- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
válasz
Televan74 #44180 üzenetére
Mikor a TSMC-hez mentek gyártatni igazából másra nagyon nem lehetett számítani.
A GPU gyártóknak kellene több terméket árulni a honlapjukon (alacsonyabb kategóriában is), úgy hogy a mezei felhasználó is meg tudja venni, nem pedig állandóan nem elérhető státuszban van.
-
válasz
Televan74 #44087 üzenetére
Durva látni, hogy a Ryzen 1 ezekben a tesztekben általában a Haswell szintje alatt van (egyébként 100 MHz deficitje van a többihez képest). Emlékszem, hogy a korai leakekben a Haswell szintjére jelezték előre az IPC-jét.
Vicces látni az FX 8350 procit, hogy a modern játékokban a 60 FPS-t sem tudja (és mindezt 20-25k-ért most a használt piacon). Az viszont meglepett, hogy már a 2600K is kezd kevés lenni 4.2 GHz-en (egy P67/Z68 alaplap egy non-K 2600-ast ezen a sebességen tud hajtani legfeljebb).
-
-
-
Petykemano
veterán
válasz
Televan74 #43897 üzenetére
"Plusz látszik még az is hogy az előző 3000 -es szériából túltermelték magukat. Szerintem még egyszer nem esnek ebbe a csapdába. Kedvenc példám, mert nekem is 3700X van, 90.000 Ft -tól kapható."
Nézőpont kérdése. 2 éve ~70-ért a 3600-at, ~75-ért 3600X-et lehetett kapni.
Ma ezek rendre 82e, 90e. Ezek meg alig olcsóbbak, mint a "világbajnok" 5600X, ami meg nem épp arra utal, hogy annyira túltermelésben lenne.Ezzel együtt nem akarom azt mondani, hogy nem történhetett túltermelés, csak azt, hogy nem egyértelmű a kép. Az is benne lehet, hogy javult a kihozatal és a teljesen jó lapkákat már nem érdemes 6 magosként eladni.
A 3700X 90e-ért nem rossz, de szerintem nem jobb ajánlat mint az 5600X közel ugyanannyiért. Ha választanom kéne, akkor én inkább utóbbi választanám.
Viszont az a B350-es alaplapomba sajna nem megy bele. 90e Ft-ot meg nekem nem ér meg az, hogy 25%-kal gyorsabb legyen. A komolyabb előrelépéshez vennem kéne egy új alaplapot. Az viszont már megint drágítja a cserét. Ördögi kör. Az járt jól, aki B450-es lapot vett 1600X/2600-as procival és most bepattinthatja majd az 5600X-et (esetleg talán a 6600X-et is)
-
zsid
senior tag
válasz
Televan74 #43892 üzenetére
Itt más jött ki CP2077-re, mint a te linkeden, bár igazából mindkét esetben olyan kevés az éltérés, hogy szerintem ez elhanyagolható. Ha meg fel van tekerve a grafika a játékoknál és nem az FPS vadászat megy akkor meg tökmindegy igazából..
Az AM4-et nagyon eltalálták, kíváncsi leszek hogy mit örököl majd ebből az AM5. -
olymind1
senior tag
válasz
Televan74 #43888 üzenetére
Én sem sietek lecserélni a 3600X-et, csak jó lett volna, ha új generáció kihozatalakor annak az ára maradt volna egységes a régiekhoz képest és a régiek ára csökkentek volna picit.
A 3600X itthoni bolti ára viszont nevetséges hogy 90ezerbe kerül, míg az 5600X 95 ezerbe, az viszont németeknél is csak pár ezer forinttal kerül kevesebbe, szóval viszonylag jól van árazva, csakhát nem az én/mi pénztárcánkhoz árazták alapból sem.
Csak nehogy ebből is trendet csináljanak, minden új generációs proci +50-100€/$, mert ugye gyorsabb, mint az előző volt..
-
válasz
Televan74 #43857 üzenetére
Ha átszámolod és jobban megnézed rájössz, hogy nálunk még mindig olcsóbb, mint nyugaton.
Nálunk is lenne picit hova esni, de az msrp nincs már messze.Nyugaton viszont van hova esni, kivéve usa. Ott minden mindig olcsóbb főleg ha akcióznak.
Az a 138k nagyonis jó ár érte.
-
válasz
Televan74 #43857 üzenetére
Nagyon nagyon jó vétel most is ,de hamarosan még jobb vétel lesz. Amúgy elég jól fogy, ez a srác minden héten megosztja az eladási adatokat Mindfactoryról. Érdemes visszagörgetni nála. [link]
Intel CPU 20% ot már hetek, talán hónapok óta nem érte el.
Az utolsó, a 35. heti:
AMD: 5355 units sold, 86.72%, ASP: 298.77 (Euro)
Intel: 820, 13.28%, ASP: 251.98
AMD Revenue: 1'599'892, 88.56%
Intel: 206'620, 11.44% -
Petykemano
veterán
válasz
Televan74 #43382 üzenetére
"Nem tudom ki szeretne 120.000 Ft körüli összegért 720p/low -ba játszani."
Teljesen egyetértek.
Jelenleg kétféle igény van:
a) az IGP adjon képet
b) az IGP-vel lehessen játszani.Azt nem tudom, hogy az IGP ereje mennyit számít abban, hogy mondjuk hány monitort tud meghajtani. De lehet, hogy a)-hoz a jelenlegi vega még túl erős is, b)-hez meg túl kevés.
De szerintem az AMD is egyetért velünk.
Legalábbis szolídan a maga módján.
A Rembrandt már több RDNA2 CU-val érkezik. (12?) ami biztosan valamivel alkalmasabbá teszi játékra és később a Raphael is kép adására képes RDNA2-vel felszerelve jön.
(egyébként ez egy érdekes implikáció, hogy ha az nem külön chipleten lesz, hanem a IOD-ba beépítve, akkor vajon a korábban alaplaphoz használt IOD-ban is lesz IGP?)az AM5 esetén 170W-os TDP-ről pletykálnak.
MeggyőződésemReményeim szerint az nem csak a 16-24 magos csúcsprocesszorok igénye miatt érkezik, hanem az nagyobb IGP-vel szerelt apukhoz.Visszatérve az 5600G-hez:
Jelenleg az 5600X kb $275-os áron megy. (~105000Ft) Ehhez képest valójában olcsóbbnak kéne lennie az 5600G-nek. Ha tényleg 120eFt lesz, akkor azért eléggé elgondolkodtató.
Drágábban veszel valamit, ami gyengébb, mint az 5600X.
közben kapsz egy IGP-t, amit önmagában játékra nem tudsz használni, valaminek a gyorsítójaként való működés elég kevéssé megoldott és nem is biztos, hogy bármit nyernél, ha azt használnád dGPU helyett. Tulajdonképpen vésztartaléknak jó, vagy ha meg lehet oldani, hogy a desktop képet az IGP adja és addig a dGPU kikapcsoljon, akkor megúszhatsz mondjuk 20-30W-ot, amikor nem játszol.
Irodai célú gépnek alkalmas lenne, de annak meg drága. 70-75 körül kaphatsz egy 10400-11400-at, amitől meg csak haloványan jobb. -
-
válasz
Televan74 #43093 üzenetére
Az LHR-ért a gémertől ugyanannyit lehet kérni, mint a nem LHR verzióért, hiszen játékban nem lassabb.
A bányász kártyákért meg tudjuk, hogy lehet sokat kérni, szóval az LHR kártyák ára is csak akkor fog csökkenni, amikor a bányász kártyáké.
Meg lehet ezt ideologizálni.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Televan74 #42633 üzenetére
Erre mondhatnám azt is, hogy igazad van. De ez a pc vs konzol gaming dolog totálisan nem általános,mert a két "kasztnak" totál nem ugyanaz az elvárása.
A konzolosok (szerintem) 80 + %-a csak játszani akar tojik rá hogy és milyen körülmények között (fps érték felbontás stb) a pc-s gamer meg igényes neki szebb grafika kell legyen 60 fps és legyen gyors.. Ami a pc-snek kell azt a konzol kb sose fogja megadni és fordítva.
Kinek mi. Ezt mindenki eldönti maga nekik melyiken a jobb játszani.
A játékok ára pc-n sokkal olcsóbb elég hamar "elértéktelenednek" A facebookon a pc guru csoportba tette be egy srác összeválogatva hogy tavaly ~200 + játékot lehetett beszerezni pc-re teljesen ingyen. Ebben ott volt a gog, steam, uplay, epic és humble oldal.
Nos xboxon vagy ps-en mikor szórnak eléd 200 játékot ingyen? Tudom irreleváns ,de ez is egy példa a játékok olcsóságára. -
-
Petykemano
veterán
válasz
Televan74 #41166 üzenetére
Én nem értem, miért lenne jó az AMDnek, hogy kb azonos méretű N10rf és N23 lapkákat is gyárt.
- Kivéve,.ha más gyártástechnilógián vannak. Ugye elvileg a matisse N7, a navi10 N7P volt. Ha az RDNA2 valami.mégfejlettebb cuccon jönne, érteném, hogy párhuzamosan megy.De van, aki tudni véli, hogy jó okkal lesz így. Az RDNA2 N23 sokkalta jobb lesz.
Azt gyanítom, áremelés várható. A N10RF csak Kicsit lesz olcsóbb, mint tavaly a N10. Az N23 Pedig drágább lesz, mint tavaly az N10 volt. Így jut is, marad is. -
válasz
Televan74 #41166 üzenetére
Régóta bevált, hogy csak a csúcsra jön az új széria, és a közép szintre a korábbi széria reszelt változatai érkeznek. Ez azonban leginkább az RT miatt lehet fájó az AMD-nek. Ha érkeznek az RT-s címek, a zöldeknek lesz rá támogatást nyújtó kártyája középszinten is (legfeljebb nem 4K-ban tolja majd a user). A baj csak az, hogy ezt nyilván az árba is beleépítik....
Ebben az RT támogatás dologban rendesen belealudtak a pirosak...
-
Shing
őstag
válasz
Televan74 #41049 üzenetére
Már átlag 32GB-nál kellene tartanunk, ha az emberek nem hagynák hogy hülyére vegyék őket. 8 éve már simán belepakoltál a gépbe 8GB RAM-ot. Egy gyengébb darab 18-19 ezer forint volt (lásd árdiagram).
Rálehet fogni hogy így a forint meg ez meg az. Máskor is voltak válságok, gazdasági problémák, gyártási nehézségek, gyárkigyulladások, mégsem volt ilyen. 8 év után jobb esetben elmondható hogy duplázódott az elérhető mennyiség ugyan azért az árért.
Még mindig látok laptopokat 150-200 ezer forinti ársávban ahol kényelmesen 4GB-t memóriát pakolnak bele. Nevetséges. -
válasz
Televan74 #39732 üzenetére
Ez inkább ilyen AMD-s hozzáállás.
RTX alapból is gyorsabb az előző gennél ha nem is olcsóbban de azonos áron.( ez reméljük egy pár héten belül változni fog) átlagban 20-25 % kal. Ilyen mértékű előrelépés pl AMD nél örömújonngásra adhat okot.
Az RT egy plusz ficsőr, nem oszt nem szoroz, ettől függetlenül/ azt kivéve az egyenletből is előrelépés lett , csak elmaradt az Nvidiától elvárt mértéktől.Most sem azt nézegeti bárki hogy a Navi hozza e az RT alatt a 2070 teljesítményét azonos áron, hanem hogy anélkül mit domborít .
Az hogy ha AMD nem támogatja azért rossz, mert hátráltatja az elterjedését elvégre a köv gen konzolok, Nvidia és Intel is támogatni fogja, ők az egyetlenek akik kihagyják egyenlőre és buzzword HDtextúra packokra alapozzák egy kártya sikerét.
Te sem 3 éves Pascalt vennél már illetve RX kártyát ha elérhető lenne a Navi azonos áron kicsit több teljesítménnyel ha ez mellett még többet is tud ( HBCC) akkor már meg is vagy, sikeres a generációváltás. -
válasz
Televan74 #39675 üzenetére
nem de azért ugye érzed hogy itt két konkurens termékgyártó azonos piacra szánt eszközeiről van szó aminél most egyetlen T betű lesz a különbség a névben. .
Abu85 :megértettem elsőre is. Mint írtam ez akkor is gusztustalan és perre vihető. Joggal. Várjuk meg a végét.
Oliverda : ops ez érdekes
-
gejala
őstag
válasz
Televan74 #39538 üzenetére
Mi ebben a trollkodás meg fankodás?
Nézz rá a két cég eredménykimutatására. Teljesen egyértelmű, hogy ki a nyertes és ki a vesztes. Ugyanígy a piaci részesedés statisztikákra.Persze, én is szeretném, ha olcsóbban vehetnék NV-t, de ez rajtam kívül senkit nem érdekel. Egy cég számára két fontos mutató létezik: a cégérték és a profit. Minden más csak blabla. Részvényeseket nem érdekli, hogy milyen csodafeature van benne meg hány fpst hoz. Ők azt szeretnék, hogy a cég értéke növekedjen és legyen magas az adózott eredmény, mert abból lehet osztalékot fizetni. NV nagyon jól szolgálja az érdekeiket hosszú távon is, míg AMD-ről ez nem mondható el.
-
válasz
Televan74 #39300 üzenetére
"A GeForce GTX 1060 videokártya az NVIDIA központtól érkezett hozzánk tesztelésre."
"Az MSI GeForce GTX 1050 Gaming X 2G videokártya az MSI-től érkezett." Úgy fest számít a kategória.
Bezzeg az AMD tud küldeni belépő szintű kártyát.
"Az ASUS ROG Strix Radeon RX 460 4 GB videokártya az AMD-től érkezett hozzánk tesztelésre." -
válasz
Televan74 #39224 üzenetére
Megpróbálnak ők is mindent, úgy gondlom. Szerintem Intellel nehezebb dolguk lesz sok téren, főleg ez a Raja gyerek is az AMD irányába tereli az Intel VGA részlegét.
Elég veszélyes AMD re , mert ők egy olyan gyártó aki képes CPU-t és VGA-t IGP-t szintén szállítani akár konzolokba is, akár még ott is jelenhet rájuk veszélyt ilyen téren.AMD ha helyreteszi ezeket a sajtó hype dolgokat és áttér NV féle zártabb hírzárlat rendszerre a tőzsde is meg fogja hálálni nekik jobban.
Nekik nagyon sokat ront a megítélésükön a bullshit sajtó, akik elméletileg értük vannak, gyakorlatilag meg ártanak, mert felhypolják a dolgokat, mint utoljára a " holnap jön navi 150 dollárért " dolog, aztán nem jött, hétvégére meg 7 %-t romlott a részvényük.Aprópó valakitől nyertem itt egy fogadást, hogy 1 napig Jensent kell nézegetnie a háttérképnek
-
válasz
Televan74 #38805 üzenetére
Nem, ezentúl az lesz a duma hogy az RTX kártya azért szar, mert tudja az RT-t, mint látod.
Egyébként értelmes emberként beszélve, nem, nem lesz az.Nem eza legnagyobb gondja a Radeon 7 nek mint látod.
Ennek így nem sok értelme van jelenleg az én meglátásom szerint, csak éppen az RTX vevő nem veszít vele semmit, mert anélkül is gyorsak a kártyák, normal használat mellett. Egy ott lévő ficsőr aztán kb ennyi.ON/ OFF..
ha már ott van részemről ON ,60 FPS legyen meg Singleplayer alatt,majd ha meglesz a kártyám hozzá persze.Abu85 : Azért a TPU képeken látszik a különbség, még ha nem is annyi, amennyit megérne ez az erőforrás mennyiség. max 15 % még elfogadható lenne ezért az állapotért, minimális különbségért.
-
-
törölt tag
válasz
Televan74 #38044 üzenetére
Elcserélnéd a 8 GB 580-adat egy 16GB 570-re ?
Az élet nagy kérdései. Biztos lesz valami célterület ahol kis GPU igény de nagy memória kell már már nem gamerre is gondolnék.A képen az 1660TI volt de már nem is akarom tudni mi az.
Viszont ez a cikk megvan mindenkinek ugye?
AMD's Radeon VII Supports DirectML - An Alternative to DLSS?
A VII már MI-t is tud úgyhogy nem tudom még milyen fícsör van ami egyedi... -
-
válasz
Televan74 #37153 üzenetére
igen ez egy lehetséges probléma. Mondjuk ha valaki lesz@rja hogy hívják a kártyát , csak a teljesítményt nézi akkor mindegy. Ha jövőre az Nv 3050 lesz 1070 teljesítményű és adják 60 K ért hát akkor lesz az mindegy.
AMD ezt megoldja úgy, hogy teljesen átnevezi a kártyáit. Vega 56 az RX után , most meg valami 3080.meg hasonlók.
Nv nél meg jön úgy látszik egy másik széria is az RTX mellé, az meg mondjuk nem gond, ha olcsóbb, még ha elég meglepő is. Én örülök neki.( Én az 1070 karit dobnám ki a helyükben 1160 ként 300 dollár alatti áron)
-
válasz
Televan74 #37151 üzenetére
meglátjuk még ez nagyon nehéz dolog és kérdés, meg az is kérdéses, hogy valójában mennyibe fognak kerülni mindkét oldalon a termékek. NV nél az RTX előállítási költsége többszöröse a pascalénak, de ha kijön belőle a tensor és RT mag akkor valószínűleg sokkal kisebb és olcsóbban gyártható lesz. Nem csak azért kerül ennyibe az RTX mert hogy sokat akar keresni rajt NV hanem az egyik legdrágábban előállított termék talán amit így behoztak consumer vonalra. Annyit mindenképpen megpróbáltak összehozni, hogy a 2070 ( GTX 1080) és a 2080 ( 1080TI) nem lett rosszabb árérték arányú. azaz azon az áron kapod a teljesítményt, mint pascalnál.
Ha 7 nm eléri Nv is akkor könnyen mondhatják hogy teljesítmény előnyt feláldozva konkirálnak az AMD vel középkategóriában, akár jobban megvágott felső kategóriás GPU val , mint ahogy ezt szokták is tenni. -
törölt tag
válasz
Televan74 #36866 üzenetére
Ja bocs erre nem gondoltam ...én most is kettőt látok
Egyik az Arctic Sound amiről Koduri december 11.-én bemutatózik
a másik a frissen leakelt 1060 gddrx
Az árára leszek kíváncsi mennyire tud jó árérték arányú lenni a 98 ezres 590-hez képest!!!A neten már mennek ezek a 3 pólusú VS videók.
Ami két dolog miatt izgalmas Intel egy gazdag APUs és diszkrét középkártyás első generációt ad ki... vagy már most rá tud állni a nagy AI támogatásos szerveres zsíros piacra és a Diszkrét piac számára is csak az ehhez vezető út ahol a felső kategóriát szedi le NV-hez hasonlóan. Tehát hogy kinek fog jobban fájni.De az eredeti téma amiért jöttem:
Az AMD a TSMC-vel ellentétben csak azt állítja, hogy 16FF+ node-hoz képest a processzorai 25% -os sebességnövekedést vagy 50% -kal kevesebb energiát fognak használni a 7nmen.
Ugye az NV úgy működött az elmúlt években hogy folyamatosan felcsúsztatta a kategóriáit.
980 1080 2080
Régen a 980TI versenyzett a FuryX-el, aztán ez a laikusokban tovább folytatódott az 1080TI legyőzte a Vega64-et a 2080TI meg a mindent is...
De a valóságban ezek már elcsúsztatott kategóriák. és most nem térek ki a már leírt mennyivel több szilíciumot töltünk az 2080TI dologra.
Az AMD megállapítása alapján arra vagyok kíváncsi hány NV-s gondolja úgy hogy a 7nmes 3080-ja 30%ot fog verni a 2080TI-re (ált ezt várjátok el) ésssssss újra 200 ezer forint körül lesz mint régen... -
_drk
addikt
válasz
Televan74 #36856 üzenetére
Új kártya, de ez xx60-as! Ami elvileg a középkategórát jelentené, amivel már el lehet játszani mostani játékokkal. De nem 100k-ért, mert arra ott vannak a jövőbe mutató felsőbb kategóriás kártyák. Ami még x év múlva is teljesen használható lesz.
Ezt a szériát, meg egy az egybe lehet majd dobni, ha jön a következő gen. reális ára kb 60-70 lenne. Onnan nem szégyen ha le esik az ára használtan az újak miatt 50-re. -
válasz
Televan74 #36856 üzenetére
ezért a teljesítményért ez nem túl jó ár. Az 1070 130 K az 1070 TI pedig 140 K egy drágább boltban.( 350-400$ az MSRP ára) olcsóbb boltokban meg 120 és 130 K itthon.Ez pedig nincs 1070 teljesítményű.Persze ezek még nem konkrétumok , csak találgatások, leaked infók. Ennek a kártyának 100 K alatt lenne a helye már bőven.
-
-
-
válasz
Televan74 #36726 üzenetére
Hja, mondjuk aki az RT-ért ma extra pénzt dob ki, az nem normális, az RTX vásárlók zöme SzVSz szimplán az extra raszteres teljesítmény miatt veszi a kártyát, főleg modern API-kra.
Persze középerős kategória + modern API kérdésben meggondolandó egy AMD Vega (azalatt - már bocsánat a tulajoktól - de csak HTPC grafikák vannak...)
-
válasz
Televan74 #36723 üzenetére
Evvan, az fps növelés általában pénzbe kerül
. Hogy kisebb karikon működik-e, jó kérdés, a kisebbek elvileg GTX-ek lesznek, azaz átmatricázott Pascal. (majd, valamikor
)
#36724: értemértem
. Csak gyakrabban látni képjavító extrákat, amik általában (érthetően) az fps terhére dolgoznak - mint legutóbb pl a RT.
-
válasz
Televan74 #36472 üzenetére
Az áraknak még reszelődni kell
. Picit a "hazai pálya" is jobban lejt a 2070-nek, ezekszt GTA V-ben 5%-al gyorsabb a 1080nál (ami persze nem a világ).
Ha hozzátesszük azt, hogy a közeljövő játékfejlesztéseiben már lehet nem veszik majd figyelembe a Pascal DX12-es handicapjeit (a radeonokhoz, RTX-ekhez képest), akkor idővel lehet jobban lemarad majd a 1080.
-
válasz
Televan74 #36034 üzenetére
A mostani AMD karikon nagyot fog ütni a bányák megbontása. Ez egyelőre nemigen akar bekövetkezni (még az áramdíjnál többet termelnek
?), de előbb-utóbb eljön. Ezt a kereskedők és karigyártók is tudják (az AMD gyári ár eddig se volt drága, csak annyiért sehol se lehetett vegákat kapni...), így kezdik lassan értelmes szinten adni a kártyákat.
-
törölt tag
válasz
Televan74 #35744 üzenetére
Nekem 599$-t most megérne az RTX 4070 (Ti), ha 1080P@100Hz képminőségre és legalább 15 Gigarays/s Raytracing teljesitményre lenne képes. Még az 1x DLSS élsimitást is bekapcsolhatnám, miközben a High grafikai beállitásokban vagy a közelében maradnék. Alig van olyan játék ahol több új eljárás használatára nyilna lehetőségünk, főleg ha ezeket egyszerre aktivan kihasználnák a játékfejlesztők. Miközben a konzol meglehet egy kissé visszafogottabbnak tünik, de több minden történik a képernyőn.
-
válasz
Televan74 #35744 üzenetére
Szerintem kb 2 generáció még, hisz zok a hardverek nem csak lepottyannak és egyszer csak lesznek, hanem el kell kezdeni valahol őket használni,beépíteni, fejleszteni. Nem lesz ez rossz dolog, nekem tetszik, hogy végre történik lépés a grafikai előrelépés fele, nem csak a magas FPs szám és felbontás növeli a VGA igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest