Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4866) bandiras2 válasza B L A C K (#4865) üzenetére


bandiras2
senior tag

Hát én a 3. vagy 4. rész elejéig jutottam, aztán hanyagoltam. Az a jelenet tett be mikor a prof kijött a laborból, és odaszólt a személyzetnek hogy: - Készítsék elő holnapra.
Ezek után inkább javaslom az Onegai Sensei és Onegai Twins megtekintését. 3 rész után függő leszel, és betegre röhögtem megam, főleg a Twinsen.
Ajánlanám az Evangeliont, de azzal inkább várj míg 14 leszel, a főszereplők is annyi idősek.

Addig is:
Great teacher Onizuka: Főhősünk hivatásos semmirekellő, hirtelen elhatározásból beáll tanárnak, hogy a főiskolás csitrik közelébe kerülhessen. Eme döntésének súlyos következményei lesznek. Sírvaröhögős.

Ha szereted a jó megcsinált Sci-Fi történeteket, akkor Shinkai Makoto munkáit javaslom. Nem fognak kiütni, eszméletlen gyönyörűek egytől egyig.
[kritika itt]
Kezdésnek a[Voices of a distant star] tökéletes.

Those_Who_Hunt_Elves: Avagy tankkal végigmenni meseországon. két sorozat, sírvaröhögős vígjáték, a fantasy világba csöppent hőseinkkel, akik mágus jeleket kénytelenek keresni, hogy hazatérhessenek. Némi nehézséget okoz, hogy a jelek némi mágikus bonyodalom miatt elf nők testén jelentkezik, így kénytelenek mindről letépni a ruhát. Bár ezt nem nézi senki jó szemmel, (leszámítva a jelen levő férfi lakosságot), tankkal vannak, így az ellenállás hasztalan XD

A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.