Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz fledtamas #50400 üzenetére
Kettő van belőle? A másikat is próbáltad?
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
headhunter
addikt
Legújabb nightly-ra érdemes frissíteni a 8.95.7-ről, ebben már nincs "hiba"?
CoreELEC-S905.arm-9.0-nightly_20190118.tar
-
Csicsóka
őstag
válasz blakey #50401 üzenetére
Megjelent az SD-n egy config.ini fájl ami eddig nem volt csak a KVIM, C2, és a LePotato vasakhoz.
Nem írtak erről valamit, mert ha sima boxokon is működne az nagyon jó lenne? Csak bele kell nézni, mennyi mindent lehetne már induláskor konfigolni, kernel boot paramétert átadni, stb. S912 image-ben is benne van. -
ztsoft
őstag
válasz blakey #50401 üzenetére
Igen, külön repó van a Nightly-nak is, korábban volt belőle zűr, a régebbi addonnok nem települtek a Nightly alá.
(#50405) Csicsóka
Épp a minap néztem a Nightly repóját, frissítésből (.tar) csak az S905 és az S912 van, nincs külön KVIM, C2, stb, [link].
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
blakey
titán
válasz ztsoft #50406 üzenetére
Igen, külön repó van a Nightly-nak is - Én ezt tudom, őt kérdeztem, hogy próbálta-e mindkettőt.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Csicsóka
őstag
Semmire nem jó nekünk, csak a három fentebb említett vasakon dolgozik, mert azokon egyedi U-Boot van, ami beolvassa innen a paramétereket. Ezek nem andriod TV boxok, lehet nekik ilyen.
Kipróbáltam a textmode és nosplash, boot paramétert, de nem történt semmi, nem adta át, minden maradt a régiben. Majd kiszedik, mert ez valszeg véletlenül került bele a build környezetbe.[ Szerkesztve ]
-
Pelican
őstag
válasz headhunter #50404 üzenetére
A nightlyban lehet hiba, sőt szokott is lenni. Mindennapi használatra nem ajánlott! Azoknak készül, akik hajlandóak letesztelni az új dolgokat és ha gond van valamivel, azt tudják jelezni a fejlesztők felé a megfelelő módon.
Használd a legújabb stabil verziót, ha azzal gond van az előzőt és így tovább.http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit
-
Beni2360
félisten
-
espi38
őstag
-
Keef_Lee
senior tag
válasz espi38 #50421 üzenetére
" és megy minden flottul."
Itt vannak a különbségek a felhasználói igényekben.
Van, aki vesz egy pl. Tanix T3 max-ot nem 30, hanem 10 ezerért és teljesen elégedett vele, mert minden működik neki összedugva.
Aztán van olyan, aki meg rárakja a CE-t vagy LE-t és még abban is bogarássza, hogy különleges kodek igényű filmek esetén negyedóránként döccen egyet a lejátszás, stb. Meg össze-vissza szidja a 905W-s procit miközben olyan 4K-s anyaggal, amit az majd nem játszik el, lehet, hogy még évek múlva sem találkozik.
Én ismerek olyat, aki a legtutibb TV-t akarta venni, mert "ma már fontos ezt tudja, meg azt", aztán a 4K-s TV-jén nézi az SD adásokat.Ezt kell eldöntened, hogy melyik csoporthoz tartozol inkább. Utána van a box vásárlás
-
dugesz77
őstag
Mecool M8S PRO W 2GB/16GB box most kicsit jobb áron 26,99$+ kis postáért elhozható Banggood-tól.
-
Don77
tag
Sziasztok!
Gt1 ultimate 2g + coreelec 8.95.7
Tökéletesen mentek nas-ról a 4k filmek, viszont legutóbbi frissítés óta kb meg sem mozdulnak...
Ha kikapcsolom a hardveres kódolást akkor kb slideshowt kapok, ennyi..
Valakinek van ilyen problémája? Megoldása?
Köszi! -
Bozso68
őstag
Sziasztok!
1 hónapja használunk a családban 2 db Beelink Ultimate GT1 boxot.
Ismerősi körben megtetszett az eszköz, még 3 darabot be kellene szereznem. Azért ez a típus, mert tutira tudja a UPC Horizon Go-t, és gigabites az ethernet.
Kérdésem, hogy EU-ból melyik megbízható eladótól tudnék beszerezni biztosan 3GB-os verziót?
Az első kettőt itt a Hardveraprón vettem, nem volt rizikó benne.Köszi előre is: Zsolt
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Ezekhez a boxokhoz keresnék olyan táp átalakító adaptert ami mehetne azután micro usb kábellel.Talán volt már ajánlás,de nem találom. (Aliexpress)
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
darvinya
titán
válasz hunaqua #50432 üzenetére
Most azt szeretnéd, hogy egyik vége DC 5.5/2.1-es csatlakozós, másik vége microUSB?
Ilyet csinálni kell, mert még nem találkoztam vele.
Vagy olyat keresel, ami 5V-os telefon töltő(táp) USB egyik vége, másik vége DC 5.5/2.1-es?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
blakey
titán
válasz Bozso68 #50428 üzenetére
Mindegyik tudja a Horizon GO-t, 30 Amlogic boxból 30 tudta. Tehát nem kell csak GT1-re szűkíteni.
-
hunaqua
addikt
válasz darvinya #50433 üzenetére
Bármelyik jó ,adapter talán jobb lenne.Talán Type C verzióst már linkelt valaki.
USB verziósból nem találtam csak 1 méterest,az rövid.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
blakey
titán
válasz espi38 #50421 üzenetére
CoreELEC telepítése 3 perc, egy program kell hozzá. dtb-t kell cserélni és mehet a "banzáj". Nem kell parázni, 15-20e-ből van egy normális lejátszód. Ennél jobbat 100e-ért sem kapsz, legalábbis tudás szempontjából.
-
Mezga Aladár
veterán
off
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Mezga Aladár #50437 üzenetére
Nem.
-
Kapanyél
őstag
Valaki linkelné azt az összehasonlító táblázatot, amin a KODI/XBMC korlátait szedték össze a különböző platformokon? (x86 HTPC - Android - LE/CE - egyéb).
Köszi előre is!Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
ztsoft
őstag
válasz Mezga Aladár #50439 üzenetére
Nálam még mindig tökéletesen viszi a BD mappát, sőt, még az iso-t is, mind a CE, mind a Nightly.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
zsiga68
őstag
Kis infó:
Feltettem Nexbox S905-re a LibreELEC-S905.arm-8.2.4.2-S905Test2_ext4.img-t de nincs kalibrációs opció benne. Illetve az időjárás se hajlandó működni.Az addons telepítés működik.Van távirányító is.
Megnézek egy másik verziót..[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz dugesz77 #50424 üzenetére
A Mecool M8s Pro W-t most nem javasolnám vételre, az új verzióson változtattak a filesystemen és nem túl "beavatkozásbarát".
Akkor inkább Tanix, W95, az olcsóbb kategóriából, de ha már 905W-ket nézeget valaki akkor most ismét javaslom a Magicsee N5-öt! ( annak ellenére hogy nem javasoltam, de már kész rá a nagyon jó rendszer, sokkal jobban működik mint egy 905W)
30$ körüli áron most azt javasolnám inkább vételre 905W helyett. A 4K-s videókból viszi azokat amit a 905W nem. ( valószínűleg nem teljesértékű 905X de a 905W-nél jobb mégis.)
Jövő héten megvan a telepítő leírása is, egyszerű lesz és működik mindegyiken elvileg.Akinek viszont fontos nagyon a 4K minden téren és a giga háló az vagy 912, de talán kicsit drágábban a Mecool K1 ami tuneres, de nagyon jó mert giga háló, DDR4 ram és van hozzá támogatás minden szinten.
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Van egy ilyen légegerem
Az istennek sem akar dolgozni,már megpróbáltam 2 box-al is droidon és LE-m(MX Pro) és Ce-n(Mecool) de nem vezérli a boxokat.
Világít rajta a piros led és a kék is de bármit nyomok nem megy.Ha kiveszem az elemet és visszarakom gondolom akkor párosít ,akkor egy ideig gyorsan villog a kék led de így sem megy!
Laptopon is kipróbáltam,ott érzékelte a win8.1 hogy rádugtam,eszközkezelőben is megjelent de semmit nem csinál ott sem semmilyen gombra sem!
Segítsetek mit csinálok rosszul,vagy ennek egyből mennie kell?
Lehet hogy kifogtam egy rossz példányt?[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
válasz tobias40 #50447 üzenetére
Lehet hogy rossz. Vedd ki az elemeket és zárd rövidre az elemfészek + és - pólusát. tartsd így egy jó pár másodpercet és rakd vissza az elemeket. Nincs a lakásban más wifis egér vagy bármilyen wifis eszköz amivel összeakadhat? Nem gyenge az elem? Van egy párosítási leírás is a linkelt oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
Sziasztok!
Mecool K1-et használunk LE 8.2.3.1-el. A Youtube addon eddig teljesen jól ment. Pár napja ha keresünk valamire, akkor a keresések legalább fele nem indul el. Rányomunk, pörög a karika és semmi. Néha kidobja, hogy hiba történt amit a hibanaplóban látok. Olyan videók sem indulnak el, amiket egy hete még néztünk rajta. Már próbáltam frissíteni, újratelepíteni az addon-t, de semmi nem változott. A hibanaplót nem tudom hol kellene keresni, így azt sem látom, mi pontosan a baja. Korhatár gond nem lehet, mert eddig is és most is be van jelentkezve az addon Youtube-ra.
Van valami ötletetek, mit lehetne még megpróbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest