Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Satra74 #40259 üzenetére
Ennek van pár apró "hibája/hiányossága"
- kijelző felbontás (határeset, éppen még elmegy)
- akku teljesítmény (marha kicsi...)
- SoC (nem ismerem, ezért nem nyilatkoznék de nekem a neve se tetszik )40ért kínából sokkal komolyabb gépet rendelhetsz - persze csak ha akarsz onnan rendelni - és ezt is 88 doráért hozzád vágják... (~20k)
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
tjb007
nagyúr
válasz Satra74 #40259 üzenetére
Abszolút nem érmi meg.
Amúgy 5e forinttal olcsóbban kapsz itthon WayteQ xTAB-70qci-t, ami ugyanezt tudja, csak nagyobb felbontású a kijelzője és 1 év hazai garancia is jár mellé.
Vateráról és hasonló oldalakról meg nem veszünk se kínai telefont, se kínai tabletet.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Satra74 #40276 üzenetére
Ez nem 3G-s, csak wifis. A 3G-s verziója a P3100-as. Arról nem beszélve, hogy ilyen áfacsaló sufniGSM-ekben nem is ajánlott vásárolni, hiszen nem csak 0% áfával árusítják a készülékeket, hanem külföldről, jellemzően Ázsiából hozott készülékeket árulnak, egy év pince garanciával, ellentétben a gyári két éves Samsung jótállással.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
laszlohu
addikt
válasz Satra74 #44932 üzenetére
Mivel nekem ugyanilyen procijú tabletem van, MTK,
persze nem ugyanez a tablet,
ezért
a gps is ugyanaz, és igen, műkszik offline is, ha letiltod a 3g - t,
vagy pl. kiveszed a sim kártyát,
vagy az EPO módot letiltod, akkor elvileg nem használja a netet :offline 9 , vagy több műholdat lát, amit bizonyos késleltetéssel talál meg, pl. 2 perc után 3-4 hold,
ami elég a pozícionáláshozelőször a gps - t be kell kapcsolni,
majd az alábbi appal nyílt terepen, vagyis semmiképp
nem a házban,nem zárt részen
tesztelni lehet a gps-t :ha navi progit használsz a tesztelő progit mindenképp lődd ki
[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
addikt
válasz Satra74 #44937 üzenetére
Filmnézés magasabb fényerőn kb egy hosszabb filmet vagy max kettő szerintem, folyamatos netezéssel is max 2-2,5 órát saccolnék, de néhány energiaigény csökkentő dologgal ez kitolható. De attól függetlenül a 2800-as akksi ekkora kijelzőnek kevéske, az eszi le a nagyját meg ha folyamatosan hálózaton vagy.
-
Laurh
aktív tag
válasz Satra74 #51468 üzenetére
Szia!
Ár-érték arányban az egyik legjobb a maga kategóriájában. Én a megjelenés pillanatában szereztem be azóta is hibátlanul teszi a dolgát. Egyetlen negatívuma az üzemidő ami 4-5 óra környékén mozog.I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
Zeki
nagyúr
válasz Satra74 #51879 üzenetére
Igen, másik is dícsérték már a gépet, valami logoutblog/teszt is volt az eredeti készülékről, amit innen a legolcsóbb megvenni, és mások is innen vették meg.
-
Skillet
addikt
válasz Satra74 #52129 üzenetére
akkor nem döntöttem rosszul. pár ezret nem számolok rá...sőt, semennyit. eddig is volt itthon tablet. teljesen csupaszon használtuk. se bill, se mem kari, se tok, se semmi. ehhez sem fog kelleni. (router van itthon) csak netezgetős cucc lesz, ahogy az előző is.
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Novemberi hardverkavalkád
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Pro M1 12.9" 5gen 1TB 16gb ram
- Huawei Mediapad T5 tablet 10" 3/32GB
- BONTATLAN Új Ipad 2022 10th Minden szín 1 év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Alaplap, vagy akksi hibás Pocketbook Era-t vagy InkPad 3-at keresek
- Szinte Új iPad 9 64GB Wifi, 26.06.22. Apple gar., Bomba Áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest