Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móncsa
aktív tag
KODI 18-ra MSREPO-t hogyan kellene feltenni én csak régebbi Kodi-ra találtam tippeket videókat.
Ez a részletesnek nevezett leírás is úgy indul hogy mindkét oldalon a gyökérben már ott van a Movishark tároló nekem meg ott Profilmappa van
-
mexel
veterán
Keresnék még valakit akinek van X96mini és Alfawise S95 ( 905W) boxa amin kipróbálná az új rendszert.
USB burning tool-lal írható. ( Dual - CoreElec van benne)
Esetleg még W95 tulaj is írhatna privit. -
junkpod
veterán
Ahogy olvasom meg vannak kisebb gondok a 8.99.1 verzióval, ezért nem engedik ki auto update-re.
Akkor teszteld ha képes vagy önállóan downgrade-elni!Box's don't touch!
-
blakey
titán
válasz junkpod #51207 üzenetére
24 órás türelmi idő van minden verzió esetében, ezért nem frissül a megjelenés után atonnal, de akinek utána sem frissül akkor ezidő alatt találtak valami hibát.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Dolphine
addikt
válasz junkpod #51204 üzenetére
Listából választottad ki, vagy zipből tetted fel?
Az Android 18-as verziója frissítés után egyből letiltotta a Nox-ot, inkompatibilitás miatt és a listából sem lehet kiválasztani, mivel nincs benne!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
rooney8
aktív tag
válasz Móncsa #51208 üzenetére
te értelmezed is, amit olvasol? amit először linkeltél (az itteni PH-s topik), teljesen jól leírja, hogyan kell telepíteni az msrepot.
az meg hogy melyik skin és melyik verzió van fent nálad, nem sokban befolyásolja a dolgokat. máshogy néz ki a felület, de az elv az ugyanaz.
de akkor kis segítség:
bemész a fájlkezelőbe, alul katt a "forrás hozzáadása"-ra. itt beírod az msrepo címét (https://repo.mvshrk.xyz/plugins/repository.movieshark/). ezután a fájlkezelőben megjelenik az MS. utána megkeresed a kiegészítők fület, katt a "kiegészítő telepítése zip fájlból"-ra. ezután felugrik a fájlkezelő és az előbb hozzáadott MS-be lépve kiválasztod a legfrissebb repo-t (2.7.1 azt hiszem). és konkrétan ennyi, települ az MS tároló és utána a kiegészítők fülön belül a "telepítés tárolóból"-ra kattintva már ki tudod választani az MS tárolót és fel tudod tenni a megfelelő kiegészítőket.
azért adjuk hozzá forrásként az MS címét, mert így ha frissül a tároló, akkor a kodi magától frissíti, nem kell kézzel. úgy is működne a dolog, hogy gépen letöltöd a repo zip fájlját és pendrive-on rádugod a box-ra, de mint mondtam, így nem frissül automatikusan, neked kellene mindig ellenőrizned és manuálisan befrissítened. -
DJGABI
addikt
válasz Zotyatv #51052 üzenetére
android alatt anysoft keyboard + magyar pack telepítése után azt fogja írni ami a gombokon van
(#51059) mexel wifi emulator az az ethernetet mutatja wifinek? tudsz linket adni az apphoz, megy root nélkül? csak mert tv szolgáltatóm csodás netes tv appja csak wifivel megy, de a tv boxon x idő után (néha pár perc, néha fél óra) egyszerűen megáll a stream. érdekes mert mobilon ugyanezzel az appal, ugyanezen a hálózaton, kb ugyanonnan órákig néztem minden probléma nélkül. már külső wifi vevőt is vettem hozzá, de semmi. yt, stremio, kodi movieshark, akármi tökéletesen működik... w95-ön hogy sikerült működésre bírni az spmc-t? kodi gyakran fagyogat nálam, amaz meg el se indult kb. annyira szívesen használnám pedig (főleg h lett ingyen pár hónap hbo go is), de ilyen hibákkal úgy vagyok inkább szenvedek a pc előtt... mondjuk most költözött a tv-m, nem tudom már vezetékkel rákötni a gépem, muszáj lesz a boxot beüzemelni
köszi a munkádat amúgy sajna usb kábelem még mindig nincs hozzá, belső fw-vel annyira játszani még nem szeretnék
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Látom, még mindig él és virul a topik, hajrá!
Lenne egy kérdésem: plexkodiconnectet használok, többek között az egyik telefonomon, de mióta Leia-ra (18.0-ra) frissült a Kodi, azóta semmit nem tudok elindítani.
Plex applikációból ugyanazon a telefonon is megy minden, ill. egyéb eszközökön a plexkodiconnect kiegészítő is gond nélkül fut (korábbi verziójú Kodit futtatva).
Szedjem le a frissített Kodit és menjek vissza korábbi verzióra, vagy van más megoldás is? Esetleg nem is a Kodi új verziójával van a probléma?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
blakey
titán
válasz interstate76 #51214 üzenetére
PKC betát használj vagy frissíts a 2.6.1-re, megy a legújabb Kodival.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz junkpod #51219 üzenetére
Mindegyikben van és lesz hiba, én feltettem és nem volt gondom, igaz nem használok hyperion meg társait. Sokminden javítva lett a mostaniban és még lesznek javítások.
(#51220) divan
Soha nem kell rohanni viszont bármikor visszatehetsz egy korábbit, nem lesz semi gond.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz DJGABI #51213 üzenetére
A wifi emulátor a rom része, nem app jelen esetben. A w95 alapból nem túl jó rendszerrel jelentkezik, amit most csinálok kicsit megváltoztatná a boxot minden téren
Így hogy végre tudok telepítőt készíteni droid 7-hez is sok mindent tudok már kezdeni a rom-al, remélem sok boxhoz tudok fw-t csinálni ami kb a gyári lesz csak a hibák kijavításával. -
jocoka75
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Van egy Minix Neo u9 H média lejátszóm kérdésem ,hogy mit érdemes rá telepíteni
CoreELEC et vagy Windows 10 et sajnos nem értem a dolgot . melyik lenne a legjobb a lényeg ,hogy tudjak torrentezni rajta /Tudnátok e nekem ajánlani BP- en megbízható valakit aki fel tudná telepíteni ezt a programot ,mert èn nem merem megcsinálni hiába van ilyen olyan leírás nem merek nekifogni. Természetesen nem ingyen szeretném.Elöre is köszönöm a segítséget!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz blakey #51218 üzenetére
We have released a minor update to 8.99.1 which fixes the following 2 issues.
- Devices which had media_build DVB drivers enabled prior to updating where unable to boot after the update.
- Khadas VIM2 had a DTB issue which caused the VTV board to not work.Szerencsere nem erintett.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
mexel
veterán
Másnál megy a Youtube CE alatt? Nálam semmi nem indul el rajta. Kis pörgetés és nem indulnak a videók. Eddig működött.
Szerk: már működik[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
IR may unexpectedly stop working after applying this update due to the addition of support for amremote remote.conf files, if this happens simply delete /flash/remote.conf and/or /storage/.config/remote.conf and reboot if you wish to continue using your meson-ir configuration.
Ez most egy újabb meglepi.
Ezért írtam, hogy nem kell kapkodni. Szvsz 2 hét türelmet megér a dolog.
Box's don't touch!
-
e90lci
senior tag
Sziasztok
Van egy KIII boxom ma felfrissítettem a 8.99.1.1 coreelecre a .tar végződésű fájlal.Közben összefosta magát csak az s905 logó villogott.Próbáltam friss telepítéssel felrakni újra (.img.gz etcherel felírva kártyára),de most az a gondom,hogy a régi dtb.img -ve amivel eddig ment az nem jó de azon kívül még kipróbáltam vagy 3 at egyikkel sem megy.Melyik az a dtb.img amivel elindul?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz junkpod #51238 üzenetére
Nem remote.conft használok, nálam nincs gond, szóval mindenki eltudja dönteni, hogy mit szeretne és mire képes ha valami gond adódik. Nálam semmilyen gond nincs semmilyen távval, csak olyan eszközeim vannak amikhez nem szükségszerű a remote.conf.
-
Dolphine
addikt
válasz junkpod #51240 üzenetére
Akkor Te nagyon szerencsés ember vagy, mert elvileg nincs benne.
Egyébként már egy korábbi verzióban sem volt benne.
[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Csicsóka
őstag
S905-ön el sem indul (Megogo), bootloop-ba keveredik. Az előző pre jó volt. Jól megszívatott, mert tegnap a pre-ből csináltam már egy ext4-et, repesztett rendesen. Erre ma megláttam hogy már van ez is, nosza akkor ez legyen már az alany. Nem tudom mennyi időt töltöttem le vele, mert csak nem akart elindulni, mire rájöttem hogy az egész hibás. Simán SD-re kiírva sem indul el. Szóval most nincs miből ext4-et csinálni.
-
blakey
titán
válasz Csicsóka #51243 üzenetére
Mai Nightlyt tettem fel, mert abban javítva lett néhány dolog a 8.99.1-hez képest, ezt a 8.99.1.1-et még nem tettem fel.
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Mi lehet a gond?
CoreElec 8.95.7 -> Kodit (Leia) használok hálózati megosztással (smb).
Hónapok óta teljesen jól működik, de ma nem játszik le semmit.
Rámegyek a filmre és pár másodperc gondolkodás után semmit se csinál, ott vagyok a filmválasztóba.
Helyi hálózat van, internetem van, wifi van, az asztali pc a forrás és ez le is játssza a filmeket, de a Kodi bármire megyek nem csinál semmit. Hozzáadtam egy új filmet is, rámentem az átvizsgálásra és ott se hajlandó olvasni az új tartalmat, itt is pár sec és már nem is csinál semmit a jobb felső sarokban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest