Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz gabikiraly2 #50050 üzenetére
Ha ki van akkor nem történhet meg amit írsz.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
blakey
titán
válasz ztsoft #50038 üzenetére
Visszakerült a Nightly topik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
slecht
aktív tag
válasz spgabor #50045 üzenetére
Már nem tudom honnan van, régi beszerzés de ilyen https://www.titan-cd.com/en/product/12V-DC-Chipset-and-DIY-Copper-Mounting-Kit-Cooler-with-50mm-LED-Cooling-Fan/TTC-CUV2AB_LD2_DIY.html
Azonban a bordából faragnom is kellett 3 helyen mert különben nem fért volna el.
Ui: A RAM-hűtők azóta is a videokártyán csücsülnek.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz gabikiraly2 #50044 üzenetére
Szia.
Nekem is hasonló TV van B671. A KÉP beállításoknál az Energiatakarékos üzemmód ha aut van állítva fordul elő, hogy változtatja a fényerőt. Nálam kezdetek óta - Közepes - re van állítva mivel az erős háttér fehér zavart. Nézd meg ha arra van állítva tedd a közepesre de akkor újból kell kalibrálni a TV-t.
Nálam ilyen még nem fordult elő sem a LE sem a CE-nél.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cucuska79
tag
Sziasztok
A felbontást hogy kell értelmezni?
Szóval a Box menüjében android alatt ugye ki lehet választani a 1080p 60-at. A kodi android alatt 1280x720-at lát ami inaktív is. Aida szerint a boxnak is ennyi a felbontása. De le vagy spmc-ben már van 1080p.
Akkor most melyik a valós?[ Szerkesztve ]
-
spgabor
aktív tag
válasz slecht #50058 üzenetére
Igen, közben megtaláltam.
Viszont mivel én passzívra szeretném, ezért most megfelelő lyuktávolságú 40x40mm-es, lehetőleg réz bordát keresek hozzá. Lyuktáv: 59mm.
Ha nem lesz 1-2 napon belül, akkor faragok egy nagyobb réz vga bordából.Amúgy ismét a gyári hűtésekre visszatérve, a H96 Pro Plus esetében nem csoda, hogy több helyen olvastam a neten a túlzott melegedésről. Egy kicsi, alig 4mm-es borda van ráragasztva. Fölötte meg egy kamu lemez van, mert az igazából egy plexi lap az alján egy pár négyzetcentis felragasztott alufóliával, így belülről fémnek tűnik... Ez a zárt dobozban nem csoda, hogy kevés. Legalábbis az én, valószínűleg fake boxomban. De a netes képeket elnézve az eredeti is ugyan ez a kivitelezés.
Az X92 már ehhez képest tényleg komolyabb hűtést kapott, mert az a régi alaplapokon is látható északi híd hűtés került rá. Ez kb 40x40 mm, de ez is csak kb 3-4 mm magas. Akár még elég is lehet, ha nincs terhelve folyamatosan, de a gyári megoldása, hogy 3 mm-es gap pad segítségével van megoldva a hőátaadás, az jelentőssen csökkenti a pici borda hatásfokát. Nem csoda, hogy te is írtad, kb 20 fokot jelent, ha azt a padet kidobod és a gyári hűtést alápasztázod. Azért is lesz nekem jó egy magasabb, lehetőleg réz borda normális pasztával. Így a nyári legnagyobb kánikulában ha terhelem például valami játék közben, akkor se fog megfőlni.Üdv.:
spgabor -
darvinya
titán
CE 8.95.7 jól el van cseszve, mert amióta auton frissült rá, azóta nincs WiFi, azaz nem tud rá csatlakozni, fagy összevissza.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
koozed
csendes tag
Mecool m8s pro+ rá szeretnék valami stabil romot rakni, csak YouTube és fhd lejátszó szükséges. Mit érdemes rárakni? Linket is kérek, ha van. Most nexus rom van, de fagyogat és nem lehet YouTube videót castolni rá. Köszi előre is.
-
törölt tag
Tudtnátok ajánlani valamilyen jelenleg akciós/jó árú készüléket? Netflix, Hulu és egy VPN kliens lenne rajta használva.
-
mexel
veterán
Melyik CE az akkor amit most érdemes feltenni és stabil és jó is? a 06-os nightly az jó akkor?
-
Kroni1
veterán
Megjött a Z6+ hoz a tápkábel-microUSB átalakító adapterem, rátettem egy Samsung 2A-s gyorstöltőre és egy gyári gyorstöltős kábelre, de továbbra sem megbízható a box működése teljesen.
Előfordul elég gyakran, hogy mikor megállítom a stop gommbal a lejátszást (WD Mycloud, NFS megosztás) hosszasan fekete képernyő marad, és csak nagyon lassan jelenik meg a könytvár nézet, sőt néha fekete marad a kép, és csak az ujraindítás segit. Ilyenkor elérhető marad a box SSH-n, reboot parancsra helyreáll, de ez nagyon idegesítő. Eddig ugyan csak két nightly verziót is próbáltam, de másnál nem volt gond ahogy olvastam.. Még megpróbálom a 8.95.7-est, hátha de ahhoz se fűzök sok reményt.
-
blakey
titán
Igen, a 06-os jó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ha lesz időm akkor igen, kipróbálom.
-
dugesz77
őstag
Egész jó árban (49,99$) elhozható a Tanix TX5 Max. 1000Mbps LAN, USB3, 4GB RAM.. De jó lenne már működő CE alá
Esetleg droid alól megpiszkálni ,hogy jó legyen.. -
ztsoft
őstag
válasz syler123 #50076 üzenetére
Kezdhetnének ezekre fejleszteni.
Forráskód hiányában nehéz lenne rá fejleszteni. Írj az Amlogic-nak, hogy adják ki hozzá a forráskódot, vagy fejtsd vissza az Android alatt használtat (ahogy kszaq is csinálta S912 esetében).
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
ztsoft
őstag
válasz Csicsóka #50079 üzenetére
Az a baj, hogy nagyon kevés az a márka, ami jól működő Android-ot tesz a box-ra (jól optimalizált).
Van egy nevetlen (DPS) régi 2 magos tab-om, nagyon sokat szenvedtem vele, mire használható formába hoztam, nem beszélve a beépített kém és adatlopó appokról (nagyon komolyan be voltak drótozva).
Olyan nyilván nem lesz mint a CE, de csábít hogy kipróbáljam.
Előtted a lehetőség, legalább lesz egy hozzáértő vélemény is az új SoC-ról. Talán még lehetne rá faragni egy jól használható rendszert is.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
darvinya
titán
Van egyszerűbb downgrade 8.95.6-ra 7-ről, hogy ne kelljen egészet újrab eállítani mindent?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hunaqua
addikt
Folyamatosan, hetek óta rajta az ujjam ezen az S905X2 Tanix rendelésen. Ez egy baromi jó cucc lenne CE alatt. Most 50usd,viszont ha kijönne rá a CE, azonnal fel fog menni az ára.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz darvinya #50081 üzenetére
Persze, bemáolod au Update mappába és újraindítod, Ennél egyszerűbb nincs. De miért akarsz visszamenni? Az új jobb, ha nálad nem akkor írd le, hogy pontosan mi a gondod.
-
kenand
veterán
Van olyan olcsó bluetooth gamepad/remote amivel lehet a Core(Libre)elec menüben navigálni?
Gondoltam rátolok egy pi Zero w-re egy LibreElecet, de annak nincs infra portja (BT van)Vannak olcsó Mi box BT remote utánzatok, de beleolvasva azok még hack után sem biztos, hogy működnek.
-
kenand
veterán
válasz zsiga68 #50089 üzenetére
Szia!
Olyan van, de nem lenne jó, Raspberry PI Zero W-nek 2 db mini USB portja van, egyik a táp, másik szabad, de oda meg hely kellene esetleges pendrive céljára (ha arról menne film), ellenben van BT a pi zeroban.
Legrosszabb esetben BT-s egér lesz (Xiaomi van itthon több darab is).
Bedugott USB HUB-ot nem szeretnék. Azért gondolkodom PI Zero W-ben mert pici. És a cél egy projektor okosítása lenne.Szóval direkt BT-s kell.
A Xiaomi box táv olyan, után gyártott olcsó is 3 USD, de lutri, hogy megy-e...[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
CE-nél milyen hibaüzenet az Operation not permitted? Az egész úgy kezdődött, hogy hozzáadtam egy PC-n megosztott mappát, Mindenkinek minden engedélyezve van, gond nélkül működött. Újabb mappát adtam hozzá, ezek is megjelentek, a fotók index képei is látszódtak, majd amikor meg akartam nézni, Operation not permitted üzenetet kaptam, kilépés után már a mappa megnyitására is ez jött fel. Töröltem a hálózati helyet, újra megadtam a PC-s név, jelszót, láttam a megosztott mappákat, de amikor csatlakozni akartam, megint jött az Operration.... Kitöröltem megint mindent, az eddig jól működő megosztott mappát is, most már a PC-t sem tudom, hálózati helynek hozzáadni, mert megjelenik az Operation not permitted. Mi a fene ez? LE-vel soha nem volt ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
-
rento
őstag
válasz pinnacle #50092 üzenetére
Én a múltkor jártam ugyan így. Minden megosztást kipróbáltam az nfst, a sambát, mindegyiknél ezt írta. Aztán teljesen véletlen vettem észre, hogy a nas lan kábelében az egyik szál rövidebb mint a többi, emiatt nem jól érintkezett. Kábel csere aztán azóta tökéletesen működik. A legjobb az egészben, hogy gyári kábel volt, talán még a modemhez adták, emiatt abszolút nem gondoltam kábel problémára, olyan 7-8 órát vett el az életemből...
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Erre a forumra irányitott az egyik kedves kolléga,mert médialejátszót szeretnél vásárolni természetesen nem horror áron
Most építem az otthoni házimozi rendszerem és sajnos koppantam,mert úgy gondoltam hogy veszek egy UHD tvt és annak a beépített médialejátszóját használom a kép és a hang leadsásra amibe benne van a dolby atmos hang is,de tudatták velem hogy ez nem lehetséges mert nincs olyan tv készülék ami ezt a hangot leadná egy dolby atmos erősítőnek.
Így kerültem ide mert akkor beruházok egy médialejátszóra is
Oylan nagy elvárásaim nincsenek a lejátszóval szemben
4K akadásmentes lejátszás
Dolby atmos hang leadása
Várom a segítséget melyik lejátszót ajánlanátok,jó lenne minnél olcsóbban bár tudom,hogy olcsó húsnak híg a leve de hátha van egy korrekt jó árérték arányú kütyü.
Segítséget előre is köszönöm -
espi38
őstag
Hu bakker nem egyszerű ez a médialejátszók világa sem
Nekem olyan lejátszó kellene ami elsődlegesen tud magyarul és nem kell telepíteni rá szinte semmit.
Műszaki beállítottságú vagyok de ..... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest