- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Fancy-boy #9450 üzenetére
Igen, ezek nincsenek benne. _Én_ nem is igénylem egyiket sem, mert ha külföldre megyek, ott a kocsiban a gps, h agyalog vagyok, a telefonban. Bt-t meg kb egyszer sem használtam táblán, szóval _nekem_ teljesen lényegtelen funkciók ezek, meg szerintem úgy a vásárlók 75%-nak, azoknak, akik elnetezgetnek, játszanak, olvasgatnak rajta.
Ipadon sincs flash, és mégis elvan
De komolyan: lesz azon flaysh, meg custom rom orrvérzésig. Market problémát orvosolták már vagy egy hete.
Valóban kicsit lassúcskák _még_, hiszen kapkodva került rá az ICS, kellett villantani a CES-en.Viszont cserébe olcsó, kellemesen össze van rakva, van rá support, közösség, FRISS robot, ami példamutató lehetne sok nagy gyártónak, és mellesleg nem via chipsetes rettenet, hanem egy használható tábla azoknak, akiket fentebb írtam.
Ha olvasgatod a teszteket, márpedig szerintem olvasgatod, akkor láthatod, hogy soksok 2-3x ennyibe kerülő táblán is akadozik a rendszer.
Ez saját véleményem, mindenki azt vesz, amit akar/tud, mit bánom én.
De mit védem én itt az ainolt? -
keszo
őstag
válasz
Fancy-boy #9405 üzenetére
Hogyne, így hirtelen pl:
KTechstore
LaptopTrade
[link] -
Pantok
aktív tag
válasz
Fancy-boy #9405 üzenetére
Ha Eu-n belülröl jön aztjelenti hogy ők kifizették a vámot, és azzal (és még többel) megemelik az árát, illetve szállítást is fizetned kell még ha gyorsabb is.
Akkor már nem egyszerűbb dhlel venni kínábol, vám is lesz meg szállítás is de 1 héten belül ittvan és valszeg még mindig nem fizettél annyit. (már ha volna eu-i bolt, én még nem láttam egyet se)
-
mipityu
tag
válasz
Fancy-boy #9330 üzenetére
Nem fognak küldeni, de elfogadják a visszaküldött eszközt garanciális javításra. Ha szerencséd van. Nem a papírtól függ, nem magyarok.
Több telefont vettem kintről ebay-en, általában Kínából. Eddig 1-1. Egy régebbi olcsóbb telóval befürödtem, egy idő után megszakadt a kapcsolat. Nem lett javítás vagy csere.
Egy másik 290 dolláros telóm most jön vissza garanciális javításból. Ha igazat írt a kínai (miért hazudott volna?), cserét kaptam. A nyomkövetés szerint már úton van, hogy mit küldött 2-3 héten belül kiderül.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Fancy-boy #9327 üzenetére
Ez attól függ, mit, honnan, mennyiért.
Én a kínai rendeléseimhez sosem kaptam sem számlát, sem gar levelet. Tablet jött már úgy, hogy nem is a saját dobozában volt, hanem egy barna fabrikált kartonba belevágva.Viszont az 1 év gart akár felejtheted is a kínai cuccokra. Nem biztos, hogy megtalálod 1 hónap múlva már az eladót. Ha mégis, kérdés, foglalkozik-e majd veled. Vagy hogy megéri-e egyáltalán megutaztatni a világ másik végére, mert hogy az eladó nem fogja vállalni ennek a költségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest