Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Van olyan program amivel tudom kezelni az alaplapra csatlakoztatott ventilátorokat, valamint be tudom állítani, hogy melyik egység vagy periféria hőmérsékletéhez mérten állítgassa a fordulatszámát az adott ventinek?
Csak mert a VGA-mra szereltem két házhűtő ventit és ugye most állandó fordulaton van, nem a VGA hőmérséklete függvényében.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
őstag
-
De4d
őstag
Nem tudom ki mennyire látja, sejti a jövőképet, de valaki felvilágosíthatna kicsit.
Ugye jövőre jön már a dx12 viszont minden kari dx11-es, nem is olyan rég jött pár "félgeneráció" r9 pl.
290x finoman szólva se egy olcsó kari.
Ha jövő év közepén mondjuk jön a dx12, akkor finoman szólva is elszomorító ha valaki most vesz 100x ezerét vga-t ami jövőre már nagyon nem lesz olyan, hisz dx12-t nem tudja. A többi fejlesztésről nem is beszélve Mantle Api, bár annyira én nem vagyok képben, valaki leírhatná kicsit összefoglalva a dolgokat.Minden jó, ha a vége jó!
-
MaxxDamage
félisten
Volna egy MSI GeForce 3 Ti200 AGP-s VGA-m amihez kéne driver, de sehol sem találok...
Win 7 Ultimate -hez kéne driver , tud valaki vagy hiába is keresem, mert nincs is ?
/nagyon úgy néz ki../L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
JohnnyX
őstag
Ez a laptop bírja a full hd videó lejátszást?
Tudom nem full hd a kijelzője, csak hogy akadna-e rajta vagy sem.[ Szerkesztve ]
_Z87-Extreme3_-_4670k_-_16Gb_-_1050Ti_
-
dfdfdf
őstag
válasz MaxxDamage #67712 üzenetére
Nincs hozzá win7 driver 6xxx szériához még van ettöl régebbihez nincs.
JohnnyX : egy i3as cpu röhögve elbánik egy fullHD filmmel.
-
MaxxDamage
félisten
válasz dfdfdf #67714 üzenetére
Köszi a megerősítést !
Akkor marad az amit a Win 7 felrakott magától... (nem ismeri fel a Gef.3 Ti200-at amúgy)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
spiritex
veterán
válasz JohnnyX #67713 üzenetére
Ha működésre tudod bírni a dxva-t (a videokártya befogását a dekódolási folyamatba), akkor simán mennie kell. Én egy csomó régi laptop-ot, ennél sokkal gyengébbeket (amikről a gazdájuk azt hitte, hogy nem alkalmasak rá) tettem "FullHD-kompatibilissé" ezzel a dologgal. Megfelelő lejátszó (mpc-hc) és codec beállítás kérdése az egész, természetesen, csak ha a vga alkalmas a dxva-ra.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
zoltanz
nagyúr
válasz MaxxDamage #67715 üzenetére
A Vista rak fel hozzá driver-t, (talán abból ki lehet hegeszteni), igaz aszem csak DirectX támogatással megy.
-
MaxxDamage
félisten
válasz zoltanz #67717 üzenetére
Köszi, célom nem a game vagy hasolnók, csak netezni lehessen vele jelenleg ebbe a gépbe van [link] ez a kártya (mivel MSI a lap így gondoltam "szebben néz ki" az MSI VGA benn, és kb. egyező korúak is...) "2001"
L
-
dvdbackuper
őstag
válasz MaxxDamage #67718 üzenetére
nekem is pihen otthon egy ilyen lapocska
-
MaxxDamage
félisten
válasz dvdbackuper #67719 üzenetére
nekem mind2 fajta "gyártásból" van egy példány
/így teljes a collection.../L
-
tikshow
addikt
válasz wolfman #67720 üzenetére
Ezért írtam, hogy átalakító amiben valszeg benne lenne egy ellenállás. Am lenne még egy manuális félmegoldás az olcsó vagy ingyen kategóriában. Ez pedig, hogy rákötöd a ventiket egy elosztóra azt pedig egy potméterre amit kivezetsz a házból és igény szerint szabályzod a tempót.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
Laptop kijelzőjén bekapcsolt állapotban mostanában vettem észre egy kis halvány fehér kör alakú foltot pár 2-3mm-es átmérőjű. Ezen a részen kicsit fehérebb minden megjelenített szín.
A kérdésem az lenne, hogy mi ez, fog-e nagyobbodni illetve tovább kifehéresedni?
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, új procim van, beraktam a gepbe. Bekapcsolnam a gepet es a monitornak a lede csak villog mi lehet a baj ?
ui: VGA-ba dugtam[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Met
nagyúr
PCX-es féláras szállítós kuponkódja nincs valakinek fölöslegbe?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
dltpwnz
aktív tag
Valakinek ötlet arra miért csak akkor indul el a HDD ha lehúzok mindent az USB slotokról ? Régebben is volt ilyen problémám aztán egy időre helyrejött ( hogy miért nemtudom nem módosítottam semmit a konfigomon, se oprendszer se semmin ) . Amint lehúzom az USBket felpörög a winyó és bootol. Phasszkivan komolyan
Konfigom :
Biostar h61mlv2 lap
2x1gb 1600mhz OCZ ram
HKC 5550 táp
HD5770 kártya
SAMSUNG HD320KJ hdd -
Dr V
őstag
Üdv!
Sima, eredeti win8am van 8.1re frissítve. Androidos telefonról szeretném kezelni a gépet, távoli asztal kapcsolattal, az RD client program segítségével. Van valami megoldás, h tudjam kezelni telefonról?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, proci csere volt Bekapcsolom a gepet es a monitor csak villog, mi lehet a megoldás? I7 2600 z77pro 3. Regi CPU-val sem indul. Csere előtt 2perccel mukodott
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
őstag
-
kiszi07
senior tag
válasz razorbenke92 #67745 üzenetére
Se kep se hang. Bekapcsol fel porog minden es a monitor csak villog
-
őstag
-
kiszi07
senior tag
válasz KonzolKartel #67747 üzenetére
1 ramom van amit at tettem masik slotba es nem jo
-
MaxxDamage
félisten
Van külön ventivezérlő topik ?
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Bestbuy játékok
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest