető rendszer (exhaust gas recirculation, EGR) hűtőegységénél fellépő szivárgás javítása érdekében. Emiatt 27 autó gyulladt ki egy év alatt a délkelet-ázsiai országban."
Az a durva hogy a kigyulladós AgR-t pont dél kóreai beszálltótól van a német hella-val nincsen se probléma sem visszahívás!
Egyébként 2 hete egy peugeot 508 gt gyulladt ki az M7-en felismertem mert volt ilyen autóm ,az nem volt bent a hírekben .Nekem a német autópályán kezdett el füstölni dugóban,kiugráltunk ,aztán elindult a sor és menni kellett a menetszél visszahűtötte.Típus hibája hogy a hátsófőtengely szimering ereszti az olajat ,átázik a hővédő gyapot és abból a kipufogóra csöpög az olaj és ha pont regenerál az autó akkor kigyullad.Mostanra forrott ki a probléma és elkezdtek kigyulladni a peugeot 508 gt ék .
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Egy ipse most ecsetelte hogy a Bosch szervizben 260 ezer Ft ért, n47d20 18d f30 kicserélték neki a vezérlést motor kivétel nélkül és hogy még a kipufogót is meg kellett bontani hogy hozzá férjének.

-
Drago1
tag
F 30. 18 coll ig nem igazán érezni a defektűrő különbséget a simahoz képest. E szériában viszont nagyon.
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Nagy szerviz lesz hamarosan ez face lift itt a 4 hengeres n47 motor van egy kicsi és egy nagy turbóval. A kicsi pont most fáradt el, de lehet a nagy is.
Turbó felújítások, vezérlés csere, szívósor takarítás, hűtő sor takarítás, autómata váltó olaj csere, összes szűrő, xdrive osztóműben olaj csere, futóműt át nézni, fékeket megnézni ha körbe kell fékezni az közel lehet a 300 ezer Ft hez is, ha ez mind meg ami kB 1.2-1.5 milla akkor megint elmegy 200 ezer km et. Kérdezd meg mik lettek megcsinálva, ha semmi akkor te tudod hogy bevallalod e, de én is nagyszerviz előtt adnám el és kB mindenki, ez az F széria ilyen, M-es motorkod óta nem tudnak semmi megbízhatót osszehozni de nem csak a BMW. 150 ezret mennek hiba nélkül utána kérnek 1.5 millát és megint elmegy annyit hiba nélkül. -
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Nekem egyszerű 2 gyerek van valószínű lesz 3. Úgy hogy G31 30d 6 henger, abban elfér 3 gyerekülés hátul, meg lehet pakolni, még box is mehet rá.
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Asszony e87 textar tárcsa betét minden rendben volt, elkopott a betét a hátsó 35 ezret bírt, akkor már elől is lecsereltettem a betéteket brembo - t vettem eddig 200 km et mentem vele lassú féknél sikít. Azt mondják vegyem le és reszeljem le a betét éleket, majd valamikor nagyon nincs kedvem hozzá! Lehet majd be kopik és elhalgat még várok.
-
Drago1
tag
Ennyi km el 1 milla körül mennek ezek, akkor érne ennyit ha meg lenne csinálva rajta minden max 1.2 M
-
Drago1
tag
Mi ez valami kviz Ki kell talalni milyen motor van benne ,milyen evjarat ........... hihetetlen bazzz....g
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Inkább költök 1.5 millát 200 ezret futotra mint közel 600 ezretre. Szinte eladhatatlan vagy a tesók megveszik, azt amíg megy megy. Nem is néztem van e rajta vonóhorog azt csipázzák

-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Ha benne van a részecske szűrő hiába dugdozza a kipufra a mérést, jó lesz az érték

Nekem annó a 2013 as Peugeot 508 gt chipp AGR off rsz off bemérték kipufra simán határ értéken belül volt a mérés, NOX ot amúgy sem tudnak műszakin mérni csak szendioxidot, azon meg minden nélkül is át megy a modern dízel. Akkor buktam volna le ha meg kopogtatták volna az rsz helyét mert akkor kongott volna az ürességtől.
-
Drago1
tag
Prince motort kerüld az a legnyűgösebb, nézz M motorkódost az a legmegbízhatóbb
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Én nem érzem az enyém 220 le 450 nm nagyobb cooler al 150 - nél még nem fogy el, de már nem száguldozok autópálya 147 tempomat, autóút 110-120, ha sokan vannak előttem már nem is előzöm, meg sokszor nincs is kedvem hozzá megyek 90 el libasorba, nagy ritkán kap el a gép szíj. Nem emlékszem már nagyon remap előtt mit tudott a gyári adatokkal, nagyszerviz után már vittem is íratni, a coolert meg le cseréltem a nagyobb 30d Jére, AGR off, lassan jön a szűrő off, ha meg csere állapotú a turbóm gondolkozom hogy hibrid turbóra csereltessem e, ha már így is úgy is cserés lesz, csak ahoz új softot kell írni azzal meg lehet a 230 ló gondolom vagy lehet több is H. Ezredes jobban tudja mit lehet kihozni úgy még plusz
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Szerintem nagyon zorall
-
Drago1
tag
Pedig a 184 vagy 190 le 20d 1 es vagy 3 as típusban nem tartozik az a átlag közé a 7.4 es 0-100 al. Ezekbe még az e46 20d maradt meg de azóta más a teknikai, kis csipp mindjárt 220 le 450 nm. Nem verseny autó de odébb lehet vele állni.
Egyszer láttam egy E90 35i chippel a típus jelzés helyén egy króm kérdőjel volt
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
1 milla körül ,de nyílván aki csak vezérlés cserét kér az 350-400 K ,hiába mondod el neki a többit ha nem akarja ,nem csinálod meg mert nem azt kéri és nem fogja kifizetni.
Ha kér mindent nyilván minden meg van csinálva és ki is fizeti ez egy ilyen dolog.
Ha mindent megcsinálsz amit látsz megbeszélés nélkül és bemondod hogy 1 milla lesz ő meg nem kérte ,akkor eléggé érdekes helyzet alakul ki

-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Az más, egy lánynak 20x annyi cucca van olyanok is aminek semmi értelme de vinni kell

-
Drago1
tag
Lányok vagy fiúk nem mindegy

-
Drago1
tag
Bocs ezt bezoz nak szántam
Én mindig 3-4 éves autókat veszek max 6 millióig, hitelt nem veszek fel autóra, eddig sikerült tartanom, aztán lehet majd nem lesz ez így ki tudja. Hitel sem ördögtől való. Új autónál zavar hogy 4 év alatt megfeleződik az ára, ez nekem nem fér bele, ez értelmetlen. Ha lenne 300 millió kp ém akkor vennék új autót 20 milláért, de inkább lakásokat vennék még úgy is szerintem.
-
Drago1
tag
Meg az összecsukhatós babakocsit el vinni esélytelen, nekem f31 van két gyerek 7 hónapos és egy 8 éves egyszerre megyünk valahova már tiszta ideg vagyok hogy fér el az a ki as.... ott sok cucc a lányom meg az asszony az már minimum 3/4 autó, meg a baba. Én meg kB egy papucs, fogkefe, egy póló, trikó 2 rövid gatya, bankkártya
Meg fogsz őrülni Cabrióval -
Drago1
tag
Csicsvári Atilla, hamar küldi, olcsó és van minden féle.
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Nekem van egy 2015 ös f31 em meg asszonynak E87, az E30 nem használatra kell hanem hobbiból egyszerűen tetszik , pl a G szériát még mindig nem tudom meg szokni, valahogy egyre jobban veszti el a BMW jellegét, kinézetre. Viszont tök érthető ha valakinek ez nem pálya, nincs jelentősége

-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Sziasztok E30-hoz lehet még gyári alkatrészeket venni ,találtam egy 81-es évjáratút pont mint én vagyok
3.20i 6 hengeresHobbiból gyári állapotra hoznám / nem eladásra / hanem még maradna vagy 30 évet ,együtt öregednénk meg

Néztem azért látszik rajta a kor ,én is ennyire oda lennék ?!
Már adagolom a családnak ,csak kevés a hely ,mert az E30 örök garázs lakó lenne .
-
Drago1
tag
Nagy szabadság, akna is pótolhatatlan, már csak az hogy felteszem az akku töltőt éjszakára a garázsban és kész reggelre full Már ez is egy olyan dolog ami panelban esélytelen.
-
Drago1
tag
Családi házat nem pótolja semmi, van ping pong asztal, medence, tranbulin, garázs bütykölni, itt lakunk a Balatontól 16 km-re, de szerintem még tavaly sem voltunk lenn, nekünk nem sok változás van kijárási korlátozás óta

Én most tervezem az f31 - en kipufogó véget fényes feketére lefújni meg a 3.20d emblémát az autón ami nem szürke az fényes fekete, meg a diffikbe az olajat lecserélni, mert a gyári olajok már egy hónapja a garázsban vannak. Én meg őrülnék panelban.
-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
A stikked jól jön sajnos a mostani időkre

-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
N47 sima 350 xdrive 400 ezer Ft gyári alkatrészekkel.
-
Drago1
tag
Én Falken t használok teszteken a prémiumok nyakán van, viszont olcsóbb, nem zajos, nem kopik gyorsan és jól meg áll. Garnitúránként fogok 30 - 40 ezer Ft ét egy Misi hez vagy egy kontihoz képest, különbséget nem érzek minőségben.
Michelin nekem 4 év után kemény lett, nagy csalódás volt 225 45 18 méretben nem olcsó.

-
Drago1
tag
-
Drago1
tag
Lehetne még fokozni egy teljesen digitális óracsoportal, ami benne van csak fél digitális, azért nem cseréltem még mert Hud up - os és az óracsoportra rá sem nézek. Ez így megfelel egyedül a zenét fejlesztem még Eton hangszórókra cserélem meg szigeteltem az ajtókat majd nyáron talán, de az is lehet hogy nem, mert igazából jó zene van bent nem az alap.
-
Drago1
tag
Köszi meg végre kényelmes ott tart ahol kell

-
Drago1
tag
Végeztem be került a sport belső kárpitok ülések, légzsákokat is át kellett rakni el voltam egy 3-4 órát vele
-
Drago1
tag
Bontott motorhoz eleve hozzáférsz már kint van ,onnantól nem sok idő csapágyazni ,tömítések ,vezérlés 1.7 Milla egy ilyen szar 1.6 -os motorra az nem ép elméjű ......
Persze Márka szervízben tudnak számlát írni ,nem éri meg egy ilyen szar motorra ennyit költeni N43-nál talán még az N45 is jobb pedig az is egy szar.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Logitech MX Master 3S for MAC
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

feleségem szereti, így erre jutottunk.
Ha Pesti lennék ami hál istennek nem vagyok, akkor csak elektromos roller +tömeg közlekedés mixet nyomnám, roller fel a vállra azt metró, busz leszálsz azt lehet csapatni tovább rolleral.
nekem van egy szakmai óra bérem ami alatt nem megyek el melózni, ha nem tudják kitermelni akkor fel kell venni afrikaiakat vagy csinálják meg maguk. Elég fiatal lehetsz és ez nem bántásként mondom. Nincs szakértelem amit meg fizet akkor baszhatja nincs szolgáltatása sem mert nincs ki meg csinálja. Már nem az van hogy sorba állunk az alamizsnáért, hanem ha nem tetszik csináld meg magad, megyek másik meló helyre majd ott megfizetik.