Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38351) lacos001


lacos001
senior tag

No, kicsit bővitem én is a dolgokat....

Szárazoláshoz a meglévőek mellé, mosás utáni kis kencére, bőrre, külső műanyagra.

Ezt meg csak úgy, mert miért ne....

Nem tudom kinek mit mond az "Autolackaffen" Niko itt Németországban....
Ha beférek, akkor április 20 - május 10 között vihetem a szekeret kis kezelésre. Akkor már jobb idő lesz itt is...
Igaz 730km tőlünk itt országon belül, de nem izgat. :DDD
3-4 nap, addig nyaralunk a környéken.
Fullos takaritás, kivül-belül, motortér, alváz. Minden lekezelve, majd polir és kerámia.
Összesen 550€.
Nem rossz szerintem, nekem legalábbis megfelel. Eddig úgy is csak ismeretlenektől kaptam 700-2000€ ajánlatokat... Évente 100€ költség a "frissitése".

[ Szerkesztve ]

(#38352) troll81 válasza lacos001 (#38351) üzenetére


troll81
addikt

Szia látom egy helyen vásárolunk :) néztem a honlapjuk.de 560 km én nem akarok annyit menni, ezért bár ha fullos a visszajelzések akkor a nem melós autót el vinnem

(#38353) blizzrd


blizzrd
aktív tag

Sziasztok!
Mas is tapasztal esetleg, hogy a Perl kulso muanyag elemen foltosan szarad mosas utan? Ph semleges cuccokat hasznaltam, es hozza ozmos vizet, utana szarazra torolve. De nem lett az igazi.

(#38354) KisBundi


KisBundi
őstag

Detailer ecsetet tudtok ajánlani elérhető áron? Aliról van normális amit a kültérre is tudok használni? :)

(#38355) Formaster válasza lacos001 (#38351) üzenetére


Formaster
Topikgazda

Na erre kíváncsi vagyok hogy gazdálkodja ki, de az oldal alapján nem amatőr a srác. Viszont ennyiért otthon sem csinálná meg max a sarki fűszeres, német óradíjak mellett ez elég hihetetlen.

(#38356) sutszi


sutszi
veterán

Ezzel kapcsolatban tudtok tanácsot adni? Esetleg más alternatíva is érdekel. Szeretném kitisztítani az üléseket és a szövetszőnyegeket is alaposan.

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#38357) lacos001 válasza Formaster (#38355) üzenetére


lacos001
senior tag

Az oldalát is átböngészheted, ott az árlista is.

Van amit elenged árban, van amihez ragaszkodik.
Én is kétlem, nem gondolom amúgy, hogy ez a végösszeg. Majd az utolsó egyeztetésnél meglátjuk. Eddig ez a felállás....

Viszont nem 1000€ fölött indit, mint a legtöbbje és látni is a dolgait.

Itt a közeli szaki is 400€ összeget mondott. Viszont nem látok tőle semmit, pedig dicsérik. Inkább elmegyek több száz kmet, de arrol tudom mi az. :)

[ Szerkesztve ]

(#38358) mZoleee


mZoleee
senior tag

Sziasztok!

Itt a tavasz, és szeretném a téli retket lecsapatni a kocsiról.. Alul-felül.
Ki milyen módot esetleg helyet ajánl? Főleg Budapestre gondolok.

IMO vagy NaturCar? Bármilyen tapasztalat, ajánlást szívesen fogadok!

Köszönöm előre is!

(#38359) smallmer


smallmer
őstag

Uraim! Valaki nem rendel mostanában tisztító kellékeket? Szükségem lenne egy szárazoló kendőre, de horror a szállítás díja

(#38360) RP1980 válasza lacos001 (#38351) üzenetére


RP1980
tag

Nekem sokat!

A legobjektívebb csapat akinek eddig a videóit néztem, és hihetetlenül profiknak tűnnek. Lelkiismeretes team. Mindenképpen írd majd meg milyen volt a dolog és lett az eredmény. Ha gondolod akár privátban is.
Ja és mondd el Nikonak, hogy Magyarországon is lelkesen nézik a csatornájukat. 😉

[ Szerkesztve ]

(#38361) RP1980 válasza Pardise (#38341) üzenetére


RP1980
tag

Szia én szeretnék és ha mintha józsi252 is említette volna. És premierpark te?

[ Szerkesztve ]

(#38362) smallmer válasza RP1980 (#38361) üzenetére


smallmer
őstag

Én is, de nekem kicsit S.O.S lenne :)

(#38363) Pardise válasza RP1980 (#38361) üzenetére


Pardise
senior tag

Szuper! 11-en hétfőn szeretném leadni a rendelést ha az megfelel nektek. Addig privátban küldjétek el kinek mi kell. A postaköltséget elosszuk majd a végén. Ha megjöttek a cuccok elpostazom ahogyan a múltkori rendelesnel is!

Your car, your life ;)

(#38364) blizzrd válasza blizzrd (#38353) üzenetére


blizzrd
aktív tag

Erre esetleg valaki? :)

(#38365) FeRRaR1 válasza blizzrd (#38353) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Sok éve kipróbáltam a perlt, nekem se jött be, írtam is itt róla akkor. A festetlen műanyagokat kb minden mosás után kezelnem kellett 50%-os perlel. Azóta állítólag már fejlesztettek rajta, ez kb 5 éve lehetett. De soha többet nem vettem akkora csalódásvolt.

(#38366) Peti78 válasza FeRRaR1 (#38365) üzenetére


Peti78
őstag

Biztos leírtad, de lusta vagyok kikeresni. Mit használsz helyette?

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#38367) blizzrd válasza FeRRaR1 (#38365) üzenetére


blizzrd
aktív tag

Koszi! En higitatlanul kentem, de meg igy is ilyen lett. Hat most mar egyelore ez marad, amig el nem fogy. Majd kiprobalom belteren is. Neztem Dlux-ot is, de arban az mar sok volt.

(#38368) KisBundi


KisBundi
őstag

Erre valaki? :)

(#38369) RP1980 válasza KisBundi (#38368) üzenetére


RP1980
tag

Kasztnira, felnire stb. én OBI-s fanyelű műanyaggal szegélyezett kör ecsetet használok. Beltérre pedig a lidl-ben volt kapható kozmetikai ecsetet.

(#38370) FeRRaR1 válasza Peti78 (#38366) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Rájöttem hogy ezt a kérdést egy termékkel soha nem fogom tudni megoldani, mert mást akarok a gumin, mást a műszerfalon, megint mást a motortérben.

Ezért jelenleg 3 terméket használok műanyagra.

Külső műanyagok és gumi: Chemical Guys - New Look Trim Gel

Méz állagú, már több mint egy éve használom, és használom is rendszeresen. Több autón, mégis alig fogyott talán 10% az üvegből. Nagyon szép a finish, nem matt de nem is az a nagyon csillogós bazári. Lazán kibír 3-4 alapos mosást, ha nem többet a gumin, de a műanyagokon még tovább jó. Szép, vizet is dobja ahogy kell, ha megszáradt nem köti vagy vonzza a koszt sem, illetve itt is igaz mint a legtöbb dologra, a mérték a kulcs. Nem kell hogy tocsogjon benne a gumi, ebből tényleg elég egy vékony réteg.

Az állaga miatt beltérre és motortérre nem jó.

Motortér: Autoglym Vinyl and Rubber Care

Nem kell bemutatni, kívülre nem jó mert lemossa az első eső kb. Bentre én nem szerettem soha mert túl csillogós finisht hagy. Viszont a motortérre tökéletes, minden évben a nagy szerviz után átmosom a motorteret, majd egy flakonnal elfújok a végén (kb 10% ot hagyok benne későbbi áttörölgetéshez az év folyamán). Hagyom állíni 15 percet lecsukva, majd áttörlöm a műanyag elemeket, ne maradjon túl sok felesleg. Ez nálam különösen fontos, mert a V8 sok hőt termel, régi V8 mercik átka, hogy a műanyagok, kábelek szétmennek az évek során, ezt akarom elkerülni az ápolással, és egyenlőre minden újszerű, pedig bármennyire is pár évesnek tűnik az autó, idén lesz 12.

Bentre: Wolf chemicals Silk Milk

Sok mindent nem tudok hozzá tenni, régen vettem 5 litert, el is osztogattam 1-et, de még mindig van vagy 2. Nekem nagyon bevált, szép matt a finish, nem ragad, tapad, ujjlenyomatoz... Nekem ez kell, hogy mikor átkenem az egész műszerfalat fent, lent oldalt, ajtó paneleket stb. akkor azonnal jó legyen. Nem csillog, pár perc alatt száraz érzete lesz a kezelt felületnek. Egyszerű, működik, ennek ellenére ha egyszer elfogy... amiben már nem vagyok biztos :DDD akkor majd kipróbálok valami mást, de inkább csak a kíváncsiság miatt, nem mert nem jó arra amire használom.

blizzrd

Én is sokszor néztem a Dluxot, de soha nem vettem meg, annyiért 30 ml... Illetve a Gtechniq - C4 elvileg hasonló, de komolyabb / jobb, de ez ugyan annyiért 15 ml...

Motortérbe nyilván nem jók, ahogy bentre sem szóval max a CG-t tudnám kiváltani vele, de az meg tényleg soha nem fog elfogyni, annyira kevés kell belőle, meg annyira tartós. Illetve fele ennyi és tényleg ár/értékben... Ahogy állok, 3 kocsira is elég 4-5 évig, ezt meg nem kell ragoznom, főleg hogy elégedett is vagyok vele, mire 3 kocsit lekezelnék Dluxal vagy C4-el, illetve az tuti nem tartana 4-5 évig... Egyszer lehet hogy kipróbálom, de nem érzek rá túl nagy késztetést.

[ Szerkesztve ]

(#38371) Petyyyyy válasza FeRRaR1 (#38370) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Ha elfogy a Lotus féle gumiápoló, kipróbálom a CC féle mézet. A saját videójukon ugyan farkas hibát vétettek, nem tisztították meg a felületet mielőtt felvitték a gel-t, de mi majd nem teszünk így. Sokszor egy rendes tisztítás is ezüstöt ér - [link]

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#38372) RP1980 válasza FeRRaR1 (#38370) üzenetére


RP1980
tag

Lehet rossz lóra tettem ezek szerint?! Most rendeltem be egy liter perlt. Elsősorban motortérre és gumikra az armorall gél helyett. Motortérre azért mert gazdaságosabbnak tűnik mint az ag vrc amit eddig használtam én is. Beltérre még én sem találtam meg a megfelelőt, a perlt eszembe sem jutott ott kipróbálni, de most a wolfos cuccal lehet teszek egy próbát, mert pont arra vágyom ahogy bemutattad.

[ Szerkesztve ]

(#38373) FeRRaR1 válasza Petyyyyy (#38371) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Amennyiben jól látom ezek ablakmosó fúvókák, nem nagyon játszik a fakulás más anyagból vannak általában mint a lökhárító vagy tükör tartó.

Ott inkább a lerakódásoktól szabadulsz meg, ami mindenképp az első lépés kell hogy legyen. De szerintem ez alap fok, mindig takarítás után ápolunk, mert a tiszta állapotot szeretnénk konzerválni, nem a retkeset. Legyen az bőr, műanyag, üveg, fém, szövet vagy fényezés...

Viszont az UV védelem és a műanyag/gumi ápolása miatt nagyon bejött nekem az említett CG. Egy nagyobb műanyag elemnél nem tudod megtenni hogy csak tisztítasz, ott mindenképpen kell az ápolás a tartósan szép edményhez. De ez is állapot függő, 10 vagy 1 éves a kocsi, mit akarsz elérni rajta...

RP1980

Mióta én próbáltam volt legalább egy változtatás rajta. Illetve ez is műanyag függő valamennyire. Valamelyiken jobban működik, valamelyiken kevésbé / egyáltalán megfigyelésem alapján.

Viszont motortérbe egyáltalán nem működött nekem, amire ráfújtam ott gyöngyözött, nem maradt a felületen, lefolyt mint a víz. Ugyan úgy a tömény, mint a hígított. Ahova paddal kentem fel, ott is apró gyöngyöket hagyott, a fakult eső csatorna az ablak és motortér között a harmadik réteg után is vissza fakult 5 perc alatt...

Az AG azért vállt be nekem a motortérben, mert elterül és beteríti a műanyagot amire fújom, látszik hogy beszívja, dolgozik, majd 15 perc után vissza törlöm. 15 perc alatt kicsöpögött az összes perl, mint a víz.

Ahova nem érek be, vagy olyan a felület hogy lehetetlen paddal / ronggyal elérni, oda is be lehet fújni az AG-t, amit tudsz vissza törölsz 15 perc után, a többit beszívja. Ezt a perlel nem tudtam megtenni.

Ezt még ragozhatnám, de szerintem már érthető a lényeg. Én is nehezen akartam elfogadni, megvettem, hígítottam, 3 különböző spricnibe töltöttem erősség szerint, beltér < motortér < kívülre. Használom, használom és nem akar működni. Be kellett látnom hogy ez nem megy sehol, bent csillog, motortérbe lefolyik minimális hatással a műanyagokra, kint lemossa az első eső, ha szerencsém van, csak a második.

Töményen kintre kenve volt a legjobb hatása, de attól sem vágtam magam földhöz. Volt olyan rész amit 7 alkalommal kentem át mire nem szürkült vissza. De legalább gyorsan elfogyott és vehettem mást.

[ Szerkesztve ]

(#38374) i-sti válasza RP1980 (#38372) üzenetére


i-sti
senior tag

Én több mint egy éve használom a PERL-t.
Kívülre és motortérbe egyaránt.
Beltérre eddig Sonax-ot, nem rég pedig vettem egy adag Spritz-et.
Szerintem tartós, egy esőnél biztos többet tart.
Tény, hogy egy alapos mosás nagy részét leszedi, de még akkor is látszik, hogy hova volt felkenve.
Motortérben nekem nem gyöngyözött és nagyon sokáig tartották a szép fekete színét a műanyagok.

Novum Forum Siculorum

(#38375) Petyyyyy válasza FeRRaR1 (#38373) üzenetére


Petyyyyy
addikt

Majdnem, fényszóró mosó fejek, de valóban más az anyaguk.
A többi világos. :K

Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star

(#38376) Kereplő válasza jozsi252 (#38324) üzenetére


Kereplő
csendes újonc

Elég trágya a felépítése, a villanykábel eltörik, az a szegecses összefogatás, meg úgy az egész anyaghasználat és felépítés igénytelen

Porszívód nem tud fújni?

(#38377) blizzrd válasza i-sti (#38374) üzenetére


blizzrd
aktív tag

Ugy latszik ezek szerint tenyleg muanyag fuggo lehet. En adok neki a belterre egy eselyt. Kulso muanyagon nekem nagyon tetszett a hatas,nem fakult vissza, gyonyoru szint adott, csak hat a tartossag. Ezzel meg lehet egyutt tudok elni. Motorterbe meg nem probaltam. Ha elfogy majd probalok mast :)

(#38378) RP1980 válasza Kereplő (#38376) üzenetére


RP1980
tag

Egy fújós porszívó engem is érdekelne. Van két iparim is egy nagy hilti és egy bosch is, de sajnos egyik sem fúj.

(#38379) cOxeR válasza RP1980 (#38378) üzenetére


cOxeR
Ármester

Egy fújós porszívó nem fúj porszemeket is? Amúgy egy sima alap Karcher porszívó is képes erre.

(#38380) jozsi252 válasza Kereplő (#38376) üzenetére


jozsi252
veterán

Saját tapasztalatod volt vele, vagy esetleg volt olyan ismerősöd aki használta? Ez a verzió produkálta ezeket a hibákat?
De tud fújni, de hát közel sem ekkora erővel mint ez. Illetve hát ebbe van valamilyen szűrő elvileg, szóval talán annyi port nem fúj mint egy porszívó.

iPhone 13 Pro Max

(#38381) bump3r111


bump3r111
tag

Én is beszállok a Slim-es rendelésbe Pardise és a többiek mellé.
Valakinek nem lenne kedve megfelezni egy oly sokat dícsért 5 L-es Valetpro Citrus Prewasht?
Az eredeti flakonja nekem nem kell, van másik ami lassan üres :D

[ Szerkesztve ]

(#38382) nandow válasza bump3r111 (#38381) üzenetére


nandow
aktív tag

Nekem van egy majdnem teli (5 literes) kihasználatlan Valetpro Citrus Prewashom...
Ha valakit érdekel, írjon privátban.

(#38383) gyeniko


gyeniko
őstag

Hétfőn reggel elvittük imádott autónkat polírozásra (+kemény vax), illetve egy belső tisztításra. Ma reggel hozta el a feleségem, nem találjuk a szavakat! Az autó kívül-belül "olyanabb", mint egy új. Egyszerűen hihetetlen, annyira, de annyira boldogok vagyunk! :C :R

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#38384) schumi


schumi
aktív tag

sziasztok
segítséget szeretnék kérni soft99 márkából a
kiwami show car, king of gloss vagy fusso lenne ajánlottabb számomra az alábbiak függvényében:
-nem baj ha 2-3-4 havonta újra kell waxolni (persze ha a 12hónapos nem kevésbé szebb mint pl a kiwami akkor inkább lehet a 12m érdemes)
-waxoltam már kézi applikátorral jópárszor, de közel sem vagyok fekete öves benne

áruk nagyjából ugyanaz az nem mérvadó, szeretnék mély erős csillogó szint - melyik lenne a legjobb választás

előre is köszi a tanácsokat :R

Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing

(#38385) szabi325 válasza schumi (#38384) üzenetére


szabi325
tag

Collinite No.915 Marque D Elegance - Azt egyik fusso sem veri mély csillogásban :) , tartósságra 1-2 hónap.

(#38386) FeRRaR1 válasza gyeniko (#38383) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Előtte utána képek, vagy valami kézzelfogható? :DDD

Ne érts félre, örülünk hogy boldogok vagytok, de azért a képek vagy videók adják át valamennyire, esetleg szakavatott szemeknek lehet észrevétele stb... Hol és mennyi volt, ajánlod e a helyet. Tényleg nem kötekedésből csak ez így kevés információ.

schumi

El kell dönteni mit is szeretnél, ha a tartós wax kell a soft 99-től, akkor Fusso.

Helyes előkészítés és applikálás esetén garantáltan a minimum 6-7 hónap vízdobó hatás, garázsban tartott hétvégi gépeken 12+ hónap is.

Amennyiben a legnagyobb csillogás a cél, akkor a show waxuk, az Authentic Premium.

Ez meg ugye egy show wax, annak minden előnyével és hátrányával. 2-3 hónapot kibír, de az a maximum. Cserébe még mélyebb és szebb a végeredmény, de a fusso is igen erős ebben, így nem olyan nagy a különbség, de azért van. Többi soft99 wax szerintem értelmetlen ezek mellett. Illetve könnyebb applikálni mint a Fussot.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#38387) RP1980 válasza FeRRaR1 (#38386) üzenetére


RP1980
tag

Full egyetértek azzal amit írtál, de én a végén látom a lényeget. A fusso sülhet el balul is és ha nem gond a 2-3-4 havi újra kenés akkor pont az általa említetteket választanám mondjuk kiwamit. Szerintem pont mint a fusso, csak nem tud megszivatni aplikáláskor, és pont addig bírja mint ami neki nem gond. 😉
Viszont nagyon jó alternatíva lehet még a sonax netshield is. Sőt, talán a leg optimálisabb választás.

[ Szerkesztve ]

(#38388) FeRRaR1 válasza RP1980 (#38387) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Néztem róla tesztet pont a napokban. Mivel a Fusso teljesen szintetikus, szinte azonnal vissza törölve is ugyan az a hatása mint ha várnál vele. Mehet az enyhén nedves mikroszálas paddal applikálás, és egy perc után a vissza törlés. Nem lesz észrevehető különbség a teljesítményében és tartósságában a száraz és 10-15 percet váróshoz képest.

Az előkészítés a minden, ha az rendben van az már 80% siker.

Így én mégis a Fussót mondanám. Természetesen nem kell hogy tökéletesen egyet értsünk, nekem ez a véleményem :R

(#38389) schumi


schumi
aktív tag

Mindkettőtöknek köszi a választ :R
még nézegetek 1-2 videot mellé és kitalálom az írtak függvényében,

a tisztítás utáni wax előtti zsirtalanítós tisztításra jó lesz ? [ez ] ? - ez csak annyi hogy benedvesítem a törlőkendőt és áttörlök vele mindent (műanyagot is lehet -gumit gondolom kerüljem? ) és rögtön mehet is a wax ? /ill. olvastam hogy simán Jar-al is szoktátok, azután viszont gondolom kellene még egy öblítés és szárazolás) ?

+ ha kiwamit viszek fel, utánna mehet még rá egy sonaxos brilliant shine detailer - vagy azzal már csak a waxot is megbirizgálnám nem jó irányba ?

[ Szerkesztve ]

Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing

(#38390) i-sti válasza schumi (#38389) üzenetére


i-sti
senior tag

Zsírtalanításra 40:60 Izopropil alkohol is jó.
BSD mehet, de nem rögtön waxolás után. A következő mosás után.

Novum Forum Siculorum

(#38391) i-sti


i-sti
senior tag

(#38392) FeRRaR1 válasza schumi (#38389) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Waxolás előtt a habos előmosásba szoktam Jar-t tenni, de szigorúan csak akkor. (évi 2 alkalom)

Én nem vennék külön terméket, ahogy a kolléga is írta, IPA + deszt víz. Mivel letörlöd azonnal mehet gumira is, nem árt neki. Viszont külön kendővel töröld a gumiról és a fényezésről.

Ugyan ez kiváló ablak takarításhoz is.

Az ipás áttörlés a legutolsó lépés a wax előtt.

i-sti

Én rendeltem 3 éve kb. amennyiben azóta nem rontottak / olcsósítottak rajta, akkor mindenképpen megéri.

[ Szerkesztve ]

(#38393) FeRRaR1 válasza i-sti (#38391) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Megvan az oka. Nézd meg az ülés törölgetős képet, látszik hogy 3 szekciós kendővel csinálja, ami nekem is van.

Majd görgess lejjebb a specification képnél látszik hogy valójában nem a fentit, ha nem egy jóval kisebb 2 szekciósat küldenek. Ezért olcsóbb, mert legalább 33%-al kisebb is.

Kedvencem, mikor becsomagolják a sz@rt és tejszínhabot nyomnak a tetejére, tisztára mint a politikusok: "2018 New Arrival New Design!" értsd ugyan az mind eddig csak jóval kisebben.

Nem fojtogatlak, csak új alapokra helyezem a szervezeted oxigén ellátását.

[ Szerkesztve ]

(#38394) i-sti válasza FeRRaR1 (#38393) üzenetére


i-sti
senior tag

Igen, ezt láttam is mivel a leírásban is megmondják hogy 30x30, ami 2 szekciós.

[link]

Itt külön megvan, hogy a 30x30 az 1.45
A 30*60, ami már 3 szekciós az 2.78

Novum Forum Siculorum

(#38395) FeRRaR1 válasza i-sti (#38394) üzenetére


FeRRaR1
őstag

Néztem, de ez sem ugyan az amivel az ülést törölgeti. Ez meg egy jóval hosszúkásabb, akasztóval a sarokban.

(#38396) gyeniko válasza FeRRaR1 (#38386) üzenetére


gyeniko
őstag

Íme a képek (utána-előtte):

Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

(#38397) jozsi252


jozsi252
veterán

ValetPRO-nak van új pH semleges előmosója, Foamula 1 néven.
https://www.valetpro.global/Foams-and-PreWashes/1438-/Foamula-1

FB-n: "The concentrated formula provides an ultra-thick foam while still giving fantastic cleaning power at lower dilutions."

Azért a 300ml+700ml vizet nem nevezném low dilute-nak. :D

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max

(#38398) FeRRaR1 válasza gyeniko (#38396) üzenetére


FeRRaR1
őstag

A fehér szín rejti el talán legjobban a karcokat, de igen szépnek tűnik az eredmény.
Így már látjuk mire az öröm :K

(#38399) FeRRaR1 válasza gyeniko (#38396) üzenetére


FeRRaR1
őstag

jozsi252

Rám számíthattok, úgy is fogytán a citrus, berendeltem 5 litert :DDD

Előző hszt akartam szerkeszteni, de furán ketté szedte.

[ Szerkesztve ]

(#38400) jozsi252 válasza FeRRaR1 (#38399) üzenetére


jozsi252
veterán

Nagyon jó, legalább látni fogunk hamarosan róla is véleményt. Én most egy darabig tuti nem fogok venni, az 5L-es AF Avalanche nekem elég lesz jó darabig, de sajnos még mindig nem tudtam letesztelni hogy milyen. Remélem a 3 napos ünnepre jó időnk lesz, aztán le tudom már végre mosni a kocsit rendesen.

iPhone 13 Pro Max

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.