-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brandynew
őstag
-
d4d
tag
válasz Safranek #49039 üzenetére
Nem kell belőle sok, pont a képek megosztása után találtam rá egy friss magyar videóra erről a gufról és valami embertelen mennyiséget permetezett emberünk a szőnyegre, aztán csodálkozott hogy nem akar száradni.. meg ilyenek. Emiatt nem is lett túl pozitív véleménye a termékről. A kommentekbe aztán elég határozottan felvilágosították páran, hogy hát nem így kell használni.
A fenti szőnyeg esetében egy szivacs applikátorral vittem fel, alaposan eloszlattam majd a végén a szivacsot megfordítva visszatöröltem a felesleget. Bár permetezhető is de szerintem ezzel a módszerrel könnyebben kontrollálható a dolog és a végeredmény szebb lesz.Itt van egy közvetlen egymás melleti kép, jobban érzékelhető a színbeli eltérés is, hogy mennyit dobott rajta a guf.
-
polonic
félisten
Elég komoly hóban jártam az autóval, nagyon retkes, sós lett.
Magamnak szoktam mosni, de most a hőmérséklet miatt nem opció. Szeretném lemosatni, alvázmosással együtt. Tudtok valami jó helyet, ahol igényesen megcsinalják nem nagyon elszállt áron? -
őstag
válasz MasterMark #49027 üzenetére
Köszi!
Van itthon Glass Polish, de még nem használtam.
Applikátorral, erős, körkörös mozdulatokkal felviszem, majd száradás után mikroszálassal letörlöm? Vagy mi a helyes folyamat?
werses78:
Köszi neked is, előbb megpróbálom a Autoglymet, de jó tudni hogy a kc inkább jó szintfenntartó, ha már patyolat az üveg -
weres78
senior tag
válasz koxkids #49016 üzenetére
A szélvédőt mosd le alaposan valami lúgos cuccal, bármelyik apc jó. Nem kell nagyon agresszív, de ne hígítsd agyon. Aztán lehet ipa, vagy ha van akkor szilikonlemosó. Ez utóbbi ne kerüljön a gumira ha van a szélvédő mellett, illetve a lapátot ne mosd le vele.
A kc amit használtál nagyon jó az érzékeny részekre (pl kijelző) vagy ha alapvetően tiszta az üveg, de makacsabb szennyeződésre túl gyengéd. Legalábbis az én tapasztalatom ez.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz koxkids #49020 üzenetére
Én ugyanilyeneket használok, nem a lapáttal van gond. Az üveg koszos.
Nekem is ilyen volt előtte, Autoglym Car Glass Polish tisztítószer után tökéletes.
szerk.: Amivel tisztítottad abban is van fényesítő adalék, attól lesz ilyen fátyolos. Az Autoglym leszedi.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Sima alap feher autóhoz melyik egylepcsos polirpasztat ajánlanátok? Köszi
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz koxkids #49020 üzenetére
Az tényleg nem az olcsóbb márka. Nagyon ne törölgesd a lapátok élét, mert valami olyan anyaggal van lekenve, ami segíti a csúszást az üvegen (lehet rosszul tudom) és ha azt leszeded róla, akkor az csak ront a helyzeten.
Petyyyyy: Köszi, lehet kipróbálom én is a másik kocsin, abban is vajbőr ülések vannak, rájuk fér a mélytisztítás.
-
Petyyyyy
addikt
válasz z0d1@Ku$ #49019 üzenetére
Köszi, én is elégedett vagyok az eredménnyel és szerencsére az ügyfél is. Ugyanakkor egyetértettünk abban is, hogy a "bőr" állapota nem kielégítő, így majd újra lesz bőrözve a teljes szett.
A pár napja is említett Colourlock intenzív tisztítót használtam + Colourlock és CG kefét felváltva, attól függően mit engedett a bőr állapota.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz Petyyyyy #49018 üzenetére
Szépek lettek
Viszont azt a két ülést én biztos lecserélném. Nagyon el lettek intézve
Mivel takarítottad így le?koxkids: Milyen ablaktörlőket kapott? nekem úgy tűnik, mintha nem feküdne fel rendesen a szélvédőre.
átmehetsz vele ipa-val is, ártani nem fog, de azt is el tudom képzelni hogy a lapátokon levő bevonat miatt van. -
Petyyyyy
addikt
válasz koxkids #49016 üzenetére
Sokaknak van ez a zsíros felület, egzakt megoldást nem tudok, talán a tapasztaltabb forumtársak hoznak megoldást.
Safranek - Nem tudom pontosan mit hagyhattak rajta, pakolós autó volt mielőtt a mostani gazdájához került.
-
őstag
Sziasztok!
Kapott új szélvédőt és ablaktörlő lapátokat az Auris.
Készítettem egy videót esőben.
Mitől lehet ez a fátyolosodás? Eléggé zavarja a kilátást. Látszik hogy nem mindenhol van, vannak kis egyéb szigetek ahol jól töröl.
Már jó párszor átmentem rajta KC Glass cleaner-el, de semmi változás. IPA kellene?Köszi a segítséget
-
d4d
tag
válasz Petyyyyy #49011 üzenetére
A lényeg hogy a retek alatt szép legyen az alap, ha tényleg össze vissza van húzgálva, karistolva, fúrva mittomén az el tudja venni a kedvem. Eleve mondjuk aki képes megfúrni, csavarokkal teletűzdelni vagy eltávolíthatalan ragasztókkal összekenni egy műszerfalat, azt nem is engedném autó közelébe. Jó hogy használati tárgy, de ne legyünk már állatok.
Még mindig a 25 éves fiesta. Izzót kell cserélnem, ehhez viszont a komplett lámpatesteket ki kellett venni. Szerencsére csak 3-3 csavar rögzíti ezeket és, ha már kint vannak, pucolok mindent amit lehet.Az izzókat takaró egyik fedél előtte és utána. Használt szer, Bilt Hamber Surfex HD (1:10)
-
NZ POLÍR
újonc
Arra reagálnák hogy ne rakjon fel senki semmit hogy honnan rendel. Én személy szerint erről az oldalról találtam meg az összes rendeléseim webcímeit köszi mindent !
[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Irigység kicsit ON.
Bezzeg a Vectra ami tegnap érkezett... Majd a végén dobok be pár képet, de talán ez az eddigi legdurvábban lerúgott darab.weres78 - Scusi, itt a sötét oldalra gondoltam. Azt nem tudtam elképzelni mitől koszolódik mindenhol ugyanolyan mértékben.
Fr3eWar - Én is megnéztem párszor mire leesett melyik fele a tiszta.
-
weres78
senior tag
válasz Petyyyyy #49006 üzenetére
Az egyenletes szín szerintem annak köszönhető, hogy van a cuccban egyfajta "bevonat", ami a szövetet hivatott megóvni kissé a túl gyors újrakoszolódástól. Olyasmi egyébként, mint egy nagyon durván széthígított impregnálószer. Műbőrön is elég jól működik, nyilván műanyagon is fog.
-
d4d
tag
válasz Petyyyyy #49006 üzenetére
Szerencsére nem dohányzó! Most ezzel szaladgálok, azért csinálgatom. Megérdemli mert egy két kisebb dolgot leszámítva nagyon szép állapotban van és még annál is jobb műszaki állapotban. Egyszerűen csak a 25 év. Sokat nem törölgették, mert a mű fa betét és az óracsoport előtti plexi is szép, szinte újszerű állapotban van.
-
d4d
tag
válasz MasterMark #49005 üzenetére
Ja, de ettől független a beltér többi részén is remekül használható. Nem én találtam ki.
-
d4d
tag
válasz MasterMark #49003 üzenetére
Igen műanyag, hogy jön ide a bőr?