Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Lesz mit csinálni a nyáron.
Ezt még pár éves korában szerezte egy parkolóban.. Azóta sajna nem jutottunk oda hogy megcsináltassuk, nem baj, legalább lesz mivel foglalkoznom.. Új műanyag ív is kell..
-
freaghill
őstag
Milyen alapozót ajánlotok?
Maradt festék az elemek festésekor, amit a fényező oda is adott, kell hozzá kötő?
-
csiben1
tag
[link] Egy ilyen géppel waxolni a kocsit mennyivel könnyebb mint kézzel? Egyáltalán tartósabb, jobb eredményt lehetne elérni? Érdemes ilyen gépben gondolkodni vagy ez az ultra gagyi, semmire se jó kategória? Évente 2-3 waxolásra használnám...
-
didros
senior tag
Kerékcsere esetén javasolt vagy sem egy kevés rézpaszta a kerékcsavarokra??
-
-
-
freaghill
őstag
Hogy szoktátok megoldani tél után az alvázmosást?
Bementek egy gépi mosóba is csak alvázmosást kértek, vagy ti otthon megemelitek annyira az alját, vagy mégis hogy?
-
Norbi14
senior tag
Kint voltam tegnap a tuning shown és meglepő volt, hogy nagyon sok volt a mosókarcos kocsi.
-
keyol
aktív tag
válasz
#00809728 #12020 üzenetére
Hy
Ma megvolt a rupes polír tesztelés.Használtam a durva polírt és a közepest.Szivacs a kicsit megviselt kék szivacs ill a sárga.(közepes polírral).....Hát az eredmény nem semmi.Bővebben,a kék szivacs durva pasztával 4 es fokozatban nagyon gyorsan kivitte a 2000 abralon nyomát,de úgy ,hogy semmi karc,és polír nyom nem maradt benne.(Gondolkodtam,hogy nem is folytatom mert nincs rá szükség :-)....)Aztán jött a sárga szivacs ill közepes polír.Adott még egy kis fényt az amúgy is fényes felületre és kb ennyi.Ami számomra döbbenet volt,hogy a kék szivacs és a durva polír milyen fényes karcmentes felületet csinált...ilyet a 3m durva kombinációjával soha nem sikerült csinálnom pedig lepolíroztam már min 1000-1500 négyzetmétert az elmúlt években.A paszták nem száradnak ki a felületen olyan gyorsan mint a 3m pasztái(pedig ott kicsit vizeztem is )A szivacs tartósságát még nem tudom mert egy nagyon megviselt kék szivacsom volt,de majd veszek egyet és akkor kiderül.Szerintem az biztos ,hogy jobban bírja a rupes polírral mint a pl 3m-el.Hát röviden ennyi :-)
-
-
-
keyol
aktív tag
Dodi!
Megérkezett az új géped?Kipróbáltad már a rupes polírt?
-
törölt tag
válasz
Szakbarbár #12012 üzenetére
Hy!
Le kell teljesen csiszolni majd alapozó és ugy mehet rá a festék.
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv
Krómozott alkatrészre lehet közvetlenül festeni, vagy le kell csiszolni előtte fémtisztára? Egy pár teleszkóprugóról lenne szó, amiről már sok helyen lejött a krómozás.
-
törölt tag
Metabo gépre jó...Anno volt nekem ilyenem de elkoptak...(durva és közepes pasztához jó)
-
törölt tag
-
agent_k
őstag
válasz
runner 125 #12006 üzenetére
Ezesetben nem tudok segíteni
diablo
Értem az érvelést... de ez nem egy suzuki. Ezzel lehet gyorsan menni és fog is vele a tulaj, arra viszont ez a gumi nem jó. Most vitatkozzunk, érveljünk arról amit mindannyian tudunk? Beszéljük még a semmit? Nem laikus hülyegyerekek járnak ebbe a topicba szerintem. -
diablo1984
veterán
válasz
agent_k #12005 üzenetére
figyelj, az rx8 nem drága mert olyan benne a motor halála, mint a forint leértékelése: sosem tudod, hogy mikor jön, de jön!
mivel a felni adott és gumi kellhet rá, a firestone akár jó választás is lehet, mert gumi nélkül nem megy a kocsi, kis kategóriában pl: suzuki alatt egy életet kiszolgál az a gumi, igaz 200-al nem száguldoznék velük, de nem a legfosabb választás!
-
runner 125
nagyúr
válasz
diablo1984 #12004 üzenetére
Jó mondjuk egy RX-8 tipikusan pénisz növelő, spúr autó.
Kétségkívül szép, villogni tökéletes, de nem véletlen h 1,2-ért kapsz már itthon. Akinek van esze eldobható motorral szerelt autót nem vásárol.
Ennek fényében nyilván kettéállt a tulj füle, h occsóba kapott rá 18-as gumit.
-
agent_k
őstag
válasz
diablo1984 #12004 üzenetére
Nem érted amit írtam. Ha nincs lekvárom, nem ugrálok. Ha van akkor igen. De nem rakok fel harmad, negyed osztályos gumikat egy menő kocsira egy általam áhított felnivel. Ez tipikusan olyan, mint amikor ott az 530d az udvarban M6 replika kerékkel meg nankang vagy vanli 18-19-es kerékkel. Se a felnit, se a gumit nem tudom megfizetni, de villantani kell, mert az menő... és a menőség fontos dolog.
Fogalmazzak máshogy?
Ismered azt a cigányos viccet az órával meg a bicskával? -
agent_k
őstag
válasz
diablo1984 #12000 üzenetére
Ha nincs pénzem 18-as gumira, akkor 16-osat veszek. De én az egyszerűbb emberek közé tartozok.
Munez
Aki legény éjjel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest