Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
válasz whitezo88 #56742 üzenetére
Én is onnan indítottam, de 4,5-nél még nem volt egy telefoncsörrenés sem! Nagyjából február óta nézegettem az árakat, amik akkor fent voltak 4misi felett, azok ma is fent vannak, max olcsóbban. Fluktuáció csak 4misi alatti sávban történt.
A probléma leginkább az, hogy ha nem lettek volna nagyobb karbantartások, nem vigyázok a kocsira és jobban leélem a belterét (kormány, bőrülés, stb.), akkor is ennyiért vitték volna el jó eséllyel.
Úgyhogy megint az lett, ami a Mini Cooper S-nél is volt, hogy ársáv 1/4-e, ahol vevő is lesz, és itt is azért fizetnek a legolcsóbb árhoz képest 10-20% felárat, mert jobb a színösszeállítás és mert első tulajos kocsik.
Ha azt nézzük, hogy 18misi volt a kocsi 2008-ban (+1misi a garanciás chip, és majdnem fél misi a gyári bmw téli gumi+felniszett), akkor ennyi zsetonból egy LCI E60 530D is kijött volna hasonlóan felextrázva, na azok most ehhez képest 2,5 körül mennek, ugyanakkor az elhozatal hetében jelent meg az X6-os, abból ha jól rémlik az alapár indult 35D-ként a kabrió végösszegénél, és 4,5-5milliós sáv-ot mondanék rá most.
Magyarul a kabriók és a suv-ok arányaiban jobban tartják az árukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- 3070 -> 4070 Super
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs